JÚL
12
2017

Fitnessterem

leszbi

Különösebben sosem volt kedvem a testmozgáshoz, Petra javasolta, menjek el, nem is annyira a fizikai erőnlét miatt, hanem mert azt mondta, amióta napi szinten sportol, lelkileg is kiegyensúlyozottabban éli a hétköznapjait. Pár hete ismertük egymást. Napközben pultosként dolgozott a kávézóban, ahova újabban beültem néha meló után egy jóféle kávéból erőt meríteni a néhány szabad órához, ami estig hátravan. Kedveltem, mert a pozitív gondolkozásával, és ahogy néha egy mondattal viccet csinált olyan dolgokból is, amik nekem eszembe se jutottak, mindig jobb kedvre derített egy - egy fárasztó nap után.
Egyik alkalommal szóba került, hogy hétköznap esténként aerobic edző egy közeli sportklubban, és akkor ajánlotta.
- Nem kell túlhajszolnod magad! Már pár perc után is észre fogod venni, milyen sokat dob a hangulatodon! Meg nő az állóképesség, élénkebb leszel, könnyebben kezeled a stressz helyzeteket!

JÚL
11
2017

A valóság határán

hetero, tini, diák

Sziasztok, szeretném nektek elmesélni hogyan is kerültem igen közeli kapcsolatba az egyik tanárnőmmel! Éppen csak betöltöttem a 18-at mikor mindez megtörtént, akkor már közel 4 éve volt osztályfőnököm és angol tanárom. Gyűlöltem, mint tanárt, de mint embert annál jobban szerettem. Az idő múlásával azt vettem észre, hogy szinte szerelmes leszek gyönyörű barna szemébe, kislányosan csábító mosolyába és persze anyáskodó jellemébe. Azonban ezeket a gondolatokat mindig elhessegettem, hiszen anyám lehetett volna maga 40 életévével, sőt férje és gyereke volt. Nem egyszer kaptam magam azon, hogy az ő gondolataira maszturbálok, pedig nem volt tradicionális értelemben vett szép nő, sőt súlyával mindig is problémái voltak, de az a gyönyörű arc, engem ezzel megvett magának.

*  *  *

Kamionos kaland

homo

30 éves meleg pasi vagyok, kb 6 éve teljesen coming outoltam a családom, barátaim, munkahelyem előtt is, de ez a nyári élmény úgy 14éve történt. 16éves voltam, a farkam egyre több gondolatra állt fel és ez már igen gyakran nem a női test volt...
Ez a történet úgy kezdődött, hogy az apám nemzetközi kamionsofőr volt néhány éven keresztül.
Nyaranta az iskolai szünet alatt többször elkísértem egy-két fuvarra, a végcél általában Svájc volt, 5 nap alatt megjártuk oda-vissza.
Ilyenkor mindig igyekezett olyan helyeken megállni, ahol volt valami látnivaló az autópályák unalmas parkolóin kívül, illetve olyan úton menni, ahol láttam valami érdekességet. Szóval nagyon lelkes volt, de a legnagyobb élményt mégsem egészen ez okozta. Hanem a Passau melletti pihenőhely zuhanyzójában történtekkel, azt sosem felejtem el :)

JÚL
10
2017

Chaten szerzett történetek 6. rész

családi, anya-fia

Sajnos bízom annyira az emberekben, hogy a chaten néhányuknak megadtam a számomat is. Egyik nap megcsörrent a mobilom. 
- Te vagy az aki családi szextörténetekre vadászik? - szólt bele egy határozott nõi hang.
Kissé ledöbbentem és hirtelen nem is tudtam válaszolni, de nem is kellett, mert folytatta:
- Ne akard tudni, hogy kitõl szereztem meg a számodat, mert úgyse mondom el. Meg nem is ez a lényeg, hanem amiért hívtalak. Azért kerestelek meg, mert olvastam a sztorijaidat a történet.hu - n és azon kevesek közé tartozol akiknek a családi írásaiban azt hiszem tényleg van egy - két valós történet. Bár szerintem nálad sem mindegyik igaz. Lehet, hogy egy része talán megtörtént annak amit elmeséltek neked, de lehet, hogy csak fantázia. De ezt hagyjuk. A kérdésem az, van - e kedved találkozni és egy tényleg valódi sztorit megismerni?

*  *  *

Niki, Tünde és én, avagy sok a jóból is megárt

gruppen

Ez volt az utolsó vizsga, amit harmadikos egyetemistaként letettem, és menekültem a fővárosból haza. Még aznap délután vonatra ültem, miután jól összevesztem Magdival, a barátnőmmel. Azzal váltunk el, hogy vagy látjuk még egymást valaha, vagy nem.
A vonatban azon gondolkodtam, hogy milyen buták is vagyunk, miért kellett ilyen hirtelen szakítanunk – főleg most, a nyár küszöbén? Kivel fogok ezután kefélni? Mert, ha nem is túl gyakran, de azért olykor-olykor sikerült összehozni a dolgot, s Magdi nem is volt olyan rossz az ágyban.
Árva gyerek vagyok, apámat korán elveszítettem, anyám sem él már, s a mostohaapám az, aki bitorolja a családi házat, oda hordja a nőit, akiket elég gyakran szokott cserélgetni. Nem is szívesen járok haza, mert nem érzem ott jól magam. Dehát hova mehetnék máshova? Olyan szépen elképzeltem, hogy majd Magdival töltöm a nyarat – s itt van, most verhetem a farkamat, ameddig csak jólesik.

*  *  *
JÚL
07
2017

Borika története

hetero, férj-feleség

Kórház, Intenzív osztály, gyönyörű fiatal feleségem ágya mellett ülök. Drótok csövek lógnak ki testéből. Szememből patakzik a könny, torkomat a hangtalan sírás görcse fojtogatja. A gép szíve ritmusában pityeg, aztán csak egy hosszú sípolás, elsötétül előttem a világ ...
Igen, élénken emlékszem erre az esetre.
Magamról:
35 éves voltam akkor, és egy mezőgazdasági üzem főagronómusa. Túl egy fiatalon elkövetett és rosszul sikerült házasságon, aminek egy gyermek látta kárát és 5 év után válással végződött
A történet:
Az egyik nyáron egy egyetemista leányt osztottak be mellém, nyári gyakorlatra. Mint a mezőgazdasági üzem főagronómusa, örömmel vettem a segítséget, mert bizony a nyári időszakban nem nagyon volt időm unatkozni. A leány, Borika egy nagyon szép, dekoratív és erős erotikus (legalább is, rám) kisugárzással rendelkező 23 éves fiatal NŐ volt.

*  *  *

Versenyben

hetero

Edward megérkezett a szálloda halljába. Az ötcsillagos épület ízlésesen berendezett bárjának bejárata már innen is jól látható volt. – Nagyszerű... - gondolta Eddie. - Legalább, itt sem fogok unatkozni.
Magabiztosan, amolyan sármőr módjára lépett a recepciós pulthoz, hogy bejelentkezzen. A pult mögött álló hölgy alkalmazottnak elakadt a lélegzete, amint meglátta a nem mindennapi külsővel megáldott fiatal üzletembert: A férfi fekete inget viselt, amely alig láthatóan felszült meg izmos mellkasán minden lélegzetvételekor, így az érte áhítozó nő képtelen volt megállni azt, hogy végig ne pásztázza a többi testrészét is szemeivel. A látvánnyal egészen meg volt elégedve: A férfi ajkai mintha szóra nyíltak volna, ez azonban a recepciósnak fel sem tűnt, csupán akkor figyelt fel furcsa viselkedésére, amikor a férfi az órájára pillantott, s poggyászait a szálloda egy londinerére bízta,

*  *  *
JÚL
06
2017

Ruhapróba

hetero

Srácok... Ha én előbb tudom mivel jár , ha az embert felkérik esküvői tanúnak, az biztos hogy már régen kerestem volna az alkalmat rá! Ha nem velem történik meg az eset, akkor én nem hiszem el senki ember fiának, így aztán Ti sem fogjátok elhinni Nekem, de emiatt nem is bánkódok egy cseppet sem, de muszáj kiírni magamból az élményt.
Történt ugyan is, hogy egyik legjobb barátom megkért, hogy vállaljam el ezt a megtisztelő szerepet. Úgy általában nem vagyok az elegancia nagykövete, de gondoltam most ki kell tenni magamért, így hamar nekiláttam a ruhák keresgélésének a neten. Meglepődve tapasztaltam hogy a belvárosban rengeteg szalonban lehet ruhát venni, vagy kölcsönözni. Végül is a ruha vásárlás mellett döntöttem, hátha jó lesz még egyéb ilyen különleges alkalomra. Gyors telefonálgatás az egymáshoz közel eső szalonokba és már meg is volt az útitervem másnapra.