Megcsalom a feleségem, és jól esik

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 8.33 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 26.
Hossz: 24 319 karakter
Elolvasva: 769 alkalommal
Nős vagyok. Van 2 gyerekem, és egy csodálatos feleségem. Nem szólhatok egy rossz szót sem családi életinkről, a feleségem gyönyörű szép, ügyes nő és az ágyban akár egy kurva. De férfiból vagyok a fene egye meg. Mindig megnézem a nőket, és fejbe kommentalom is, hogy így meg úgy stb. De eddig soha nem tettem semmit csak néztem. A szemnek azt szabad ugye? Mindent a szemnek, semmit a kéznek! Irodába dolgozom, ahol 9-en vagyunk férfiak. Olyan a munkakör, hogy inkább férfiakat vonz. A szomszéd irodákba vannak nők, na de még milyenek? Mennek is a kommentek nálunk. Dög jó darab, meglehetne húzni, stb.
Többek közt van egy velem egykorú (úgy 40 éves) kolléganő, aki nincs férjnél, Évának hívják, akit tökéletes testtel áldottak meg, de sajnos mikor a fejére került sor már, eltűnt a teremtő ihlete. Szó se róla, hogy csúnya lenne, átlagos arccal rendelkezik. Egy átlagos női arc semmi extrával, szóval nem arra kapod fel a fejed, hogy milyen szépség. Na de a teste!! Azok a combok meg a hátsója! Na az fantasztikus, éppen úgy mint a mellei. Egyszerűen tökéletes, az a nő, akit aztán meg lehet kívánni. Plusz rajta épp hogy, inkább kacsú, arányos hátsó, meg minden.
Nekem nagyon tetszik. Meg is szoktam nézni, nem szalasztom el a pillanatot. Az igazság, hogy nem beszélünk, mert nem nagyon keresztezzük egymás útját, a munkánknak sem nagyon van egymáshoz köze. Történt, hogy a vállalatunknál bejöttek egymásután több nagy munka, így úgy döntöttek a termelés 2×12 órát dolgozzon, amíg legyűrjük a megrendeléseket. No de hogy a termelés is zökkenőmentesen történjen, így az irodákból is kellett éjszakai szolgálat, ha kell valami sürgősség vagy ilyesmi. Úgy esett egy nap, hogy épp Évával voltam szolgálatba (mert megállapodtunk, hogy mindig 2 ember tart aszisztenciat éjszaka a két irodából, amik a termelést érintik) Na tessék. Itt vagyok Évával egész éjszaka összezárva. Azt sem tudtam, hogy ne bámuljam.
Beszéltünk mindenről, időjárás, család, vállalat stb. Aztán szépen szóba jött a nő es férfi téma is. Na nesze. És most jött a meglepetés. Köpni nyelni nem tudtam a következő szavai után:
– Ne gondold azért, hogy nem látom, mikor megbámulsz! – mondta mosolyogva ha még csak úgy lopva is.
– Hát szó ami szó kedves Éva, formás nő vagy! Ezt be kell ismerni és én sem vagyok vak, hogy ne lássam – makogtam valahogy ki, egész megszédített őszinte szavai.
– Igen? Szóval tetszem neked. Köszi. Ez hízelgő és örvendek neki.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.33 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!