A+ A-

Testvéri szeretet 2. rész

Nehezen tudtam összeszedni magam a csodás érzés után, amit nővéremtől kaptam, de végül sikerült felállnom az ágyból. Egy lépést tettem, majd rájöttem hova is megyek. A nővéremhez... szexelni. Az érdekes dolog az volt ebben az egészben, hogy a gondolatomban nővérnek hívtam és ez most ismét felizgatott. Talán jobban is, mint valaha bármi.
Levettem a pólómat, megfogtam melleimet és felkészülten léptem be Lilla szobájába. A nővérem is meztelen volt, és mikor meglátott lábait azonnal széttette, majd megláttam vágytól szikrázó vagináját. Masszírozni kezdte csiklóját, mire én felsóhajtottam és nem bírtam levenni a szememet lassan mozgó kezéről és nedves nyílásáról.
El se hittem, de négy méter választott el a saját nővérem puncijától, mely csakis arra várt, hogy megízleljem. Lilla feltette bal lábát az ágyának sarokoszlopára, majd megszólalt:
- Gyere ide, hugi!
Érzéki szavai megindították lábaimat és minél közelebb értem hozzá, annál jobban gyorsult lélegzetvételem. Letérdeltem, majd mikor már pár mili választott el borotvált puncijától közbe szólt:
- Lássuk, mit jegyeztél meg! - elmosolyodott, majd melleire téve a kezét masszírozta magát és figyelt engem.
Hirtelen megjött a bátorságom és a huncutságom, amivel szűkített szemet alkottam magamnak, és felnéztem nővéremre. Kíváncsian várt, mire én körbenyaltam a számat és négykézlábra álltam. Felnevetett.
- Gyerünk! - szólt rám nevetés közben.
Úgy kezdtem neki, ahogy Lilla csókolt. Nyelvem hegyével megérintettem csiklóját, majd a nagyajkaktól kezdve, körbe nyaltam, közben itt-ott felpillantottam Lillára, aki élvezte, minek nagyon örültem.
Még jobban érezni akartam nővéremet, melynek érdekében kiszélesítettem a nyelvem, majd bedugtam a hüvelyébe, mire Lilla kéjesen felsóhajtott. Ezután gyengéden végig nyaltam a csiklójáig, amit ajkaim közé kaptam és beszívtam a szám közepére. Nagyon finom volt a puncija, mitől vérszemet kaptam és hirtelen ritmust váltottam és mozgatni kezdtem elég nagy gyorsasággal nyelvemet.
- Ez az! - nyögött fel.
Fogtam a jobb kezeim, majd bekaptam két ujjamat; jól benyálaztam, majd bedugtam forró puncijába. Rendkívülien jó érzés volt. El sem tudom mondani mennyire tüzelt az én nyílásom is.
Nyelvemmel sprinteltem a csiklóján ide-oda, de hüvelyében időigényesen húzogattam. Lilla a melleit egyre erősebben fogta kezei közé, majd kockáztattam és felgyorsítottam a kezemet is, mire a nővérem belefúrta egyik kezét a hajamba és halálig szorította.
Egy lélegzet vétele sem maradt ki kéjnyögés nélkül. Éreztem rajta, hogy mindjárt a csúcsra lép, én pedig segítettem neki. A kezemet még gyorsabb fokozatra kapcsoltam, majd csiklóját számba szívtam és ott izgattam tovább.
Hirtelen felordított és minden izma megfeszült. Lassítottam, de egyre jobban kiáltozott. Kivettem az ujjaimat belőle, ő pedig elnevette magát az élménytől, amit szereztem neki.
- Gyere! - szólított és én feléje kerekedtem, mire ajkaihoz húzott.
Nagyon finom csók volt és élveztem, hogy én lehetek felül. Simogatta az arcom, lábaival körbefogta a csípőm, közben hosszú másodpercekig néztünk egymás szemébe.
Egy hirtelen mozdulattal ő került felülre, majd egy pici nevetés után felállt az ágyról és a szekrényéhez sétált. Kihúzta a legalsó fiókot, majd kivett belőle néhány strap-ont. Volt lila, kék és rózsaszín, plusz kicsi, közepes és nagy. Meglepődtem.
- Szűz vagy még? - kérdezte, de biztos tudta a választ, mert a legkisebbet kezdte magára venni, ami éppen, hogy volt 2 centi széles, és kis híján nem érte el a 17 centi hosszúságot.
- I… igen - válaszoltam, miközben egy péniszt képzeltem a strap-on helyébe és ismét nedves lettem.
- Pár perc múlva nem leszel az - mosolyodott el Lilla.
Oda lépett az éjjeli szekrényhez, majd a harmadik fiókból kihúzott egy síkosítót, majd bőségesen fedte be vele a lila péniszét. Nagyon tetszett a látvány és már alig vártam, hogy bennem legyen.
- Csússz közelebb! - mondta Lilla és én felé fordultam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2017. 07. 3. hétfő 08:55
nekem tetszett... folytasd 9p lett
#11 sipospista 2016. 12. 4. vasárnap 15:15
Jo lett.folytasd
#10 genius33 2016. 12. 2. péntek 18:21
Egész jó lett smile Folytasd.
#9 Rinaldo 2016. 12. 1. csütörtök 07:36
elmegy.
#8 sunyilo 2016. 11. 30. szerda 21:47
Nem nagyon rossz és nem kicsit jó...
#7 zsuzsika 2016. 11. 30. szerda 14:11
Nagyon gyenge.
#6 vakon54 2016. 11. 30. szerda 12:19
Folytazsd!
#5 veteran 2016. 11. 30. szerda 09:28
Nem tetszett.
#4 gyuri0926 2016. 11. 30. szerda 07:48
Kimaradt a besorolásból a leszbi megjelölés
#3 listike 2016. 11. 30. szerda 06:50
Ez nem jó.
#2 A57L 2016. 11. 30. szerda 04:43
Közepes történet.
#1 Törté-Net 2016. 11. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?