Hírek


JÚN.
4.
2023

Debbie kicsinálja Apucit 1-2. rész

1. Rész

Mióta csak betette hozzánk a lábát a mostohaapám, Bruce, azóta odavagyok érte.

Senki sem hibáztathat ezért. Egy igazi csődör. Ha belegondolok, el sem tudom képzelni, hogyan jöhetett össze az anyámmal.

Pár hónapja találkoztak egy West Mantico-i bárban és – anyám úgy adta elő – "szerelem volt első látásra". Hát, számomra első látásra a tomboló vágy volt az, ami felébredt bennem, aminek semmi köze nem volt a szerelemhez. Persze, húsz évvel idősebb nálam, de kit érdekel. Világoskék szeme drágakőként ragyogott, mágikus azúrkék varázzsal mélyedt a tekintete azonnal belém. És magas is... De még milyen... Azt mondanám, magasabb mint száznyolcvan, különösen, ha...


Csodák 3. rész

... Jó öltözz át, de hajad be ne merd fonni! Ma szedd össze az irataid, meg amit elakarsz hozni. Nem kell közmunkára menned. Állásinterjúd lesz, utána meg ideköltözöl a nyári konyhába.

– Én dühösen, nem tetszésemet kifejező nézéssel néztem feleségemre. Míg Zsani öltözött sziszegve, idegesen kértem számon az előbb elhangzottakat. Minimum az lett volna, ha előbb velem megbeszéli. Fő indokom a végére hagytam.

– Szerelmem. Oké, hogy Teréz anyuzol, – bár megijesztett a kurva nagy hasonlóság anyámmal, – kihagytad a Zsani és köztem volt múltat?

– Bogárkám – csókolt meg. – Nem vagyok naiv szőke nő. Volt egy múltbeli eseménysorozat. Vége lett. Jött még jó pár, végül...


JÚN.
3.
2023

Örök élet

A fiatal doktornő elkeseredve nézte a legújabb leleteket és könnyek folytak a szeméből. Amikor a betegei leletét nézte sokat volt elkeseredve, de amikor egy hozzátartozója volt a beteg akkor minden más volt. Tudta, hogy már nem sok van hátra az anyjának az életéből és az, ami hátra van az is kínokkal teli lesz.

A legnehezebb az volt, hogy most neki kellene beszélnie a szeretett asszonnyal, az ő szeretett anyukájával és neki képtelen volt hazudni, pedig most úgy érezte, hogy hazudnia kellene.

Lassan elkezdett öltözni és közben azon törte a fejét, hogy mit is tegyen, hová fordulhatna, kitől kérhetne segítséget. A kollégái közül senkit nem avatott a bizalmába. Nem olyan régóta...


Giling-galang

Még csak május közepe volt, de bekopogtatott az első hőségriasztás. Tikkasztó meleg péntek délután, meló után, nincs is jobb dolog, mint otthon a hűvös szobában pihenni. Mielőtt még haza indultam volna, a KFC-ben betoltam egy jó adag pipi húst, itthon mindjárt küldtem utána két jó hideg sört, majd egy alapos zuhanyt vettem. Sokáig álltam az erős vízsugár alatt, s miközben testem megtisztult, agyamból is kimosott minden melóval kapcsolatos gondolatot. Meg sem törölköztem, csak egy boxert kaptam magamra és leheveredtem. Jóllakottan, megtisztulva pihentem és már csak egy kis szex hiányzott a teljes idillhez.

Gondolataim már a holnap esti buli körül jártak. A múlt heti partyn...


JÚN.
2.
2023

Gondoskodás 4. rész

Reggel korán arra ébredtem, hogy a csípős reggeli levegő körülfolyja pucér testemet. Barbi álmosan simult hozzám, még aludt. Résnyire nyitottam a szememet, félig még Álomországban jártam, de a látványtól rögtön felébredtem. Anya állt az ágy végénél, csípőre tett kézzel, összeszűkült szemmel nézett minket. A rémülettől megdermedtem: lebuktunk. Anya körülbelül 177 centi magas, sűrű gesztenyebarna haja van, ami hátközépig ér. Kimondottan nagy mellei vannak, párszor már rajta felejtettem a szemem, mikor a forró nyári napokon nem vett melltartót a pólója alá. Igazi nőies alkat, domborodik ott, ahol kell, máshol meg feszes. Jövőre lesz 39 éves, de egy tízest simán letagadhatna. Egy nagyon kedves...


Medence fizetési feltételek 1. rész

A gyerekek kint úsztak a medencében, én pedig a partról néztem őket, miközben próbáltam valami munkát végezni a laptomon. A modern technológiának és a vezeték nélküli hálózatoknak köszönhetően az irodám gyakran volt kint a hátsó udvarban. Azon kaptam magam, hogy élvezem a hátsó udvart, amíg az időjárás megengedi.

Viszonylag telt házunk volt. Ott volt a szomszédunk, Beth a két fiával. A lányom persze úgy rohangált, mint egy örökmozgó és a szomszéd gyerekek is. A feleségem keddtől péntekig dolgozik, hosszú 10 órás munkanapokkal, így amint beköszöntött a nyári szünet, sokkal többet kezdtem otthonról dolgozni, hogy vigyázhassak a kicsinkre.

Ha szükségünk volt mindig...


JÚN.
1.
2023

Csodák 2. rész

... Rossz érzés nem hagyott aludni azon az éjjelen. Ez is egy csodának számított akkor is ha negatívum sült ki belőle. Életem addigi legszebb szeretkezése után szívódott fel, mint a kámfor. Éreztem illatát a tiszta ágyneműmben is. Szorongtam miatta. Törékeny testével most merre lehet? Hetekig minden nap kérdeztem előkerült-e, majd csak hetente végül már nem is beszéltünk róla. Az élet, az életem ment a maga, az előre megírt módján. Tanulás, bulik, egyre több pia, füvezés és ismét a nők. Koruk nem érdekelt csak vékonyka és kismellűek legyenek. Inkább kivertem magamnak, de egy csöcsös csajjal nem tudtam ágyba bújni. Próbálkozás volt, de teljes meztelenségig egyikkel sem jutottam el, így az...


Rémes éjszaka

Szakítás kellős közepén voltam. Életem szerelme egy 25 éves japán srác pár hete csalt meg egy magyar lánnyal. Sebeim nyalogatom. 22 évesen éltem ezt meg először. Igaz anyukám aki Tunéziai származású, mohamedán vallású erre figyelmeztetett. Apai nagyszüleim soha nem fogadták igazán el anyámat, engem kereszténynek neveltek. Félvérségem a pisze orromból, kis növésemből, vastag ajkamból, átlag feletti melleimből, nagyon dús, sötét színű és göndör hajamból következtethető. Bőröm színe inkább dél olaszos származásúakra jellemző.
Fájdalmam csillapítását az albérletemben egy nagy, zsíros, bőrös, sült csülök majszolásával, tatám saját termesztésű vörös borával, előtte egy jó nagy, üvegből ivós,...