Hírek

JÚN.
28.
2023

Akarsz velem beszélgetni? 1. rész

Betöltöttem a negyvenet és szinte nem történt semmi, de csak szinte, mert egyetlen dologban változtam, a szexuális vágyam megnőtt. Biztos a hormonok játszanak velem, de alig bírok magammal, naponta többször is kell maszturbálnom, de érzem, hogy ez már kevés, mert vágyom egy férfi érintésére, a farkára, arra, hogy bennem legyen, kitöltsön.

Regisztráltam egy oldalon, ahol partnereket lehet találni, de a szexuális töltetű beírások helyett csak azt az egy mondatot írtam be” Akarsz velem beszélgetni? ”. Már az első nap hatalmas sikere volt a beírásomnak, mert 30 levelet kaptam, pedig képet sem raktam föl a nemi szervemről, mint sokan tették. Ennyi magányos ember van, akik beszélgetni...


JÚN.
27.
2023

Andreas6-nak tisztelettel

Gyors bekezdésként elmondanám életem eddigi meghatározó eseményeit. Harmincöt éve egy csonka családba születtem, azaz apám kiléte meghatározhatatlan volt. Anyám nagyapám egyetlen, szégyenteljes gyermeke volt. Mióta eszemet tudom, anyám alkohol-, drog – és férfi nemiszervfüggő volt. Ebből kifolyólag a nevelésem nagyapámra hárult. Poroszosan, katonásan tisztelettudónak nevelt. Tanulmányaimra nagyon odafigyelt annak tudatában is, hogy már az óvodában kimutatták, diszlexiás vagyok, mégis az osztály krémjéhez tartoztam az olvasás és a magyar nyelv kivételével. Tanáraim e tárgyakból is az elvárhatón felül értékelték tudásszintemet. Gimnáziumi, majd kereskedelmi felsőfokú végzettséget sikerült...


Kíváncsi lányok 2. rész

Örült hogy a húga abbahagyta a farkának szorítását, mert ha folytatta volna, akkor pillanatok alatt a pólójára lőtte volna a magját.

Lekapta a nedves törülközőt a zuhanyajtóról és magával vitte amikor a fürdőszoba ajtaja felé indult. Ahogy elsétált a lányok mellett, észrevette hogy egyikük sem tudja levenni a szemét pattogó farkáról. A két lány egymásnak suttogva követte a folyosón. Arra gondolt, hogy a fenekéről beszélnek. Bement a szobájába, odament az ágyához és leült.

Evelin követte az ágyhoz és amikor leült, térdre ereszkedett előtte. Szonja megállt pár méterrel az ágyától, és csak nézett.

– Én mit nézhetek, amíg ti ezt nézitek? – kérdezte a fiú.
...


A fekete

Csengettek.

– Na, végre, itt a pizza – gondolta Imre és kinyitotta az ajtót.

A lépcsőházban nem égett a lámpa, a lakásból kiszűrődő fény pedig nem volt sok. Először azt hitte, nincs is senki az ajtó előtt, de aztán félhomályban meglátta a koromfeketébe öltözött ember mozdulatát. Nem csak a ruhája volt fekete, a fején is fekete símaszkot viselt, csak világos szemei villantak. Azonnal kapcsolt, ez nem a pizzafutár. Nagy lendülettel próbálta becsapni az ajtót az idegen előtt, de elkésett. Az idegen betette a lábát a záródó ajtószárny és a tok közé, majd valósággal berúgta az ajtót. Imi a hirtelen lökéstől elesett és mire visszafordult, a fekete alak már a lakásban állt....


JÚN.
26.
2023

Sörözős történetek - Csaba

– Te most komolyan kocsival jöttél?! – kérdeztem Csabeszt felháborodva. – Akkor alkoholmentest kérsz?

– Persze, jó lesz az is. De ha nincs, valami bambi is megfelel.

– Van mentesem az ilyen nyikhajoknak. – tettem le elé a behűtött 0/0-ást. – Szóval van egy történeted...

– Hááát... Van. Nehéz... Eléggé kacifántos. Azaz különös. Persze, olvastam már ilyent, de ez velem történt meg.

– Na, igyál egyet a sörből, gondold azt, hogy alkoholos, ami megoldja a nyelvedet.

Csaba és én egyszerre emeletük fel poharainkat, koccintást imitáltunk – mert ugye magyar ember sörrel nem koccint – és lecsúszott egy-egy jóleső korty.

Apám mindig is nagydumás...


Szerelmem, Piroska

Ötven június tizenkettedikén a postavonattal jöttem Budapestre. Este indult, minden görbefánál megállt, de hétfőhajnalban a Nyugatiban voltam. Reggeliztem, és hatkor, a parancs felolvasásakor már ott álltam a Terézvárosi szakasz tagjai közt.

Szatmárból jöttem: ott régen is alig volt munka, de most a szövetkezeti csoportok szervezése idején semmi! Kellett a segédmunkás az építkezéseken, a bányákban. Akinek nem volt igazolt jövedelme, azt közveszélyes munkakerülés (KMK) miatt letartóztatták: bányába, építkezésre, esetleg kubikosnak került!

A környékünkön állandó munkát csak a vasút kínált, tehát ide jelentkeztem. Itt még érvényben volt a régi rend: előbb próbaidősként kellett...


Medence fizetési feltételek 5. rész

Látnom kellett volna, hogy jön. A nőiklikk egy háromfejű vadállat volt és én a háromból kettővel szexeltem rendszeresen. Mennyi időre számítottam, mire a harmadik is bekerül az akcióba?

A Half-Price könyvesboltban futottam össze Kaylával, miközben olvasni kezdtem. Több hete nem láttam. Volt egy fiatalabb gyereke, egyidős Lisa legfiatalabbjával. Az előző évben rendszeresen járt az uszodánkba, de idén csak egyszer láttam.

Üdvözöltük egymást és megkérdeztem tőle, hogy miért nem jött el soha a fiával úszni.

– Tényleg nem engedhetem meg magamnak a belépő árát. Furcsa pillantással mondta nekem, amit igazán fel nem foghattam. De jól sejtettem, mire utalt.
...


JÚN.
25.
2023

Családi kemping 1. rész

A gyerekek nem érttették, hogy hogy kerültek ide. Ide jöttek? Miért?

Miután a sokk leülepedett, Piper a hátsó ülésen arról panaszkodott, hogy milyen szörnyű ez az egész, és olyan önsajnálatba kezdett, amit senki sem hallgatott szívesen.

A mellette ülő Tyler láthatóan szintén nem volt elragadtatva, de csendben volt. Dan és Sue igyekeztek elrejteni a mosolyukat, nem akarták még jobban felzaklatni a lányt, de azért váltottak néhány tudakozó pillantást egymással, miközben Dan lassú tempóban hajtott tovább, hogy megtalálja a házukat.

Bár már elég késő este volt, az autó fényei egy tábortűz melletti csoportot világítottak meg, amely egy többgenerációs családnak tűnt,...


A lovagiasság tesztje

– Ugyan már! A legkevésbé sem vagy kíváncsi? Pár hónapja jársz vele és úgy gondolod, hogy nagyszerű partner. Így viszont biztosan tudni fogod!
Janka Tünde kezébe kényszerítette a zacskót. Az vonakodva elvette a tablettákat tartalmazó tasakot és a vállltáskájába csúsztatta.
– Szóval igyak pár pohárral és vegyek be egyet? Hogyan lássam hogyan bánik velem, amikor részeg vagyok?
Tündének nem tetszett az ötlet, de látta a torz logikáját. Jankának voltak ezek a tablettái, amelyek hatékonyan mozdulatlanná tették. Mindent érez, de egy szempillát sem tud megrebbenteni. Bevesz egyet, azután megnézi, hogyan bánik vele Ervin. A kapcsolatukban idáig abszolút úriember volt, így biztos volt...