OKT
20
2017

Érintés

hetero

A félhomályban fekszel egy szál fehér színű baby dollban, a szemed pedig egy fekete kendővel van bekötve. Érzed ahogy a levegő áramlik a bőröd körül. Ez, és a tudat, hogy semmit nem látsz, csak libabőrössé tesz. Percekig csak egyedül feküdsz az ágyban. Aztán benyitok a szobába, hallod, hogy ott vagyok. Hallod a lélegzetem, de nem tudod, behatárolni a helyzetem. A következő pillanatban érzed, ahogy az ágy szélére ülök, ám mégsem történik semmi. Néma csend. Nem tudod mire vélni a dolgot.
Egyszer csak valami végigsimul a karodon. Csak sejted, hogy valami kelme lehet. Nagyon gyengéden és lassan végigsiklik a selymes bőrödön. Az egyik karodon, a kulcscsontodon át a másik karodra, majd végig a lábadon. Ezután azt érzed, hogy egy ujj nagyon gyengéden a füledhez ér és megsimogatja a nyakad, az arcod, és az ajkaid. Rögtön ezután a másik pillanatban egy ajak csókot lehet a lábfejedre, majd a bokádra.

*  *  *
OKT
19
2017

A kukkolás ártalmai 1. fejezet

hetero, leskelődés, tini, diák

Mindig is szerettem kukkolni, érezni azt a heves szívdobogást amikor bepillantasz egy kulcslyukon, ablakon, egy résre nyitott ajtón. Különös örömmel tölt el, ha megláthatok egy-egy meztelen női testet, magát kényeztető szépséget, párocskát szeretkezés közben főleg úgy, hogy még csak nem is gyanítják más is jelen van. Ilyenkor elakad a lélegzetem, a vér az agyamba tódul, remegnek a kezeim, lábaim és nem utolsó sorban olyan merevedésem van mint egy vas rúd. A másik tényező ami csak még jobban felsrófolja az amúgy is heves izgalmi állapotomat ilyenkor, a lebukás veszélye. Ez azért is lényeges, mert szeretem megörökíteni kép és video formájában a látottakat. Na ez az a tevékenység ami leghamarabb le tud buktatniegy kukkolót. Egy alkalommal pont a kukkolásnak köszönhettem életem legfelejthetetlenebb élményét. De nem fogok előreszaladni. Mindent szép sorjában.

*  *  *

Kamubarátnő 1-2. rész

leszbi, tini, diák

1. rész
Kiléptem az ajtón, és szinte egy hőség falba ütköztem. A kellemes légkondicionált 26 fokból a kinti 32 fokba való átkelés, mindig is nehézkes volt számomra. Éppen hazafelé tartottam röplabdaedzésemről. Fárasztó volt és szereztem is pár foltot, főleg a lábaimon, de nem zavart. Gondosan fülembe raktam fülesemet, és elindultam. Már az utca felénél jártam mikor nagy sikoly kíséretében, rám esett valami. Pontosabban rám ugrott. Kihúztam a fülest és – miközben a valami lemászott rólam – megfordulva, Nikivel találtam magam szembe.
- Szia, Robi!
- Szia. Milyen volt az edzés?
A lányoknak és a fiúknak külön tartották, egy teremben, egy hatalmas függönnyel elválasztva. Szidtuk is az edzőnket, hogy mért fosztanak meg minket a csodás látványtól. Mosolyogva annyit felelt, hogy ne itt csajozzunk.

OKT
18
2017

Edina, a vad nő 4.rész

hetero, iroda

Másnap folytatódtak a megbeszélések, de már mindenki a hazatérésre gondolt. Mi is tudomásul kellett, hogy vegyük vissza kell zökkeni a hétköznapokba, amikor korlátozottak a lehetőségeink.
Azért próbáltuk ezeket minél jobban kihasználni. Erotikus üzenet váltások, lopott csókók, izgató érintések amikor kettesben maradtunk és mindig találtunk alkalmat, hogy ne lankadjon a hév.
Hetente egy alkalommal a férje logisztikázta a gyerekeket. Ilyenkor Edina általában hosszabban dolgozott, próbálta behozni amivel a hétközben elmaradt, mikor a gyerekek miatt korábban kellett abbahagynia a munkát. Ezek lettek a mi délutánjaink és estéink. Ilyenkor megvártam és hazavittem. Persze nem egyből! Mindig találtunk rá lehetőséget, hogy a hétközi szexuális feszültséget, melyet kis játékaink gerjesztettek egy nagy szeretkezéssel levezessük.

*  *  *

Színpadi parti

gruppen, bilincs, munkatárs, férj-feleség

Istvánt a barátnőjével egy privát partira megy, keveset tud arról, hogy mi fog történni vele, és Verával. Amikor belépet a kapun nem gondolta, hogy eddigi élete legvadabb gangbangjét látja, és a barátnője is részt vesz benne.
Megismertem egy nagyon gazdag gyár tulajdonost, Kálmánt. A cégem egy szoftvert fejlesztet számukra. Nagyon meg volt elégedve a munkánkkal. Ő volt az idősebb, az 50 - es éviben járt, és azt hiszem, igazi barátságot kötöttünk, ezért hívót meg minket a barátnőmmel egy vacsorára. Tudom, hogy tetszett a barátnőm, mert szinte levetkőztette a szemével, amikor úgy gondolta, senki sem figyeli őket! Vera forró szőke, ideális csípővel szép mellekkel kívánatos nő volt. Kálmán egy napon meglátogatott a munkahelyemen, és azt mondta, hogy a barátja egy privát partit tart a birtokán, megkérdezte tőlem, hogy szeretnék - e a barátnőmmel a partira elmenni.

OKT
17
2017

10 év nem múlik el nyomtalan 1. rész

hetero

Azt mondtad, 10 év nem múlik el nyomtalanul.. kutya-macska, tűz és víz, mégis kulcs és kulcslyuk.. bárhogy lehet nevezni. Szerintem, mi többször gyűlöltük egymást, mint szerettük, mégis bizonyos tények tagadhatatlanok. Bizton állíthatja mindkettőnk, hogy a másiknál jobb szeretője soha életében nem volt, talán nem is lesz. Mégis átharapnánk egymás torkát egy együtt töltött hét után. Hol Te dobtál ki engem, hol én téged, de az utunk számtalanszor keresztezte, keresztezi egymást a mai napig is.
Akkor is így volt, 2008. júliusában..... Sírtam, egyetlen tiszta gondolat nem volt a fejemben, csak őt, Ferit láttam a másikkal, aki miatt elhagyott, kidobott és akkor jöttél megint Te. Te, aki majdnem pepitában megcsináltad ezt velem pár évvel azelőtt, csak egyvalami volt más, megmondtad az elején, hogy nem akarsz engem, csak „kitöltjük” az időt.

*  *  *

Alku

homo

A fiam szobájában ülök az ágyon és merev farokkal hallgatom ahogy az anyját dugja a hálószobánkban. Talán arra gondolhattok hogy egy aprópöcsű kukkoló vagyok, aki arra gerjed be, hogy hallgatja a felesége és a fia baszását. Vagy arra, hogy a fiam egy megtermett férfi és hatalmas dákója lopta el gyönyörű anyját a férjétől. Hát tévedtek.
Először is a farka sehol sincs az enyémhez képest. Ezt tapasztalatból tudom. Másodszor a fiam az államig ér. Vékony, sápadt és lényegében szőrtelen. Néha lánynak nézik. Harmadszor egyáltalán nem „lopta el” az anyját tőlem. Valójában ő könyörgött azért, hogy megbaszhassa, mert magának képtelen volt lányt szerezni. Először visszautasítottam, de az anyja - aki mindig sajnálatot érzett iránta - könyörgött hogy engedjem meg. Végül egy feltétellel belementem. Minden alkalommal amikor megdugja az anyját, én is megdugom őt. Megteszi amit akarok, azt veszi fel amit akarok és úgy csinál ahogy mondom neki.

OKT
16
2017

A borosgazda 6. rész

hetero, anál

Másnap megérkezett Károly a belső építész, Ágnes unszolására azonnal munkába is állt. Estére kész terveket terített ki előttünk, igaz csak enni, és inni ált meg. Károly következő képen képzelte el a belső teret, a főbejáraton belépve jobbra egy konyhát álmodott meg. Elől fehér, hátul fekete mosogatóval, balra egy irodát külön mosdóval. Tovább haladva jobbra a férfi, balra a női vendég toalett kapott helyet. Aztán kinyílik a tér egy hatalmas terembe érünk ahol akár száz ember is helyet tud foglalni. A nagy teremből nyílik, egy kisebb ahol tíz-tizenöt ember tud nyugodtan szórakozni. Volt még egy helyiség a rajzokon, amit nem tudtam mire vélni. Károly szerint Ágnes külön kérése volt, hogy legyen egy vendégszoba, és lett. Természetese külön külső bejárattal, az épült hátulján. Egy kis előtérbe érve jobbra egy mini fürdőszoba, tusolóval, mosdóval, toalettel. Balra pedig az alig húsz négyzetméteres vendégszoba helyezkedett el.

*  *  *

Elhanyagolt anyámat megdugtam

családi, anya-fia

Anyám 53 éves, 155 cm magas 54 kg rövid világos barna hajú nő. Jelenleg csak én élek vele egy háztartásban 27 évesen, az öcsém hétvégén jár haza. Apám külföldön dolgozik már legalább tíz éve. Mostanában nagyon sok a veszekedés, anyám többször szidja apámat, hogy már nem működik úgy a cerkája ahogy kéne, folyamatosan részeg, és nincs szexuális életük már évek óta. Amióta rátaláltam interneten a családi szex anya-fia kategóriára, annyira megtetszett, hogy eldöntöttem meg akarom dugni anyámat. Eleinte nem tudtam hogyan is férkőzzek a közelébe, de mivel apám nem törődött vele rendszeresen, így a dolgom könnyebb volt mint amire számítottam. Gyerekkorom óta nem volt takargatás, a szülők mindig csupaszon járkáltak tehát láthattam anyám pináját, melleit, seggét. Kezdetben csak fantáziáltam arról, hogy a szőrös pináját ujjazom, nyalom, megdugom, később már a bugyijait szagolgatva vertem a farkam.