Hírek

JÚN.
20.
2023

Keveredés 4. rész

... Mennyé, vagy inkább egyezkedj a BÁTYÁDDAL, cseréljünk. Úgyis első látásra belezúgtam és azót... – ekkor csapódott ki a szobánk ajtaja, pont jókor, mert már estünk is volna egymás torkának.

– Befejeznétek? – üvöltötte Tamás, ugrottak közénk. Katalin bugyiban, Tamás alsógatyában. Kati Ádámot kezdte kilökdösni a szobából, Tamás vállamnál fogva ölelt meg, de még így is kiabáltam.

– Rohadj meg... Szopasd magad akivel akaro... – tenyerét számra szorította.

Két hétig haza költöztem. Éva naponta többször hívott, jött hozzánk. Órákat beszélgettünk, kibeszéltünk szinte mindent a témában, a jelenben, jövőben. Talán neki volt köszönhető, meg igazából Ádámmal, – vagy...


Medence fizetési feltételek 4. rész

Vicces dolog, hogy azon a héten, amikor Lisa szórakozásból hazavitt engem, Beth és én nem találtunk időt arra, hogy egyedül legyünk.

Nem bírtam nélküle; amióta elkezdődött a tanitáson kívüli tevékenységem, a szerelmi életem Tracival lassan meghanyatlott. Gyakran volt fáradt vagy kimerült a napi tevékenységtől. Így hát azon kaptam magam, hogy egy kicsit kényeztetem őt és késő esti masszázst végeztem neki az ágyban, amihez igazából nem éreztem késztetést, hogy a szereteten és az intimitáson túlmenjek. És mégis, az esetek körülbelül felében úgy végződött, hogy csináltunk valamit. Kicsit összezavarodtunk, semmi szörnyű, de havonta körülbelül háromszor megcsináltuk. Most már közelebb...


Érdekházasságok

Az életem már születésemkor félre sikeredett. Mióta eszem tudom a kisautók, a foci, a verekedés volt kedvencem. Ha tehettem, pólót, nadrágot hordtam. Hatodikosan a hát középig érő copfom magam vágtam le. Következménye? Mind anyám, mind nagyanyám seprűnyelet tört, külön – külön a hátamon. Gimiben is a fiúkkal fociztam, legjobb rúgótechnikám volt.

Már általános iskola harmadik osztályában összeakadtam Petivel, aki viszont ellentétem volt. Lányokkal körbe állva kislányozott, hímző tanfolyamra ment, ha megverték, sarokba állva sírt. Gimiben párhuzamos osztályba jártunk. Egy klubdélutánon beszélgetni kezdtem vele. Nyílt, nagypofájú csaj voltam már akkor is.
– Peti! Te ugye buzi...


JÚN.
19.
2023

Karácsonyi ajándék 5. rész

Reggel elég fáradtan ébredtem, de a csódás éjszaka után egyáltalán nem bántam. Anya már nem volt mellettem. Látom hogy lassan nyílik az ajtó és Barbi leskelődik be.
– Gyere nyugodtan, már fent vagyok.
Barbi bejött és rögtön mellém bújt, egy nagy csókkal köszöntött.
– Jó reggelt, Tomika. Elég izgalmas éjszakátok volt anyával.
– Ne is mond. Kitett magáért anya rendesen. Jól felizgattátok az este míg rám várt.
– De azért te is kitettél magadért mert anya úgy sikongatott, hogy én még nem hallottam így élvezni a szexet. És apa is megjegyezte hogy nagyon megdugtad anyát mert apa is ritkán hallja ennyire hangosan élvezni.
– Hát anya a játékszereivel jócskán felpörgette...


Céges karácsonyi buli 1. rész

Gábor vagyok, 24 éves, és másfél éve dolgozom a cégnél, mint informatikus. December 20-a van, az utolsó munkanap az évben, és az ilyenkor szokásos kora délutáni vállalati karácsonyi bulira készülődtem. Ezután mindenki szabadságra megy és csak január 4-én hétfőn kezdődik újra a meló. Már voltam a múlt évin bulin is, de akkor még próbaidős voltam. Semmi különös, csak az általános évvégi események egyike. Összejön a cég valamennyi dolgozója, – kicsit többen, mint ötvenen vagyunk – a főnök mond egy köszöntő beszédet, aztán, eszünk, iszunk, táncolunk, szóval mindenki próbálja jól érezni magát. Nem volt túl nagy kedvem hozzá, nem igazán az én műfajom ez az össznépi smúzolás, de nem akartam kilógni...


Kíváncsi lányok 1. rész

Milán éppen zuhanyozott amikor meghallotta, hogy nyílik a fürdőszoba ajtaja. Megpróbált átnézni a zuhanyajtó matt üvegén, de a sampon végigfolyt az arcán és a szemébe került. Szorosan összeszorította a szemét miközben folyamatosan öblítette az arcát, hogy megpróbálja kimosni a szappant a szeméből.

– De rohadtul csíp... – mondta hangosan.

Elzárta a vizet, kinyitotta a zuhanyajtót és vakon a törülközőtartóhoz nyúlva a törülközőjét kereste. Keze a fal mentén tapogatózott de nem talált semmit.

– A padlóra esett. Tőled jobbra van.

Felismerte a húga hangját. Mit csinált a fürdőben, miközben ő zuhanyozott?

A fiú lehajolt és a jelzett helyen megtalálta...


Latin szenvedély 1. rész

Latin szenvedély 1. rész Latin szenvedély 1. rész Latin szenvedély 1. rész

JÚN.
18.
2023

Debbie kicsinálja Apucit 3. rész

Sietve felhúzta a nadrágját és visszaült a kanapéra. Úgy tűnt magán kívül van. Valószínűleg a bűntudat és a boldog izgalom keveréke hatott rá. Én viszont még odavoltam a bizsergő gyönyörtől.

Micsoda pajzánság volt a szexi mostohaapámmal! Anyu nagyon dühös lenne, ha megtudná, gondoltam, miközben egy törülközővel letöröltem az arcomról az ondót.

– Ez volt az első és az utolsó. Soha nem fordulhat elő többé – kezdte. Azt hiszem, a bűntudat próbált győzni. – Amit tettünk, az nem jó. Anyád soha nem tudhatja meg.

Újra mellébújtam a kanapéra és a mellkasához simultam. A tévé képernyője teljesen elsötétült, mivel a film már egy ideje befejeződött. Esküdni mernék rá, hogy...


Főnyeremény 3. rész

... A hálószobák folyosóján fura hangok voltak hallgatók, Marika szobája ajtajának ezen időszakba nyitva kéne lenni, hiszen ő bridzsezni van az egy utcával arrébb a barátnőjénél. Csendben lopódzom az ajtóhoz. Bekukucskálva a látottakon már nem is döbbenek meg.

Marika meztelenül térdel Sanyika felett, vállain támaszkodva. Sanyika alulról dögönyöszöli a vén kéjenc, álszent nőt. Mi az, hogy Károlyt nem engedi magához, közben egy szinte fia korú pasi kúrja alulról a pináját. Most tűnt fel mellei ringásából, hogy bár láttam, látom őket pucéran, de testére fekvő mellei, – így csüngve – nem is olyan kicsik. Feneke is elég nagy, farpofáért a hentes, – mint sonkákért – jó pénzt adna. Nem...