A+ A-

Apuci kicsi hercegnője

Az elején szögezzük le, hogy nincs komplexusom. Egyszerűen az idősebb pasik jönnek be, így történt az is, hogy végre megkaptam azt, amire vágytam.
A mostohaapám jóval fiatalabb volt, mint anya. Mindössze huszonhét volt, anya pedig a harmincnyolcat taposta, én pedig tizenhat vagyok.
Egy éve lépett be az életünkbe és egy éve sóvargok utána. Göndör barna fürtök, zöld szemek, amik olyanok, mint a smaragd, nem túl kidolgozott izmok, de mégis pont jó helyeken "kemény". És a gyenge pontjaim az ajkai és a tetkók. Mikor először találkoztunk, már akkor tudtam, hogy ő az, akivel elveszítem a szüzességem.
A fiúk nem igazán érdeklődnek irántam, mert van rajtam egy kis felesleg, de szerintem pont jó helyeken domborodok és nem vagyok rossz nő. Barna, hátközépig érő hajam van, barna szemem és kreol bőrőm. Mit is mondhatnék, ha már húsz fok van, a nap már megfog. De legalább nem kell szoliznom.
Úgy esett meg, hogy anyának el kell utaznia hétvégére, mert a nagynénémnek két nap múlva esküvője lesz és segítenie kell neki a nagy nap előtti napokban. Így kettesben maradtunk Dominikkal, amit ki is használtam.
Amint anyám kitette a lábát a házból, támadásba lendültem. Dominik a tévét nézte a nappaliba, én pedig a szobámba siettem, majd felvettem egy szoknyát és egy topot. Megsúgom, nem vettem bugyit a szoknya alá. Smink gyanánt csak megigazítottam azt, amit reggel már elkészítettem és a hajgumit kiszedtem a hajamból.
Kimentem a szobámból és leültem szorosan mellé. Nem húzodott el, csak nézte tovább a tévében lévő dolgokat. De ott egy Ariana Grande klipp ment csak.
Kihasználva az alkalmat a combjára tettem a kezem, erre bezzeg már rámnézett. De nem mondott semmit, csak elvette a kezem a labáról.
- Ezt ne csináld. - morogta, de én csak ártatlanul néztem rá.
- Nem tudom miről beszélsz.
Dominik rám nézett smaragd szemeivel és végig mért, majd visszafordult a tévé felé és úgy válaszolt.
- Nem vagyok hülye. Tudom mit akarsz, de nem tehetjük. Még akkor sem, ha én is akarom, mert helytelen és szeretem anyádat. - mondta rám se nézve, tehát tudja és akarja. Akar engem. Felálltam a kanapéról és elé mentem, eltakarva a tévét, csípőre tett kézzel.
- Akarsz engem, Dominik? Mert én azt akarom, hogy dugj meg. Egy éve azt akarom, hogy megbassz. - mondtam ki az igazságot, de Dominiknak szeme se rebbent.
Kihasználva az alkalmat végig stíröltem. Egy egyszerű v - nyakú fehér póló volt rajta és egy fekete farmer. Még így is szívdöglesztő volt, pedig csak ült ott és nézett engem. Dominik megragadta a kezem és az ölébe rántott, mire egy halkat sikítottam a meglepettségtől.
Lovagló ülésben ültem rajta mindössze egy szoknyában és nem volt rajtam bugyi. Az egyetlen dolog, ami elválasztott minket, az a farmere volt és a boxere.
- Azt akarod, hogy megbasszam a nedves puncidat? Azt, hogy a farkam felnyársaljon, miközben magadon kívül vagy a kéjtől? - suttogta a fülembe és a cimpámba bele is harapott és a keze a derekamat cirogatta, míg a másik keze a fenekemnél kalandozott, de a szoknyán keresztül. A hideg is kirázott, mikor beszélt hozzám. Olyan erotikus volt, érzéki, izgató. Akarom őt, azt akarom, hogy addig keféljen míg el nem ájulok az orgazmusok hadától.
- Azt. - mondtam és megcsókoltam. Váratlanul érhette a heves indulat, mert nem csókolt vissza egyből, de aztán bele adott apait. Egyszer csókolóztam, még ötödikben és undorító volt, de ez. Még a lábujjam is beleremegett, olyan jól csókolt. Dominik ujjai felfedező útra indultak ismét, de most a szoknyám alá és megérintette a szemérem dombomat. Éreztem amint egyre keményebb lesz, ez pedig mégjobban felizgatott. Dominik hirtelen abba hagyta a csókot és lefordított a kanapéra és felém tornyosult, hozzám dörgölve az ágyékát, mire felnyögtem.
- Már most kibaszott nedves vagy Evelin. Én pedig meg fogom baszni a szűz puncidat. Te pedig imádni fogod. - mondta és neki esett a mellkasomnak. A topot ketté tépte, a szoknyámmal együtt. Ott feküdtem alatta egy száll csipkés melltartóban. Végig vezette rajtam a tekintetét, majd neki kezdett a melleimnek. A melltartón keresztül izgatta, a mellbimbóim pedig szinte lüktettek a vágytól, hogy Dominik bekapja őket. Lejjebb vándorolt, a hasamat is puszikkal hintette be, aztán még lejjebb ment, míg nem ért a puncimhoz. A lábamat teljesen szét terpesztette és szemügyre vette a legbecsesebb testrészemet. Kezdtem zavarba jönni, de egyben annyira izgató volt. De kiszolgáltatottnak hatott a dolog számomra, mivel ő még fel volt öltözve, én viszont nem.
- Istenem, annyira megfoglak kúrni. - szinte remegett a kéjtől a hangja. Ami nekem olyan volt, mint egy érintése.Teljesen be vagyok indulva erre a férfira. Érzem, hogy még nedvesebb lettem. Dominik végig vezette az ujjait a vágatomon és elismerően morgott egyet. Aztán szépen belém vezette az egyik ujját. Ezt mind úgy, hogy ő ott térdelt a lábam között. De istenemre mondom, annyira jó érzés! Sokkal jobb, mint amikor magamnak csináltam rá gondolva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230 2018. 03. 19. hétfő 11:41
Remelem folytatódik . Várom.
#9 veteran 2018. 03. 12. hétfő 17:22
Kezdetnek jó lenne.
#8 cscsu50 2018. 03. 10. szombat 15:45
folytatásra érdemes
#7 feherfabia 2018. 03. 10. szombat 06:13
Folytasd!
#6 sunyilo 2018. 03. 9. péntek 19:18
Jó történet, egész jól megírva.
#5 vakon54 2018. 03. 9. péntek 11:57
Jooó írás.
#4 genius33 2018. 03. 9. péntek 09:51
Remélem én is hogy lesz folytatása.
#3 A57L 2018. 03. 9. péntek 04:35
Nem rossz,de ennek nem lesz folytatása.
#2 zoltan611230 2018. 03. 9. péntek 01:43
Jól kezdődik ..folytasd.
#1 Törté-Net 2018. 03. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?