A+ A-

Vidéken

Ritkán járok vidéken, mert a munkám ezer szállal Budapesthez köt, de most mégis le kellett utaznom az egyik szabolcsi kisvárosba, hogy egy ügyfélpanaszt kivizsgáljak. Az utazás hosszú volt és eseménytelen, közben igyekeztem felkészülni a várható beszélgetésre, melyet az ügyfél képviselőjével kellett folytatnom, és már megelőzött néhány levélváltás. Amikor megérkeztem szokásos tárgyalótermi környezetben fogadott egy harmincas évei elején járó nő, aki után Pesten nem fordultam volna meg az utcán, de ízléses eleganciával volt felöltözve, bár érezhető volt rajta a vidékies stílus. A hölgy - nevezzük Antóniának - kemény tárgyaló fél volt, megizzasztott, mire elértem azt, ami miatt mentem: elsimítottam (egy kis kedvezménnyel) az elégedetlenség egyre magasabbra csapó hullámait. Miután lezártuk a beszélgetést már éppen készülődtem hazaindulni (hiszen hosszú út állt még előttem), amikor is előállt egy közös ebéd ötletével. Miközben felajánlotta, hogy meghív, láttam valamiféle huncut csillogást a szemében megvillanni, de csak egy pillanatra...
Kimentünk a parkolóba, ahol Ő a saját kocsija felé terelgetett, mondván minek menjünk két kocsival?! Én hallgattam rá, és beültem mellé, de meglepetésemre nem egy vendéglő parkolójában álltunk meg, hanem egy kis családi ház előtt. Határozottan elindult a ház felé, én pedig utána.
Amikor beértünk, megkínált egy üdítővel, amit elfogadtam, majd beküldött a szobába. Tulajdonképp ez volt a ház egyetlen lakóhelyisége, mely egy jó ízléssel berendezett budoár hangulatát adta vissza: hatalmas franciaágy állt a középpontban, körülötte selyem és tüll anyagokkal félig-meddig eltakart tükrök, melyek mind az ágyra néztek. Tükör természetesen volt az ágy felett is, így kétség sem férhetett hozzá, mi a legfőbb hobbija Antóniának...
Amikor visszatért a konyhából az üdítőkkel mondta, hogy helyezzem magam kényelembe, és amikor kissé kínosan körbenéztem ülőalkalmatosság után, felkacagott. Még mindig nevetve mondta, hogy feküdjek az ágyra, sőt, a felesleges ruháimtól is szabaduljak meg, mert ő bizony most meg fogja baszatni magát velem! Amikor meglátta elkerekedett szemeimet e nyíltság hallatán, még jobban nevetett, és a kis fésülködő asztalkára letéve az üdítőket ő maga is vetkőzni kezdett. Hiába szabadkoztam, hogy hosszú út áll már mögöttem, meg a tárgyalás, és ilyenek... Nem zavartatta magát: hozzám lépett (bugyiban és melltartóban - nem is gondoltam volna, hogy ilyen formás, kerek mellei vannak!) és lassan, de határozottan gatyára vetkőztetett.
Az utolsó ruhadarabtól már én magam szabadultam meg, és kerestem a fürdőszobát, hogy megtisztálkodjak, de Toncsi (most már voltunk ilyen nexusban) csak egy párnát dobott a lábam elé, rátérdelt, egyik kezével a faszomat, másikkal a herezacskómat markolva magához húzott, és lendületesen szopni kezdte a farkamat. Amikor már elég keménynek ítélte, áttért a heréim szopogatására, miközben én csak "tehetetlenül" álltam. Megérezhetett valamit ebből, mert egyszer csak felpattant, megfogta a kezemet és levetette magát az ágyra, magával rántva engem is. Mire lekászálódtam róla, kikapcsolta és levette a melltartóját, majd egy határozott mozdulattal a fejemet a bal mellbimbójára húzta, miközben rám parancsolt, hogy szívjam és vegyek a számba belőle annyit, amennyit csak tudok! Nem ellenkeztem. Ennek eredményeképp keményen meredő bimbók ágaskodtak közepes méretű melleinek bimbóudvarából, ami további nyelvjátékokra ösztönzött. Miután csatakosra nyalogattam a melleit, lejjebb kúsztam, hogy a hasát is eláztassam, meg-meg állva a köldökénél. Miközben hallgattam a tevékenységem nyomán Toncsiból feltörő kéjes nyögéseket, egyre lejjebb haladtam, de szándékosan nem vettem le a bugyit, hanem azon keresztül ostromoltam a széttárt combok között nedvesedő szeméremdombot, majd - fokozni akarván az őrületet - áttértem a combok belső felének csókolgatására. Amikor Toncsi már hevesen emelgette a csípőjét és folyton a hajamat markolászva próbálta fejemet a pinájára húzni, megadtam magam, és félrehúztam a bugyi falatnyi selymét. Ekkor elém tárult a gyönyörű rózsaszín barlang, melyet gusztusosan fazonra igazított szőr keretezett. Nem tudtam türtőztetni magam: benyaltam Neki tövig, ki nem hagyva a seggét sem a kéjes nyolcasokból, melyeket nyelvemmel írtam le. Nem kellett sokat lefetyelnem, mert alkalmi partnerem vad csípődobálással egybekötve felsikoltott, miközben hatalmasat élvezett a számba. Igen, a számba élvezett, én pedig nem győztem nyelni kéjének e folyékony megnyilvánulását.
Kevés pihenőt engedélyezett magának, majd megfordult, mellkasával az ágyon maradva feltérdelt, és mindkét kezével hátranyúlva széthúzta a fenekét, majd rám parancsolt, hogy most már kúrjam meg rendesen! Nem kellett kétszer mondani, megfogtam a faszom, és elkezdtem a pinájához dörgölni a makkomat, mire közölte, hogy most a kijáraton fogok bemenni... Elsőre nem értettem, ezért egyik kezével a seggébe illesztette a farkam, majd egy határozott tolatással karóba húzta magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2018. 03. 17. szombat 07:00
Nem egy nagy szám!
#8 deajk2008 2016. 09. 25. vasárnap 18:13
az anált mindig imádom és folytatást kérek!!
#7 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 13:17
Tartani kellene a kapcsolatot.
#6 listike 2014. 02. 19. szerda 06:39
Elég közepes.
#5 A57L 2013. 09. 11. szerda 04:04
Elég jó.
#4 papi 2013. 08. 27. kedd 05:31
Tartani kellene a kapcsolatot.
#3 v-ir-a 2012. 06. 7. csütörtök 22:20
sztem is
#2 sztbali 2012. 06. 5. kedd 14:46
Kicsit gyenge.
#1 Törté-Net 2012. 06. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?