JÚN
13
2017

Büntetésem 5. rész

bizarr

Egy szál bugyiban vagyok. Hátsómban egy tampon, farkamon erényöv. Betti szobájában vagyok, és velem szemben a húga Noémi és a barátnője Viki állnak. Most jöttek rá hogy ki vagyok szolgáltatva nekik és a szemükön látom hogy ki is fogják használni.
- Na Peti! Mivel engedelmeskedned kell nekünk, ezért most újra felteszem a kérdést.
Mit tettek még veled a lányok? Azt gondolom jobban jársz ha válaszolsz szépen. - mondja Viki. Tudom hogy válaszolnom kell, de nincsen elég bátorságom hozzá. Valahogy mégis megszólalok.
- Rákényszerítettek hogy női ruhákat és fehérneműt vegyek fel majd le is fényképeztek benne. Kikötöttek az ágyhoz és bugyit tömtek a számba.- itt elhallgatok.
A lányok közben szakadnak a nevetéstől.
- Ez a bugyi is így került rád? -kérdezi Noncsi. Bólogatok.

JÚN
12
2017

Párcsere egy hétre 2. rész

hetero, nyaralás, vibrátor, férj-feleség

Mint arról az előző részben beszámoltam, unatkozó feleségem extrém nyaralási módot talált ki magunknak… Görög és Török földön nyaralás egy párcserével egybekötve 1 hétre.
Az előző napi komoly kis szexcsatánk az ismeretlen ismerős lánnyal, Kleopátrával igencsak megviselt. De hajnalban valamiért mégis felébredtem. A telefonomra tekintve láttam, hogy villog az üzenet jelző ikonom. Megnyitottam, és láttam, hogy feleségem küldött egy üzenetet, mégpedig egy videót.
Na erre nem gondoltam. Az első napi anyagot amit rögzített, átküldte nekem. Ő egy komplett videó üzenetet forgatott. Ahol elmondta, hogy megérkeztek és minden rendben velük.
Nem tehettem mást, felébresztettem Kleót is, a cserélt asszonyomat, biztosan kíváncsi arra mi történik a férjével. Azonnal kinyílt a kis szeme és érdeklődve nézte a videót.

*  *  *

A bűvész ládája

gruppen, vibrátor

A színpadi mágia túlhajszolt világában Scarlet a tűz közelében dolgozott. A fellépésekért vívott hatalmas verseny miatt a bűvészek féltékenyen őrizték titkaikat, és irigykedtek minden olyan versenytársra, akinek a száma csak egy kicsivel sikeresebb volt, mint a sajátjuk.
Senki sem volt féltékenyebb és irigyebb, mint A Hatalmas Francisco. Minden igyekezetével titkolta, hogy ő valójában Frank Potts, régi palabányászcsalád sarja. Hivatásának csúcsára kemény munka és az állítólagos természetfeletti tulajdonjogok rugalmas megközelítésével jutott. Ő volt Scarlet főnöke.
És ezért volt most Scarlet a Palladium színpada mögött. Megjelent ugyanis egy új vetélytárs, aki szemtelenül Harry Pottsnak nevezte magát. Nem is igazán a híres varázslótanoncra utalt ezzel az álnévvel, inkább Francisco valódi vezetéknevére. Ráadásul pont Francisco szülővárosában vetette meg a lábát.

*  *  *
JÚN
09
2017

Alkalmi szerető 1. rész

hetero

Alkalmi szeretőmmel távoli városokban élünk, neki családja van... De megszerzett egy éjszakára, pedig utálom a csalást...
Barátainknál volt főzőparti, oda érkezett, én negyedórányi beszélgetés és pálinkázás után felmentem a szobámban, ahol ketten aludtunk egyik barátnőmmel. Épp arról beszéltem csalódottan, hogy mostanában nem próbál meg elcsábítani senki, hiányzik az izgalom, amikor elaludtunk.
Arra ébredtem, hogy valaki belepuszil a nyakamba, a testemhez simul, maga felé húzza a fejemet és szenvedélyesen szájon csókol.
Ekkor már félig éber állapotban az futott át az agyamon, hogy istenem, de jó, de ki lehet ez? Ő is épp erre kérdezett rá:
- Tudod, ki vagyok?
- Igen, - már mosolyogtam- A hangodból rájöttem. Te vagy az Én Rögtönzött Királyfim.

*  *  *

Vonaton

leszbi

Kicsit furcsa volt a kocsi üressége. A vonat ilyenkor rendszerint tele volt a Sanderson bentlakásos iskola diáklányaival, akik élénk csevegésükkel zavarták a többi utazó nyugalmát. Ma viszont az egész vonat kihaltnak tűnt, csak itt - ott bámult ki egy arc kifejezéstelenül az ablakon.
Madeleine végigsétált a peronon az utolsó kocsi nyitott ajtajához. A magas sarkú cipője kopogott a betonon, a haját pedig a kis vidéki állomáson átsüvítő szél borzolta. Ő volt az egyedüli várakozó utas a peronon. Az állomásfőnök türelmetlenül várta hogy felszálljon végre és indíthassa a vonatot.
Az utolsó kocsi is üresnek tűnt. Madeleine becsukta maga mögött az ajtót és helyet foglalt az egyik első ülésen, majd telefonját elővéve az üzeneteit kezdte olvasni. A mozdony hidraulikus zajok és dízelfüst kíséretében életre kelt. A vonat erősen megrándult és mozgásba lendült.

*  *  *
JÚN
08
2017

Játék a komornyikkal - avagy vigyázz nehogy ráfázz!

hetero, szűz

- Kisasszony, az apja látni kívánja Önt a szalonban.
- Köszönöm James, azonnal ott vagyok! Kérlek szólj apámnak!
- Értettem, megyek. - lépett ki a teremből. James-t kislány korom óta ismerem. Ő mindig ott volt mellettem, még az apja hozta ide, mikor még kisgyerek volt, majd apám úgy döntött, hogy az én személyes szolgám lesz, mivel csak pár évvel idősebb nálam. Gyakorlatilag együtt nőttünk fel. Mindig hűséges hozzám és a családomhoz... De mostanság valahogy olyan furcsán viselkedik. Lehet azért mert felnőtt. Mennyit változott. A kis kölyökből egy magas, szélesvállú, erős, határozott férfi lett. De miért tart velem távolságot?
- Milyen volt a beszélgetés, Kisasszony?
- Csak a szokásos bájcsevely.( - Most hogy mondjam el, hogy apám férjhez fog adni és még csak beleszólásom sincs. Elegem van!)

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 10. rész

hetero

November utolsó hetében Lorena nem tudott szexelni, mert amikor neki lett volna megfelelő az alkalom, akkor szeretői nem értek rá, amikor pedig nekik, akkor a lánynak kellett lemondania a randit, a havi bajára hivatkozva. Mivel szombaton véget ért a menzesze, és mivel már nagyon ki volt éhezve, így a szokásosnál sokkal jobban várta az aznap esti bulit. Elhatározta, hogy ott majd dugni fog valakivel, ha törik, ha szakad...
Lorenát egy péntek éjjeli bulira is rábeszélték barátnői. A lány délutános műszak után előbb hazasietett rendbe tenni magát, aztán onnan indult tovább a megbeszélt találkozóhely felé, ahol Viviék vártak rá. Később a vonaton ülve, energiaitalokkal próbálta szinten tartani éberségét.
A Symbolban már kizárólag félédes fehérbort fogyasztott, még hozzá nem kevés pohárral.

JÚN
07
2017

Motoros élménytúra

gruppen, anál, vibrátor, bilincs, férj-feleség

Pár hónapja történt, hogy egy hosszú hétvégén motoros túrára mentünk Szlovákiába a haverommal, Csabival és a feleségével, Hédivel. Mivel ők jobban ismerik a terepet, így a szállásfoglalást rájuk bíztam. Már csak azért is, mert nekem nem voltak igényeim ezzel kapcsolatban: egész nap úton leszünk, csak egy zuhanyzó kell és egy ágy éjszakára; Hédi pedig, mint nő, hátha más szempontokat is figyelembe vesz. Mivel ők másik városban laknak, közelebb a határhoz, ezért tőlük indultunk. Előző nap még dolgoztam, este kezdtem összepakolni, kicsit felelőtlenül, majd reggel befejezem, gondoltam. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, reggel elaludtam, kapkodás, gyors csomagolás, ilyenkor tuti kimarad valami. Mint kiderült, nekem nem kimaradt valami, hanem „felesleges” holmi is maradt a táskámban. Kissé késve érkeztem Csabiékhoz, ők már útra készen vártak, neki is indultunk az országútnak.