A+ A-

Munkahelyi zuhanyzó

Huszonhét éves, jótestalkatú férfi vagyok nem túl nagy, de formás 16 cm - es pénisszel. Kívülről tekintve boldog hetero párkapcsolatban éltem,de belül küzdöttem elfojtott szexuális vágyaimmal,és mindent megtettem,hogy azokat mélyen elrejtsem.
Összességében elégedett vagyok magammal, többen helyesnek tartanak,mindig odafigyelek,nehogy elhízzak,és szökőévente még testedzést is csinálok. A 16 cm - es farkam állítólag átlagos méretű és bár soha egy partnerem sem panaszkodott, ezt mégis kicsinek véltem és ha nem volt muszáj akkor nem vetkőztem le az öltözőkben. Azt korán észre vettem már az iskolában , hogy az osztálytársaimnak jóval méretesebb a szerszámuk. Talán ez a méret hasonlítgatás vezetett el oda, hogy azóta már vonzónak találom a faszt,és a férfiakat. Ha muszáj volt persze zuhanyoztam közös zuhanyzókban, de csak ha fülkésre volt kialakítva. Az öltözőkben ha csak tehettem lopva figyelem őket ahogy meztelenül, zavartalanul sétálnak, beszélgetnek vagy éppen viccelődnek egymással. Nagyon irigyeltem őket ezért. Én utoljára kb 10 éve volt,hogy meztelenkedtem haverokkal amikor kimentünk a tóra fürdeni és hasonló,de azóta sokat változott a szexuális érdeklődésem. Barátnőm erről nem sejt semmit és nem is fogadná el.
A jelenlegi munkahelyemen a zuhanyzó úgy van kialakítva, hogy a helyiség közepén állnak vékony fém oszlopok, és négy irányba néző zuhanyfejek vannak rajta. Szóval zuhanyzás közben egymással szemben állunk, ezért is kerültem mert féltem, hogy merevedésem lenne ha egy férfi előttem állna egy szál semmiben.
Egy nyári nap nagyon leizzadtam a munkában és mivel még dolgom volt a városban stb elhatároztam ,hogy mégiscsak letusolok,de megvárom,hogy a műszak vége után mindenki végezzen.Tudtam kb mikor kell menni. amikor beértem az öltözőbe már felöltözve jött ki az utolsó két férfi. Odamentem a szekrényemhez levetkőztem, fogtam a törölközőm és a tusfürdőm majd mentem zuhanyozni. Általában már attól feláll, hogy idegen helyen meztelenkedek, nem beszélve arról, hogy esetleg még látja is valaki. Most is éreztem egy kis véráramlást de a cselekmény lekötött annyira ,hogy ne álljon fel. A biztonság kedvéért a legutolsó zuhanyzóhoz mentem háttal az ajtónak, és szépen hozzá is kezdtem. Pár perce áztattam már magam amikor hirtelen rám köszöntek. Az ütő is megállt bennem annyira váratlanul ért. Hátrafordultam és láttam, hogy sétál felém "Áron meztelenül, tusfürdővel a kezében. (A törölközőket az ajtónál kell felakasztani, és az enyém is ott volt, tehát takargatni sem tudtam volna magam "vészhelyzet" esetén.) Visszaköszöntem, hogy Helló. és mivel még elég távol volt feltünés nélkül láttam meztelen testét, ami pechemre pont az ideálom volt. Áron nálam is fiatalabb volt kb 22 éves,és nem volt kigyúrva de nagyon jó, szinte athléta alkata volt. Focizott és úszott sokat. Ezt tudtam róla, de annyira nem ismertem. Néha ha összefutottunk a melóhelyen akkor váltottunk pár szót, de ő nekem túl laza volt, és "nagyvilági". Kisebbségi komplexusom volt a társaságában egy kicsit , ezért volt egy kis távolság köztünk. De most jött velem szembe ruha nélkül,a csupasz lógó gyönyörű farkával ami ide - oda billeget séta közben. Szőr a testén sem volt,és az arcán sem, csak a divatosra nyírt frizurája. Mivel háttal voltam neki egy kicsit nyugodt voltam és örültem, hogy megleshetem,de kezdett rajtam eluralkodni a pánik amikor egyre közelebb jött és tudomásul vettem,hogy a velem szembe lévő zuhanyfejhez sétál.Le sem mertem nézni a farkamra,hogy milyen állapotban van,de nem volt épp a legnyugodtabb.Szerencsére megíjeddtem annyira,hogy kiment belőle az élet. Koncentráltam. és az elkövetkező pár perc maga volt egyszerre a pokol és a mennyország.
- Nem baj ha csatlakozok? Legalább nem olyan unalmas - kérdezte.
- Dehogy. Egyébként is mindjárt végzek. - feleltem
Ő elkezdett mesélni munkahelyi dolgokról ,meg hogy azt hitte már nem lesz itt senki annyira késő van.Én hallgattam, néha válaszoltam, de sietősre vettem a figurát. Lehajoltam a földre a tusfürdőért és akaratlanul is ránéztem a farkára ,mert eddig végig figyeltem a szemkontaktusra.
Életre szóló élmény volt. Egy méterre sem voltam ennek rohadt szexi fiúnak szerszámától.és közelről láthattam azt a csoda szép faszt,ami viszont jóval nagyobb volt mint amikor pár perce láttam messzebbről. Nem ágaskodott de félig kemény volt. Erre egy kis vér nekem is pumpálódott de eltereltem a fürdéssel a gondolataimat. Közben ő is lehajolt és láttam ,hogy szemügyre vesz.Ez izgatott,és most nem is szégyelltem annyira magam.Közben akaratlanul is lenyúltam újraszappanozni. Pár napja nem voltam a barátnőmmel a pirosnapos ünnepek miatt,ilyenkor lankadtan valamivel nagyobbnak tűnik,és most még egy kicsit izgatott is voltam.mondhatni bűszke voltam hímtagomra és nagyon jól esett ahogy végig mért.Bár adtam rá esélyt, hogy csak beképzelem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 perverzsrac
2018. 04. 10. kedd 20:38
Olvasható a 2. történetem Macskajaj címmel. Válaszolok rá!
#8 perverzsrac
2018. 03. 15. csütörtök 20:57
Köszönöm a pozitív visszajelzést. Hamarosan feltöltök még egy történetet. Válaszolok rá!
#7 Cooy
2018. 03. 12. hétfő 07:00
Király !!! Válaszolok rá!
#6 Aki1973
2018. 03. 11. vasárnap 13:59
Jó kis történet! Mesélj! Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 03. 7. szerda 22:53
elfogadható Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 03. 7. szerda 09:54
nem szeretem ezt a témát. Válaszolok rá!
#3 sunyilo
2018. 03. 6. kedd 18:26
A történet jó, a téma nem az én világom... Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 03. 6. kedd 04:53
Nem rossz a műfajában. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 03. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!