A+ A-

Engem akar?

Szeretnéd tudni, hogy ki vagyok? Egy fiatal nő a húszas évei elején. átlagos kinézetűnek jellemezném magam, barna haj, barna szem. Szerencsére formás idomokkal áldott meg az ég. Kiemelve a kerek és kemény popsimat, de mellesleg:) sem panaszkodhatom. Ennyit rólam, ismerd meg a történetem:
Életem második állásinterjúján voltam mivel éppen váltani szerettem volna. Bent ültem a négy interjúztató előtt, bár nem is értettem mi szükség ennyi emberre. Feltűnt, hogy a négyből egy férfi folyamatosan néz és csak ritkábban kérdez, mint a többiek. Nagyon visszafogottnak tűnt és komolynak. Helyes, de férfias, határozott vonásai nagyon megfogtak. Még most is jól emlékszem, hogy zavarba jöttem ahogy éreztem magamon a tekintetét. Nézte egy ideig a szám, majd a mellem. Szinte robot üzmódban válaszoltam a kérdésekre, miközben arra gondoltam, hogy nagyon is tetszik nekem ez a pasi, bár gondolom ő minden jelentkezőt ìgy megnéz. Éreztem a tekintetét ahogy a szépen leszolizott lábamra siklík. Meztelennek és zavarban is éreztem magam. Alig vártam, h kijöhessek az interjúról. Mikor végeztem, felvettem a kabátom és távoztam. Kilépve az irodából láttam,hogy milyen hamar besötétedett, majd elindultam a folyosón le egy lépcsősoron. Közben csak az a férfi járt a fejemben és sok - sok dolog amit szívem szerint hagynék, hogy megtegyen velem, vagy mondjuk tennék én vele! JAAA,gondolom neki is pont én kellek! Megnézett és ennyi. Itt csak te fogsz sóvárogni meg álmodozni kisanyám - gondoltam magamban. Gondolataimat egy 'Várjon meg!'mondat szakította meg. A helyes pasi jött utánam a sálammal, melyet aztán lazán a nyakamba tett amikor odaért hozzám. Fura mód meglepődtem és léptem is egyet hátra mikor elmosolyodott és azt mondta:
- Nem harapok csak, ha szeretnéd!
Megszólalni sem tudtam, de azt éreztem, h az illatától, a közelségétől nedves lettem. Éreztem, h kívánom ezt a pasit, lüktetni kezdett a puncim miközbe meredtem rá és eszembe jutott, ahogy néhány perce a mellemet nézte bent. Ekkor megszolalt újra, miközben a kivilágítatlan(mert lámpát azt nem kapcsolt) lépcsőfordulóban álltunk.
- Néhány dolgot még nem mondtál el. Pl. mit szeretnél most? Hogy megdugjalak itt helyben? Vagy inkább bejössz és az irodámban kapod meg amire vágysz!
Kicsit felhúzott ez a magabiztosság, ìgy azt mondtam neki, hogy annyira azért nem vagyok rászorúlva a munkára, hogy hanyatt vágjam magam neki. Meg mi az, hogy amire vágyok? Mit tud ez rólam!!
Erre közelebb lépett. Komoly lett az arca és lassan megcsókolt, megfogta az arcom közben a nyakam és a még szétnyitott kabátom között a mellem simogatta. Kurva jól csókolt és ez bosszantott is mert, ha leállítom. azt nagyon fogom később bánni azt tudtam, de ha hagyom azt is! De hagytam magam. Éreztem a tenyerét a mellemen
A száját a nyakamon. Míg a másik keze már a csìpőmről a fenekemre sìklott. ANNYira finoman csókolt, majd egyre hevesebben. Közben suttogni kezdett, de a keze nem állt meg.
- Már az interjú alatt a lábaid közé kívánkoztam. Elképzeltelek ahogy felraklak az asztalra, leszarom hányan néznek és jól megbaszom a forró kis nedves puncid.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 veteran 2018. 03. 12. hétfő 17:13
Nagy átlag.
#9 cscsu50 2018. 03. 10. szombat 16:08
nem nyert meg
#8 feherfabia 2018. 03. 10. szombat 06:04
Nem tetszett!
#7 sunyilo 2018. 03. 9. péntek 19:13
gyuri0926: ez itt nem a nyelvművelő, hanem a pornóoldal...
#6 sunyilo 2018. 03. 9. péntek 19:11
Ez jó mulatság volt...
#5 vakon54 2018. 03. 9. péntek 12:03
Jómunkahellye lessz a nőnek.
#4 gyuri0926 2018. 03. 9. péntek 07:18
Éreztem a tekintetét ahogy a szépen leszolizott lábamra siklik.

szép anya nyelvünk újabb gyöngyszeme : leszolizott !
#3 A57L 2018. 03. 9. péntek 04:36
A meló jó,az írás nem.
#2 zoltan611230 2018. 03. 9. péntek 01:52
Jó meló lesz.
#1 Törté-Net 2018. 03. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?