Hírek


MÁRC.
26.
2013

Orgazmus receptre 2. rész

Az elkövetkezendő két hétben csak arra gondolt, hogyan tudna Mila bizalmába férkőzni. Hogyan érje el, hogy a lány megnyíljon neki? Biztosítani akarta róla, hogy neki mindent elmondhat, de nem akarta megrémiszteni, nehogy tolakodásnak vegye. Végül elhatározta, hogy megpróbálja elhívni a lányt egy kávéra, vagy vacsorára, amibe beleegyezik. Minden nap megnézte az online foglalási naptárját, hátha Mila már bejelentkezett hozzá. Nagyon megörült neki, amikor megpillantotta a nevét a másnapi páciensek között és annak is megörült, hogy a lány a rendelése utolsó időpontjára kért helyet. Újra felidézte magában Milát. Felsóhajtott és döbbenten vette észre, hogy beleborzong a képbe, amit lát maga előtt. Azok a szemek, a bőre, az illata, a teste... lehunyta a szemét, és már épp az asztalra akart csapni tehetetlen dühébe, hogy ezt a csodát valaki nem értékeli, mikor kopogtak az...


Júlia

Júlia az osztálytársnőm volt. Az arca nem volt tökéletesen szép, de ez nem tűnt fel a hormonok által hajtott fiúknak, mert gondolom mindegyikünk inkább a feszes hátsóját és az átlagosnál jóval nagyobb melleit bámultuk, s otthon azokra gondolva végeztük buzgón az önkielégítést. Én legalábbis rengeteget gondoltam rá, miközben a nevét sóhajtoztam.
Testi adottságai mellett Júlia kedves egyszerűséggel viselkedett, különleges érzékenységgel és egy kis naivitással közeledett másokhoz.
Mindezek előre bocsátásával írom le a vele kapcsolatban leggyakrabban felmerülő fantáziámat.
Egy buliban vagyunk. Megy a zene, éjfél után a lápa kialszik, s a fiatal fiúk szeme kigyúl, test a testhez simul, s érezni lehet azt a sajátos feszültséget, amelyből nagy szerelmek lángja vagy nagy tragédiák pusztító tüze származhat. Én nem tudok táncolni, ezért üldögélve,...


MÁRC.
25.
2013

Lefeküdtem a bátyámmal

Rettentő izgalom fogott el, amikor végre megérkeztem New Yorkba, és hat év után újra megpillantottam a bátyámat. Átöleltük egymást, szeretettel, szinte szenvedélyesen.
- Dóra - mondta lágyan. - Gyönyörű vagy. Milyen régen nem láttalak, milyen nagyon hiányoztál...
Aztán néhány órával később kedvesen öleltem a hároméves kisfiát, majd Maryt is, Andris élettársát, kisfia anyját, akin nem láttam azt a nagy örömöt, hogy megismerkedhet a szerelme húgával.
- Mindent meg akarok mutatni neked - mondta másnap Andris, aki az érkezésem miatt két hét szabadságot vett ki a munkahelyén. Korábban sosem jártam az Egyesült Államokban, ezért faltam New Yorkot, múzeumokba, kávézókba, éttermekbe, színházba jártunk.


Forró nappalok és még forróbb éjek 4. rész

Kinyújtózva, erőtlenül terültünk el a nyugágyainkon. Lehunyt szemmel élveztük a tűző nap forróságát. Azt hiszem én talán el is aludtam közben egy kicsit, mert nem tudtam eldönteni, hogy tudatos gondolataimban vagy az álmomban cikáznak az előző szerelmeskedésünk izgató képei. A lágyan ringó melleinek gyengéd érintéseit, síkos hüvelyének forróságát és ajkainak selymes csusszanásait éreztem. És folyamatosan hallani véltem kéjes sóhajait, valamint már-már szenvedőnek tetsző sikolyát is.
- Kihoznád a plédeket? - ért hozzám visszazökkentve a valóságba és ujjbegyével érzékien végig simogatta az oldalam.
- Persze, hozom. - pattantam fel és indultam is a kamra felé, hogy magamra kapjam a rövidnadrágomat. Felvettem a földön heverő ruháját és két kézzel megfogva párszor meglibbentettem, majd a karomon átvetetve, előbb még odamentem hozzá, hogy napágyának...


MÁRC.
22.
2013

Gizi vagyok 1. rész

Gizi vagyok, szőke és persze nem túl okos. Valahogy nem vagyok jól összerakva. Már az is milyen kiszúrás, hogy valakit a XXI. században Gizinek hívjanak. Ráadásul természetes szőke a hajam, kék a szemem és jelentős méretű melleket adott a teremtő. A szőkeség és a butaság nem függ össze. A testvérem is szőke, de ő jogi egyetemet végzett és most készül a második diplomáját megszerezni. Szóval és külsőre viszonylag jól nézek ki, de észbeli képességeim hagynak kívánni valót maguk után. Ráadásul a puncim is kicsit másképp működik, mint másoknak, mert a pasijaim hamar rájönnek, hogy nagyon hamar felizgulok és ha ez megtörténik, nem tudok ellenállni és bizony le kell vezetnem a feszültséget.


Egy örömlány vallomásai 2. rész

Mindig is kőkemény heteroszexuális beállítottságúnak vallottam magam, nem gondoltam volna, hogy bármikor is nővel fogok ágyba bújni. De még szerencse, hogy megtörtént! Mert azóta bizony rákaptam az ízére. Van abban valami különleges édességérzet, mikor két nő szedi széjjel egymást és képes egymás testére rágerjedni. Olyan ez, mintha valami különleges és drága desszertet ennél, mondjuk valami francia jégkrémet. Én is így jártam. Akadt egy olyan kuncsaftom, akiről nem tudtam eleinte, hogy nő, csak akkor, amikor a környezetében élők nemes egyszerűséggel főnökasszonynak nevezték, akkor jöttem rá. Diszkrét kapcsolatra keresett egy örömlányt, később nem volt kizárva, hogy a férjét is bevonjuk a játékba. Ehhez viszont hosszú út vezetett. Előbb nekem kellett összebarátkoznom vele, szolgáltatásaim közé tartozik, hogy megpróbálom picit megismerni az alanyomat, nem...


MÁRC.
21.
2013

Szaunában

Az elmúlt időszakban rászoktam a rendszeres szaunázásra. A lakhelyemhez közeli gyógyfürdőbe járok hetente úszni, ahol egy alakalommal összefutottam egy volt kollégámmal. Beszédbe elegyedtünk, majd mikor megemlítette, hogy a szaunába készül, mivel már én is többször gondoltam rá, hogy megnézem a helyet, így hát vele tartottam. A szauna maga egyébként a fürdő egyik külön álló részlege. A takaros kis helységben pihenő, egy infra valamint egy finn szauna került kialakításra, és ami igazán kellemessé teszi az egészet merülő medence is rendelkezésre áll. Ellentétben más helyekkel itt a fürdőruha viselése nem kötelező. Innentől kezdve rendszeres látogatója lettem. Egy jó ideje csak a délelőtti órákban járok ide, mivel ilyenkor általában nincs senki, vagy csak elvétve téved be egy-egy vendég.