A+ A-

Egy balatoni éjszaka

Gyerekkorom óta álmodoztam róla, hogy milyen lehet egy lánnyal átélni a legnagyobb gyönyöröket az életben. Soha nem gondoltam komolyan, hogy valaha valóra is válhat, de jó volt álmodozni róla.
Az érettségi utáni utolsó, önfeledt nyaramat egy nagyon kedves barátnőmmel, Laurával töltöttem. Laurával a gimnáziumi évek alatt alakult ki a barátságunk. Megosztottuk minden kis titkunkat, felfedtük egymás előtt vágyainkat, álmainkat. Együtt sírtunk, együtt nevettünk.
Utolsó hétvégénket a Balaton partján töltöttük, úgy terveztük, ez lesz életünk legjobb hétvégéje.
Ahogy leértünk, mindkettőnk hangulata megváltozott. Elfelejtettünk minden otthoni gondot, problémát.
Gyorsan kicsomagoltunk, magunkra kaptuk falatnyi kis bikininket, és már úton is voltunk a partra. Egész nap csak süttettük a hasunkat, lubickoltunk a vízben, imádtam ezt a szabadságot. Miközben napoztunk, meg-megszólítottak Minket mindenféle fazonok. Voltak olyanok is, akik szimpatikusak voltak, így beszélgetésbe kezdtünk velük. Megbeszéltük, hogy este találkozunk egy szórakozóhelyen és tovább folytatjuk a beszélgetést.
Az esti bulizásunk ugyanúgy indult, mint bármilyen más alkalommal. A szállásunkon készülődtünk, válogattuk a ruhákat, sminkeltünk, megcsináltuk egymás haját… közben a kedvenc zenéinket hallgattuk, kedvenc italunkat iszogattuk. Az öltözködéssel töltöttük el a legtöbb időt, Laura végül egy farmer miniszoknya és egy nyakba akasztós felső mellett döntött, ami teljesen szabadon hagyta a hátát, előröl pedig sejtelmesen látszódtak formás mellei. Hosszú fekete haját kicsit begöndörítettük, így szexin omlott rá a hátára. Én szintén egy nyakba akasztós ruha mellett döntöttem, hátamat szabadon hagyva, hogy szőke hajam ráomolhasson.
A szórakozóhelyen nagyon jól éreztük magunkat, egész éjszaka táncoltunk iszogattunk.
Találkoztunk a strandon megismert fiúkkal, rögtön tisztára vált, hogy melyik fiúnak melyikünk jön be. Laurával úgy döntöttünk, hogy egy icipicit húzzuk a fiúkat, így elkezdtünk cicázni egymással. Táncolás közben finoman egymáshoz értünk, végigsimítottam szexin kivillanó vállát, mire Ő magához húzott, így csípőnk egymáshoz feszült. Nagyon élveztük, hogy felhúztuk a srácokat, bár mindkettőnk tudta, hogy ez az este nem róluk szól, nem szerettünk volna Tőlük semmit.
Hajnalban, ahogy kezdett laposodni a buli, Laurával úgy döntöttünk, hogy elindulunk hazafelé. Elköszöntünk „Lovagjainktól”, megköszöntük az estét és útnak eredtünk.
Hazafelé támadt egy remek ötletem, mártózzunk meg utoljára a Balaton hűs habjai között. Laurát nem volt könnyű rávenni. Félt, hogy meglátnak minket,(mert hát fürdőruha hiánya miatt meztelenül kellett bemennünk a vízbe), vagy lába kél a ruhánknak mire kijövünk a vízből… Egy kis rábeszélés után végre sikerült rávennem Őt. Sötét van, senki nem fog meglátni Minket, a ruhákat meg eldugjuk egy bokorba, ahol nem találja meg senki. Elbújtunk egy bokorsor mögé, és elkezdtük levenni a ruháinkat. Közben Laura kedve is megjött, így vihorászva szabadultunk meg nem túl sok ruhadarabunktól. Nem tudom, hogy az ital hatására, vagy csak az önfeledt jókedvünk miatt, de ma valahogy másképp néztem Laurára. Ahogy vetkőzött csak Őt néztem, soha nem láttam még ilyen szépnek. Eszméletlenül szép volt, ahogy vette le a felsőjét, a hold fénye megcsillant a mellein, haja pedig kihívóan omlott rá fedetlen kebleire. Próbáltam gondolataimat elterelni, mivel Laura soha nem adta jelét, hogy vonzódna a lányokhoz. A vízben fröcsköltük egymást, szórakoztunk, mint az 5 éves kislányok. Laura már egyáltalán nem úgy tűnt, hogy fél attól bárki megláthat minket.
A szórakozóhely, ahol az estét töltöttük, nem volt túl messze, így a zene elhallatszott. Laura hirtelen magához húzott és elkezdtünk táncolni, cicázni, mint a fiúknak a discoban. Miközben nézet meztelen vízcseppektől csillogó testét, eszméletlen vágyat éreztem, hogy megcsókoljam. Szinte éreztem, ahogy ajka az ajkamhoz ér… nem, ez nem álom, tényleg éreztem az ajkát az ajkamon, azt hittem először, hogy álmodozásom ennyire valóságos, de ez tényleg valóság volt. Hirtelen annyira meglepődtem, hogy kissé eltoltam magamtól, magamhoz kellett térnem. Miközben róla álmodoztam teste ismét a testemhez simult, szinte megdermedt a levegő, mintha megállt volna az idő körülöttünk. Csak Ő létezett és Én, testünk szorosan egymáshoz simult, ajka az ajkamat kereste, nyelvével utat találva az én nyelvemhez. Ilyen finomat még életemben nem éreztem, ahogy puha ajkai közre fogták az én ajkaimat, közben kezei végigsimították a hátam, éppen csak az ujjai hegyével. Ahogy melle a mellemhez ért, csípőnk egymáshoz feszült, egyre jobban kívántam, hogy érezzem minden porcikáját, ízleljem kicsiny punciját. Kezei a hátamról a fenekemre vándoroltak, kicsit megmarkolta, majd az egyik kezét előre húzta a vénuszdombom simogatására. Közben egyre hevesebben csókolt, apró lihegésekkel. Keze a puncimhoz ért, óvatosan, de érezhetően.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 07. 18. kedd 04:56
tetszik ez a mű... jó a leszbiség
#7 sipospista 2016. 12. 22. csütörtök 07:54
Tetszik a lezbi
#6 vakon54 2016. 12. 14. szerda 21:53
Jooó nagyon jooó.
#5 sunyilo 2016. 12. 14. szerda 20:04
Atörténet jó. A véleményem a szexről meg az, hogy olyan, mint a paprikáskrumpli. Kolbász nélkül is lehet csinálni, de kolbásszal az igazi...
#4 veteran 2016. 12. 14. szerda 14:16
Nem igazán tetszik a leszbi,de ez jó történet.
#3 cscsu50 2016. 12. 14. szerda 07:38
jó sztori
#2 A57L 2016. 12. 14. szerda 04:33
Jó kis írás.
#1 Törté-Net 2016. 12. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?