ÁPR
25
2017

Büntetés barátok közt 3. rész

gruppen, anál, férj-feleség

Géza barátommal üldögéltünk törzshelyünkön sörünket kortyolgatva. Nyár volt, kánikulai meleg. Nagyon jól esett a habos nedű, ami lecsúszott torkunkon. Frissítőként hatott ránk, és a néma kortyolgatás közepette forró gondolatokat keltett bennünk. Egyszer csak Géza tűnődve megszólalt:
- Tamás el kell hogy meséljek valamit neked! Tudod, hogy szépen élünk Erikával! A múlt héten továbbképzésen volt, elkísérte egyik barátnőjét, aki nem akart egyedül utazni. Én meg magányomban a hazaérkezése napján felmentem egy pornófilmes oldalra és a fehér feleség – néger fiúk filmek között találtam egy csemegének tűnő történetet. Az álló képen mintha a feleségemet láttam volna hátulról. Nagyon ismerősnek tűntek a nő idomai. A finoman izmos hát, a kerek, feszes popsi, a tarkóján felnyírt szőke haja, a modern frizura, az izmos combok, jó formájú vádlik a lábán! Ez pont olyan, mint a feleségem! Elindítottam a filmet és megdöbbentem,

*  *  *

Meglátogatott a barátnőm

leszbi, vibrátor

Az iskola éveim alatt még egy két leszbi próbálkozásom volt, de egyik sem hagyott maradandó nyomott bennem. Suli után felköltöztem Pestre és ott kezdtem el dolgozni. Nem jártam haza szinte soha. Gyerekkori barátnőm szokott jönni hozzám látogatóba. Bár most már nem találkoztunk kb 1 éve. Most viszont meglátogat a hétvégén. Izgatottan vártam, hogy újra lássa az én kis barátnőmet. Amíg nem költöztem Pestre, szinte mindent együtt csináltunk. Még suliba is együtt jártunk. ő volt az első, akinek elmondtam a zuhanyozóban történteket és azt is, hogy lehet sok férfi szív fog összetörni, de én biz a lányokhoz vonzódom. Féltem elmondani neki, mert azt hittem elfordul majd tőlem. De nem így lett, megértett - bár ezzel egyedül volt - és ki is tartott mellettem mindenben. Sajnos amióta eljöttem otthonról ritkán látjuk egymást. Most viszont itt lesz majd egy pár napig és bepótolunk mindent.

ÁPR
24
2017

Tom, Babszi és a mama 3. rész

családi, tini, anya-fia, testvérek, illusztrált

– Akkor most én lennék soron – mondta Tomék mamája. – De előbb megmutatom, hogy kell egy nőt simogatással izgalomba hozni, hogy legközelebb Babszinál is jól csináljátok.
Visszafeküdtünk a matracra, és miután kényelmesen elhelyezkedtünk, Mariann folytatta az oktatást.
– Egy nőnek először is a melleivel kell foglalkozni. Tessék, próbáljátok meg.
Tommal együtt kezelésbe vettük gömbölyű melleit. Lassanként végigsimogattuk és csókolgattuk az egész asszonyos női testet, és Mariann segítségével egy csomó olyan helyet is felfedeztünk, ahol a nők különösen szeretik a simogatást. Se Tom, se én sohasem láttunk még közelről meztelen nőt, most pedig nemcsak hogy láttunk, de végig is tapizhattuk és simogathattuk. Ráadásul még élvezte is, mert szemmel láthatóan nagyon ki volt éhezve a szexre és időnként kéjesen felsóhajtott. Én az alfelével foglalkoztam, Tom pedig a keményen felmeredő mellbimbókat szopta.

*  *  *

Tornatanár 2. rész

hetero, tini, diák

Március 15
Tegnap meg volt az ünnepély. Igyekezett mindenki szépen felöltözni. Több kevesebb sikerrel. Nem fogom tudni megérteni, hogy a kollégák miért nem tudják elmondani, hogy a fekete nadrág, fekete cipóhoz tilos fehér zoknit felvenni!? Vagy elmondják d a fiúk le se szarják a hallottakat? A lányok legalább normálisabbak. szoknyában, szép fehér ingben voltak, Ami a nagymellűeken kifeszült, s a melltartójuk teljesen átütött. Nem tudom, hogy utána szexelni mentek, vagy csak kihívóak akartak lenni, de voltak alig mellet befedőek, csipkések, meg egy olyan is amit a hűvös miatt megkeményedő bimbó majd átszúrt, és még az ingen is átütött. Persze próbálta a "tulaja" takargatni sállal, de nem nagyon sikerült.
Én persze Bibit kerestem a szememmel, meg is találtam, de egy gyors pillantásnál tovább nem találkozott a tekintetünk. Elkapta, s beszélgetett tovább.

*  *  *
ÁPR
21
2017

Az én kis szeretőm

maszturbáció, leskelődés

Azt hiszem 5 éve kezdődött, mikor nagyon magányos voltam és nagyon magam alatt is éreztem magam. Egy vasárnapi nap volt, a gyerekek éppen misén voltak én pedig éppen a fiam szobáját takarítottam, és épp a lepedőjét húztam át, amikor felfedeztem rajta egy foltot. Először nem tudtam, hogy mi az ezért megszagoltam. Ahogy megszagoltam már rögtön tudtam, és beleborzongtam az illatába. Régi elfelejtett érzéseket ébreszt bennem az illat. Ahogy beleszívtam még egyszer a fiam spermás lepedőjébe belebizsergett a puncim. Ott helyben belenyúltam a bugyimba, és elkezdtem simogatni magam. Akkor már évek óta nem voltam férfival, így nem csoda hogy pár pillanat alatt ott állóhelyemben a bugyimba élveztem. Aztán ahogy magamhoz tértem és felismertem, hogy mit csináltam, megijedtem és gyorsan visszatértem a takarításhoz, de a gondolataim egyre csak visszatértek a lepedőhöz, a fiamhoz és a farkához.

*  *  *

Különeges szexélményeim 39. rész

hetero

Sziasztok. Régen jelentkeztem, nagyon sok volt mustanában a munka, több uniós projektet elnyert a nagyváros, amikből bőven kapott az öreg a nagyváros vezetésével való jó kapcsolatai miatt. Szeretőnek leginkább a hugom maradt meg, őt szoktam már csak rendszeresen megbaszni, de nemrég adódott egy újabb rendkívüli élmény. Nem hittem volna, hogy ebbből bármilyen szexuális émény is lesz, mert nem úgy kezdődött. Szóval egyetlen kis feleségem Erika otthol takarítás közben kitörte a bokáját. Pont rálépett a felmosóra, ami jól meg is csúszott a lába alatt, a bokája meg kifordult és eltört. Az orvas is azt mondta a nagyvárosi kórházban a sebészeten, hogy ritka balszerencsés eset, 1000 ből egyszer ha megtörténik. Persze ez az asszonyt nem vigasztalta. Megoldás kellett arra, hogy ne egyen meg minket a kosz, meg meleg étel is legyen.

*  *  *
ÁPR
20
2017

Tavaszi tópart

hetero, szűz, tini

Április volt, meleg, és Szilvin kívül még senki nem heverészett a tó mellett a fövenyen, élvezve a déli szelet, a ragyogóan kéklő eget és a nyíló virágok illatát.
Amúgy is eldugott hely volt, félúton két hegyvidéki település között. Ezen a tavaszon a tó vize nem volt túl magas, de ez nem is igazán számított, hiszen fürdőzéshez korai volt az évszak. A fák sem vetették teljes árnyékot, de hát a nap ereje sem teljesedett még ki. Ez így pont megfelelt Szilvinek, aki bugyira és melltartóra vetkőzve heverészett egy pokrócon, felkínálva magát a tűz istenének.
Szeretett kijárni ide, tavasztól őszig. A legjobban ezeket a napokat kedvelte, amikor senki nem volt körülötte. Egyrészt, mert nem mondhatta tökéletesnek a testét (noha nem nézett ki rosszul), de leginkább azért, mert nem szeretette az embereket. Az emberek többnyire bunkók és büdösek. És öregek. Aki pedig nem öreg, vagyis fiatal... hát, Szilvinek ez is okozott kényelmetlenséget.

*  *  *

Első élmény

homo

Már 15 éves koromban észrevettem, hogy a fiúk jobban érdekelnek, mint a lányok. Alig vártam a tesi órákat, mert az öltözőben mindig láthattam az osztály legjobb fiúit levetkőzni, zuhanyozni stb...
Persze mindig én öltöztem át utoljára, hiszen folyamatosan merevedésem volt az izmosabb osztálytársaim miatt és ez így ment éveken át középsuliban. Szerencsére sok jó pasi volt az osztályunkban, főleg a magas, izmos kosarasokra gondolok most. Középiskolában azonban nem történt semmi kontaktus, hiszen eleve ritka, ha valaki fel meri vállalni a vonzalmát egy azonos neműhoz, és még kevesebb az aki osztályon belül tenné ugyanezt.
Technikumon maradtam a suliban, de ez már jóval lazább volt mint a középiskola. Néha be kellett járni egy - egy órára de nagyrészt otthon voltam.