A+ A-

Kaland a kolléganőmmel 1. rész

A kolléganők csinosak, egyiküket nevezzük Katinak, szőke, kleopátra frizura, kis keblek sportos lábak és elképesztően gömbölyű fenék. Kati többnyire testhezálló nadrágot hord, ami jól kiemeli formás popsiját és nyakig gombolt blúzt, inget hozzá. Másikukat most Zsuzsinak keresztelem, átlagos alkat, vállig érő szőke haj amit többnyire összefogva hord, méretes, tenyérbe illő mellek. Zsuzsi általában szoknyát hord dekoltált blúzzal de nyári napokon egyrészes ruhában is szokott jönni ami szintén dekoltált, anyaga pedig sokszor vékony, már - már áttetsző.
Kifejezetten nagy a szexuális étvágyam és mivel monogám vagyok feleséggel és három gyerekkel, gyakran szerzek magamnak örömet. Ciki nem ciki a munkahelyen is. Vagy valami friss élményre gerjedek amit a kolléganőknek köszönhetek - pl. Kati guggol előttem valami iratot keresve vagy Zsuzsi hajol hosszan, mélyre látva engedni mi van a dekoltázs alatt - vagy az utcán, sétányon látok valaki izgatót, de végső esetben a netes pornót sem vetem meg.
Így volt ez egy nyári napon is. A munka dandárján túl voltunk, kollégám kiment területre, Kati a központba távozott, Zsuzsival ketten maradtunk az irodában. Én elérkezettnek láttam az időt egy kis lazításra, kényeztetésre és jobb híján a neten néztem körül valami konszolidált szexvideó után. A számítógépemet mindig lenémítva használom, nehogy ilyen esetben lebukjak, bele is feledkeztem keresgélésbe, filmek, filmrészletek nézegetésébe amikor Zsuzsi hozott nekem még néhány nyomtatványt. Kissé késve kattintottam egy ártatlan hírportálra, hogy elrejtsem mit is néztem - mindig megnyitok egy ilyen oldalt, hogy legyen hová átváltani. Csak reméltem, hogy Zsuzsi nem látta mi volt a monitoromon. A nyomtatványokat félretettem, ráérek kitölteni majd ha már levezettem a feszültséget. Indultam is a mosdóba, itt egy közös előtérből nyílik egy férfi és egy női wc fülke. Szerencsére nem az a paravánnal elválasztott hanem falazott fülkék. Magamra zártam az ajtót, vagyis csak azt hittem, mivel az ajtó becsukás után kinyílt és én így fordítottam rá a zárat. Szerszámom már merev volt a filmek hatására, úgyhogy neki is láttam, dolgozott a jobb kezem. Közben Zsuzsi is bejött a mosdóba és a résnyire nyitva felejtett ajtón keresztül meglátott... és valószínűleg tetszett neki amit látott mert nézelődött egy darabig, aztán egy kicsit nyitott az ajtón és tovább stírölt...
- Peti, segíthetek? - kérdezte kedves hangon
- Hömmmh... - nyökögtem és zavartan próbáltam visszarángatni az alsónadrágom, meg elrejteni a meredező férfiasságom
- De tényleg, láttam, hogy milyen videókat nézel, engem is felizgatott, hát még, hogy megláttam mit csinálsz.
Ezzel határozottan a hímtagom felé nyúlt és finoman megfogta. Jól esett az érintése, egészen más ha nem magamnak csinálom!
- De Zsuzsi...
- Nyugi - fojtotta belém a szót - minden rendben lesz.
Ekkor letérdelt elém és rögtön egy puszit nyomott a makkomra, aztán felemelte lankadó falloszom és a zacsimat puszilgatta, nyalogatta. Ettől a hamar visszatért belé(m) az élet. Ő pedig mohón vetette magát a merev szerszámomra. Nyalogatta, bekapta, cuppogott rajta és mivel már volt némi előjáték amit magamnak okoztam és rendkívül izgató volt a váratlan szituáció, éreztem, hogy közel a vég.
- Hová szabad? - kérdeztem
Ő válasz helyett abbahagyta a szopást, kitátotta a száját, kinyújtotta a nyelvét és verni kezdete a farkamat. Én hamarosan a nyelvére, szájába és kis mértékben az arcára lőttem az utódokat, Zsuzsi pedig kéjesen nyelte, nyalta a szája széléről, arcáról. A mosdó mellől egy papírtörlőkendőt nyújtottam Zsuzsinak, miután rendbeszedte magát a mosdópultra ültettem és felhajtottam a szoknyáját. Segített a bugyitól megszabadítani, majd szemügyre vettem a lába közét: csinos kis puncit láthattam mely nem volt szőrtelenítve, csupán egységesen rövidre volt vágva a szőr, a rózsaszín kisajkak kitárulva csillogtak a nedvességtől, a mérsékelten megduzzadt csikló lenyűgöző látvány volt. De a pillanat rövidebb volt mint ahogy ezt leírom vagy olvassátok, hiszen rögtön rávetettem magam és érzékien nyelve hegyével nyalogattam őt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50
2018. 03. 10. szombat 11:00
kicsit elkapkodott Válaszolok rá!
#8 feherfabia
2018. 03. 9. péntek 07:19
Rövid de tetszett!Folytasd!! Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 03. 8. csütörtök 21:54
Jobban kezdődött... Válaszolok rá!
#6 vakon54
2018. 03. 8. csütörtök 12:15
Feleségemnek és nekem tetszik. Folytazsd. Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 03. 8. csütörtök 07:53
Tűrhető, de többre számítottam. Válaszolok rá!
#4 gyuri0926
2018. 03. 8. csütörtök 07:16
Még szerencse , hogy monogám vagy , mint a bevezetőben írod . (bár bigám úgysem lehetnél , mert azt büntetik ) Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 03. 8. csütörtök 05:00
Jónak indult,de a vége nem tetszik. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 03. 8. csütörtök 03:02
Jól kezdődik. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 03. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!