A+ A-

Egy asszony élete lánya születésnapja után 3. rész

Reggel korán felébredtem és a kusza kapcsolatokra gondoltam. Zoli szülei és a másik pár, Zoli meg én. És Gyuri is. Nem volt lelkiismeret furdalásom Zoli miatt. Délelőtt a társaság elment vásárolni, a fiatalok meg fürödni. Engem Gyuri hívott, hogy mit szólnák hozzá, ha kora délután elmennénk valahova kocsival. Persze belementem.
A megbeszélt helyen Gyuri felvett engem. Egy testhez simuló póló, tanga és szoknya volt rajtam. Gyuri szó nélkül elindult, mikor kérdeztem, hova megyünk, csak mosolygott, majd kiderül.
- Te megint valami perverz dolgon töröd a fejed igaz?
- Persze, de mi a perverz neked, mikor éppen te mesélted a kalandod a fiatal nagyfarkúval este?
- Te mindig ki tudsz találni valamit.
A szokásossal ellentétben Gyuri csak néha simogatta meg szolidan combjaim, aztán egy erdősebb részhez érkeztünk, ahol egy büfé, panzió, és egy nagy parkoló volt kocsikkal, kamionokkal. Gyuri továbbment kicsit egy erdőbe vezető úton. Az út mellett egy kocsi állt és 3-4 férfi nézett be az ablakon. Nem láttam mit csinálnak, mert Gyuri úgy 20 méterrel tovább ment, aztán ő is leállt az út szélén. Nem igazán értettem mit akar itt, de ő szó nélkül simogatni és csókolni kezdett. Nadrágját is lehúzta és kis farkát kezembe adta, miközben felhúzva blúzom csupasz melleim dörzsölte. Becsukott szemmel élveztem, ahogy a bimbóim ágaskodni kezdenek, és a melleim megfeszülnek és éreztem, hogy Gyuri farka is keményedik kezemben. Gyuri lehúzta a felsőm és szoknyám is levettem, csak a tanga maradt rajtam, így hajoltam Gyuri ölébe, hogy farkát bekapjam. Javában szopogattam, mikor mintha hangokat hallottam volna. Felnéztem és látom, hogy a kocsi mindkét oldalán férfiak állnak és néznek minket. Ijedten felültem és magam elé raktam a kezem, de Gyuri rámszólt:
- Nyugi, ne zavartasd magad, folytasd!
- De csomóan néznek minket!
- Azért jöttünk ide!
- Te ezt tudtad?
Ő nevetve fejemet lenyomta, hogy szopizzak tovább, közben libegő mellem markolászta. Zavart a szitu, de ugyanakkor fel is izgatott. Vadidegenek nézték, ahogy meztelenül szopom egy férfi farkát. Gyurit is izgatta a helyzet, 1-2 perc alatt elélvezett.
Felültem, hogy felöltözzek, de Gyuri rám szólt, hogy maradjak és vegyem le a bugyim. Miután megtettem hátrahúzta az ülésem és a lábaim a műszerfalra rakta és oldalról simogatni kezdte melleim és combjaim. Közben elárulta, hogy ide szoktak járni olyan párok, meg nők, akik szeretik, ha vadidegenek lesik őket meg fogdossák.
- Hogy érted, hogy fogdossák?
Gyuri elmosolyodott és leengedte az ablakot az én oldalamon. Rögtön 2 férfi nyúlt be és markolászni kezdett. Melleim és combjaim markolászták igencsak vehemensen, miközben a többi férfi körülöttük elővette farkát és verni kezdte. Perverznek éreztem magam, hogy vadidegenek fogdosnak, de nagyon izgatott. Biztosan azért, mert perverz voltam. Közben a férfiak az ablakban változtak, újabb 2 férfi kezdett markolászni. Bevallom, eléggé felizgultam. Gyuri közben kiszállt és átjött az én oldalamra, kinyitotta az ajtót és kezemet megfogva gyengéden kihúzott az ajtón. Ott álltam vagy 6 vadidegen férfi között meztelenül, kicsit megszeppenve, de felizgulva.
- Gyere, édesem nézd, ezeket a farkakat válassz belőlük - mondta Gyuri.
Letérdeltem és az egyik farkat mohón bekaptam. A többi férfi is körbe állt és miközben szopiztam, ahol tudtak ott fogdostak. Melleim, fenekem, combom markolászták. Közben én felváltva szopiztam őket, hirtelen az egyik pasi elélvezett beterítve arcom. Ezután már kézzel is vertem nekik, mindaddig, amíg végül mind a 6 férfi elélvezett, rá melleimre és arcomra. A végén elégedetten mondogatták:
- Jó kis ribanc, istenien tud szopni!
- Hé, öreg, máskor is hozd el a csajodat, leápoljuk szívesen!
- Ilyen nagycsöcsű bige mindig jöhet, ritka az ilyen csöcsös kurva erre!
- Hé, öreg, mennyiért lehetne megbaszni?
Na, itt elfogyott a merszem, visszaültünk az autóba és elindultunk. Csorgott a geci a mellemen és arcomon, Gyuri nevetett rajtam és lefényképezett.
- Na, milyen volt? Ennyi gecit rég kaptál már.
Nem lévén más, a bugyimmal törölköztem meg és visszavettem a szoknyám, pólóm.
- Máskor is elhozzalak ide?
- Azért ez elég perverz dologvolt, vadidegenek taperoltak.
- Na, ne finnyáskodj, nem volt jó?
- Tulajdonképpen igen, de most teljesen fel vagyok húzva, mert szeretnék élvezni.
- Miért nem szóltál? Kiválasztottunk volna pár nagyfarkú kamionost és jól lerendeztek volna.
- Ne csináld már, a végén még tényleg prosti leszek.
- Szeretnél? Volna ajánlatom neked, ha akarod.
- Majd megbeszéljük, kösz a túrát.
Visszaértem a házba és elbúcsúztam Gyuritól. Természetesen azonnal le akartam zuhanyozni, hiszen igencsak nem voltam tiszta. A fiatalok nem voltak otthon csak a két házaspár. Emese valamilyen kaját csinál éppen, a két férfi a fotelben sörözött. Mondtam nekik, hogy jövök majd én is, de nagyon megizzadtam, lezuhanyozom előbb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 joozsi 2017. 03. 18. szombat 02:37
Kérlek folytasd!
#10 Dirtymind 2016. 12. 24. szombat 16:39
Tetszik ez a sorozat smile csak így tovább
#9 cscsu50 2016. 12. 2. péntek 02:51
nagyon jó
#8 sunyilo 2016. 11. 28. hétfő 18:25
Ez is jó volt...
#7 rockycellar 2016. 11. 28. hétfő 16:38
Legalább olyan jó mint a többi
#6 gyuri0926 2016. 11. 28. hétfő 13:05
Várlak még mindig a folytatásra az FB-n
#5 vakon54 2016. 11. 28. hétfő 11:50
Csak arrakérünk a feleséggemmel hogy folytazsd. 10 Pont.
#4 deajk2008 2016. 11. 28. hétfő 08:10
Eleg hosszu lett ... 8p lett johet meg
#3 veteran 2016. 11. 28. hétfő 04:38
Tetszik,jó sztori.8 pont.
#2 A57L 2016. 11. 28. hétfő 04:23
Végre új írás tőled.10P
#1 Törté-Net 2016. 11. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?