JÚL
18
2017

Az új osztálytárs

homo

Péter vagyok, és ez az első kapcsolatom története. Nyáron jöttem rá, hogy a fiúkat szeretem, de nem találkoztam senkivel, aki úgy komolyabban megmozgatta volna a fantáziámat.
Nem is sejtettem, hogy pár héten belül már el is vesztem a szüzességemet.
Az egész év elején kezdődött, mikor az osztályfőnökünk bemutatta mint új diákot. Én éppen unottan firkáltam a füzetembe, de azért felpillantottam. Az új diákot Fogarasi Dávidnak hívták. Mivel a tavalyi év végén kiköltözött a padtársam Németországba a szüleivel, a tanár mellém ültette.
Miközben az órarendet írtam, szemügyre vettem a srácot. Szőke volt, izmos, jóképű, közepes magasságú. Fehér pólót és farmert viselt,
amelyek még szexibbé tették. Igyekeztem úgy nézni, hogy ne legyen feltűnő, de kiszúrta, hogy stírölöm. Rámnézett. Én elvigyorodtam,

JÚL
17
2017

Chat - en szerzett történetek 7. rész

családi, anya-fia, regény

És ismét egy sztori egy chat - partneremtől. Amikor azt hiszem nekem már nem lehet újat mutatni, az élet ismét bebizonyítja, hogy de. :)
Nekem soha nem volt apám. Gyerekként kérdezgettem anyut meg a nagyszüleimet, de mindig az volt a válasz, hogy nem szeretett minket és elment. Aztán később persze összeraktam a sztorit. Anyám lefeküdt egy pasival, terhes maradt, a pasinak családja volt és nem akart bonyodalmat. Anyu így leányanyaként nevelt fel, a nagyszüleimnél laktunk egy négyszobás nagy kertes házban. Mondhatom, hogy tökéletes gyerekkorom volt, mindent próbáltak nekem megadni, persze nem kényeztettek szarrá. Akkor még a nagypapám és a nagymamám is dolgozott, majd később nyugdíjasok lettek, meg ugye volt a nagy kert, állatok az udvarban, szóval egy csomó mindent megtermeltünk magunknak és nem éltünk rosszul.

*  *  *

Első házassági évfordulónk

hetero, férj-feleség

Még egyszer körülnéztem. Minden készen állt. Az asztal megterítve, cd bekészítve. Kaja rendben. Ugyan nem én főztem, hanem hozattam, de mentségemre szóljon, hogy nem vagyok a konyha ördöge. Gyertyák meggyújtva, villany leo, hangulat. Várakozás.
Feleségemet kívántam meglepni első házassági évfordulónkra. Nem voltam elragadtatva a szexuális életünktől. Az a havi egy alkalom, amikor elviselte a közeledésemet, nem elégített ki. Azért én szeretem, mert gyönyörű, okos és minden másban nagyon figyelmes. Csak a szex...
Kulccsörgés. Megjött. Már az előszobában valami feltűnhetett neki, mert nem igazán vetkőzött le, csak benézett. A szeme tágra nyílt. Nem érti. Odamegyek hozzá, megcsókolom.
- Boldog házassági évfordulót! - mondom és átnyújtom szerény ajándékomat, mely egy nagyon szexi fehérnemű szett volt.

*  *  *
JÚL
14
2017

Anyummal való aktusom

családi

Azért írom ide történetemet, mert nem egy olyan mindennapi, hogy megbeszélhessem a barátokkal, ismerősökkel. De már muszáj elmondanom valakinek.
A történetem tavaly (2012)nyarán kezdődött, vagyis teljesedett be. Ekkor 27 éves voltam. Átlagosnak mondanám magam. Barátnőm 1 volt eddig, az sem volt komoly. Anyummal élek aki ekkor volt 49 éves. Apánkat nem ismertem. Anyumnak volt egy időben barátja, de annak is rég vége. Átlagos életet éltünk. Mindketten dolgozunk. Anyumat korához képest vonzó nőnek tartottam mindig. Láttam párszor pucéran, mikor öltözött vagy fürdött. Szép mellei voltak, kissé lógtak neki, de szépek voltak. Testalkata átlagosnak mondott, pici fognivalóval, de jól tartotta magát, a punciján láttam szőrt, de látszott, h nem borotválja, hanem természetes, de olyan dekoratívan szőrös. De ezt ugye csak a szeméremdombján láttam. Mindig lesve pillantottam oda ilyen esetekben, mert még is csak anyám.

*  *  *

Nőstényördög

hetero

I. fejezet
Nem hittem volna, hogy idáig jutok, abba az állapotba amiben most vagyok. Én nem voltam ilyen ember, valahogy a sors, az élet acélozott meg. Elégedett voltam az akkori ,,rendes lány” életemmel, büszke voltam arra, hogy még nem járt a vaginámban senki egészen addig a pillanatig. Aztán jött a szerelem ripsz-ropsz csodája, amikor együtt fedeztük fel egymás értékét, egymás testét. Szerettem vele lenni, úgy éreztem ő a mindenem, aztán, mint mikor beléd csap a villám, úgy csapott belém is a felismerés, hogy neki nem én vagyok a legfontosabb az életében. Máshogy kezdtünk el élni, máshogy járt az agyunk, sokat veszekedtünk, valahogy eltávolodtunk. Sok rossz történt abban az időszakban, amiről a mai napig nem beszélek, szóval ezt a témát inkább ne is boncolgassuk. Az egyik ilyen veszekedés következménye volt, hogy a megtépázott lelkemet egy másik pasinak adtam, kalandból, bosszúból, vágyból a testemmel együtt.

*  *  *
JÚL
13
2017

Iskolai kirándulás régről

gruppen, anál, tini, diák

Hosszú idő óta és jelenleg is kedves nejem, akkor még a középiskola utolsó évét járta.
16 éves volt, amikor megismerkedtünk és két hónap együtt járás után feküdt le először velem, (szűz volt) amely utána már rendszeressé vált. Nagyon imádta a szexet, a popsi szexen kívül mindent.
A történet, hogy elmentek Debrecenbe 3 napos szakmai osztálykirándulásra.
Az éjszakákat szállodában töltötték, persze fiúk-lányok külön négy ágyas szobákba elszeparálva.
Napközben is persze ment a fiúk lányokkal való évődése. Az esti vacsoránál is ez volt. Akkor épp ő volt a terítéken.
Oltogatták, (mivel tudták, hogy csak velem volt) hogy nem igazán tudhatja még a szex praktikákat és egy komolyabb méretű faszt be sem tudna fogadni a puncija.

*  *  *

Egy lánnyal tudni kell bánni

hetero, anál

Nem vagyok egy monogám alkat, és ezt elég kevés fiú tudja tolerálni. Nem igazán használnám a férfi szót, hiszen 18 éves létemre leginkább hű vagyok a saját korosztályomhoz, nincs apakomplexusom, hogy "férfiak" farkán töltsem az éjszakáimat. Sőt, tizenöt éves koromtól kezdve tényleg a szex az egyik kedvenc hobbim, páran még az iskola ribancának is tartanak.
Őszintén; Miért akkora baj az, ha valaki szeret dugni? Mindenkinek meg vannak a maga igényei, a maga módján. Kinek ezek nagyobbak, kinek kisebbek. Én akkor vagyok teljesen kiegyensúlyozott és boldog, ha minél több pasival feküdhetek le, ennyi, tetszik az embereknek avagy sem. Elsős-másodikos koromban a gimnáziumban lefeküdtem a felsősök jó nagy részével, majd amint ők elballagtak, vagy a sűrűje "elhasználódott" bennem, újabb husikákat kerestem, bár néhány alsóbb évest is elkaptam néha. Fiatalabbaknál azért jóval válogatósabb vagyok, akkor ténylegesen legfőképpen a méretre megyek.

JÚL
12
2017

Barátból pasi

hetero, szűz

Nem régen történt meg velem ez a kis történet. Lehet olvasva nem annyira izgató, de elhihetitek, hogy fantasztikus élmény volt számomra, mert ez volt az első.
A srácot rég óta ismerem, de soha nem fordult meg a fejünkben, hogy bármi lehet köztünk... de másképp alakult.
Délután 4 óra, szobrozom a park kellős közepén, Ádám sehol.
Komolyan kezdtem aggódni, hisz soha nem késett. Pár-perc múlva megpillantottam, egy lánnyal. Micsoda? Összeszedett valakit és nekem nem is szólt? 3-as tali lesz? Jaj, most mit csináljak? Elkalandoztam: féltékenyen tekintettem feléjük, mert most, ahogy látom egy másik lánnyal, hírtelen engem is kezdett érdekelni, mint pasi. Gondolataimból arra eszméltem fel, hogy Ádám közeledik felém és alig pár méterre van tőlem, egyedül. Hol a csaj? Mindegy nem is érdekelt, oda ért puszi puszi, de én kicsit csalódottan néztem rá.