Hírek

ÁPR.
16.
2014

Édes délután

- Hahó, itt vagy? – kérdezi Kati, a barátnőm, mikor véletlenül elgondolkodva bámultam a tanárom.
- Ööö, igen, persze – nyögöm ki, és elkapom a tekintetem.
- Ne bámuld már őt, tudod, hogy nincs esélyed nála.
Mindig is utáltam Katiban, hogy ennyire pesszimista. Már miért ne lenne esélyem nála? Hiszen mindenki azt pletykálja, hogy már volt egy diákjával viszonya. Igaz, annak már pár éve, de akkor is. Ha egyszer megtette, másodszor is meg fogja tenni. És amúgy is, már nem sokáig leszek a diákja, két hónap múlva érettségizem.
Volt valami Gáborban, a biosztanárban, ami nagyon megfogott. Talán a férfias tartása, hogy mindenhez volt véleménye. Hogy látszólag nyers volt, belül mégis nagyon kedves. Ezt már sikerült megtapasztalnom, mikor a jobb jegyért kellett felelnem. Azt hittem, szívatni fog, közben úgy segített, ahogy tudott. Nem volt a kedvenc tantárgyam...


A tanfolyam

Találtam is a neten egy hirdetést egy bizonyos rejtélyes Gy. A. monogrammal rendelkező illető ígérte határozottan és hihetően hogy majd ő jól megtanít engem hogyan védjem meg magam. Na gondoltam remélem nem valami gyilkológép exkommandós mert akkor nem sokáig fogok én "okulni" tőle.
Kissé szorongva mentem el az egyik közelben levő iskola kis tornatermébe, a tanfolyam helyszínére. Rövidujjú pólóban és rövidnadrágban érkeztem/nyár volt és kánikula/, gondoltam ez megfelelő öltözék lesz egy kis testmozgáshoz. A terembe belépve láttam hogy már többen is összegyűltek mindannyian csajok kb. 16-40 évesek hímnemű egyed én voltam egyedül, kissé inamba is szállt a bátorságom. Zavartan elmormoltam valami köszönésfélét, és félrehúzódva vártam az oktatónk megjelenését.


ÁPR.
15.
2014

Katamarán

Egy szabadtéri bulin futottam össze egy kis társasággal, egy jó ismerős lány, a pasija, és két barátnője ünnepelték az egyikük születésnapját. Elég szép állapotban voltak, a melegre való tekintettel igen lengén öltözve, és persze a gátlásaik is kezdtek feloldódni az alkoholban. A bemutatkozó puszi alkalmával éreztem a citrom friss illatát, én is megkívántam egy kicsit a tequilát. Slusszkulccsal a zsebben viszont célszerűbbnek láttam az egyiküket megkívánni inkább. Marika gesztenyebarna volt, sudár teremtés, egyenes szálú haja ezernyi szálként ragadt a tánctól megizzadt mellére. Szép keblei voltak, látszott rajta, hogy sportol, mindene formás, feszes volt, és egy kicsit nagyobb az átlagnál. Kati viszont nádszál vékony volt, "mellesleg" sem nézett ki túl jól, de kedves az arca és a kék szemei nagyon szépek voltak, hosszú szőke hajkoronája pedig majdnem a csípőjéig...


B-vel a föld körül - Sivatagi illúzió

A nap perzselően tűzött le ránk, miközben keresztül száguldottunk a kopár tájon. Sofőröm, úgy tűnt, nemigen ismeri a fék fogalmát, és hiába rázkódott már alattunk az egész ósdi dzsip, mint ami menten ripityára akar hullani, továbbra is tövig nyomta a gázt.
Ezekben a pillanatokban gondolkodtam el azon, minek is kell kötelező jelleggel erre a szigetre vezetőt fogadni. Bár muzulmán országban jártunk, és Jemen nem épp az a vidám Ezeregy éjszaka hazája, ahol az ember fittyet hányhat a szigorú vallási előírásokra, de Szokotra szigete, bárhogy is nézzük, nem az Arábia. Ez a kis földdarab akkor maradt itt az Arab- és a Szomáli-félsziget között félúton, amikor a két földdarab több millió évvel ezelőtt szétvált és eltávolodva egymástól, létrehozta a török-szír határvidéktől le Dél-Afrikáig húzódó árokrendszer szövevényes hálóját. Afrika elment nyugatra,...


ÁPR.
14.
2014

Napfürdőzés 10. rész - Egy izgalmas videó 1. fejezet

Dél körül járt az idő. Heléna a konyhában sürgölődött, mert Stefan reggel szólt, hogy itthon akar ebédelni. Egész délelőtt szétszórt volt, mert - ahogy maga is mondani szokta - amolyan kívánós napja volt. Már kora reggel, ébredéskor is felizgult férje reggeli merevedésétől. Körülsimogatta és markába vette a vaskos dorongot, de ennél tovább nem jutott, mert Stefannak munkába kellett menni. Alighogy elment, felébredt Helénában a csillapíthatatlan vágy a bőrén végigsikló simogató kezek és az egész hüvelyét kitöltő vastag dugattyú után.
Barátnőjét, Susannét nem tudta elérni, Linda és Kevin pedig az iskolában, illetve az egyetemen voltak. Reggel óta már kétszer is bement a hálószobába és feldugta magának a kéjgolyókat, de valamiért egyszer sem tudott rendesen kielégülni. Ha becsöngetett volna valami szerelő vagy akár a postás, biztos hogy lefeküdt volna vele....


Avagy a medencén túl 1. rész

Fanny hónapok óta rótta a kilométereket a három férfi társaságában. Szinte észrevétlenül lett a csapat tagja, előtte is látta őket minden este az uszodában, aztán egy kóbor érdeklődés érkezett Hanstól, miszerint egy nyíltvízi versenyhez jól jönne egy női csapattárs. Automatikusan fordult a hossz végén, a Hans után, aki az elmúlt hónapok során valahogy kicsit több lett, mint sima sporttárs. Tudtak egymás apró titkairól, a szőke, ám latin vonású pasi gyakran javított a technikáján, és egy-egy kimerítő edzés után, időnként elszöktek a masszázsszobába, hogy ellazítsák egymás izmait. Ismerték egymás testét, mégsem mentek soha tovább a sportmasszázs nyújtotta érintés lehetőségeinél. A csuda tudja miért. Ezen mélázgatott Fanny ma úszás közben. Vajon milyen lehet vele szeretkezni? Gyengéd? Vad? Bevállalós? Érzéki? Mindennek egy kellemes keveréke mindennek? Ki...


ÁPR.
11.
2014

Építőkészlet 3. rész - A verzió

Délután 16-kor jött meg anya és beállt az udvarra. Amint megláttam az ablakból érdekes mód elmúlt a remegésem és lenyugodtam, tudtam, hogy én ma Őt vagy így, vagy úgy, de magamévá teszem.
- Szia Ádám köszöntött
- Helló, milyen volt Erzsi néninél?
- Semmi különös, csak besegítettem nekik a házi munkánál. Gondolom te is házimunkáztál ,ebben a langyos időben, hi-hi. Itt volt a kis meleg haverod? Gondolom elütöttétek ez időt a héten
- Persze válaszoltam. Nem igaz, hazajön, és egyből lebuziz, máskor bántana a dolog, de most nem tud felhúzni, mert nemsokára rá fog jönni, hogy egyáltalán nem meleg az Ő kicsi fiacskája.
- Mutatni akarok valamit, ami érdekelni fog mondtam, amire nem jött még válasz sem.


Forgószél...

Hatalmas lendülettel dolgoztam azon a napon. Forró, nyáreleji idő volt én úgy éreztem ma minden jól és flottul sikerül, amibe csak belefogok. A munkahelyemen hatalmas a nyüzsgés, a vendégek élvezték a környezet nyújtotta élményeket, lehetőségeket.
Kollégáim mosolyogva jártak-keltek, a dolgukat végezték, köztük egy sötét hajú, 30 körüli fiú, aki mindig kedvesen udvarolt, ha a nagy rohanásban volt néhány perc erre. Észrevettem, hogy néha rajtam felejti a szemét, ilyenkor mosolyogva nyugtáztam, de hát én 25 évvel előbbre járok az időben, ennek okán a fiam lehetne.
Lassan már a munkaidő vége felé jártunk, amikor a főnök lihegve rohant utánam, kért hogy menjek be a közeli nagyvárosba vásárolni, mert rendkívül illusztris vendégek érkeznek másnap reggel és addigra készen kell lenni mindennel.