Hírek

JÚN.
15.
2023

Első állásom története 22. (befejező) rész

Borzasztó rosszul aludtam. Rémálmaim voltak, a hétvégén történtekkel kapcsolatban. Azt álmodtam, hátrakötötték a kezemet, csépelték a mellemet, majd a falhoz állítottak, szétrúgták a lábam, és mindhárman egymás után a lábam közé, a pinámba rugdostak. Majd az ágyra dobtak, és a kezüket csuklóig belenyomták. Én visítoztam, sikítottam, ők meg röhögtek rajtam. Amikor hasra fordítottak, és hat kéz verte a fenekem, felriadtam.

Még hajnal volt, az arcom égett, a fenekem és a pinám jócskán sajgott. Lefürödtem hideg vízben, ami csökkentette a fájdalmamat. Újra bekentem a fájó testrészeimet a zsíros krémmel, visszafeküdtem, kevés forgolódás után sikerült elaludnom. Nyolc óra elmúlt, amikor...


Ismeretlenek 1. rész

A reptér felé a taxiban már föladta, hogy el fogja érni ezt a gépet. Könyörgött a taxisnak, aztán plussz pénzt is ígért, hogy gyorsabban menjen, aztán a sofőr, mintha megtáltosodott volna, kis mellékutcákon keresztül, ismeretlen kis utakon hajtott, aztán újra kinn voltak az autópályán, és már látszott a reptér kivilágított épülete. Nagyot sóhajtott a férfi, és már készítette is a pénzt, amit jutalomként ajánlott a viteldíjon fölül, a taxis kezébe nyomta, és már rohant is a fotocellás ajtókon át. Az utolsó pillanatban ért oda a kapuhoz, még mielőtt zárták volna, aztán már ott ült a gépen, egy olyan ülésen, amit utált, mert olyan volt, mint az átjáróház. A wc előtti utolsó sorban ültették lea...


Szerelmem anyával 2. fejezet - 1. rész

EGYÜTT FLORIDÁBAN 1.

Hát nem viccesek, azok az apróságok, amelyek megőrizhetik az ember józan eszét?
Karácsonykor fenekestül felfordult a világom, amikor a legnagyobb fantáziáim és vágyaim valóra váltak. A hóba zárt Chicagóban anyámmal végül megadtuk magunkat szerelmünknek, és lélektársak lettünk, testben és szívben egyesültünk. Szilveszterre kötelékeink véglegesen megszilárdultak, és mindketten tudtuk, hogy bár ez eltart néhány évig, végül képesek leszünk olyan életet faragni magunknak amelyben soha többé nem fogunk külön élni.
De egyelőre mindketten szenvedtünk a minket elválasztó fizikai távolságtól. Anyuval azt reméltük, hogy január végén vagy legkésőbb Valentin-napig...


JÚN.
14.
2023

Fiam azt hitte, alszom

Ági vagyok, 42-éves átlagos alkatú, elvált asszony egy 16 éves tini fiúgyerekkel, Petivel.

Néhány férfi forgolódott már körülöttem, de mindegyik eléggé problémás eset volt.

Mindegyik rám zúdította a problémáit, aztán meg élte tovább a kis életét, vagy hazament a családjához. Ezért egyre jobban rákaptam mindenféle párkeresőre, hátha nekem is jut valaki.

Így találtam a Chat-re is. Sok unalmas órán át olvasgattam a hirdetőket. Egyszer egy pasi olyan nőket keresett, akinek kamasz fia van. Kíváncsi lettem, hogy miért fontos számára a fiúgyerek, hát írtam neki. Kiderült, arra kíváncsi, hogy meglesett e már a fiam meztelenül.

Nekem ez még eszembe sem jutott....


Medence fizetési feltételek 3. rész

Két héttel azután, hogy Beth és Lisa úgy döntött, hogy "szívességgel" jutalmaznak a medence használatáért, rájöttem, hogy igazán áldott életet élek. Az előző héten mindkét nő szakított egy pillanatot az elfoglalt napjukból, hogy „fizessenek” nekem a medence használatáért. Másodszor is ugyanolyan édes volt, talán még inkább az egész hétig tartó várakozással. Alig vártam a következő heti fizetést.

Hétfőn borús volt és szitáló eső és a feleségem itthon volt, de kedden tiszta ég és meleg volt és ismét viszonylag tele volt az udvar. Nem sokkal ebéd után jött a fagylaltos autó és adtam a gyerekeknek fejenként 2 dollárt, és hagytam, hogy vegyenek amit akarnak, ha betartják, hogy kint eszik...


Túlóra

János, a főnököm közölte hogy van egy sürgős projekt, amit a jövő hétig be kell fejezni. Össze kell állnom egy Renáta nevű munkatársammal és ha kell, akkor munkaidő után otthon is dolgozva befejeznem. Kicsit dühös voltam hogy akkor szólnak amikor csak néhány napunk maradt a feladat elvégzésére. Renáta sem volt boldog. Férje és két gyereke volt és ez belevágott a velük töltött időbe.

Felajánlottam neki, hogy munka után átjöhetne a lakásomba, így a férje és a gyerekei nem fognak zavarni. Azon a szerdán eljött hozzám. Gondoskodtam arról, hogy legyen némi extra étel és borom, hogy megkönnyítsem ezt a projektet. Renáta telefonja eleinte folyamatosan csörgött. A családja kereste...


JÚN.
13.
2023

Vörsi kalandom 3. rész

Köszönöm! Drága Beácska édes!

Az elmúlt 30 évben a faszom nem látta a PINA belső részét! Ma meg, a baszáson kívül, nyalhattam, szopathattam is. Kell ennél több, egy 77. Évében lévő halandó embernek?
– Álmoska! Látom rajtad a nagy fáradságot, javasolnám menjünk vissza, és tegyük el magunkat holnapra. Boldogságtól csillogó szemekkel mondta nekem Bea.


Szombat reggeli ébredés Bea Vörsi lakásának hálószobájában:



Egy nagy, dupla ágyon, damaszt ágyneművel megvetett, selymes kispárnán oldalt fekve kezdtem ébredezni:

A világosság betöltötte a hálószoba minden részét. Mellettem a megbontott fekhely maradványai voltak. Beát nem láttam sehol....


Főnyeremény 2. rész

... – Katalin! Hallom pont azért piszkálnak, mert jó munkaerő vagy. Az asztalomon van egy névjegykártya, azt hiszem, azon a telefonszám az ötös lottó főnyereményed tartalmazza.

– Már ugrani akartam fel, hogy ráborítom a dohányzó asztalt, nálam ilyen süket dumával ne próbálkozzon, nem leszek se a szeretője, se a kurvája. Szerencséjére, szerencsémre nem tartotta ki a hatásszünetet, folytatta.

... – Egy svájci bankár keresett meg, hogy idős szüleit haza költözteti, és egy megbízható, agilis, önálló, képzett szocmunkás kéne melléjük. Szerdán jön haza feleségével, kérem, szépen kérem legalább hallgasd végig – kérdőn nézett rám. Az én agyam kattogott.
– Kérlek ha...


JÚN.
12.
2023

Karácsonyi ajándék 4. rész

Anyáék elmentek a négy napos szex buliba, mi pedig készültünk a saját bulinkra. Anyáék teljes körű hozzáférést engedélyeztek a műfasz készletükhöz és minden egyéb ott található játékszerhez (fenék dugó, gésa golyók stb. Stb. ), Barbi úgy tervezte hogy ki is fogja használni. Már az első napon reggel szex, délben szex, este pedig a szokásos hosszú, nagy szex. A vibrátorokat is bevetettük így igen izgalmasra sikerült a nap utolsó szeretkezése. Barbi tényleg három orgazmust kipréselt belőlem és az idő rekord is megdőlt. Szilveszter napján szintén nagy szexel indítottuk a napot, de utánna megbeszéltük hogy majd csak éjfél után lesz a következő menet, muszáj volt regenerálodni mindkettönknek....


Csodák 4. rész

... Kriszti nyakáig húzott takaróval feküdt. Zsoltikát betakargattam, függönyét elhúztam és feküdtem be az ágyba. Csak az éjszakai tizenöt wattos irányfény világított. A jó éjt puszi, csók után jött a földrengés szerű meglepetés.

Nem elfordult, mint máskor, és kemény fenekét hozzám tolta, hanem kitakarózott, csupasz felsőtesttel felkönyökölt. Közelebbi mellét mellkasomhoz tolta, gyengéden csókolt. Édeskésen mentolos volt lehelete, íze fogkrémétől. Nem volt erőszakos, követelőző nyelve a számba. Élveztük testünk érintkezéseit. Hátát simogattam, ő arcom és kedvesen birizgálta fülem. Első csókolózáskor is már feltűnt, imádott füleimmel játszani. Fogaival csipkedte ajkaim. Arcom...