Hírek

MÁJ.
9.
2014

Testvérek

Mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra - szokták mondani az ikrekről.
No, ránk ez nem volt igaz.
Ivett és én kétpetéjű ikrek vagyunk, ő lány, én fiú, ő szőke, én sötétbarna.
Ő az idősebb, ha csak pár perccel is.
Egész életünkben jóban voltunk egymással.
Kisgyerekként sokat játszottunk együtt, majd a sok játék után együtt is fürödtünk minden nap.
Alaposan lemostuk egymást mindenhol. A végén, a pubertás elején már egyre hosszabban olyan helyeken is, ahol azért nem szabadott volna, csak saját magunknak.
Egészen hatodik osztályig volt így, amikor mindketten elkezdtünk megváltozni a hormonok miatt.
Ivett kerekedni kezdett bizonyos helyeken, én meg szőrösödni.


Nikki - a medencében

- Mély lélegzetet veszek, mert az őszinteség soha nem olyan könnyű, mint amilyennek lennie kellene. - Az igazság az, hogy méltánytalannak tűnik, Én mindent megosztottam veled, te pedig még mindig egy csomó mindent szorosan elzársz.
- Nikki...
- Nem - szakítom félbe. - Ez nem követelőzés, és nem is vádaskodás.
Hanem bocsánatkérés. Mert én szabad akaratomból döntöttem úgy, hogy elmondom neked, nem méltányos, ha ingerlékeny vagyok, csak mert te nem így döntöttél. Csak mert a kútba ugrom, nem kell neked is utánam ugranod.
- Az igaz - bólogat, és halvány mosoly ül ki arcára. - Bár most, hogy belegondolok, mi mindent csinálhatnánk együtt egy kútban. kedvem támad kipróbálni. Felvehetnénk a repertoárunkba.


MÁJ.
8.
2014

Mint egy szerető

Még tartott a szuper sorozat, a Barátok Közt. Tudtam, hogy szereti nézni, ezért nem is nagyon szóltam hozzá. Pedig annyi mindent szerettem volna mondani neki, hisz csak ritkán tudunk találkozni. Csendben maradtam, míg ő csak bámulta a tévét. Gyengéd puszit nyomtam a homlokára. Elmosolyodott. Szerencsére vége lett a szappanoperának.
- Kérsz nasit? – tette fel a kérdést, majd nyújtotta felém a gumicukros zacsit.
- Tudod, hogy csak most vacsiztam. Ilyenkor nem tudok enni… - adtam a választ.
Mélyen a szemembe nézett, majd pár másodperc múlva kérdőn húzta fel bal szemöldökét.
- Na jó. Legyen.
Kajánul elmosolyodott. Nyúltam volna a gumimaciért, de játékosan elhúzta a zacskót.


Magas, barna lány, felemás vágyakkal

A következő történet valóban megtörtént. Velem és egy magas, barna lánnyal, nem egy általam megtekintett felnőtt film szereplőivel.
Kellemes, kora nyári este. A Nap már egyre vörösebben bukik a horizont alá. A burjánzó szőlőlugas mellett néhány szikla, köztük egyre kevésbé ropog a tűz. Lassan kialszik, a parázson végre lehetne mindenféle finomságot sütni. De ekkor a szemem már rég csukva van, kedves vacsoravendégem perceken át tartó forró csókja elfeledteti velem a külvilágot. Lehunyt szememmel érzékelem, hogy egyre kevesebb fényt ad nekünk a tűz, de saslik helyett inkább a hosszú combokon jár az eszem. Egyre kényelmetlenebbé válik nyakatekert csók-pozitúránk, meg eléggé útban van a kempingszék karfája is, ezért finoman magamhoz húzom, és az ölembe ültetem. A csók egy pillanatra sem marad abba, nyelve minden másodpercben Gordiuszi csomót szándékszik kötni az...


MÁJ.
7.
2014

Egy eset

Lilla, mint a pillangó szállt át az életen. A cserfes kislányból rámenos no lett. Repkedo-röppeno aranyszoke tincsei alig gyozték követni gazdájukat. Az iskolapad sem sokáig tartotta vissza a nagybetus élettol. Könyökét nem sokáig koptatta unalmas, középfokú végzettséget igénylo, szellemtelen, röghöz kötött munkahelyeken. Beszippantotta a NAGY BUSINESS, a díjtartalékos életbiztosítás. Lubickolt a kiképzés szituációs gyakorlataiban, villámgyors, eloítéletektol, gátlásoktól mentes gondolkodásmódja az MLM, a modernkori házalók legsikeresebbjévé tették a cégnél. Minden héten o kötötte a legtöbb biztosítást.
Boldogan fürdött a hétfoi üzletkötoi értekezleten a legjobbnak kijáró dicsfényben. O volt a SZTÁR. A példakép. Az ügynökök cserélodtek, porba hulltak a könnyu kereset ábrándjával becsábított naiv széplelkek, lelkiismeretes sótlanok, nehézkes és...


Kocsmában

Az egyik ismerősöm - János - szórakozóhelyén múlattuk az időt. Szokásos csütörtöki baráti iszogatás volt. Mi fiúk hatan ültünk az asztalnál, a többi asztaloknál is sokat ültek, a hely szinte tömve volt. Fröccsöztünk. Mivel kint körülbelül 28-30 fok lehetett, jól esett a jéghideg ital. Este tíz óra körül a hangulat az egész helyen emelkedetté vált.
Ekkor érkezett meg egy hat fős lánybanda. Óriási nagy ricsajjal, nevetgélve. Hirtelen csönd lett. Minden szem rájuk szegeződött, de pár másodperc múlva már vissza is tért minden a szokásos kerékvágásába. És az a tipikus szórakozóhely-nyüzsgés indult be. Mi, fiúk azért lopva oda-oda pillantottunk a lányokra. Vihogtak, nevetgéltek és persze ittak. Nem is akármilyen tempóban.


MÁJ.
6.
2014

Anytime, anywhere 1. rész

- Seggfej! - sziszegte Amy mérgesen, miközben bevágta a fekete Nissan ajtaját. Három kilométernyi gyaloglás várt rá hála a kedves ismerősének aki elfelejtette közölni vele hogy csak a buszmegállóig hozza el. Vagyis inkább azt felejtette el közölni vele hogy mi lenne az ára a további fuvarnak... akkor már inkább a gyaloglás.
Este tíz óra körül járt és pokoli meleg volt még mindig. Egy rövid farmernadrág, egy elől megkötött rövid kockás ing alatta egy fekete csipkés push - up melltartó, ez volt az aznapi szerelése megbolondítva egy fekete magassarkúval ami nem éppen gyalogtúrára volt kitalálva... cowboy - buli volt a suliban, minden lány hasonlóan festett, csak úgy hemzsegtek a Jessica Simpson klónok a tornateremben... Amy nem tartozott közéjük bár nagyon szeretett volna, viszont a természet nem volt hozzá valami kegyes. Volt rajta némi súlyfelesleg amitől képtelen volt...


Ingyen masszázs

Elballagtam az ismeretlen gőzfürdőbe egy kis lazításra. Mivel új volt a hely gondoltam először körülnézek, és majd utána szaunázok. Lezuhanyoztam jól, lemosva magamról „az út porát” és elindultam. A szaunában volt még szabad hely bőven, így beültem és körülnéztem. Volt ott néhány jóvágású farokra húzható popsi. Persze akadt hozzáillő, illetve beleillő jókora lelógó fasz is. Szemezgetni kezdtem, de a visszajelzésekből úgy láttam, hogy minden lyuknak van már párja és nem kacérkodnak több vesszővel egy lyukra játszva. Amúgy sem keménykedtem még és kis bemelegedés után mentem tovább. Több fülke sorakozott a félhomályos folyosón. Legtöbbnek nyitva volt az ajtaja és üres volt. Amelyik csukva volt abban lehetett valaki, mert motozás és sóhajok hallatszottak. Tovább menve kifúrt falú fülkék álltak üresen. Azután nagy piros lámpás szobát betöltő ágyak,...