Hírek

ÁPR.
17.
2013

Először a párnál

Már hosszú ideje elhagyott a barátnőm, és igen magányosan tengettem a napjaim. Nap nap után, monoton munka és itthoni semmittevés. Ezek jellemeztek. Egy csütörtöki napon, az egyik internetes oldal hasábján láttam meg a hirdetést. Néztem, néztem és abban a pillanatban eldöntöttem, hogy regisztrálni fogok erre az erotikus társkereső oldalra. Jó ideje nem feküdtem le senkivel, ám az emberek, ahogy nekem is, szükségletei vannak. Egy kapcsolatra nem lettem volna alkalmas, azonban egy futó kalandot el tudtam volna képzelni, ami kirántana a gödörből. Ezzel az elhatározással adtam meg a nevem, a jelszavam stb...
A sikeres regisztrációt követően be is léptem az oldalra. Kamerás chat volt lényegében. Figyelmes lettem arra, hogy milyen sokan próbálják meg itt kiélni a vágyaikat. Természetesen, a saját településemen kezdtem el keresgélni a partnereket. Nem volt könnyű dolgom, hiszen...


Barátnők és fiaik - Mónika és Pali

Türelmetlenül várta a lámpánál, hogy zöldre váltson. Időnként a tükörbe nézett, ellenőrizte hogy jó-e a smink, nem kenődött-e el a rúzsa. Ideges volt, ezen a fogadáson ott lesz valaki, akivel üzleti dolgokat szeretne megbeszélni, és akit személy szerint is vonzónak talál. Nehezen megközelíthető, de ezen a laza, oldott hangulatú fogadáson, a szűkebb társaságban talán fel tudja hívni magára a figyelmét. Az a nyavalyás lámpa még mindig piros. Miért nem lehet végre itt is bevezetni az intelligens közlekedési lámpákat, amelyek a forgalom alapján váltanak, és nem idő alapon! Bezzeg újabb és újabb adót tudnak minden átlátszó ürüggyel kivetni, de értelmes dologra költeni, na az már nem megy.


ÁPR.
16.
2013

Orgazmus receptre 5. rész

Három nappal később Ádám éppen a kórházi öltözőbe lépett, mikor megcsörrent a telefonja. De aztán rögtön el is hallgatott. Valószínűleg sms. Becsukta maga mögött az ajtót, leült a padra a szekrénye elé és elhúzta a mobilját a zsebéből. A képernyőre meredt és pár pillanat múlva már mosolygott is. Mila írt neki. Az elmúlt napokban egészen rászoktak az sms - ezésre. Bár tudták, hogy ez komoly veszélyforrás, mégis írtak egymásnak. Persze nem vitték túlzásba, hiszen ha órák hosszat beszélnének, sms - eznének, már magában hordozná a lebukás lehetőségét. Ádám örült a lány üzeneteinek, elégedettséggel töltötte el, hogy Mila minden bizonnyal vonzódik hozzá.
Ezt a saját érzéseiről nem mondhatta el. Ő határozottan érezte, hogy kezd beleszeretni Milába. De Mila? Nem tudta, hogyan fog végződni a dolog. A lány szervezte az esküvőjét és esze ágában nem...


Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 4. rész

Lábait széttárva a franciaágyra hasalt, oldalra fordított fejét a kispárnájára hajtotta, a kezeit a feje fölött összefogta, szemét lehunyva, mozdulatlanul feküdt, csak kapkodó lélegzetvétele árulta el, hogy milyen izgalommal várja már a közelgő rohamomat.
A szívem meglódulva kalapált, a vérem vadul száguldozott az ereimben, amikor nyitott combjai közé térdeltem, és karcsú, izmos testét végigsimogattam. A forró, márványsima bőr érintésétől ellenállhatatlan erővel rám törő vágy újra az ágyékomba kergette a vért, éreztem, hogy Gabi is remegni kezd a játékomtól. Simogató kezem a feszes, keskeny fenekén állapodott meg, a tenyerem hosszasan elidőzve siklott fel-alá a formás, kemény domborulatokon, aztán az ujjaimmal becsúsztam a résbe, és gyengéden szétfeszítettem a hasadékot. Amikor megláttam a hívogatóan ingerlő, rózsaszínű, szorosra zárt kaput, a...


ÁPR.
15.
2013

Úton a börtönből

Egy fiatalember egymagában ült a vonat hátsó kabinjában. Kitekintett az ablakon. Alig múlt húsz éves, csinos, finom arcvonású fiú volt. Egy nő lépett be a kabinba és ült le a vele szemben lévő ülésre. Miután kedvesen elbeszélgettek a meleg tavaszias időről, a fiú váratlanul így szólt:
- Két évig börtönben voltam. Ezen a héten szabadultam, éppen úton vagyok hazafelé.
Áradt a szó belőle, miközben mesélte, hogy egy szegény, de becsületes családban nőtt fel, és az a bűntett, amit elkövetett mekkora szégyent és fájdalmat okozott szeretteinek, akikről a két év alatt semmi hírt nem kapott. Tudta, hogy szülei túl szegények ahhoz, hogy vállalják az utat és meglátogassák őt a börtönben, és azt is tudta, hogy túl tudattalannak érzik magukat ahhoz, hogy levelet írjanak neki. Mivel választ nem kapott, ő a maga részéről nem írt nekik többet.


A szanatórium 4. rész - Juanita játékszere

Mintha kopogtak volna. Nem tudtam eldönteni, hogy álmodok, de a kopogás megismétlődött. Már érzékeltem a zajokat, de a szemem nem akart kinyílni. Fáradtnak éreztem magam. Lassan kinyitottam a szemem és gyanúsan világos volt. Felültem az ágyban, és gyorsan meztelen testemre terítettem a köpenyem és az ajtóhoz sietem. Nem esett valami jól ez a hirtelen felkelés. Fáradt és morcos voltam. Kinyitottam az ajtót és Juanita állt előttem félszegen.
- Szia. Ne haragudj, de nagyon aggódtam, hogy nem jöttél le reggelizni.
- Te jó ég - szaladt ki a számon és a fali órára pillantottam. – Mindjárt gyorsan lefürdök és megyek. Zuhanyozás közben átgondoltam az este történteket. Nem. Még egyszer ez nem fordulhat elő.


ÁPR.
12.
2013

A szexéhes feleség

Andrea egy csinos jó alakú, de nagyon visszafogott háziasszony volt, két gyereket nevelt a férjével, de a szexuális étvágya túlnőtt azon, amit a férfi teljesíteni tudott.
Tavasszal ismerkedtem meg vele egy munka kapcsán. Az első beszélgetés után még éreztük, hogy lesz folytatása a dolognak, és nem üzleti jellegű! A 30-as évei végén járt, göndör barna hajával, keskeny kis arcával, kerek melleivel szinte megőrjített engem. Az első randinkat egy barátom hétvégi házában szerettem volna megoldani mivel mindketten családosok voltunk, ezért elkértem a kis ház kulcsát egy keddi napon.
Felvettem Andreát egy előre megbeszélt helyen, és amikor beült az autómba, megállapítottam milyen formás lábai vannak, mert előbukkantak a fodros szoknya alól, amit viselt. A kis házban nem sokat várakoztam, bezárkóztunk és elkezdtem vadul csókolózni vele, először féltem egy picit...


Egy kedves kis kaland a sógornőmmel

A történetet azzal kezdem, hogy amikor végeztem a főiskolán természetesen jó szokás szerint még csak véletlenül sem helyezkedhettem el a lakhelyemhez közel.
Így ifjú házasokként a feleségemmel egy teljesen idegen környezetben az ország másik végében telepedtünk le. A szülőktől, rokonoktól távol, aminek megvoltak az előnyei, de a hátrányai is. A helyes kis sógornőm nevezzük Pancsának ezen időszakban Pesten dolgozott a barátjával, így gyakran nálunk töltötték a hétvégéket. Jó volt velük összejönni, vidámak voltuk, fiatalok élveztük az életet, nagyokat buliztunk. Egyik ilyen alkalommal, a megérkezésüket követő reggel lazán csak úgy ádám kosztümben éppen a konyha felé tartottam, amikor álmosan kilépett a szobájukból Pancsa. Természetesen ő is hasonlóan volt öltözve. Abban a pillanatban nem is kapcsolt egyszerre, majd mikor rádöbbent meztelenségünkre,...