A+ A-

Mariska kedves!

...Aki bizony számított rám, mert szüksége volt egy kis technikai segítségre. Mariska néni a harmadik szomszédom aki tudta, hogy technikumban járok emiatt sok egyéb gyakorlatias dolgot meg tudok csinálni amit a férje nem nagyon akar. Egy délután elkapott és azt kérte, hogy zavarja a csillárban a rossz körték és mert nem éri el a nyolckarút és fél felmászni arra az ingatag létrára kicserélném-e a körtéket. Igent mondtam és megígértem, hogy ha megírtam a házit akkor át fogok hozzá és menni, és akkor simán gyorsan megcsinálom azt amit kért. A házi hamarosan el is készült és utána bekopogtam a Mariska nénihez, aki a harmincas évei végén járó kívánatos jó alakú nő volt.
Sokszor gondoltam rá rejszolás közben magam elé képzelve szexi alakját, jól álló csöcseit és szőrös pináját, erotikus ajkait.
Mariska néni várt, könnyű otthonkában. Igencsak tetszettek nekem amit az otthonka látni engedett. Volt kávé és cukor, mézet is ígért. Kértem, Nagyon néztem az otthonkát is amikor sürgött-forgott, aztán beszélgettünk mindennapi semmi dolgokról Néha még az iskoláról is kérdezett a hangsúly a bor meg a lányok és szerelmi kapcsolataimról szólt. Túlzottan érdekel engem ez a dolog mondta,és formás lábait rakosgatta, váltogatta. Az otthonka elcsúszott és volt mit látnom. Én meg jó helyekre pislogtam ott ahol az otthonka kinyílt. Szép gondolat és a sok szép rózsaszín puszika hívogatóan néztek de biztosan ő is követte pillantásaimat, hogy hova nézegetek, hova tévedt szemem, mert mindig egy picit nyílt az otthonka is és ő is egy kicsit a lábát úgy helyezgette, hogy hadd lássam, hogy mit is rejt az otthonkája. Azért kért engem mert nem szívesen mászik az ingatag gyenge létrára. Én mivel nyár volt egy elég vékony rövid kis gatyában voltam trikóban és elkezdtem felmászni a létrára miközben lefelé nézegettem belesve az otthonka dekoltázsába ahol szintén volt mit látni. A harmincas évei vége felé járó Mariska néni igencsak jól el volt engedve előnyökkel. Fel is sóhajtottam miközben másztam fel a létrán. Nem csak én emelkedtem, hanem a látványtól a faszom is felállt, kinyomva a kis gatyám elejét és feltárva Mariska néni előtt állapotom, álló botom. Én is értem, mondta felfelé nézve, hogy fogja majd a létrát és engem mert nem hagyja, hogy le essek.
Először hátulról a fenekemet támasztotta meg. Az érintése tovább nyomta a kis gatyám elejét. Mosolyogva nézte izgalmi állapotom és kacarászva kérdezte, hogy jól fog-e? Igen, mondtam, de biztos volna jobb is. Feljebb kellett mennem a létrán és így keze a combomra csúszott támasztékként. Körte csere és hajladozás, nyújtózkodásom hatására a gatya is feljebb csúszott, a faszom meg mint merőleges léc állt előre kacaja közepette. Ekkor már én is bátrabb lettem, és ajánlottam,hogy inkább előröl fogjon erősen. Több se kellett, Mariska néninek és a létrát megkerülve felnyúlt és rámarkolt álló botomra. Nevetve mondta, hogy ennél jobban már nem tud vigyázni rám. A harmadik és utolsó körte kicserélése után lejöttem a létráról és ott álltunk egymással szemben és néztünk egymás szemébe, miközben kezeink elindultak a másik testének simogatására.
Kigomboltam az otthonkát és a két mell csókolgatásába kezdtem. Ö pedig a gatyámtól és a trikómtól próbált megszabadítani, aminek csak az volt az akadálya, hogy rácuppantam a melleire, kiemelve őket a kosaras melltartóból. Húzni kezdett a farkamnál fogva a hálószoba felé. Engedelmesen, melleit csókolva követtem. Hanyatt dőlt a franciaágyon és a faszom el sem engedve húzott magára és a faszom a mellei közé helyezte. Már csak tartanom kellett, mert Ö pedig melleivel simogatva verte a faszom, néha odahajolva megnyalta a makkot. Persze ez a játék két percig se tartott, és nyakig betakartam spriccelve a gecimet rá. Nevetett és a még álló faszomnál fogva kihúzott a fürdő szobába. Jó melegre állította a zuhanyt és lemosott és kérte, hogy én is mossam le őt. Miután a nyakát és melleit csókolgatva lemostam, megállított. Most a hátam következik mondta és hátat fordított nekem. Persze látta, hogy a faszom meredezik mint a vasúti sorompó, a forduláskor lehajolt és rátolatott a faszomra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zoltan611230 2018. 03. 10. szombat 01:49
Elmegy..
#7 cscsu50 2018. 03. 8. csütörtök 09:34
egész jó
#6 sunyilo 2018. 03. 7. szerda 21:48
Ha álom, ha nem, jó volt.
#5 vakon54 2018. 03. 7. szerda 12:25
Vaskapus, nemrosszez csak írjáltovább.
#4 listike 2018. 03. 7. szerda 08:46
Szép álmaid vannak, de a helyesírást is megtanulhattad volna.
#3 feherfabia 2018. 03. 7. szerda 06:01
Jobb is lehetett volna!
#2 A57L 2018. 03. 7. szerda 04:07
Szép álom,de nekem nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2018. 03. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?