A+ A-

Testvérszerelem 2. rész

Ettől kezdve rendszeresen pettingeztünk. Nem is gondoltam volna, hogy még fokozódhat a Kerstin utáni vágyam. Mondanom se kell, hogy az érzelmi kapcsolatunk továbbra is remek volt, de azt tudtam, hogy előbb-utóbb (inkább előbb, mint utóbb) le kell feküdnöm vele.
Annál is inkább, mert a bakfis lány közben gyönyörű nővé érett, és érezhetően ő is vágyott a szexre. Gyakorta mászkált a lakásban egy szál bugyiban, és ha elment mellettem- lehet, hogy véletlenül, de az is lehet, hogy bosszantani akart - meztelen mellével többször is hozzám ért. Annyira nem szégyellte magát előttem, hogy többször is bejött fürödni, amikor zuhanyoztam, s egyszer még arra is megkért, hogy kölcsönösen borotváljuk le egymás szeméremszőrzetét. Bár az akció eléggé felizgatott mindkettőnket, ezúttal sem dugtunk, csak pettingeztünk.
Ha valami divatos szerkót akart venni magának, még a butikba is magával vitt, sőt a próbafülkébe is behívott, hogy átöltözés közben kikérje a tanácsomat. Legvadabb húzása az volt, amikor egyszer bugyit és melltartót mentünk venni, s Kerstin engem is behívott a próbafülkébe, ahol a szemem láttára mindkettőből legalább tízet felpróbált. Az intim ruhadarabok adogatásától - és persze meztelen teste közelségétől és illatától - olyan zavarba jöttem, hogy Kerstin felkacagott és azt kérdezte:
- Mi izgat fel jobban, Tom: egy melltartó vagy egy női bugyi?
- Egyik se - feleltem. - Csak a gyönyörű tested.
Ő persze csak ugratásból kérdezte, de én komolyan gondoltam, mert meztelensége annyira felizgatott, hogy legszívesebben ott helyben megdugtam volna.
Amikor ez az eset történt, ő már rég nem bakfis volt, hanem 18 éves érett testű nő, és bár többnyire nem hordott melltartót, tudtam, hogy legalább C méretű melltartóra volt szüksége. Bikinijeit azonban nem igazította hozzá ehhez a méretváltozáshoz, s így mellei igencsak kibuggyantak a bikini felsőrészéből, amitől én persze majd megőrültem. Ezért is volt furcsa, hogy még mindig szűz volt. Nekem az egyetemen voltak alkalmi nőim, de mind csak amolyan „one day” kapcsolat volt, mert egyedül és kizárólag belé voltam szerelmes. Amikor aztán egyszer sírva elmesélte, hogy megismerkedett egy sráccal, de az csúnyán átverte, mert csak dugni akart vele, elhatároztam magam. Hogy megvigasztaljam, meghívtam egy kis tunéziai kiruccanásra.
Amikor megérkeztünk a tengerparti szállodába és elrámoltuk a cuccainkat, Kerstin bikiniben kiment az erkélyre és a tengert nézte. Én még rakosgattam egy darabig, aztán kinéztem az erkélyre. Formás, feszes feneke és vörösesbarna haja szinte világított a napsütésben. Én is felvettem a fürdőnadrágomat és kezemben a napolajos flakonnal Kerstin mögé léptem.
- Vigyázni kell, hogy nehogy leégjünk ezen a tűző napon - mondtam és hátulról elkezdtem bekenni a vállait.
Ahogy kenegettem, lecsúszott a melltartó pántja, amitől a melltartó egyik fele is lecsúszott és teljesen szabaddá tette a mellét. Isten bizony nem szándékosan csináltam, de ő se tiltakozott, sőt hátranyúlt, kikapcsolta és levetette melltartóját. Lehet hogy nem gondolt rá, de nekem egy pillanat alatt merevedni kezdett a farkam a fürdőnadrág alatt.
Nekem támaszkodott és hátranyúlva magához húzta a fejemet, én pedig mindkét kezemmel magamhoz szorítottam a csípőjét. Ő erre megragadta a kezeimet és még közelebb húzott magához.
Felmeredő farkam így feneke gerezdjei közé került és annyira feszítette a fürdőnadrágomat, hogy makkom felső része felül kikandikált a nadrágból.
Kerstin előrehajolt és mindkét kezével a korlátra támaszkodott. Szemét lehunyva tartotta. Ekkor már nem akartam tovább teketóriázni, hanem elővettem a farkamat, bikini alsóját teljesen letoltam és már nem gömbölyű farpofái, hanem a combjai között huzigáltam előre-hátra a kőkemény bájdorongot. Hogy ő is megkapja, ami kijár neki, szabaddá vált mellén morzsolgatni kezdtem keményedő mellbimbóját, másik kezemmel pedig előrenyúlva a csiklóját masszíroztam. Ez hatott is, mert néhány perc múlva akkora sikollyal élvezett el, hogy be kellett fognom a száját, nehogy valaki meghallja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 joe013
2018. 10. 28. vasárnap 18:01
ezt a részt egy kissé elkapkodtad.... Válaszolok rá!
#13 zsuzsika
2018. 04. 3. kedd 11:16
Az előző rész jobb volt, Válaszolok rá!
#12 A57L
2018. 01. 16. kedd 03:54
Ez sajnos nem sikerült annyira jól.7P Válaszolok rá!
#11 deajk2008
2018. 01. 15. hétfő 12:30
Nekem a képek nagyon tetszettek és a testvérszex nagyon jó... 10p Válaszolok rá!
#10 Andreas6
2018. 01. 10. szerda 21:56
Kedves vakon54, nem tudnád. Én 64 éves vagyok, a nővérem 71... Válaszolok rá!
#9 genius33
2017. 12. 20. szerda 12:40
Rövid de jo smile Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2017. 12. 17. vasárnap 13:03
elmegy Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2017. 12. 14. csütörtök 21:46
Kinek a pap, kinek a papné. Nekem inkább a lánya... Válaszolok rá!
#6 vakon54
2017. 12. 14. csütörtök 09:12
Andreas én eltudnám a nővéreddel kébzelni ugyaneszt. Válaszolok rá!
#5 listike
2017. 12. 14. csütörtök 07:41
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2017. 12. 14. csütörtök 06:57
Nem vagyunk egyformák. Én el sem tudom képzelni, hogy bármi történjen köztem és a nővérem között. Hála Istennek, van elég más nő a világon! Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2017. 12. 14. csütörtök 06:21
Egész jó! Válaszolok rá!
#2 veteran
2017. 12. 14. csütörtök 04:15
Nagyon tetszik! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 12. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!