A+ A-

Forró nyár 2. rész

Gyors zuhanyozás után mindhárman levonultak a konyhába ki-ki magára kapva, amit éppen talált. Reggeli után Dénes visszament a szobába magára hagyva a két nőt. Ledőlve az ágyra pillanatok alatt elaludt. Majdnem dél volt mikor felébredt kisfia, Erik sírására. Oldalt fordult és Barbarát látta, ahogy a kisdedet felemelte és úgy csitítgatja. Visszacsukta a szemét és hallotta, mint a fürdőből a víz zubogásának a zaja szűrődik ki.
Ujjból kinyitotta a szemét és végig nézett a 13 éves lányon. Hirtelen kiszökött az álom a szeméből és felült.
Barbara ugyanis kis változáson ment keresztül. Köszönhetően ez a nővérével, történő bevásárlásnak. A testvérpár nem volt annyira fáradt így reggeli után összepakoltak majd a közeli bevásárló központba mentek, így legalább Dénes is nyugodtan alhatott.
- A mindenit de gyönyörű vagy - dadogta Dénes miközben szemét a lányon legeltetve nem tudott betelni a látvánnyal.
Barbarán egy fehér átlátszó top volt, ami éppen csak takarta a lány kemény melleit így emelve ki a ruganyos fiatal mellek kerekségét egy rózsaszín kis szoknya, ami éppen eltakarta szabályos gömbölyű fenekét, bugyi nem volt Barbarán viszont egy fehér csipke harisnyakötő és egy fehér üvegszálas csipkés combfix harisnya igen. A látványt még csak fokozta a lány lábán lévő fehér 10 - 12 cm magas sarkú alkalmi cipő, amit Barbara kecses bokájánál egy vékony kis pánt fogott össze. A lány szökésbarna göndör haja kontyszerűen volt összefogva fehér és halványkék picike virágokat formázó csattokkal és kétoldalt egy - egy begöndörített tincs lógott le a lány válláig. Dénes magához sem tért az ámulatból mikor felesége jött be a fürdőből. Enikő szobalánynak öltözve sietett be a gyereksírásra. A látvány fokozta, hogy ráadásul nem a szabályos szobalány ruha volt, hanem egy kissé átalakított. A fehér teljesen átlátszó selyem ing nagy dekoltázsán keresztül majdnem kibuktak a hatalmas kerek tejjel teli mellek, a szoknya színe és hossza megegyezett a Barbarán lévőével, azaz alig takarta a 23 éves nő formásan nőies kerek fenekét. Húgával ellentétben viszont Enikő fekete csipkés harisnyatartót és fekete üvegszálas csipkés combfixet húzott. A lábán Barbaráéval megegyező alkalmi tűsarkú cipő volt csak feketében. A haja is hasonlóan volt feltűzve. Dénes most figyelt fel először arra, mennyire hasonlít a két testvér egymásra.
Barbara lefektette Eriket az ágyra és kibontotta a pelenkát. A csecsemő azonnal gügyögni kezdett járt keze lába. Enikő az ágyhoz lépett majd négykézláb a gyermek fölé araszolt. Barbara segített nővérének úgy, hogy a selyem ing dekoltázsán keresztül buktatta ki Enikő melleit, a kamasz. Mikor a mellek szabaddá lettek téve Enikő lejjebb engedte testét annyira, hogy Erik így gond nélkül elérte anyja mellbimbóit és tudott szopizni. Dénes tágra nyílt szemekkel figyelte az eseményeket, olyan volt az egész, mint egy film jelenet. Barbara és Dénes is a gyermeket figyelték, ahogy mohon szívta anyja gyönyörű melléből a tejet. Mikor Erik jóllakott mindkét kezével elkezdte eltolni Enikő mellét a szájától. Enikő huncutul férjére kacsintott majd Barbara fülébe súgott valamit. Barbara először értetlenül nézett nővérére, aki most már hangosan folytatta.
- Na kérlek kicsim legalább Dénes kedvéért - kérlelte Enikő csilingelő hangján a lányt.
Dénes értetlenül nézett rájuk mikor Barbara az ágy mellé térdelt közvetlen az unokaöccse elé. Kétoldalról megfogta a gyermek popsiját és lassan előre hajolva résnyire nyitott ajkakkal közelített gyermek picike fütyije felé. Enikő izgalmában összeharapta az alsó ajkát, nehogy Barbara meggondolja magát. De nem, Barbara nem gondolta meg magát és a következő pillanatban a 13 éves lány kidugott hegyes nyelve megérintette a csecsemő 1, 5 cm-es fütyikéjét. Enikő óvatosan megfogta két ujjal fia apró péniszét, és kissé hátra húzta rajta a bőrt. A bőr alól előcsusszant a gyermek az apró makkja Barbara édes kis nyelve lassan kis köröket leírva járt a rózsaszín pici makkon. Dénes felnyögött a látványtól mire Enikő szabad kezével férje péniszét megszorítva ütemesen verni kezdte a lüktető húsdorongot. Dénes féloldalt dőlve az ágyon egészen közel hajolt sógornője arcához, mert onnan akarta élvezni ezt a nem mindennapi látványt. A kis cerka úgy állt, mint a cövek. Barbara finoman mozogatva fejét fel - le a kicsi fütyin szopcsizta, unokaöccsét majd a hegyes nyelvecskéjével Erik csupasz picike heréit kezdte nyalogatni. Barbara gondolt egyet és, hogy sógora kedvében járjon megpróbálta egyszerre bekapni Erik fütyikéjét és az alatta domborodó zacsit.
Sikerült...
Erik gügyögve nyugtázta, hogy a körzeti általános iskola legszebb lánya szopja 8 hónaposan a fütyijét. Barbara kiengedte ajkai közül a pici heréket és lassú ütemet diktálva, bólogatva újból szopni kezdte a közel 3 cm-re duzzadt kis kukit. Enikő elengedte fia kis rúdját mire Barbara, azonnal átvette nővére helyét és mutató, valamint hüvelykujja közé vette a fiúcska vesszőjét miközben hangosan cuppogva szopott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (183 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#24 veteran 2017. 02. 6. hétfő 08:10
A kicsit kikellet volna hagyni, nagyon gáz. 0 pont.
#23 yodabacsi 2013. 11. 19. kedd 19:39
A sztori alapvetően tetszik ,de a kicsivel művelt dolgok nagyon betegesek!!!
#22 papi 2013. 09. 19. csütörtök 17:52
Alakul.
#21 A57L 2013. 08. 8. csütörtök 03:32
Egész jó.
#20 genius33 2013. 02. 1. péntek 14:25
Király smile
#19 bikmakk 2011. 08. 6. szombat 21:10
A kisbabával? Na, ez már veszettül beteg!1.
#18 sihupapa 2008. 12. 21. vasárnap 22:23
#17 zsuzsika 2008. 04. 25. péntek 15:12
Hát, a csecsemő az egy kicit sok. Ezért pontozom le. Bocs!
#16 sys 2007. 01. 20. szombat 00:48
Jó!
#15 Szasza 2004. 10. 1. péntek 15:26
Vannak jó elemei, de van sok rossz is.
Ezért 5p.
#14 Zei 2004. 09. 3. péntek 05:17
Gratula!!! Szerintem minnél extrémem annál jobb!!!
#13 incifinci 2004. 08. 30. hétfő 09:24
Három megjegyzésem van:
1/Egy ilyen korú kisfiúnak akkor szokott felállni, ha pisil.
2/ Apaként még nem tapasztaltam, hogy a feleségemnek szoptatás közben szexre lett volna kedve.
3/ Izlés dolga, de szerintem nem túlzottan gusztusos egy fenékből frissen kivett fütyköst szopogatni.(Egyébként az alpötlet jó.)
#12 humanX 2004. 08. 24. kedd 15:52
thunder-nek igaza van!
Szerintem is kiemelkedik a szürke tömegből a történet, nem véletlenül tanyázik nagyon előkelő helyen a TOP-10-ben, ugyebár :-)
#11 thunder 2004. 08. 23. hétfő 12:00
Szerintem tök jó kis történet, igazán extrém ezzel a csecsemős dologgal, ha lehet, a következő történetből se hagyd ki, vagy talán írd egy kicsit idősebbnek. Bár akkor a hitelessége nem lesz túl meggyőző. De azért ha lehet, nyugodtan maradjon benne a kis Erik, mert ettől tűnik ki a többi történet közül!
#10 Monster 2004. 08. 16. hétfő 23:49
Hát ez a csecsemős dolog...
Isten vagy haver:))))
Azt hittem már mindent olvastam ami beteg de ez odaver:)
Esküszöm már csak az én betegségeimet kéne ide megirni és teljes lenn eaz oldal:)
#9 Pfuj... 2004. 08. 15. vasárnap 18:12
EZ beteges...
#8 yorka 2004. 08. 11. szerda 15:29
Sorry, de a csecsmős dolog miatt abbahagytam a felénél, ezért 1 pont. Anélkül 5-6 lett vola.
#7 Magnum 2004. 08. 11. szerda 11:23
Köszönöm az értékes hozzászólásokat és a pontokat.
Szeretném tudni kinek milyen folytatás lenne megfelelő mert akkor aszerint alakitom a 3. részt.
Előre is köszi.
Magnum
#6 xess 2004. 08. 3. kedd 06:36
Jó a sztori a csecsemő nélkül is, ezért azt kihagyhatod és úgy folytasd az írást. Gratula 10
#5 Hebszi 2004. 08. 2. hétfő 14:39
Szerintem annyira nem gázos. Ilyet még úgysem olvastam. Kell egy kis változatosság. Meg aztán nem is arra a csecsemőre volt kihegyezve a dolog az csak adta magát. Szerintem jó!!!
Csak igy továb és várom a folytatást!!!