A+ A-

Társasjáték - Az első szintek

Egy pár éve megtörtént kalandomat mesélem el most Nektek, és előrebocsátom, ha bármelyik szereplő magára ismerne, az természetesen csak véletlen egybeesés lehet! ;)
Azt mondták a srácok, hogy egy vadi új társasjátékra tettek szert, és szívesen kipróbálnák velünk.
Péterrel már többször voltunk moziban, itt-ott, és a haverja, Laci rokonszenves volt nekem is, meg Nóri barátnőmnek is, így hát igent mondtunk a szombati társasra, amelyet Zolinál rendeztek. Ott volt még Zoli barátnője, Panni is, akit csak látásból ismertem, hosszú, egyenes hajú, gesztenyebarna, nagy szemű típus. Igazán szép lány.
Mind a hatan egy évfolyamra jártunk, Nóri és Péter pedig ugyanabba a tankörbe, mint én. Péter és Zoli állítólag már egyetem előttről ismerték egymást, régi jó barátok, és azt is gyanítottam, hogy Péter többet is el tudna képzelni Nórival, mint egyszerű barátságot, de szerintem túl félénk volt, és nem merte egyedül elhívni, ezért gyakran hármasban jártuk a várost.
- Sziasztok! Gyertek csak be, már mindenki itt van! - mondta Zoli, és lesegítette Nóri kabátját, míg én a csizmámtól próbáltam megszabadulni. Mikor felnéztem, Laci állt velem szemben, egy pár papucsot hozott.
- Meg ne fázz! - mondta, és mosoly mögött olyan szemeivel mintha vetkőztetett volna. Nem mondom, felvillanyozott, bár lehet, hogy csak beképzeltem magamnak az egészet, és csak a saját vágyaimat vetítettem ki rá. A sok tanulás mellett a múlt héten még maszturbálni sem volt időm és türelmem, Laci pedig észtveszejtően jól nézett ki! Kíváncsi voltam, társas után mit csinálunk majd, egy kis bort mindenesetre hoztunk, ha bulis hangulatra vágyna a csapat. Nekem nem lett volna ellenemre...
- Köszi! Asszem nem fogok fázni, amilyen hőséget csináltatok idebent! - ámuldoztam. - Ez valami vérfagyasztó társasjáték? - viccelődtem.
- Épp ellenkezőleg! - hangzott a válasz bentről, Laci pedig alig tudta visszafojtani fülig érő mosolyát. Kezdtem kíváncsi lenni...
A társas, mint kiderült, Laci találmánya. Egy nagy játéktábla volt az asztalon, amely nem volt kihajtva teljesen, így csak egy részét láttuk, mellette kártyapaklik, meg két kocka.
- A lényeg, hogy ezt a társast egyetemisták részére találtam ki, hogy feldobja a koleszos bulikat! - kezdte Laci a magyarázást, míg elhelyezkedtünk az asztal körül, Laci iránymutatása szerint egy fiú egy lány.
- Nem szól másról, mint amiről a koleszos bulik általában, és szeretném veletek tesztelni, lehet, hogy még egyet s mást javítanom kell rajta, ez most kiderül, Ti játszhattok vele először!
- Micsoda megtiszteltetés! - mondta Panni, akinek gyöngyöző hangja nagyon is illett babaarcához.
- A pálya több szintes, most csak az első látszik, ha azon végigérünk, kihajtjuk a másodikat, és így tovább az ötödikig! A játékból csak a szintek végén lehet kiszállni, ez adja, részben - és itt rám kacsintott - az izgalmakat.
- Kezdjünk neki, majd közben magyarázod! - mondtam, mert annyira elpirultam a pillantásától, hogy valamivel lepleznem kellett. Míg magyarázott ugyanis, nézegettem a társast, és a kártyákon a meg az egyik kockán a mindenki által ismert férfi és nő jelzéseket láttam, így volt egy sejtésem, milyen izgalmakra is gondolt Laci, amikor rám kacsintott.
Az első szint címe így hangzott: „Ki is ül mellettem?”
Sorban dobtunk, léptünk, és kártyákat húztunk, amelyeken az Activitiben ismertekhez hasonló feladatok voltak, ismerkedős helyzeteket kellett eljátszani, fiúknak férfiassági próbák, lányoknak bájolgás és hasonló feladatok, illetve volt, hogy mindenféle, jórészt szexuális jellegű kérdésekre kellett válaszolni, így hamar sok minden érdekeset megtudtunk egymásról.
- Ha valaki nem elég ügyes a feladatánál, vagy nem elég őszinte, akkor innia kell egy deci bort, vagy zálogot kell adni! - mondta Péter még az elején, kajla vigyorral Nóri felé sandítva. Hamar kiderült, milyen zálogról van is szó!
Éppen én voltam soron, a fiúk szerint nem sikerült eléggé csábítón felborzolnom a hajam.
- Ha nem akarsz inni, adhatsz zálogot is! - mosolygott Laci. - Egy ruhadarab, mint a strip-pókerben!
Olyan izgatóan vetkőztetett szemeivel, hogy szinte benedvesedtem.
- Hát jó - válaszoltam pajkosan -, nem fogok megfutamodni! - és levettem a topomat, felfedve a fekete, áttetsző melltartóm fedte kebleimet. Taps volt a jutalmam, meg vágyakozó pillantások.
Lassan lekerült a srácokról is a póló, és Nóri már bugyiban és melltartóban ült, amikor elért a második pálya végére.
Egyre izgatóbb volt a játék, számomra különösen, mert többet ittam a kelleténél. Muszáj voltam, ugyanis nem volt rajtam bugyi, így a vetkőzésnek egy idő után mindenképp a szoknyám esett volna áldozatul, amit azért mégsem szerettem volna. A feladatok a második és a harmadik pályán egyre keményebbek voltak, egyre sűrűbben kellett megérinteni magunkat vagy a másikat itt-ott. Nórinak az egyik kezét a bugyijában kellett tartania, Panni melle pedig Zoli kezében nyugodott, immáron melltartó nélkül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2016. 12. 8. csütörtök 07:56
jó a játék
#4 A57L 2013. 12. 19. csütörtök 06:28
Jó írás.
#3 charli64 2012. 10. 31. szerda 16:00
!!!!
#2 v-ir-a 2010. 10. 28. csütörtök 20:00
mikor lesz folytatás?????? mert igen jól indult
#1 Törté-Net 2010. 10. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?