Hírek


MÁRC.
21.
2013

Szaunában

Az elmúlt időszakban rászoktam a rendszeres szaunázásra. A lakhelyemhez közeli gyógyfürdőbe járok hetente úszni, ahol egy alakalommal összefutottam egy volt kollégámmal. Beszédbe elegyedtünk, majd mikor megemlítette, hogy a szaunába készül, mivel már én is többször gondoltam rá, hogy megnézem a helyet, így hát vele tartottam. A szauna maga egyébként a fürdő egyik külön álló részlege. A takaros kis helységben pihenő, egy infra valamint egy finn szauna került kialakításra, és ami igazán kellemessé teszi az egészet merülő medence is rendelkezésre áll. Ellentétben más helyekkel itt a fürdőruha viselése nem kötelező. Innentől kezdve rendszeres látogatója lettem. Egy jó ideje csak a délelőtti órákban járok ide, mivel ilyenkor általában nincs senki, vagy csak elvétve téved be egy-egy vendég.


Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 2. rész

Néhány pillanat múlva már újra a széles franciaágyon feküdtünk egymás mellett meztelenül, a testünk összeért. Gabi bekapcsolta a videót, aztán eszébe juthatott valami, mert egy pillanat múlva megállította a kazettát, felugrott, a szekrényhez lépett, és egy marékra való tiszta törölközőt dobott az ágyra.
- Ne az ágyneműt kenjük össze - tette hozzá magyarázólag.
- Ha rajtam múlik, remélem, hogy mindegyikre szükség lesz - mondtam mélyen a szemébe nézve. Gabi elkomolyodva pillantott rám, majd lágyan elmosolyodott, de amikor újra elindította a videót, nehéz volt a lélegzete.
A filmen egy férfi műtermi fotókat készített egy nagyon fiatal, meztelen kamasz fiúról. A fiú egy keménykalapot tartott a kezében, különböző pózokba állt, a kalappal eltakarta az ágyékát, aztán elvette előle, a kezével felizgatta a farkát és ráakasztotta a kalapot, majd levette...


MÁRC.
20.
2013

Orgazmus receptre 1. rész

A fürdővíz forró volt, illatos és ellazító. Mila már jó fél órája feküdt a kádban. Tarkója alatt az összetekert törölköző már csak nem teljesen átázott. Élvezte, ahogy a kellemesen meleg víz nyaldosta a csupasz testét. Behunyta a szemét és igyekezett nem gondolni semmire. Leginkább arra nem, mennyi dolga, elintéznivalója is van még az esküvőig. Borzalmas volt még belegondolni is, hogy alig van készen valami, alig van lefoglalva valami és hát leginkább az volt a szörnyű, hogy mindent neki kellett egyedül elintéznie. Az eljegyzés után kedvesen, de határozottan elutasította mind az édesanyja, mind a leendő anyósa segítségét. Egész egyszerűen azért, mert abban a hitben volt, hogy Viktorral együtt fogják megszervezni az esküvőjüket. Persze ő, mint boldog menyasszony óriási lendülettel vetette bele magát a szervezésbe, ezernyi ötlete volt, elképzelései a dekorációról,...


Az első igaz szerelem

1. rész
Mióta csak az eszemet tudom, vagyis pontosabban mióta csak érdeklődni kezdtem a szex és a szerelem iránt, éreztem, hogy kicsit más vagyok, mint a többi lány. Ők folyton a pasikról beszéltek, hogy melyik milyen helyes, jófej, stb, és én mindig bólogattam, de belül igazából egy cseppet sem érdekelt ez az egész. Tudom, hogy ez állati közhelyes, de lassan kezdtem ráébredni, hogy leszbikus vagyok. Nem, nem volt egy amolyan megvilágosodó pillanat, egyszerűen csak leesett egy idő után, hogy ez a magyarázat a furcsaságomra. Természetesen nem én voltam az egyetlen a barátnőim közül, aki csókolózott lányokkal, de amíg a többiek inkább csak azért tették, hogy a fiúkat ingereljék vele, nekem ez volt a legtöbb, amit kaphattam, mert felvállalni nem mertem magam.


MÁRC.
19.
2013

Egy üzletasszony naplója 21. rész

81. fejezet
Boulder City
A nagy hőségben utaztunk tovább. Az autó ugyan klimatizált volt, de én azt nem bírom, megfájdul a fejem tőle és néha meg is fáztam már miatta, ezért inkább leengedett ablakokkal közlekedtünk. Imádom a forróságot és Jake se nagyon ellenkezett, főleg miután kérésére minden ruhámat levettem és teljesen meztelenül ültem mellette.
Az autó nagyon hasznos dolog, s itt nem elsősorban arra gondolok, amire legtöbben. Hasznos a szex területén is, hiszen nem csupán eljuttat távoli helyekre, messze az otthontól, hanem egyben védelmet is nyújt. Itt nyugodtan lehet meztelenkedni. Ha gond van, csak továbbmegyünk. Az utcán úgy vagyok meztelen, hogy a legtöbben észre sem veszik, mert az emberek nem szoktak szándékosan benézni minden autóba. Végszükség esetén a hátsó ülésre is lehet ülni, oda még nehezebb belátni. Ugyanakkor, ha meg akarom mutatni magam...


Hogyan lettem hivatásos 4. rész - Mindennek meg kell fizetni az árát

Elég nehézkesen értem haza. Sajgott minden testrészem, zúgott a fejem és kalapált a szívem. Mikor otthon levetkőztem és bebújtam egy kád forró vízbe elsírtam magam. Nem tudom miért, de valahogy kitört belőlem minden. Végig gondolva az estét csak egyetlen dolgot bántam, hogy nem húzattam a pasikkal gumit. Az összes többit nagyon élveztem... és ez megriasztott. Egy mocskos kurvának éreztem magam, akit összetörtek, és utána újra összeraktak. Már nem voltam ugyanaz, mint tegnap. Három pasi baszta meg a pinám, a seggem és a szám és semmi szégyenérzet nem volt bennem, csak aggodalom, hogy mi van, ha összeszedtem valam betegséget.
A hétvége nyugodtan telt (érzéki álmok nélkül) és hétfőn felhívtam a nőgyógyászomat, hogy kérjek egy időpontot. Meg is adta, így kedden már fogadott. Magánpraxisára mentem, mert ott nem kellett várni. A magánrendelő egy park közepén álló...


MÁRC.
18.
2013

Összeköltözés

Az egész történetem ott kezdődött, amikor is az anyám a második férjétől is elvált. Tudni kell anyuka nem a munka embere, soha nem dolgozott még az ő életfilozófiája az hogy a férfi dolga a munka a nőé pedig a háztartás vezetése ami neki annyiból áll hogy felvesz egy bejárónőt és étteremből hozassa az ételt, magyarán szólva ő semmit nem csinál. Vagyis valamit biztos nagyon jól csinál, ha a férfiak megvannak vele elégedve. A mostani férjétől is ő vált el nem fordítva, de lényeg a lényeg. Révén hogy gyermekei közöl, csak Én vagyok egyedül álló saját lakással rendelkező a válás után engem keresett meg, hogy nálam lakhatna-e még nem talál magának lakást azaz egy másik férfit.


Munkahelyi szex 5. rész

Kocsiba ültünk, és átmentünk Pestre. A Duna vízállása nagyon alacsony volt. A meleg sűrű páraként rezgett felette. A Kör úton a forgalom lassan hömpölygött. Pityu ujjai doboltak a kormányon, aztán rám mosolygott.
- Láttam, hogy nagyon élvezed az eszköz használatot. Van erre egy nagyon jó üzlet, úgy gondoltam, beszerzünk pár érdekes cuccot.
- Jól gondoltad nevettem – és már előre bizsergett a testem az új élményektől. Befordultunk a Király utcába, és leparkoltunk. Átmentünk a túloldalra, majd lementünk egy pince boltba. Ahogy beléptünk az ajtón, a szexuális segédeszközök kánaánja várt ránk. Mindig zavarban voltam ezeken a helyeken, de kíváncsiságom, és szexuális beállítottságom miatt túl tettem rajta magamat.