A+ A-

Egy házasság titkai 3. rész

Éjfél már jóval elmúlt, mikor Laci lakására értünk. Erika főnökének barátja, és üzlettársa , egy elvált 55 év körüli és anyagilag nagyon jó körülmények között élő vállalkozó volt. Sokáig versenyszerűen sportolt, látszott rajta, hogy kiváló a fizikuma. A fürdőszobában, ahová Feleségemmel elvonultunk, és egy gyors szexet lenyomtunk szintén látszott a jólét, és a luxus. Biztos voltam benne, hogy kihallatszott a szeretkezésünk, mert Erika nem nagyon fogta vissza magát. A buliban Lacival való flört, a kisbuszban a főnökével történő szex, és a mostani hangos szeretkezésünk után szerintem egyértelművé tette a két fickónak, hogy a következő néhány órának mi lesz a programja.
- Hogy vagy? - kérdeztem a tusoló Feleségemet.
- Kitűnően. Nagyon bejönnek ezek az idősebb pasik. Tele vannak energiával, meg tapasztalattal. Úgy érzem, hogy még bizsereg odalent...– válaszolta
- Akkor bírnád még velük az éjszaka? - kérdeztem.
- Én még bírom simán, tudod, hogy milyen vagyok! - nevetett.
- Nekem is nagyon tetszik, egyszerűen megvadulok, amikor látlak más férfiakkal szeretkezni. Olyan vagy, mint egy gyönyörű buja luxus kurva, aki a férfiak minden kívánságát teljesíti. - mondtam.
Végeztünk a fürdőben, Erika újra nekiállt a szépítkezésnek, én pedig kimentem a férfiakhoz. A két férfi már megbeszélte azt, - amit mi is a Feleségemmel,- hogy Erikát jó alaposan meg akarják mindketten kefélni.
- Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen Feleséged van. Hogy-hogy nem vagy féltékeny? - kérdezte egyikük.
- Már 12 éve vagyunk házasok, de igazából akkor lett nagyon jó közöttünk a kapcsolat, amikor rájöttem, hogy Neki sokkal nagyobb a szexuális étvágya, mint nekem, másrészről pedig én annyira szeretem, hogy örülök neki, ha Ő ennyire jól érzi magát. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy remek anyuka, és kiváló feleség, és ezért nem csak a szex, hanem más területek is jól működnek. - válaszoltam.
- Igen, ez igaz, hogy más területen is jó, mert a munkáját is nagyon jól végzi. - mondta Ferenc, Erika főnöke. - Igaz, ezek után egy kicsit majd át kell gondolni a munkahelyi dolgokat. Tényleg a gyereketek hol van ilyenkor?
- Neki nagyon jó dolga van, mert a nagyszülők kényeztetik szinte minden hét végén. Bár azért elég sok családi programot is csinálunk, nem mindig bulizunk.
- Akkor itt maradtok? - kérdezte Laci - Szívesen összedobok egy kis kaját, meg akkor lehet, hogy nekem is jutna valami kis öröm a „nagyságos asszonytól”. - mosolygott.
- Nézd, rajtam nem múlik. Erikával azt beszéltük, hogy bírja a társaságotokat, a többi meg rajtatok is múlik. - mondtam.
Nemsokára gyönyörű buja kis Feleségem kijött a fürdőszobából, felfrissülve, és ragyogva a hófehér mini rucijában. Mi a kanapén ülve beszélgettünk eddig. Erika csípőre tette a kezét a nappali közepén, egyik lábát kicsit behajlítva nagyon szexi módon megállt előttünk. A hangulatvilágításban áttetszett a ruha, és láttuk, hogy fehérneműt nem húzott magára. Annyira erotikus volt, ahogyan ott állt, a magas sarkújában, hosszú csodaszép lábaival, popsijának, feszes és nőies testének, és kerek melleinek körvonalát látva, hogy megint megmozdult a férfiasságom.
- Uraim, tudnának kezdeni Velem valamit, hogy ne unatkozzak a következő néhány órában? - csodaszép mosolyával, és kacér nézésével fokozta az t a hangulatot, ami szinte pattanásig feszült.
Laci zenét rakott be, lassú és hangulatos zenét, ami fokozta a vágyaikat. Erika lassan mozogva, odament a férfiakhoz, előrehajolt, és elkezdte az ingeiket kigombolni. Közben a melleire teljesen szabad belátás volt. Feriről, és Laciról pillanatok alatt lekerült minden ruha, és úgy ültek a kanapén, mint két diák, és nézték a Kedvesemet, ahogyan a lassú zenére erotikusan mozgatja magát. Nem mondhatom, hogy rossz hatással volt rájuk a látvány, mert mindkettőjüknek már elég jól állt a farka. Most láttam meg, hogy valójában mekkora szerszámmal dolgozta meg a buszban Ferenc a Feleségemet. Ekkorát még nem láttam, talán néhány pornófilmben. Nem volt teljesen merev, de így is volt legalább 22-23 cm , és elképesztően vastag. Laci sem szégyenkezhetett, bár neki pár centivel kisebb és vékonyabb volt, azt láttam, hogy hármunk közül az enyém a legkisebb. Bár igaz, hogy Erika soha sem mondta, hogy ezzel Neki gondja lenne, mindig sikerült kielégítenem. Szóval a buja kis vadmacskám erotikus mozgása közben lassan megszabadult az egyetlen ruhadarabtól, ami a testét fedte. A fehér vállpántos ruhát vállaiból kibújtatva felülről lefelé húzta le, így először mellei bukkantak elő. Feleségemnek a szoptatástól egy picit megereszkedett, közepes, amolyan pont ideális kerek mellei vannak, szép bimbóudvarral. Az izgalomtól megkeményedve annyira szépen meredtek a bimbói felfelé, mint egy 18 évesnek. Ott volt előttünk majdnem teljesen csupasz, fazonírozott , gondosan ápolt puncija, és fantasztikus izmos kerek popsija is. Az egyetlen öltözéke a szexi magas sarkú szandálja, és a bokalánca maradt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Bizse42
2018. 10. 29. hétfő 00:20
Mind három rész nagyon jó volt. Nekem egy kicsit sok volt, viszont az utolsó "dupla behatolás" nagyon izgi volt. Élveztem nagyon.... Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 06. 2. szombat 22:54
jöhet a következő rész Válaszolok rá!
#7 vakon54
2018. 05. 31. csütörtök 12:22
Folytazsd. Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2018. 05. 31. csütörtök 06:26
Ez is jól sikerült! Válaszolok rá!
#5 Almoska5
2018. 05. 31. csütörtök 06:04
A szex élvezete miatt, elvállalja a későbbiekbe -e munkát, természetesen a pénzt sem fogja visszautasítani... /Amennyiben folyt.köv./ Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 05. 31. csütörtök 05:24
Jó csaj lehet ez az erika. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 05. 31. csütörtök 05:07
Jöhet a következő felhúzás. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 05. 31. csütörtök 04:12
A végén profi kurvalesz .. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!