A+ A-

Meglepetés Kevinnek

Fordítás
Eredeti történet
Cindy és a húga Betsy éppen a konyha ablakon keresztül figyeli amint Cindy fia Kevin a kertben lévő medencében úszik. Kevin kimászik meztelenül a medencéből és a konyha ablak felé fordulva törölközik. Cindy és Betsy szeme a Kevin meztelen testét pásztázza. Majd a csupasz farkán akad meg mind kettőjük szeme.
- Milyen Kevin az ágyban? - kérdezi Cindy Betsy-től.
- Ezt meg honnan tudod? – kérdezi vissza támadva Betsy, miután felkaparta az állát a földről.
- Ti ketten nagyon egy húron pendültök mostanában. Ezt csak a vak nem veszi észre. – mondta Cindy.
Ekkor Betsy eldöntötte, hogy nem hazudik a kapcsolatukról és elmondja az igazat a nővérének.
- Fantasztikus az ágyban, jobb mind a volt férjem. – vallott szint Betsy.
Cindybe ekkor az irigység költözött és irigykedet Betsyre mivel megkaparintotta Kevint. Az érzései ekkor nagyon felkavarodtak és tudta, hogy neki is le kell feküdnie Kevinnel. Bár semmi oka nem lehetett, hogy irigykedjen Betsyre mivel neki is fiatal szeretője volt aki nem más mind Kevin egyik evezős barátja. A fiatal erő nála is megtette amit neki kellett de ő most a saját fiát akarta.
Együtt nézték amint Kevin vissza vette a levetett fürdőnadrágot.
- Na, gyere csak velem. - mondta Cindy Betsynek – Okozzunk egy kis meglepetést Kevinek.
Kevin nem vette észre, hogy a két nő őt figyeli. Annak a tudatában volt, hogy egyedül van otthon mivel a két nő elment vásárolni. Így hát úgy gondolta, hogy meztelenül fürdik a medencében senki nem zavarja őt és ő sem zavar senkit. Kevin belépet a házban és a folyosón elindult a szobája felé amikor meg hallotta az anyja hívó szavát.
- Kevin! Nem jönnél be majd egy pát perc múlva a hálószobámba?
Kevin kinyitotta a hálószoba ajtaját és belépet a szobába. Ekkor megdöbbent a látványtól mind az anya mind pedig a nagynénje Betsy meztelenül állt vele szemben. Betsy a hátulról át ölelte az anyja pedig előröl a mellkasának támaszkodott. Mind két nő Kevinek préselte a mellét.
- Na, Kevin mit gondolsz? Mi lesz most? - kérdezte a nagynénje.
Kevin nem tudott megszólalni. Cindy az úszónadrágon keresztül masszírozta a farkát ami egyre és egyre keményebbé vált. De az anya nem csak a kezét használta hanem a testét is közelebb és közelebb tolta Kevinhez.
A két nő kézen fogta Kevint és az ágyhoz vezette. Kevin először az anya kemény mellbimbóit vette kezelésbe. Már régóta szerette volna újra a szájába kaparintani. Először szépen körbe járata a nyelvét mind két mellbimbón, majd sorba a fogai közé vette azokat és a nyelvével izgatta őket. Eközben Betsy lehúzta Kevinről az úszó nadrágot és egy kicsit meghúzogatta Kevin farkán a bőrt. Majd egy kissé félre húzódva kezdte szemléli az eseményeket. Tudta, hogy most a nővére Cindy élvez elsőbbséget. Az ágyhoz érve Cindy lefeküdt szétvette a combjait és várta a kemény farok behatolását. Kevin a széttárt combok közé lépet és újra kezelésbe vette a kemény mellbimbókat. Cindy kezébe fogta a keményt farkat és a puncija megduzzadt ajkai közé vezette azt.
Mihelyt megérezte Kevin az anya puncijának ajkait ő meg előre kezdte tolni, Egy tolással az anyja forró és nedves hüvelyébe szaladt a kemény farka. Szép lassan újra kihúzta majd újra visszatolta. Mozgásba lendültek. Cindy a széttárt lábaival átfogta Kevin derekát így elősegítve, hogy jobban magába tudja rántani Kevint. Néha olyan keményen húzta magába Kevint, hogy azt hitte, hogy a kemény karok a száján fog kijönni miután átszakította a méhét.
Cindy puncija öntötte magából a nedveket és olajozta a Kevin farkát. Minden egyes lökést nagy csattanás és cuppogó hang kísért. Betsy látva a helyzetet úgy értékelte, hogy itt az ideje, hogy ő is csatlakozzon ehhez a díszes kefélő párhoz. Így hát oda térdelt a kefélő pár mögé először masszírozni kezdte Kevin golyóit majd, nyalta hol a Kevin golyóit, hol a nővére punciját. Olykor, amikor Kevin kifele húzta magát a punciból a nyelvével fellefetyelte a kiömlő punci nedvet.
Egy kis után újra játszani kezdet a Kevin golyóival, valamit a nővére puncinedveibe kezdte áztatni az egyik ujját mi közbe a Kevin fenekét nyalta. Majd egy lökésnél az egyik ujját a Kevin fenekébe nyomta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2016. 12. 1. csütörtök 13:34
Jo kis sztori
#6 sunyilo 2016. 11. 28. hétfő 18:26
Nyúlfarknyi, de jóóó...
#5 gyuri0926 2016. 11. 28. hétfő 13:09
Kár , hogy rövid és nem eléggé részletes
#4 deajk2008 2016. 11. 28. hétfő 08:47
nekem tetszik és jó lett a fordítás... 10p
#3 listike 2016. 11. 28. hétfő 06:07
Jó fordítás.
#2 A57L 2016. 11. 28. hétfő 04:24
Nagyon jó írás.
#1 Törté-Net 2016. 11. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?