A+ A-

Az alku 2. rész

Rövidesen azután én elköltöztem abból a városból, nem láttam őt nagyon sokáig. Egy pár éve vissza tértem a családommal abba a városba és egyszer csak Ildikó fiával találkozok. Aki a beszélgetésünk alatt elmeséli, hogy eladták a hétvégi házat vettek egy lakást, amit el akarnak adni mivel ez a válság őket is érinti. Mondom a fiának, hogy én tudok egy vevőt és megadtam a mobiltelefonszámomat, hogy pár nap múlva hívjanak és összehozom őket a vevővel.
El telt két nap szól a telefonom és én felveszem hát az Ildikó szól bele, kérdezi, hogy akkor meg van a vevő? Mondom neki, hogy igen és szeretném hogyha lejönnének és az adás-vételt lebonyolítanánk mivel a vevő minél hamarább beköltözne a lakásba. Erre ő - oké de neki van egy alkuja és csak az alku teljesítése után hajlandó aláírni az adás – vételi szerződést. Az alku a következő: el kell, hogy töltsek vele 3 éjszakát összesen 4 napot ő általa kinézett szállodában. Egy hétfőtől – csütörtökig lévő együttlét lenne. Mit volt tennem hát kértem tőle egy kis gondolkodási időt, hogy meg tudjam szervezni ezt a pár napot. A barátaimat felhívtam és segítséget kértem tőlük, hogy el tudjak szabadulni otthonról erre a pár napra. Az egyik barátom éppen akkor vett egy lakást a fiának Budapesten és átalakítani kezdte, így hát föl ajánlotta, hogy biztosít alibit számomra. Kész az alibi és felhívtam Ildikót, hogy oké a buli.
Igaz én nem mondtam, de ő is munkahelyet változtatott és az új munkahelyén egy 4 napos tovább képzésre küldték el, egy igen jó szállodában. Lehetett pár is vinni, de ő nem szerette volna a férjét magával vinni és így eset rám a választása. De kapóra jött a lakás eladása is.
Eljött a találkozás ideje. Megbeszéltük, hogy engem az autópályán, az egyik benzinkúton felvesz majd az autójába. A megbeszélt benzinkúton éppen kávézok amikor belibben, majdnem vissza köptem a kávémat amikor megláttam. Szinte alig változott ugyanazok a szép hosszúcombok, ugyanaz a haj de egy kicsivel rövidebb és modern a szőkés-barna, kék szem és átlagos mellek is ugyanazok mind évekkel ezelőtt, de egy kicsit későbbi kiadásban. Egy igazi dögös milf volt, akit után meg kell fordulni és meg kell megnézni. Ha pedig lehet akkor meg kell dugni is. Piros térdig érő szoknya, egy fehérblúz aminek a felső három gombja ki volt gombolva és egy ugyan olyan színű blézer volt rajta mind a szoknyája. A magas sarkú cipő kihangsúlyozta a hosszúcombú lábait. Baszki, ez a nő tűzzel, ezzel aztán lesz gondod a következő napokban – gondoltam magamban. Oda sétál hozzám és egy forró csókkal kísérte el azt a két puszit, amit egymásnak adtunk.
Kávézás után elindultunk a szálloda felé. Az autóba, szóba kerültek a családok, a munkahely és egyebek is, de a következő napok programjáról egy szó se esett.
Becsekoltunk a szállodába. Szép franciaágyas szobát kaptunk. Elkezdtem kipakolni a cuccom amikor végre valahára elkezdte sorolni a programokat, hogy ő mikor mit csinál. A második nap délutánjánál elfogyott a program.
- Akkor holnap délután nincs program?
- Nincs mivel mi ketten itt maradunk még 2 éjszakát.
- A többiek is maradnak?
- Nem a legtöbben elmennek haza, de lesz aki marad.
- Én hogyan leszek bemutatva, a többieknek? Mivel gondolom találkozni, fogok a vacsoránál egy pár emberrel.
- Még nem tudom, majd ki találom. Milyen erkölcsös lettél, bezzeg egy pár évvel ezelőtt nem érdekelt az ilyen.
- Jó az akkor volt. Most azért más világ lett.
- Na, ide figyelj engem hidegen hagy az amit körülöttem mondanak rólam, így hát majd ki találom, hogy mit mondok a többieknek. De ide úgy is a legtöbben nem a család tagjukat hozták.
- Nekem nyolc, majd leszek aki leszek és kész. – mondtam neki miközben elkezdtem simogatni a melleit, gondolván, hogy egy menet talán belefér.
- Most nem lehet mivel nekem mennem kell. Azt remélem hallottad, hogy a szállodából közvetlenül eltudsz menni a fürdőbe?
- Persze, úgy hogy akkor el is megyek amíg te az agyadat fárasztod az előadással. – ennek a mondatnak, hogy nagyobb legyen a foganatja, lehúztam a nadrágom a bokszeremmel együtt. A farkam olyan félhatot mutatott.
- Úgy látom, hogy nem kopott meg. – szólt Ildikó és megnyalta a szája szélét jelezvén, hogy kívánja a farkam. – Na, akkor én megyek, a fürdőbe találkozunk, ha nem leszel itt.
Egész délután a fürdőbe ejtőztem, az ellátáshoz nekünk még masszás is járt, mivel Ildikó cége az itt, tartózkodásunk alatt ezt is fizette. Jól éreztem magam meg ismerkedtem egy két „családtaggal” is.
Öt óra körül megérkezet Ildikó is, éppen a jakuzziba pezsegtettem magam amikor belépet a fürdőbe. A jakuzzi jó magasan egy pódiumon volt elhelyezve én meg integettem, hogy oda jöjjön hozzám. Egy vörös bikinit visel, ezzel is jelezve nekem, hogy ő tűzzel és a puncija tűzét el kell oltani. Bemászott mellém és egy forró csókkal köszöntött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2016. 12. 4. vasárnap 20:36
jó közepes
#12 hairy_pussy 2016. 12. 1. csütörtök 08:32
nagyon jó történet
#11 sunyilo 2016. 11. 30. szerda 21:57
Ha valaki megtanul szövegszerkesztőt használni, a helyesírás-ellenőrzővel is meg kéne ismerkednie. Főleg, ha nincs is mit ellenőrizni, csak javítani kell...
#10 Ickx 2016. 11. 30. szerda 20:07
Egy kis írástechnikai csiszolással jó lesz az. smile
#9 zsuzsika 2016. 11. 30. szerda 14:09
Andreas6 "A helyesírás nem zavaros, hanem botrányos. Elvette a kedvem az egésztől."
Mint nekem is.
#8 rockycellar 2016. 11. 30. szerda 12:52
Nagyon jóóóóóó
#7 vakon54 2016. 11. 30. szerda 12:34
Jooó folytazsd.
#6 veteran 2016. 11. 30. szerda 09:24
JÓ, folytasd.
#5 listike 2016. 11. 30. szerda 07:54
Nagyon jó, írj még ilyeneket.
#4 Andreas6 2016. 11. 30. szerda 06:53
A helyesírás nem zavaros, hanem botrányos. Elvette a kedvem az egésztől.
#3 A57L 2016. 11. 30. szerda 04:44
Jó írás.
#2 Pavlov 2016. 11. 30. szerda 00:31
Ildikó jó karakter, de a helyesíráson még van mit csiszolni, mert jelenleg zavaros.
#1 Törté-Net 2016. 11. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?