SZEP
11
2017
SZEP
08
2017

Meglepetés

hetero, anál, tini

Kedd reggel volt. Egy csodálatos álomból ébredtem, kissé nedvesen. Ezt mégsem hagyhattam annyiban, így hát elkezdtem simogatni magam bugyin keresztül. Már így is éreztem, ahogy a kis pamut ruhadarab teljesen elázik rajtam. Ez egyre inkább felizgatott, meg a tudat, hogy milyen rég nem voltam pasival (2hónapja). Miután már nem nagyon bírtam, bedugtam az egyik ujjamat, és lassan elkezdtem ujjazni magam, majd 2 és végül 3 ujjal. Ez tarthatott kb. 10percig, éreztem, hogy közel a csúcs. Közben másik kezemmel a melleimet, majd a csiklómat dörzsölgettem. Nagyot élveztem a lepedőmre. Ezután elkészültem, kisminkeltem, kicsíptem magam, bár csak papírokért kellett felmennem a kórházba, valamiért mégis tudtam, hogy ma jól kell kinéznem. Fekete rövidnacimat, egy fehér csőtoppot és az új platform cipőmet vettem fel.

*  *  *

Nyaralós szex titokban

hetero, nyaralás, tini

Mi is izgatóbb egy tiltott szexnél tiltott helyen? Igaz történet, tavaly történt velem egy nyaralásom közben. Azóta sem éltem át ilyet.
Fiatal lány voltam, most is az vagyok. Elmentem szórakozásképp barátokkal egy óceánjáróra nyaralni 2 hetet. Minden szuper volt, koktélpartik minden este... szabad voltam, szingli, élveztem ezt a szabadságot. Nem is akartam kapcsolatot.
Volt ott egy iszonyú helyes pincérfiú, akivel első naptól kezdve szemezgettünk. Szeme gyönyörű kék, maga a srác latin volt, látszott rajta.
Én nem akartam kezdeményezni, igazából semmit sem akartam. Tetszett, néztük egymást, de a barátaimra koncentráltam inkább.
Egészen addig, míg egyik este, amikor már szinte mindenki elment az étteremből, csak én voltam egy barátnőmmel, oda nem jött hozzám.

*  *  *
SZEP
07
2017

A Harris család 2. rész

hetero, anál, leskelődés

Érdeklődve hallgattam a két lány beszélgetését. Jennyn hasonlóan semmi ruhácska volt mint a nővéremen. Ahogy figyeltem a két lányt, a farkam megint vigyázzba állt.
- Szia
- Szia, végre az öcsém beszerelte az új kamerát, nem szaggat? Jó a kép?
- Igen, tökéletes. Szóltál már otthon?
- Nem, anyám még nem ért haza. Gyanítom nem lesz elragadtatva, hogy milyen jól sikerült a félévi dolgozatom. Szerintem ezen a hétvégén sehova sem fog elengedni, de remélem jövő hétre lenyugszik egy kicsit.
- És a tesód?
- Nem tudom. Látod milyen cuccban vagyok, itt domborítottam meg pucsítottam neki, de csak nyomkodta a nyavajás gépet, szinte rám sem nézett! Kezdem azt hinni, hogy a fiúkat szereti. Bár múltkor egyszer megkukkolt zuhanyozás közben, de nem tudom...

*  *  *

Zsuzsi, a MILF

hetero, munkatárs

Ez egy igaz történet, ami kb 1 hónapja tart. Most az első alkalmat mesélném el. Nem mondhatom el senkinek, így hát úgy döntöttem, hogy elmondom mindenkinek.
A történet - mint szerintem sok esetben - a munkahelyen kezdődött. Egy győri üléshuzatokat gyártó cégnél vagyok nyári munkán itt ismertem meg Zsuzsit. Ő 48 éves, kb 165 cm magas, korához képest kifejezetten jó alakú, külsejére és öltözködésére igényes, festett szőke, hosszú hajú nő. Én 19 éves, 193 cm magas, 100 kg - os srác vagyok.
Mindig megnéztem őt, mikor utcai ruhában láttam ki - be jönni a gyárból, de kezdetben nem érdekelt különösebben. Egy idő után azonban feltűnt (közvetlen kollégáimnak is), hogy a kávé automatánál, a dohányzóban, a keskeny gyári folyosókon mindig próbál úgy mozdulni, hogy hozzám érjen, úgy beszélt velem, hogy közben a kezét rám tette, és mindig mosolygott rám.

SZEP
06
2017

Erotikus vágyálom bosszúval

hetero

- első részlet -
Gyertyafény leplezi csupán vágytól égő testünk egymáshoz közeledtét... Az olajpárologtatóból ópiumos illat tompítja elménket, fokozva az ősi, mámorító ösztöneinket, mellyel minden egyes szőrszálrezdüléstől forróság, bizsergés járja át porcikáinkat...
Nagy sóhajtás, heves szívdobogás... előttem áll, szemeibe nézve elveszek tekintetében... egy megmagyarázhatatlan vibráló meleg érzés futkározik a tarkómtól... a hátamon... a derekamon át a fenekemig, ahol felerősödik... - megborzongok, de továbbhalad talpamig, majd hirtelen vissza...
szinte a földre kényszerít, mintha nem bírnám el... de nem is akarom.
A karjai azok, amik nem engednek leroskadni. Tüzes kardokként érnek hozzám, szinte égetnek. Megégek! Ugyanakkor mégis olyan, mintha hideg fémként lágyan simogatnának... egyszerre vonzó és veszélyes. Tenyereimmel megszorítom a vállát, kapaszkodom, lehúz a bizsergő érzés a csípőmtől egészen lefele.

*  *  *

Munkahelyi (t)erotika

hetero, iroda, anál, munkatárs

22 éves, budapesti lány vagyok, afféle igazi lokálpatrióta.
Itt születtem, itt jártam oviba, általánosba, gimibe, és ide járok estin fősulira is, jelenleg is.
Nehezen tudnám elképzelni magam jelenleg, hogy egy aranyos, kedves kis faluban éljek, és reggelente tehénbőgésre ébredjek, bár szeretem a vidéki életformát, max 1 hétig.
A nevem Erika, barna kleopátra hajam van, nem vagyok egy nagy szám, de az a típusú nő vagyok, aki merőben szokatlanul elégedett magával, ami a testiséget illeti. Formás, férfimarokba való melleim vannak, hetyke, szinte mindig előremeredő bimbókkal, a sporttól erős, feszes, kerek, kissé körte popsim, és mivel 15 éves korom óta nem tudom a bozontot elviselni ott lenn, ezért a puncim teljesen csupasz, kislányos. Először borotvával estem neki, később, mikor nagyobb és főképp bátrabb lettem, kozmetikussal csináltattam meg magam, gyanta igénybevételével.

SZEP
05
2017

Narancs vidék

hetero

Az öltözőben kezdődött minden, kijöttem, mert az osztálytársaim idióták de nem ez fájt a legjobban hanem az hogy Ő nem állt ki mellettem mikor a kurva had letámadott. Leültem a pad mellé a földre és kirángattam a táskámból egy narancsot. Elkezdtem megbontani a narancsot mikor ajtó csapódást hallottam, majd közeledő léptek hangját. Ő jött be az öltözőbe és kacéran elvigyorodott mikor elém ért.
- Most komolyan ? Itt duzzogsz és narancsot eszel ? Tudod elég gyorsan felkapod ám a vizet!- lehuppant elém a földre törökülésben.
- Ha nem vetted volna észre még csak bontom a narancsot nem pedig eszem. – ebben a pillanatba szedtem le a narancs utolsó darab héját és a leve a szemembe fröccsent.
Ösztönösen hátra hőköltem és bevertem a fejem a falba erre ő éktelen nevetésbe kezdett, egy ideig megállt bennem az ütő, de csak addig, amíg meg fogalmazódott bennem a terv, hogy hogyan is öljem meg őt.

*  *  *

Történetem Jenny-vel 5. rész

bizarr, anál, hermafrodita

Ott tartottam hogy elkezdődhetett végre a közös életünk. Azt gondolom ecsetelnem sem kell hogy egy költözés mekkora meló, főleg több száz km-re. De úgy gondoltam hogyha valakiért, akkor Ő érte megéri.
Sokat beszélgettem a szüleimmel és veszekedtünk is jónéhányat mig ment a költözés. De aztán amire odacuccoltam Jennyhez, belátták hogy ez nem poén a részemről hanem teljesen komoly döntés. Szerettem volna hogy jóban legyenek hisz mégiscsak egy család leszünk valamilyen szinten. Ezért mikor berendezkedtem meghívtuk őket immár a közös lakásunkba. Vonakodva ugyan de végül igent mondtak és jöttek is kocsival.
Mikor megérkeztek már lent vártuk őket a parkolóban. Gyors üdvözlés és kissé erőltetett mosolygás után irány a lakás. Felérve egyből az előszobába mentünk leülni és kicsit beszélgetni, már volt kikészitve nasi és üditő is.