JÚL
24
2017

A hárem 2. rész - Marika és Klári

gruppen

Marika felült miután teljesen kitakarította Klári punciját és haragosan megszólalt. „Szerelmem! Engedd meg, hogy bemutassam a barátnőmet ha már jól megbasztad; Ő Klári a volt tanárnőm akiről már meséltem Neked. Klárikám engedd meg, hogy bemutassam a szeretőmet ha már hagytad, hogy jól megbasszon; Ő Laci a kollegám akiről már Neked úgyszintén meséltem. Hát mit ne mondjak végtelenül örülök, hogy ilyen szépen összetettétek amitek van. Épp csak kimentem a fürdőbe és mire visszajövök mint két üzekedő disznó szétbasztátok egymást. Jól nézek ki Veletek”. Természetesen mindhárman tisztában voltunk azzal, hogy ez csak egy szini előadás, semmi komoly nem volt benne. Az egészet Marika szervezte így és nagyon elégedett volt magával nameg az eredménnyel.

*  *  *
JÚL
21
2017

Tom, Babszi és a mama 5. rész

családi, szűz, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya

Miután Babszi és anyja elviharzottak, szinte teljesen meg voltunk lőve, hiszen egész másra számítottunk. Mivel éppen nyári szünidő volt, úgy határoztunk, hogy a nők hazajöveteléig odaköltözöm hozzájuk. Hazamentem, összeszedtem a cuccaimat, és másnap tényleg odaköltöztem Tomhoz.
Első nap csak marháskodtunk, az udvaron fociztunk vagy a computerjátékokkal játszottunk. Másnap reggeli előtt együtt lezuhanyoztunk, amitől – mondanom se kell – felébredt bennünk a szex, jobban mondva a hokizás iránti vágy.
Először persze mindenki a magáét verte, de már attól is baromira felizgultunk, hogy azt figyeltük, hogy csinálja a másik. Néha egymás farkát is vertük, de csak azért, mert mind a ketten élveztük, ha kölcsönösen kielégítettük egymást. Az, hogy valaki más veri a farkamat, tehát alávetem magam az ő akaratának, kifejezetten örömet okozott. Ugyanilyen örömöt okozott az is, amikor én elégítettem ki őt és kispriccelő ondója a kezemre ömlött.

*  *  *

Moziban Évával

gruppen

"Téged várlak"
Ezzel a nick - kel ismertem meg őt. Először a városban találkoztunk, egy kávé mellett próbáltuk megsejteni milyen is a másik. Szerettem a barna a haját, a mosolyát, s izgató volt, a rövid szoknya, a fekete harisnya, az átlátszó blúz amiben jött. Keresztbe tette a lábát, s mosolyogva érzékelte, ahogy végigmérem a melleit, a combját, s közben arról beszélt, hogy vannak dolgok, amiket sosem próbált ki, de amik izgatják. Szeretné ha kikötözném az ágyhoz, bekötném a szemét , és gyengéden,izgatóan, de azért fájdalmat is okozva foglalkoznék a testével. Elképzeli, mesélte, hogy durván beszélek vele, megalázom, miközben megharapom a mellét. Szeretné ha megütném majd mikor már érzi a fájdalmat, a lába közé feküdve nyalnám a csiklóját és élvezésig kényeztetném, majd az orgazmus után büntetésként felpofoznám.

*  *  *
JÚL
20
2017

Ketten az erődben

hetero, szűz

- Kitettek bennüket.
- De hol vagyunk? – kérdezte Anna, kétségbeesett hangon.
- Fogalmam sincs – válaszoltam. A rémálom első fejezete úgy néz ki véget ért. Két napja tuszkoltak be bennünket egy autóba, kötötték be a szemünket, s vittek, s vittek folyamatosan. Talán annyit magamról, hogy Pécs városában élek, s Anna régi jó ismerősöm. Mielőtt elraboltak bennünket, tíz perccel találkoztunk, aminek nagyon örültem, hiszen vagy fél éve nem láttuk egymást. Én nős ember vagyok, Annáról meg mindenki tudta, hogy egy mélyen vallásos mondhatni aggszűz. De ettől függetlenül egy édes, kedves lány, hihetetlenül jó humorral. De jelenleg az ő humorérzéke, nem is beszélve az enyémről már messze járt. Ott maradt Pécset. Nem tudtuk hol is vagyunk, nem tudtuk mi is történt velünk. Ahogy hozzászokott a szemem újra a fényhez azt láttam, hogy egy erdőben vagyunk, a kocsi, amely idáig „szállított” már messze járt.

*  *  *

Először a stégen

hetero

- Örülök, hogy végül eljöttem. – mondtam szerényen a stégen ülve, teljesen komolyan gondolva. A tekintetem a lemenő Nap sugarait vizsgálgatta. Oldalra pillantottam a mellettem ülő fiúra, aki halványan rám mosolygott. Viszonoztam, és figyeltem, ahogy lába mozgásával kavarja alattunk a vizet. Kellemesen meleg, finom. Pont olyan, mint ezen a forró nyári napon az utolsó sugarak, amik langyosan melegítik bőrömet. A tó túloldaláról hangos örömujjongás hallatszik, gondolom kapás van. Ilyen távolságból csak elhomályosodott alakokat látok szabálytalanul mozogni. Újra rá nézek. Nem bántam meg, hogy eljöttem. Túl szépek a vonásai. Megvakarta a karját, amitől hozzáért az enyémhez. Kirázott a hideg.
- Fázol? - kérdezte érdeklődően aggódva. Megráztam a fejem, egy zuhanó szőke hajszál megcsillant a fényben. – Nem különös ez az egész? - fordult hozzám ismét. – Beszélgetünk, találkozunk, és csak úgy rögtön ide jövünk.

JÚL
19
2017

Titkos szeretőm

hetero

Mint általában, most is megbeszéltünk Tomival egy találkozót - mind a ketten tudtuk, hogy mivel ütjük majd el azt a felesleges három órát: szexelünk egy hatalmasat, majd hazamegyünk és játsszuk tovább a nekünk előírt szerepeket: ő a családapát, én pedig a szerető feleséget, természetesen külön-külön.
Tél volt és a munkahelyem ültem még délután öt órakor. Általában már délután négy óra fele hazaengednek minket, ám ez most változott.
Éppen a kolléganőmmel beszélgettem, amikor elkezdett rezegni a farzsebem és a telefonom kijelzőjén "Tomi" felirat szerepelt. Nagy bocsánatkérések közepette kisétáltam az üzlet elé és felvettem a telefont.
- Szia tündérem - a hangja mosolygott. Imádtam a hangját, olyan mély, férfias hangja volt... beindító.

*  *  *

Szellemidézés 1. rész

gruppen, anál, tini

Péntek estére csak kevesen maradtak a koleszban a lányok közül. A mi részünkön is csak négyen maradtunk. Én csak másnap délelőtti vonattal akartam hazamenni, Ildi a mellettünk lévő szobából szombaton találkozik majd a palijával, és együtt mennek haza. Évi és Viki pedig nem is akarnak hazamenni, úgymond tanulni maradnak itt. Persze valami buli is lesz vasárnap...
Én egyedül maradtam a négyágyasban, az egyetlen szobatársam, Timi, is elment a pasijával valahová. Nekem nincs fiúm, még eddig nem is volt. Igazából voltak alkalmi próbálkozók, de mindent elutasítottam, a lányok szerint túlságosan is az igazit keresem.
Persze mivel csak négyen voltunk hamar megbeszéltük a csajokkal, hogy bútorozzunk össze nálam, ott úgyis van annyi hely. Vacsoráztunk, zuhanyozunk, nevetgéltünk, dumáltunk. Persze Évi nem bírta ki, hogy ne turkáljon Timi cuccai között. Timi történésznek tanult az egyetemen, és a sámánizmusról készült szakdolgozatot írni.

JÚL
18
2017

Gréta

hetero, tini

Lent voltunk a Balatonnál még az évkezdés előtt, két egész hétig; megvolt, jó volt. Apám kocsijával mentünk le ketten a cimborámmal, hazafelé viszont kerülnünk kellett, mert be kellett ugornia még a nagyijához, ott is maradt még egy napot, úgyhogy onnan egyedül vágtam neki az útnak. Nem kellett sietnem, lehetett szép nyugisan menni, át a falvakon, városokon. Ez se rossz, ritkán vezet így az ember, legalábbis én.
Szóval megyek, megyek szép nyugdíjas tempóban, ahogy az kell, a nap süt, a zene szól, a madarak, gondolom, csicseregnek, de ebből értelemszerűen mit sem hallok, lazulok. Egyszer csak, az út mentén állva meglátok két hátizsákos lányt. Stoppolnak! Na ilyen se történt még velem, azt hittem, manapság már senki sem szokott stoppolni. Naná, hogy megálltam. Láttam a visszapillantóban, ahogy felkapják a cuccukat, és indulnak a kocsi felé. Zene lejjebb halkít, ablak leteker, és már oda is ér a szőkébbik: