A+ A-

Meztelen élet

– Rebecca, ilyent nem csinálhatsz – Vadon szavai kicsit viccesen hangzottak, tekintve, hogy a farka éppen a kezemben volt. Alulról fogtam és néha a golyóit is masszíroztam, ahogy vertem azt a görbe rudat.
– Mi bajod van? – kérdeztem álságosan, míg kinyomtam a mellemet. Vadon lehajolt és bekapta a bimbót.
– Ümm, amm – nagyjából ezt hallottam. Megráztam a kicsikéimet(!) és így kikerült a szájából. Csalódottan pislantott rám. Bocca ezt a pillanatot választotta, hogy a nyakamba csókoljon hátulról és megmarkolja a két hatalmas cicim. Vadon szemei elkerekedtek, én meg rászorítottam a húsára és éreztem, hogy majd eldurran a kezemben.
– Tehát mit nem szabad? – évődtem vele és elengedtem, hogy megfordulva Boccát csókolhassam. Testünk összefeszült, kisebb mellei épp úgy bökték az enyémet, ahogy én az övét. A tus alá irányítottam, az otthagyott műanyag szék felé és ráültettem. Kapott még egy gyors csókot és széthúztam a térdeit. Hátranéztem a fehérbőrű edzőre és nyugtáztam, hogy helyettem folytatja a farka karbantartását.
– Mit akartál mondani? – vigyorogtam rá és letérdeltem a zuhogó víz alá, pont szembe Bocca sötét és rózsaszín puncijával. Ilyen közel még nem voltam hozzá, mióta a barátnőm, így csak most láttam, hogy a csiklója akkora, mint a kisujjam hegye és a pigment-átmenet miatti színváltozás körülötte sokkal izgalmasabbá teszi, mint az átlagos punci esetében. Önkéntelenül is megnyaltam a szám és odahajoltam. A nyelvem alulról csapott felfelé és Bocca felsikkantott. Combjai megrezdültek. Gyorsan megfogtam őket és újra Vadont néztem.
– Na, mi lesz, megdugsz, mielőtt beérnek a többiek, vagy befejezhetjük csak mi Boccával?
– Gyere nagyfiú, tedd be neki – Bocca hangja már rekedt volt, én meg rátapasztottam a szám a puncusra és mintha faszt szopnék, úgy foglalkoztam a csiklójával.
A combja ott rángott, két kézzel markolta a szék peremét, fejét kihajtotta a vízsugár alól. Vadon meg beverte, pont olyan állati módon, ahogy vártam, akkorát lökve, hogy a buksim a fekete lány hasáig billent előre. Gyorsan korrigáltam és a lökések ütemére próbáltam nyalni a tocsogó kelyhet.
Vadon jól csinálta, két kézzel markolta a derekam és úgy döngetett, aztán előrenyúlva a cicimet gyúrta olykor. Én Boccára figyeltem és mikor egyre többet próbált emelni a csípőjén, kicsit ráharaptam a klitoriszra. Jól gondoltam, annyira fel volt már húzva, hogy a fejem belepréselte a hasába és dallamos sóhajokkal élvezett.
Ez engem is átlökött a határon és hátracsapott fejjel hörögve mentem el. Végül a folyamatos lökéseknek ellent tartva Bocca combjára tettem a fejem és hulló cseppek záporában az jutott eszembe, hogy a hajamat nem is akartam megmosni.
A csípőmmel próbáltam mozogni közben, de az az emberállat úgy markolt, hogy esélyem nem volt, így a belső izmaimmal szorítottam rá párszor, hogy siessen már és mikor szintúgy hörögve belém lőtt, majdnem újra elmentem.
Kis hármasunk ott zihált a nem tervezett rapid-menet után még a víz alatt, mikor Mick is befutott.
Csípőre tett kézzel állt ott, farka kókadtan himbált. Látszott, hogy mérges, de nem érdekelt. Felegyenesedtem a barátnőm combjáról és a hajamat kezdtem kicsavarni. Kicsit bosszús voltam és gondoltam, hogy Micken majd lemorgom, ha túlzásba viszi a lecseszést. Mert amúgy jogos volt, ahogy Vadon szava is, amikor utánunk jött, hogy elmagyarázza, miért nem szabad a Meztelen konditeremben, edzés közben a barátnőm izgató cicijét a számba venni…
– Rebecca, Bocca, nyomatékosan megkérlek benneteket, hogy ilyent többet ne csináljatok – hadarta Mick és látszott rajta, hogy legszívesebben megkérdezné, hogy mi történt, vagy történt-e valami.
Bocca közben felállt és a széket félretéve tusolni kezdett, persze végig Micket nézve. Vadon zavartan téblábolt, én meg a hajammal foglalkoztam, de persze feszülten figyeltem közben, mit mond.
– Ez egy klassz kis hely, láttuk múltkor, hogy lehetnek klasszis meglepetések és fantasztikus sporttársak is, de ez egy üzlet. Ha balesetek lesznek, mert nem tudunk fegyelmet tartani, akkor vége és kereshetünk másik melót. Nem beszélve az erkölcsi kárról. És persze ti sem tudtok akkor ide járni – érvelt megfellebbezhetetlenül, de valamiért nem a szemembe nézett.
– Bocsi Mickey – csicsergett Bocca, amíg a haját mosta jó hosszan, hogy legyen mit látni.
– Csak véletlen kis reakció volt – így én és beálltam a víz alá, hogy a saját tusfürdőjével lemossam a hátát. – Többet nem lesz ilyen. Szegény Art példája elég volt.
–Zolika is, most meg – dörmögte Vadon, kicsit eltúlozva a szituációt, mert valójában nem esett rá senki senkire orgazmus közben, mint pár napja, de kétségtelen, hogy a fiatalka srác, aki mellettünk bicepszezett, majdnem a lábára dobta a súlyzót, mikor a számba vettem Bocca cicijét. Ő nem látta az első alkalommal végzett mutatványom, de biztosan hallott róla, és hát tudjuk, a fiatal fiúk fantáziája határtalan.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.41 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cvirag 2016. 11. 27. vasárnap 14:56
A hangulata nyilván más, de nem értem, mi nem tetszik rajta fiúk?
#7 sunyilo 2016. 11. 26. szombat 12:35
Jó ez, írd csak tovább...
#6 sipospista 2016. 11. 25. péntek 20:34
Megy a pont
#5 veteran 2016. 11. 25. péntek 16:02
Reménykedem a következő jobb lesz.
#4 deajk2008 2016. 11. 25. péntek 09:24
imádom a grupiszexet és a vibrit... annyira felizgató 9p folytasd
#3 Pavlov 2016. 11. 25. péntek 06:18
A meztelen onditerem remekül elkapott hangulatát nem sikerült megismételni.
#2 A57L 2016. 11. 25. péntek 05:08
Ez a történet jó lett.
#1 Törté-Net 2016. 11. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?