FEB
24
2017
FEB
23
2017

A két kis csoda

családi, testvérek, unokatestvérek

A történet ott kezdődik, hogy van két meseszép unokahúgom akik ikrek. Hívjuk őket Jankának és Eszternek.
Janka szőke igen formás lány és kettejük közül ő a dominánsabb, Eszter feketehajú kicsit kisebb idomokkal rendelkezik mint Janka.
Nem messze laknak tőlünk így mikor erre járnak mindig benéznek hozzánk. Egy ilyen látogatás alkalmával beszéltük meg, hogy el kellene menni közösen egyet bulizni.
A terveket tettek követték és több alkalommal is eljöttek hozzánk bulizni. Ahogy jött a nyár és a lányok rakták fel a netre a képeket, hogy strandolnak meg napoznak egyszerűen megbabonáztak a formás idomaikkal. Majd a nyár közepén az egész család elment nyaralni csak én nem tudtam menni, mert későn szóltak és leadtam a beosztást így itthon maradtam. A szombat estéim mindig szabadok voltak hát gondoltam elmegyek bulizok egy kicsit a haverokkal.

*  *  *

A legjobb előadó...

hetero, közlekedés

Már napok óta ő járt a fejemben. Beszéltünk MSN-en és láttam a fotóit...
Mire oda jutottunk, hogy találkozunk már úgy éreztem, hogy ismerem régóta. Azt beszéltük meg, hogy összefutunk egy teára vagy egy kávéra mielőtt elmegyünk az előadásra. Zsongott a fejem és dübörgött benne a ő. Elmerültem a gondolataimban amíg vezettem és újrajátszottam minden mozdulatát. tudtam, hogy csak beszélgetni fogunk, de nem bírtam parancsolni a fantáziámnak.Két béna előzés és egy vészfékezés után már oda is értem hozzá a város túlfelén. Leparkoltam és vártam...
Két perc múlva megérkezett és végre valahára megláttam. Szexi volt minden porcikájában. Élvezettel futtattam végig a szemem a testén amíg odaért hozzám. Beszálltunk az autóba és indítottam. Próbáltam a vezetésre koncentrálni de alig ment. Eddig csak a fantáziámmal küzdöttem, de most már itt volt ő... Vesztes csata volt.

FEB
22
2017

Márkatársak

hetero, leskelődés

A vasárnap kora esti forgalom már csendesedett, kellemes hûs este volt egy forró augusztus nap végén. A régi BMW szépen duruzsolt az 55-ös úton, Laci vezette a nemrég felújított 318-ast és jó tempóban tartottak haza anyjával közeli falujukba. Baján töltötték az egész vasárnapot a halászlé fesztiválon, jókat ettek, ismerősökkel találkoztak és beszélgettek. A fiú másodéves volt a szegedi orvostudományi egyetemen, anyja, Nelli szintén Szegeden dolgozott egy patikában. Nelli még mindig csinos, jóalakú asszony volt bár az elmúlt évek megviselték férje betegsége és másfél évvel ezelőtti halála miatt.
Ezév elején töltötte be a 44 évét és már kezdte elfogadni az egyedüllétet, fiával kialakítottak egy kiegyensúlyozott, szorgalmas de nyugodt vidéki életvitelt. Laci tulajdonképpen átvette a családfő szerepét, nagyon szerette az anyját, óvta és igyekezett mindig a kedvébe járni, hogy betöltse az apja utáni ûrt.

*  *  *

Nejem a megélhetési kurva 2. rész

gruppen, iroda, anál, munkatárs, férj-feleség

Feleségem, mióta elvállalta új "beosztását" sokkal boldogabbnak látszott. Végre van remény, a nehéz helyzetünk megoldására. Beadta nekem, hogy az egyház, a jó munkája elismeréseként áttvállalta a hitelt, és ezért csak annyit kellett vállalnia, hogy olykor több napos kiküldetésbe kell mennie, más intézményekbe. HOGY ŐSZINTE LEGYEK EBBEN SEMMI HAZUGSÁG NEM VOLT, DE A TELJES IGAZSÁG SEM...
- Anita! Kérem háromra jöjjön az irodámba, megkezdődik a különleges munkája...
Tudta a nejem, hogy eljön a pillanat. A főnöke, amióta seggbebaszta, ugyan úgy viselkedett vele, mint azelőtt. Egészen a mai napig, még, csak nem is célzott arra, hogy milyen drasztikus változások álltak be a nejem munkakörében. De ma háromkor az irodájában, megtudja majd mi lesz az első feladata.

FEB
21
2017

Úton Floridába

hetero, közlekedés, nyaralás

Idén is elérkezett július negyedike, ami számomra nem csak a Függetlenség Napja miatt érdekes – bár a tűzijátékot kifejezetten kedvelem, és ráadásul Bostonban, ahol élek, mindig hatalmas és nagyon látványos –, hanem a floridai kiruccanásom miatt, ami az elmúlt öt év során egyfajta „tradicionális zarándokúttá” vált számomra. Ezúttal is a már szokásos menetrendet követtem: kivettem két hét szabadságot az aktuális munkahelyemen (gyakran váltogatom őket, még keresem az igazi hivatásomat…), július ötödikén autóba vágtam magam, és kedvenc (valójában egyetlen) autóm volánja mögött elindultam nővéremhez a távoli Florida, pontosabban Miami felé. (Itt jegyezném meg, bárminemű irigység nélkül, hogy neki bizony volt esze, beházasodott egy igencsak gazdag családba, és most megengedhetik maguknak, hogy egy jókora majdnem-tengerparti házban lakjanak, ami kifejezetten hívogatóbb a nyári vakációm eltöltésére, mint a kis bostoni albérleti lakásom.)

*  *  *

Törzskommentelők

homo

Tamás a nyakában lógó névkártyát nézte. Az online erotikus magazin farsangi bulijára néhány régi olvasó és író is meghívást kapott. Az anonimitás kedvéért a névkártyákon az álnevek szerepeltek. “Naterev” olvasta a sajátján Tamás. Elégedetten nézte az aranyszegélyt, amivel több mint kétezer tartalmas kommentje miatt kiemelték a többi meghívott közül.
Körülnézett és ismerős néven akadt meg a szeme: “Searand6”. A férfira mosolygott és üdvözlésképpen megemelte felé a poharát. Az láthatóan szintén felismerte Tamás álnevét és mosolyogva közelebb lépett, majd azt mondta:
-Óriások, ha találkoznak…
-Szervusz! Nem hittem, hogy élőben is találkozunk valamikor - mondta Tamás.
-Én sem. Jó ötlet volt ez a meghívás, így megismerhetjük egymást.

FEB
20
2017

Chat-en szerzett történetek 1. rész

családi, anya-fia

Úgy gondoltam indítok egy új sorozatot, Nemrég regisztráltam egy erotikus chat oldalon és bedobtam témaként a családi szexet. Nos a chat-elők kb. 98 %-a -ahogy vártam is- eléggé kiakadt és a perverz disznón keresztül a büdös gyökéren át, voltam én minden, még gusztustalan, beteg állat is. A maradék 2 %-kal lehetett beszélgetni normálisan erről a témáról. Volt aki csak érdekesnek tartotta, volt akit izgatott is, és volt pár ember akiknek tapasztalatuk is volt e téren és néhány beszélgetés után hajlandóak voltak megosztani velem. A többség egy személyes találkozón mesélte el azt amit évek-évtizedek óta magában tartott, de volt akivel csak skype-on sikerült beszélnem, viszont mindannyian megengedték, hogy közzétegyem itt. Persze nyilván a neveket, helyszíneket megváltoztattam, hogy még véletlenül se lehessen rájuk ismerni, de a sztorikba -jó szokásomhoz híven egy kis átfésülésen kívül- nem nyúltam bele.

*  *  *

Boszorkányszombat 2. rész

gruppen, vibrátor, bilincs

– Tudod, mi hiányzik, Olga? – kérdezte barátnőjét Dóra. – Egy jó kis fasz a puncimból. Érezném szívesen, ahogy kitölt és megbasz. Hmmm… – kezdte simogatni még lucskos punciját.
– Ezen én is tudok segíteni – válaszolta a szőke boszorkány, azzal az ágy alól előhúzott egy felcsatolható műfaszt. Felcsatolta magának, majd Dóra fölé térdelt, és lassan, hogy közben jól láthassam kerek fenekét, betolta a szerszámot. A barna boszorkány a lepedőbe kapaszkodott, miközben élvezte a műfaszt magában. Olga egyre gyorsabb sebességre kapcsolt, kemény lökésekkel kényeztette a másik lányt.
– Csak az a baj – nyögte két lökés között, – hogy belőlem még mindig hiányzik a fasz – azzal sokat mondóan hátra pillantott a farkamra. Megrándultam a gondolatra is. – Igor, gyere be! – kiáltotta, mire belépett egy izmos, jóképű fickó, hatalmas szerszámmal a lába között.

*  *  *