Egy családi kaland

Szavazás átlaga: 7.86 pont (1689 szavazat)
Megjelenés: 2002. február 3.
Hossz: 35 266 karakter
Elolvasva: 284 678 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A feleségem, a fiam, a lányom és én, nagyon fáradtak voltunk. Egész délután hegyet másztunk, aztán felállítottuk a sátrunkat éjszakára. A fiammal együtt nagyon szép sátrat húztunk fel, megfelelően felszereltük, amíg a feleségem és a lányom elkészítették a vacsorát. Fagyasztott és félkész étel volt, de tudtuk, hogy nagyon fog ízleni a kemény, 25 km hosszú séta után. Ízlett.
Éppen befejeztük a vacsorát és pihentettük fájó izmainkat, élvezve a viszonylag meleg éjszakai levegőt a tűz körül, amikor elkezdett esni. Felhőszakadás volt, mintha dézsából öntötték volna, és arra
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rített
bennünket, hogy mindent bepakoljunk a hatalmas családi sátorba. A zuhi csak 10 percig tartott, de ez elég volt ahhoz, hogy bőrig ázzunk. Amikorra a sátorban voltunk, teljesen elzárva az elemektől, az eső is csepergéssé enyhült. Túl késő volt, hogy átöltözzünk. Mindannyian fáztunk, vizesek voltunk és pocsékul éreztük magunkat.
– Minél előbb le kell vetnünk ezeket a vizes holmikat, – mondta a feleségem – vagy nagyon meg fogunk fázni.
– Nem vitatkozom, – határoztam és a gyerekek is egyetértettek.
– Akkor kezdjük el – mondta a feleségem.
– Oké, – válaszoltam. – Had segítsek felállítani a válaszfalat.
A feleségem Claire és én előszedtük a válaszfalat és kifeszítettük a sátor közepére. A fiam Danny megkereste az anyja és a húga hátizsákját és áttette őket a túloldalra, majd kiterítette a hálózsákokat is, amíg mi dolgoztunk. A lányom Janelle csak álldogált és remegett, közben egy tócsa kezdett kialakulni alatta a sátor ajtajánál. Nem tudtam nem észrevenni ahogy a mellbimbói látszottak a nedves melltartó és póló alatt. Istenem, mennyit nőtt! Igazán jól nézett ki: hosszú, bársonyos szőke haj, nagy és formás mellek, vékony csípő és feszes, kerek fenék jellemezte.
Miután felállítottuk az elválasztót a lányok átmentek a saját oldalukra és elkezdtek vetkőzni, amíg én és Danny a mi felünkön csináltuk ugyanazt.
– Nem bánjátok fiúk, ha használjuk a lámpást? – kérdezte a feleségem – Itt túl sötét van, ahhoz, hogy bármit is lássunk.
Felkaptam és átnyújtottam a válaszfalon a feleségemnek.
– Köszi.
Begyújtotta, de valószínűleg a sátor túlsó fala mellé rakta le, mert a lányok árnyékai rávetültek az elválasztóra. Először észre se vettem. A fiam és én elkezdtünk levenni a vizes ruhánkat. Azt észrevettem, hogy amikor már mindketten alsógatyában voltunk, elfordult tőlem. Általában nem szégyellte magát előttem, és én sem ő előtte. Aztán észrevettem az árnyakat az elválasztón, és láttam a feleségem és a lányom körvonalát. Két meztelen szépség. Olyan volt mint valami "árnyék – erotika", egy méterre tőlem és a fiamtól. Ahogy bámultam, éreztem, hogy elkezdek keményedni, ezért gyorsan hátat fordítottam a fiamnak, ahogy ő is ezt tette velem. Hát a szegény gyerek ezért volt szégyellős. Nincs mese, kölyök, ugyanúgy reagáltunk.
Gyorsan kivertem a fejemből a dolgot és levetettem az alsógatyámat, aztán felvettem a szabadidőalsómat, és egy pólót. A száraz ruhától azonnal jobban éreztem magam, de még mindig csontig át voltam fagyva.
– Hé, kedvesem. Hoztál egy kis itókát? – kérdeztem. Általában, viszünk magunkkal egy kis brandyt vagy
w
alf
hi
alf
sk
alf
ey
alf
t
. A folyadékot nehéz volt hurcolni, a súlya miatt, ezért inkább az erősebb italokat kedveltük... minél erősebb, annál kevesebb a súly. Nagyon jól jött ha elsősegély szempontjából volt rá szükségünk, de általában éjszakánként iszogattuk és egy kis élvezetet hozott a kirándulásunkhoz.
– Olvasol a gondolataimban – válaszolt a feleségem. – A te zsákod külső zsebében van.
– Kösz! Idehozzam?
– Ez az egyetlen módja, hogy igyunk belőle, kedvesem.
Grimaszokat vágtam a kioktatásom miatt, aztán köszönetet mondtam neki amikor négy üveg
w
alf
hi
alf
sk
alf
ey
alf
t
találtam a zoknijaim és az alsógatyáim között.
– Huh, te nem szórakozol. Party – t terveztél vagy mit? – kérdeztem amikor megtaláltam az üvegeket.
– Hát, előrejelezték ezt az esőt és gondoltam jól jön ha elér minket. Egy kicsit felmelegít minket, nem gondolod?
– Minket? Úgy érted a gyerekeket is?
A fiam éppen felhúzta a pólóját, és hatalmas szemekkel nézett rám.
– Hát, úgy gondolom egy kicsi nem árt meg, – érvelt a feleségem. – Szerinted?
– Biztos hogy nem, apa – tette hozzá Janelle. – Danny és én ugyanúgy át vagyunk fázva, mint ti. Ez így fair.
Ránéztem a fiamra és mosolyogtam.
– Oké. Azt hiszem mindannyian megérdemlünk egy kortyot. Ez a díj a hegymászásért. De legyetek óvatosak. – mondtam Dannyre nézve. – Nem akarok felelős lenni azért, hogy
b
alf
er
alf
úg
alf
to
alf
k
. És nem akarom, de azt se hogy bárki is megbetegedjen.
– Nem fogunk, apa – szólt Janelle az elválasztó túloldaláról.
Kivettem egy üveget aztán kinyitottam a táskámat. Ahogy fordultam, láttam a lányom meztelen körvonalát. Kinyomta a mellkasát és meghajlította a hátát, miközben magárahúzta a hálóingjét. Rápillantottam Dannyre, és észrevettem, hogy ő is bámulta, de a feleségem körvonalát. Aztán felismertem Claire árnyékát, ahogy a zsákja fölé hajol, a hatalmas, meztelen mellei rázkódnak, ahogy pakolta a ruháit. Istenem, szegény kölyök, gondoltam. Ez valami tortúra kell, hogy legyen. Aztán tudatosult bennem a saját növekvő erekcióm, ezért leültem mielőtt a fiam észrevette volna. A hirelen mozdulatom bizonyára megzavarta, mert gyorsan rámnézett és idegesen nevetett, miközben ő is leült.
– Micsoda műsor, nem? – suttogtam.
– Nem semmi – válaszolta gyorsan és halkan. Aztán idegesen megpróbálta kimagyarázni magát. – Úgy értem, hogy... hogy...
Csak rácsaptam a vállára és kinyitottam a
w
alf
hi
alf
sk
alf
ey
alf
s
üveget.
– Tessék, – mondtam neki. – Úgy néz ki szükséged van rá, de csak egy nagyon kicsi kortyot igyál.
Kortyolt egyet, aztán csodálkozott.
– Huh. Ez aztán éget.
– Melegít belülről, igaz?
– Igen, – mosolygott Danny. – Igazán nagyszerű, ahogy melegít. De nincs túl jó íze.
– Majd gondolj erre a rossz ízre, amikor idősebb leszel. – tanácsoltam neki, aztán elvettem tőle az üveget és ráhúztam egyet. Istenem de jól esett. A hideg egyszerre eltűnt és valami meleg kellemes érzés lett helyette. Janelle előjött az elválasztó alól, hogy leüljön hozzánk a hálózsákjainkra. Átadtam neki az üveget és neki is elmondtam amit Dannynek. Ő is felmelegedett tőle, de nem ízlett neki. Nem sokkal később, Claire levette az elválasztót, így sokkal nagyobb helyünk lett. Már egyáltalán nem fáztunk, de rendesen el voltunk fáradva, úgyhogy végignyúltunk a hálózsákjainkon és beszélgettünk, közben ittunk a
w
alf
hi
alf
sk
alf
ey
alf
t
, és élveztük a meleg ruhákat és a puha hálózsákokat. A gyerekek beszédes kedvükben voltak, ami igazán szokatlan a
t
alf
iz
alf
en
alf
év
alf
esek
között, és ennek nagyon örültünk Claire – rel. Láttam a szemében, hogy velem együtt ő is újra felfedezi a gyerekeit... vagy megismeri őket, hogy milyen felnőttek is lesznek hamarosan. Bármelyik volt is, fantasztikus volt és nagyon élveztük a társaságukat.
Mielőtt rájöttünk volna, az üveg üres lett és mindenki megkért, hogy bontsak föl még egyet. Úgy gondolom, mindannyian élveztük az estét és nem akartuk, hogy befejeződjön. Éppen elkezdtünk annyira felmelegedni, hogy elfelejtsük mennyire fáztunk korábban. Észre se vettem, és már a harmadik üveget bontottam. Körbeadva a
w
alf
hi
alf
sk
alf
ey
– t nagyon jól éreztük magunkat, akármiről beszélgettünk és mindenről. Nyilvánvaló volt, hogy a gyerekek felnőtteknek érezték magukat, és egyre jobban kivetkőztek magukból. Valószínűnek tartottam, hogy be is rúgtak. A lényeg az volt, hogy teljesen megnyíltak előttünk, nagyon kellemes változás volt, sem Claire, sem én nem akartuk, hogy vége legyen. Azt hiszem, ezért nem emlékszem rá, hogy mikor vettem elő az utolsó üveget. És az is lehet, hogy Claire – rel együtt én is becsíptem egy kicsit.
Végül kikövetkeztettem, hogy a "becsíptem" nem megfelelő kifejezés. A
w
alf
hi
alf
sk
alf
ey
rendesen megütött, később rájöttem, csak egy hajszál választott el a teljes, gyakorlatilag totális
r
alf
és
alf
ze
alf
gs
alf
égtől
. Miközben néztem, ahogy Claire beszél, rájöttem, hogy ő is szakadék szélén áll, de nagyon jól palástolja a dolgot a gyerekek előtt. Azon viszont csodálkoztam, hogy nem tudom megmondani, hogy a gyerekek
b
alf
er
alf
úg
alf
ta
alf
k
– e, vagy sem. Danny az iskolájáról fecsegett, Janelle pedig megállás nélkül a barátnőiről és a legújabb divatról beszélt. Aztán valami olyasmit mondott, ami felkeltette az érdeklődésem.
– Nem anyu, én nem vagyok olyan szép lány, úgy értem nagyon érdekelnek a fiúk, de...
– Dehogynem kislányom – válaszolt Claire. – Te egy nagyszerű lány vagy. Biztos vagyok benne, hogy minden fiú vonzónak talál. Gyönyörű kék szemeid vannak, szép hajad és iszonyatosan jó alakod van. Nem így gondolod, Steve?
Hálaistennek, figyeltem.
– De – talán egy kicsit túl hamar válaszoltam. – Figyelj Janelle. Egy rettentően szexi lánnyá váltál és bármelyik fiú amelyik megkap, nagyon hálás lehet.
– Oh, apa. Te
r
alf
és
alf
ze
alf
g
vagy.
– Lehet. – Mindenki nevetett, miközben hanyattfeküdtem és összekulcsoltam a kezem a fejem fölött. – De még mindig úgy gondolom, hogy egy nagyon tüzes kislány vagy.
K
alf
ín
alf
os
szünet következett, miközben Janelle elpirult, és elfordult. Nem tehet róla, de nem tudtam nem észrevenni a nagy, kerek melleit a pamut hálóinge alatt, miközben mélyeket lélegzett. Igazam volt, az istenit. Tüzes volt, kétségtelenül.
– És velem mi van? – kérdezte Danny. – A lányok engem sem fognak szeretni, ugye? – nyafogott.
Hát igen, a fiam is
b
alf
er
alf
úg
alf
ot
alf
t
, de csak én tehetek róla. Nem fogja befejezni a beszélgetést. A saját útját járja... mintha annyira kellett volna könyörögnie egy kis női szánalomért.
– Kisfiam, – turbékolta a feleségem. – Gyere ide. Ülj ide mellém te jóképű ördög. Szükséged van egy kis szeretetre.
Danny odagurult az anyjához, és a kitárt karjai közé borult. Észre vettem, hogy a fejét a hálóinggel takart mellekre rakta. Ha nem lettem volna olyan
r
alf
és
alf
ze
alf
g
, fogadtam volna rá, hogy a fiam rám mosolygott.
– Komolyan mondtad az előbb, apa? – nézett fel rám Janell, lebiggyesztett ajakkal és az őzike szemeivel.
– Teljesem, aranyom. Te egy csodálatos nő vagy... érzéki. A fiúk meghalnának, hogy veled lehessenek.
Négykézlábra állt, és lassan felém mászott.
– De hogy – hogy nem akarnak? Úgy értem, ha szép vagyok, miért nem akarnak velem lenni?
– Hát talán idegesek – mint én, gondoltam magamban. Jézus, ha az a hálóing egy kicsit lazább lenne a nyakánál, láthatnám a mellbimbóit. Istenem, de szép mellei vannak.
– Ideges? Hogy tehetnék én valakit idegessé? – kérdezte, miközben mellém mászott.
– Hát, mert olyan szép vagy. Úgy értem a fiúkat meg tudja őrjíteni... vagy akár meg is félemlítheti egy szexi nő. – mondtam, miközben egyre lejjebb néztem a hálóingének a nyakkivágását. – A fiúk a te korodban a szexre gondolnak. És könnyen megrémülnek, ha egy olyan lánnyal kerülnek szembe, mint amilyen te vagy. Csodálatos tested van, és a fiatal fiúk, akiknek tele van a feje szexszel, általában nem tudják kezelni ezt a fajta megfélemlítést.
– Úgy érted én tényleg úgy vagyok szexi mint egy nő? Úgy értem, mint egy felnőtt nő? – Janelle már fölöttem volt és keményen szemembe nézett.
– Igen drágám, te egy csodálatos, felnőtt, szexi nő vagy.
Átölelt a nyakamnál fogva, ezért én is átöleltem.
– Oh, köszönöm apa – mondta megkönnyebbüléssel a hangjában. Valószínűleg teljesen odavolt emiatt és ez a számára valami katarzis vagy kinyilatkoztatás lehetett... vagy csak szimplán
r
alf
és
alf
ze
alf
g
volt. A pillanat komolysága ellenére, az egyetlen dolog amire gondolni tudtam azok a puha mellei voltak, amelyek gyengéden a mellkasomhoz nyomódtak és a selymes hajának édes illatára amely az arcomban volt.
Szorosan fogott, és nem akart elengedni, ezért hagytam, had öleljen, és én is tovább öleltem. Eközben egyre jobban éreztem a testét... a nagy, kerek, puha melleit... a vékony derekát... a formás, kerek, feszes fenekét a levegőben ahogy fölém hajolt. Kezdtem elveszni a pillanatban és simogattam a hátát, miközben szorítottam a vékony és fiatal testét. Fel és le simogattam a hátát, mindig egy kicsit lejjebb, majd az oldalát egyre feljebb... alig érintve a puha gömbjeinek az oldalát.
Később átrakta rajtam a lábát, és rám feküdt, még mindig ölelve, de én megrémültem. Erekcióm volt, amit eddig nem is vettem észre. De most a farkam hozzányomódott a fiatal szeméremdombjához, és biztos voltam benne, hogy ő is érezte. És még biztosabb lettem a dologban amikor széttárta lábát, és a térdeit a lábaim mellé tette, és egy kicsit hozzányomta a dombocskáját a kemény farkamhoz.
Istenem! Ez nem helyes! A saját lányom nyomta a punciját a farkamhoz... vagy nem? Csak az én képzeletem játszott... a
r
alf
és
alf
ze
alf
gs
alf
égem
?
És újból éreztem. Egy kicsit erősebben nyomta hozzám. Hozzám dörzsölte! A saját lányom akarta a punciját hozzádörzsölni a farkamhoz! Ez nem lehet igaz!
Megsimogattam a hátát, és finoman megpaskoltam a fenekét, mintegy jelzésként, hogy vége az ölelkezésnek. De nem volt vége. – Oh apa – suttogott. Megsimogatta a fejemet, a nyakamhoz dörzsölte az orrát, és még erősebben nyomta az altestét a lüktető farkamhoz.
A kezemet a fenekén hagytam a paskolás után, és azt vettem észre, hogy simogatom. Istenem, olyan fantasztikus érzés volt... puha, kerek, éppen megfelelő. A feneke finom dombjait masszíroztam. Olyan jó érzés volt, annyira puha, kerek, hívogató. Egyre erősebben és erősebben gyúrtam őket, ezért Janelle egyre jobban nyomta nekem a kis punciját. Aztán megráztam a fenekét miközben hozzányomtam a duzzadó farkamat.
Hirtelen rájöttem hol is vagyok. Claire! Danny! Oh Istenem, gondoltam, mi a fenét csinálok? Rettentően
r
alf
és
alf
ze
alf
g
lehetek... vagy megőrültem. Gyorsan megráztam a fejem, lerázva az arcomról Janelle haját, és átnéztem a másik oldalra.
E
alf
lk
alf
áb
alf
ul
alf
tam
.
Danny letolta Claire hálóingjének a nyakát... és szopta a melleit! Claire hátradőlt a kezeire és hagyta, hogy a saját fia szopja a meztelen melleit! Az Isten szerelmére, mit csinálunk mi!?
Danny a nyelvével birizgálta az anyja mellbimbóit (éppenséggel elég szakképzetten), aztán láttam, ahogy felnyúl a hálóinge szegélyénél... keresve az anyja punciját. Valószínű, hogy megtalálta, mivel Claire felsóhajtott, és hátradőlt teljesen széttárva a lábait. A fiam feltolta a hálóing alját a kézfejével, és láttam amint simogatja a bugyival fedett puncit. Láttam a feleségem szemében, hogy teljesen magán kívül van a
w
alf
hi
alf
sk
alf
ey
– től, és fel van izgulva. Gyanítottam, hagyni fogja a fiunkat, hogy azt csinálja amit csak akar.
Aztán éreztem Janelle punciját, ahogy lassan és erősen dörzsöli magát a lüktető farkamhoz. Oh Istenem, rohadtul jó érzés volt. Átkaroltam és megfogtam a feneke félgömbjeit, miközben feltoltam a csípőmet és odatoltam a duzzadó farkamat a fiatal és forró puncihoz. Néztem amint Danny félretolta az anyja bugyiját, ezzel elővillantva a szeméremajkait. Aztán a fiam két ujját becsúsztatta a hüvelyébe és elkezdte ki – be mozgatni miközben még mindig az anyja mellét szopta.
– Oh Istenem, apa – zihálta Janelle közvetlenül a fülembe. Újra elkezdte dörzsölni a punciját a farkamhoz... jobban széttárta a lábait mint én, és felhúzta a térdeit, hogy jobban hozzám tudjon dörgölőzni. Imádtam, ahogy a lányom ezt csinálta. Lassan fölém emelte a fejét, én pedig felemeltem a fejem, hogy megcsókoljam. Kinyitotta a száját. Amint az ajkaink érintkeztek, visszatolta az arcomat, miközben átdugta a nyelvét a számba, és sóhajtozni kezdett. Isten, de forró volt. Körbe – körbe mozgatta a nyelvét a számban, aztán a nyelvemet kezdte el szívni, amikor átdugtam a szájába. Még jobban felhúzta a térdeit, és ráguggolt a farkamra... izgatott a hálóingjén és a gatyámon keresztül. A ruháinkon keresztül éreztem a puncija melegét és éreztem a szeméremajkait ahogy szétnyílnak a farkamon. Felnyúltam magunk között, és megtaláltam a melleit.
Nem volt rajta melltartó... én a mennyországban éreztem magam. Istenem, olyan puha volt és hatalmas. A mellbimbói olyanok voltak mint két kis kavics a hálóinge alatt. Megszorítottam a cicijét, és elkezdtem masszírozni a hálóingen keresztül miközben a nyelvünk összefonódott. A mozgása a farkamon arra
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rített
, hogy hátrahúzzam a csípőmet a forró, dörzsölő puncijától. Istenem, de forró volt... mint a tűz, ifjú hév.
Eltoltam magamtól... megszakítva a csókunkat. Hátradőlt és a kezét a mellkasomra tette. A szemünk találkozott. A lányom szinte szemtelenül gyorsan és keményen mozgott rajtam, miközben a szemembe nézett. A hálóinge alá nyúltam és felemeltem a kezeimmel... megmutatva a melleit a forró éjszakának. Megráztam és addig gyúrtam őket amíg a punciját rám helyezte. Istenem, nagyon meg akartam dugni őt. Egy kicsit előre dőlt, ami elég volt hozzá, hogy a melleit az arcomba lógassa. Az egyik mellbimbóját a számba vettem és elkezdtem szívni. Igazából, meg tudtam volna zabálni. Végigcsókoltam a meztelen mellét, először az egyiket, aztán a másikat vettem a számba, és végigsimogattam az arcomat velük miközben nyalogattam őket. Aztán hátradőltem és csak csodáltam őket. A lányom mellei tökéletesek voltak, minden szempontból... és meztelenek... és játszhattam velük. Istenem, mennyire zamatosak voltak! Csak szopni akartam őket, esetleg a farkamat csúsztattam volna közéjük, de majdnem megijedtem a hangoktól, amiket nem mi adtunk ki.
Átnéztem Claire – re és Dannyre. Mindketten teljesen meztelenek voltak. Danny az ülő anyja mellett állt. A fiú szopatta az anyját, a fiatal, kemény farkával, az anyja pedig úgy szopott, mint egy kurva... miközben szürcsölő hangot adott ki miközben a fia farka csúszott be és ki a szájából. Ő is tüzes volt. A meztelen mellei rázkódtak, ahogy a fejét fel és le mozgatta a fia farkán. Felnéztem Janellre aki lenyúlt és áthúzta a fején a hálóinget és teljesen levetette. Én is levettem a pólómat. Janelle négykézlábra állt és megfogta az alsógatyám végét. Gyorsan lehúzta, én kibújtam belőle, ő pedig félredobta. Aztán fölém állt és lehúzta a bugyiját. Teljesen felizgatott, hogy a lányom terpeszben állt a meztelen testem fölött és nekem mutatja a punciját. Teljesen letolta a bugyiját, az arcomba lógatva a hatalmas melleit, aztán kilépett belőle. A szőke, fiatal puncija csillogott a nedveitől. A kisajkai érettek voltak, és rózsaszínek. Olyan volt, mint egy tökéletes nedves álom.
Lassan letérdelt, egészen addig, amíg a puncija a farkam fölé ért. Néztem, ahogy kiveszi a farkamat a kezemből, és a sajátjába veszi... majd odavezeti a hüvelye bejáratához. A szeméremajkai érintése lángokba borította a testem. Forró volt, miközben a puncija gyengéden körbeölelte a farkam végét. Lassan ráereszkedett... finoman, óvatosan engedte magába apuci farkát. Oh igen! Istenem, a puncija olyan szűk volt és forró és nedves, ahogy körülfogta a duzzadó farkamat. Azt hittem azonnal beleélvezek... de mégsem. Felnyögött, amikor az egész farkamat befogadta, aztán szépen lassan elkezdett lovagolni rajta, miközben felnyúltam és elkezdtem játszani a hatalmas, meztelen melleivel.
Szentatyám, gondoltam. A saját lányomat baszom. Pumpálom a kemény farkamat a forró kis puncijába, miközben a melleivel játszom és azokba a gyönyörű szemekbe nézek. Jézus, csodálatosan nézett ki, ahogy lovagolt rajtam. Ő lihegett, én nyögtem.
Aztán Claire – t hallottam:
– Oh istenem, Danny, basszál! Igen baby, nyomd belém a farkadat. Basszál édesem! Jól bazd meg anyucit!
Claire négykézlábon állt, Danny
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
zban
, hátulról dugta. A medencéje az anyja seggéhez csapódott, miközben ő a csipőjénél fogta és kicsit hátradőlt... csodálta a saját farkát amint ki és be járkál anyuci puncijában. Claire mellei szélesen himbálóztak, miközben a fia baszta őt. Teljesen olyan volt, mint egy kurva... négykézlábon, a fia vadul lökte, a mellei lengedeztek, és csúnya beszéddel, közben bele – bele nyögve bátorította a fiát, hogy még piszkosabb dolgokat csináljon vele.
– Igen, baby. Bazd meg anyuci punciját. Nyomd belém a farkad. Lökd belém keményen édesem.
– Oh, apa. – lihegte Janelle a fülembe. – Ez rohadtul piszkos dolog. Mit csinálunk mi?
– Amit mindig is akartunk – mondtam, és fogtam a melleit, ő meg lovagolt a farkamon.
– Ez rossz apu, de én annyira akarlak. És nézd meg őket is. – mondta és ránézett az anyjára és a bátyjára. – Ők betegek. Mi is betegek vagyunk. Rohadt perverzek vagyunk vagy valami ilyesmi. – lihegte, gyorsan fel és le mozogva a puncijával a farkamon.
– Oh istenem – kiáltott fel Claire – Gyerünk Danny élvezz el. Élvezz anyuciba... érzem, hogy mindjárt jössz.
– Oh igen anya! – Danny majdnem kiabált, ahogy tövig nyomta a farkát az anyjába. – A puncidba fogom engedni az összes magomat. Itt jön anya. Bele fogok élvezni a forró puncidba. – ezzel hátra dőlt egy kicsit és amennyire csak tudta belenyomta az anyjába a farkát, és alányúlt hogy megfoghassa az anyja rengő melleit.
– Uhh – nyögte Danny, megmerevedett, miközben teleélvezte az anyja punciját.
– Ahhhhh.
– Oh Istenem, érzem Danny, érzem a gecidet magamban. Engedd belém baby. Töltsd meg anyuci punciját a geciddel.
Felnéztem Janelle szemébe.
– Istenem, hogy én mennyire szeretlek. Lovagolj apuci farkán. – nyögtem.
– Szeretném, ha belém élveznél apuci. Szeretném magamban érezni, ahogy ők is csinálták.
Megragadtam a lányom meztelen csípőjét, és végigsimítottam ahogy fel és le mozgott a farkamon. Aztán éreztem a farkamat feszülni és duzzadni a forró és nedves puncijában és akkor elélveztem. Csak lőttem és lőttem a gecit a lányom puncijába.
– Oh Istenem, igen. Apuci jön... beléd. Oh édesem.
– Érzem én is apa. Oh, olyan forró. Én is élvezeeeek.
Az egész teste remegett. Felnyúltam, és megmarkoltam azokat a zamatos melleket, aztán felemeltem a fejem, és a számba vettem az egyik mellbimbóját.
– Uuuuuuhhhhhh, uuuuuuhhhhh, – sikoltott a lányom, és remegett ahogy elélvezett a farkamon, miközben szoptam a mellét. – Oh apuci, basszál még. Baaaaaaasszzzzzzzzzáááááál.
– Mmmmm – nyögtem. – Lovagold meg a farkam, baby. Mélyen beléd élvezek. Istenem, Janelle, mindig is meg akartalak baszni. Olyan tüzes, olyan tökéletes vagy.
Janelle azonnal magához húzta a fejemet, bedugta a nyelvét a számba, és csak nyögött... ahogy együtt élveztünk. A farkam lüktetett, és éreztem ahogy a görcs a testében oldódik és az izmai az utolsó csep gecimet is kiszívják. Végül az ölemben ült, a lábaival átkarolt, a puha farkam még a puncijában volt, és összefontuk a nyelveinket egymás szájában, mint két iskolás gyerek.
A szemem sarkából rápillantottam Dannyre és Claire – re. Claire Danny újból merev farkát szopta, aki hátradőlt és mosolyogva nézett bennünket.
Néztem a feleségemet, miközben lassan szopta a fiúnk farkát, ki és becsúsztatva a szájába. Danny közben hátradőlve figyelte az eseményeket. Claire meztelen segge a levegőben volt, és felénk nézett. A mellei alatta ugráltak, ahogy a feje le és fel csúszkált Danny farkán.
A lányom melle a mellkasomhoz ért, puhának, melegnek és lágynak éreztem... a lábait körém zárta. Az ülőhelyzet kényelmetlen volt, legalábbis az én öreg csontjaimnak, ezért a hátára döntöttem és ráfeküdtem.
– Istenem, apuci – lihegte Janelle. – Az egész testem remeg. A mellkasa emelkedett és lesüllyedt, ahogy lihegett, a húsos cicijei, meg – meginogtak minden egyes lélegzetvételnél.
Éreztem, hogy gyorsan keményedek újra a lábai között. Éreztem a szexuális energiáját a medencémnél és a mély lélegzetei betöltötték a fülemet.
Átnéztünk Claire – re és Dannyre. Most emelgette a csípőjét, az anyja száját dugta, miközben Claire Danny csupasz mellbimbóját birizgálta.
Visszanéztem a lányomra.
– Janelle, remélem nem teszem tönkre az életedet. Jézus, nem tudom elhinni, hogy mit tettünk. Azt sem tudom elhinni, hogy az anyád megbaszta a bátyádat... és éppen szopja a farkát. Istenem! Mit csinálunk?
A lányom felnézett a szemembe és egy pajkos fintor vágott.
– Úgy néz ki, hogy szétbasszuk az agyunkat. – mondta, és lenyúlt közöttünk, majd megfogta a keményedő farkamat.
– Ezt szeretem apuci. Szeretem ahogy bennem van. Nem hiszem, hogy tönkreteszel. Igazából, már régóta vágytam rá.
A puha, aranyos kis keze fel és alá járkált a meztelen férfiasságomon. Miközben a szememet fogva tartotta a szemeivel.
– Arról álmodoztam, hogy megdugsz. Annyiszor hallottam, hogy te és anya szeretkeztek éjszaka... és mindig azon gondolkoztam, hogy milyen lehet. Elképzeltem, hogy pumpálsz ezzel a hatalmas, duzzadt farokkal, ugyanazzal, amivel engem csináltál.
Odahúzta a farkamat a nedves hüvelybejáratához.
– És ez jobb, mint amire gondoltam, amiről álmodoztam... és többet akarok. Azt akarom, hogy belém döfd újra ezt a hatalmas fasz, apu. Lehet, hogy nagyon piszkos dolog, de nem tehetek róla. Azt szeretném, ha megdugnál. Dugj meg, apa.
Szélesre tárta a lábait, amikor a farkam megérintette a kisajkait.
– Dugd meg a kicsi lányod – mondta, és a szemembe nézett. Újra becsúsztattam a duzzadt farkamat Janelle nedvességébe, és visszapillantottam azokba a fényes, kék szemekbe. A hüvelyizmaival körbezárta a farkamat, mint valami biztonsági zár... mintegy üdvözölve, újra bent. Gyengéden és finoman kezdtem szeretkezni vele, ki és be csúsztattam a lüktető farkam. Megfogta a meztelen seggemet és megszorította, lefele kezdett húzni... arra
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítve
, hogy keményebben kezdjem el döfködni.
Végül teljesen erőre kaptam az előző elélvezésből. Akartam őt. Nagyon akartam őt.
A kezeimmre támaszkodtam, és misszionárius pózban kezdtem lökni belé a farkamat, ízléssel, közben ő széttárta a lábait és átkulcsolta a derekamon. Néztem a hatalmas, meztelen melleit, ahogy előre és hátra ugrálnak, mintha valami kocsonya lenne alattam. Ide – oda mozogtak, minden egyes lökésemnél.
– Oh igen apa! Igen! Basszál meg! Bazd meg a mocskos kislányod. Oh annyira akarom a farkadat magamban érezni.
Egyre gyorsabban, és keményebben kezdtem el pumpálni... és hörögtem mint egy állat. A farkam cuppogó hangott adott, ahogy ki és be mozgott a fiatal, nedves punciban.
– Oh baby. Imádom beléd rakni a faszom, édes. Istenien forró vagy.
– Csináld apu. Basszál keményen. Nyomd azt a hatalmas szerszámot a kicsi kis lyukamba.
– Oh igen – nyögtem. Úgy dugtam a lányom punciját mint egy szörnyeteg... lihegés, hörögés, a nedves puncijának a cuppogása, miközben a farkam ki – be jár a fiatal, nedves lyukából.
– Oh basszál apuci. Vágd belém a farkad. Lökd a piszkos kis puncimba. Istenem, annyira akarom a farkadat. Vágd belém, apa. Bassz meg jól.
Becsuktam a szememet, ahogy löktem a farkam lányomba, mint egy őrült állat. Éreztem a nedvességét, mintha rám fröccsenne minden egyes lökésnél, mégis a forró, fiatal puncija olyan szorosan fogta körbe a farkamat, hogy attól féltem, kárt teszek benne... ha nem lett volna az a mocskos, szennyes beszéd amivel beszélt hozzám.
– Basszál meg apa. Vágd belém a farkad. Istenem, de szeretem. Add nekem a hatalamas farkadat.
Ez csak még jobban felizgatott. Olyan mélyre akartam belényomni a farkamat, amennyire csak lehet. Pumpáltam... gyorsan, keményen... hörögve minden egyes lökésnél, és próbáltam minél mélyebbre lökni minden egyes alkalommal.
Aztán kinyitottam a szemem.
A fiam, Danny, a fejem mellett volt a bal oldalon, és a fiatal farkával simogatta Janelle száját. Ő lelkesen nyalta, miközben a fiú végig simogatta vele az egész gyönyörű arcát.
– Nyaljad Janelle, nyaljad a farkamat – suttogta mélyen a fiam a húgának.
– Eddig jól szórakoztunk, nem?
Jobbra néztem és észrevettem a feleségemet. Négykézlábon állt és nyilvánvalóan teljesen
r
alf
és
alf
ze
alf
g
volt.
– Szereted ezt? – kérdeztem... pumpálva a farkamat ki – be a lányom szűk kis puncijából.
– Oh igen – válaszolta a feleségem. Közénk nyúlva miközben éreztem a farkamat ahogy ki és be járkál a lányom puncijában. – Azt akarom, hogy szopd a mellem, amíg basztok. Akarod?
Nem várt válaszra. Odatérdelt elém és az egyik súlyos, hatalmas mellét a számhoz emelte. Beszívtam a mellbimbóját miközben pumpáltam a lányom nedves punciját.
– Szopjad a mellem, kedvesem. Szopjad miközben dugtok – könyörgött a feleségem.
Szoptam a mellét, közben tömtem a lányomat. Rápillantottam a lányomra, alattam, közben a számban tartva a feleségem bimbóját, és láttam, ahogy Jenelle szopja a bátyja farkát miközben én baszom. Danny négykézláb állt az arca fölött, olyan közel, hogy éreztem a teste melegét. Ki és be lökte a farkát a húga szájába, és nézte ahogy én az anyja mellét szopom, miközben a húga punciját döfködöm a farkammal.
Találkozott a pillantásunk.
– Szopjad – mondta. Nem tudom, hogy engem utasított, hogy szívjam az anyja mellét, vagy a húgát, hogy őt cumizza. Lehet, hogy mindkettőnket.
Folytattam a lányom puncijának a tömését, a feleségem egyre közelebb ment a fiam arcához. Folytattam a jobb mellének a cumizását, Danny odahajolt és a bal mellét kezdte szopni. Az arcunk egymás mellett volt, miközben a húga punciját basztam, ő pedig a száját dugta. Mindketten cumiztuk az anyja mellét, közben a húga kiszolgálta a farkunkat. Néhány másodperccel később, az anyja elkezdte saját magát ujjazni, térdelve, hogy azért szopni is tudjuk. Danny az anyja háta mögé nyúlt, valószínűleg elérte azt amit akart, mert éreztem, hogy Claire megremeg a nyelveink alatt.
– Oh igen baby. Dugd fel a seggembe.
Danny nyilvánvalóan ujjazta az anyja seggét, amíg mi szoptuk a melleit és tömtük Janelle lyukait. Nem tudtam elhinni! Ez az egész nem volt reális! Baszom a lányomat, közben szopom a feleségem mellét. A lányom szopta a bátyja farkát ő szopta az anyja mellét és ujjazta az anyja seggét, aki közben még többért könyörgött.
Claire nekem soha nem engedte meg, hogy játszak a seggével. Mindig nagyon érzékeny volt rá. Most engedi, hogy a saját fia feldugja neki az ujját és még bátorítja is.
Nem hagyhattam elszalasztani ezt az alkalmas pillanatot. Levettem a számat a melléről, és a szemébe néztem... az orrunk egymás előtt volt.
– Szereted a seggedben, igaz? – kérdeztem.
A szeme nem hagyta el az enyémet... és nem hagyta abba a puncija ujjazását.
– Igen szeretem... különösen ha egy nagy fasz van benne.
A jobb kezemmmel a háta mögé nyúltam és előre löketem. Négykézlábra állt.. majdnem ellökte Dannyt. Ekkor kivette a farkát a húga szájából és felállt, közben én kihúztam a farkam a szűk, fiatal puncijából és a feleségem mögé térdeltem. A kezemben tartottam a nedves farkamat, majd a segge halmai közt simogattam fel és le, közben Danny befeküdt a húga széttárt lábai közé.
– Igen édesem – mondta Claire. – Rakd bele a seggembe. Baszd meg a seggem azzal a nagy farkaddal.
Danny lejjebb engedte magát és elhelyezte a fiatal, kemény farkát Janelle hüvelyének a bejáratánál.
Én odahelyeztem a farkam végét Claire tátogó segglyukához, és finoman toltam előre. Könnyebben becsúszott, mint gondoltam. A makkom már becsúszott.
– Oh jézusom. Gyerünk dugd be. Dugd be a seggembe – mondta a feleségem.
A fiam belevágta a farkát a lányomba, aki hangosan felnyögött.
– Oh, istenem Danny! Bassz meg ezzel a farokkal. Basszál meg úgy, ahogy apa. Basszál.
Danny könyörtelenült dugta a húgát. Hallottam a cuppogást, ahogy ki és be mozog, mint ahogy saját magamat hallottam, néhány pillanattal ezelőtt.
Claire ráhúzta magát a farkamra... mélyebbre
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
olta
a farkamat a seggébe. Megfogtam a csípőjét és előretoltam, majd hirtelen tövig nyomtam.
– Az istenit – mondtam. – Baszom a seggedet, baby. Tényleg a seggedben van a farkam.
– Csináld édesem – válaszolta a feleségem. – Basszál jó mélyen... és engedd, hogy Danny lássa.
Danny azonban feledékeny volt. A húgát dugta őrült iramban. Odanéztem és láttam a farkát villámgyorsan ki – be járni a húga puncijából. Tudtam, hogy hamarosan belélövi a gecijét, de nem érdekelt. Végülis a feleségemet baszom seggbe... és ez szűkebb és puhább volt mint bármi amit eddig valaha is éreztem.
– Bassz meg Danny! Oh Istenem. Igen. Dugd a nedves puncimba a farkad – sikította Janelle.
Claire előrébb mozdult Janelle felé, miközben én ki és be mozogtam a seggében. Odadőlt Janellehez... a mellei odacsüngtek a lányunk arcába. Danny folyamatosan dugta a húgát és én is dugtam a feleségem seggét, közben a lányunk kinyitotta a száját. Clarie még előrébb dőlt és beleengedte az egyik mellét Janelle nyitott szájába. Janelle szopta az anyja mellét, közben a bátyja keményen és gyorsan baszta. Én továbbra is löktem a feleségem seggét, fogtam a csípőjét és tövig nyomtam belé minden lökésnél. Éreztem a golyóimat, ahogy odacsapódnak a feleségem csöpögő puncijához...
– A francba, el fogok menni – szólt Danny.
– Csináld baby – válaszolta a feleségem. – Lődd bele magad a nedves puncijába.
– Oh Krisztus – nyögtem. – Engedd fel a szűk és forró seggedbe a farkamat, te kis kurva. Tudom, hogy szereted. Mindig is ezt akartad, ugye? Érezd ahogy forró farkam bassza a segged, baby.
Hallottam, ahogy a feleségem alatt Janelle cumizik.
– Oh igen – válaszolta a feleségem. – Bazd meg a seggem. A segglyukamban akarom érezni a farkadat. Ez olyan piszkos, drágám. Keményen lökd belém. Hadd nézzék a gyerekek. Azt akarom, hogy nézzék, ahogy megbaszod anyuci seggét.
Gyorsan és keményen vágtam be Claire – be. Nem érdekelt, hogy fáj-e neki. Csak tartottam a csupasz, meztelen csípőjét és pumpáltam a farkamat a segglyukába olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudtam, miközben néztem a fiamat ahogy telelövi a lányom punciját.
– A francba – nyögött Danny. – Fogadd be, hugi. Élvezek, baby.
Láttam a fiam fenekét ahogy összehúzódik és keményen benyomja a farkát és ott tartja mielőtt tovább folytatná a pumpálást.
– A seggedbe fogok élvezni – mondtam Claire – nek. – Érzem a golyóimon.. olyan szűkek lettek, mint a segge a farkam körül. És akkor jött.
– Oh istenem. Belelőttem a seggedbe, baby. Érzed ezt? Érzed ahogy a farkammal belelövök a seggedbe?
Tövig nyomtam a farkam a feleségem hátsójába, a seggéhez nyomtam a csipőmet és szorosan magamhoz szorítottam... addig tartottam, amíg jó mélyen bele nem lőttem az összes gecimet. Tartottam a puha seggét, szorosan magam előtt, közben a farkam rázkódott és lüktetett a szűk lyukában, teletöltve gecivel az egészet.
– A francba – magyaráztam. – Fogadd a seggedbe az összes gecimet, baby. Oh igen... belelövöm a seggedbe.
– Csináld csak, édesem. Érzem! Lődd azt az édes nedvedet a piszkos seggembe, amíg a kislányunk szopja a mellemet. – kiáltotta Claire.
Rángatott a görcs, amíg teletöltöttem a feleségem seggét, de közben Danny ugyanezt csinálta a lányom forró és nedves puncijával.
Még mindig hallottam ahogy Janelle szopja az anyja mellét, amikor én élveztem. Claire hangosan kiáltozott.
– Istenem, ez nagyszerű – mondta Danny. – Imádom baszni ezeket a forró puncikat. Jézus, csinálhatnánk ezt egész idő alatt?
Claire hátranézett ránk, miközben Janelle tovább cumizott az anyja mellén.
– Akkor baszod meg anyuci punciját amikor csak akarod, édesem. Csak előrántjátok és én szétnyitom a lábaimat. Még a seggemben is megdughatsz, úgy mint apuci, ha akarod.
– Megígéred? – kérdezte a fiam.
– Megígérem! – válaszolta az anyja.
Ezzel kivettem a farkam a seggéből, felálltam, odasétáltam és letérdeltem elé.
– Gyerünk nyald le. – mondtam... odatartva a farkamat az arca elé, majd elkezdtem simogatni. Kinyitotta a száját, és elkezdte nyalni le föl a nyelvével. Janelle továbbra is szopta a melleit. A fiam letérdelt mellém, a feleségem odahajolt, és lenyalta Janelle nedvét a fia farkáról. A fiam és én egymás mellett térdeltünk, a feleségem pedig felválta szopta és nyalta a farkunkat. Amikor engem szopott, lepillantottam a lányomra, aki ujjazta magát, és továbbra is szívta az anyja mellét.
Danny felkelt és az anyja mögé ment, széthúzta a seggét és közé dörzsölte a farkát fel és le, amíg a feleségem tovább folytatta a farkam tisztítását az ajkaival és a nyelvével. Aztán a fiam keményen bevágta a farkát a feleségem segglyukába, a feleségem felnyögött és előreesett. Janelle kijött alóla, én előrehajoltam, hogy a lányom szájába adjam a farkamat. Vadul bekapta és elkezdte nyalni a makkomat. A szája olyan puha, meleg és lágy volt, miközben kivette a szájából, majd beszívta a farkam végét.
És ekkor elkezdődött minden előről.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.86 pont (1689 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. január 11. 02:17
#392
Az írótól mind a kettő írása nagyon tetszett,kár hogy nincsen több  története.
1
s
sasoka200
2022. július 24. 21:04
#391
Örök klasszikus. Ha nagyot akarok élvezni újra elolvasom. Nem vagyok fiatal, de akkora adag jött, hogy összekoszoltam a padlót.
1
a
angel234
2021. január 1. 02:12
#390
Érdekes egy család.
1
s
sasoka200
2020. december 31. 23:29
#389
Ma ez a történet volt a legjobb amit olvastam. Fel voltam már spanolva a többitől, és ennek a végére már nem tudtam eljutni spricc nélkül.Óriási.
1
én55
2020. október 23. 10:15
#388
Szinte tökéletes.
1
Bizse42
2019. december 23. 02:18
#387
Szinte hihetetlen én vagyok 271227. olvasója e oldalnak. 2002 óta állandóan olvassák. NEM CSODÁLOM mert az eddigi legszebb, legérzékibb, családi szexet olvasom Anya-Fia és Apa-Lánya közötti kapcsolatban egy kis sátor belsejiben.

NEM TAGADOM NEM BÍRTAM MAGAMMAL! Mehetek kispárnát cserélni...
1
T
Tomass
2019. december 22. 15:10
#386
Nagyon ok,föleg az anya-fia szex jött be.
1
feherkalman1
2019. december 22. 08:53
#385
Még mindig nagyon jóóóóó, igaza volt a lánynak. Tényleg szétbaszták az agyukat.
1
Andreas6
2019. augusztus 22. 08:07
#384
Jó kis család. Olvasmánynak jó, de nem szeretnék közelebb kerülni hozzájuk.
1
veteran
2019. június 21. 16:30
#383
Nedves puncik,kemény farkak ez az igazi.
Idegen hüvely edzi a kardot,most is érvényes.
1
K
Kiara Cd
2018. szeptember 10. 11:00
#382
nagyon izgató
1
z
zoltan611230
2018. június 9. 08:44
#381
Fejenként egy üveg wiski?Egy úveg túl sok,szerintem túlzás .. A többi nagyon nagyin jó.10 p.
1
A
Almoska5
2018. május 22. 23:00
#380
Nem tudok betelni vele. Életem legizgatóbb élményét éltem át az olvasás ideje alatt! Azon gondolkodom, hogy ez a valóságban is megtörténhet-e, vagy csak mi kis agyunk új "izgi" szüleménye. Még mindig remeg minden porcikám...

( Én megadom a 1.000 pontot, ezért a gyönyörért.)
1
j
juharobert
2018. május 22. 18:24
#379
szerintem is isteni.
1
O
Orsi08
2018. február 5. 20:47
#378
Nem tudom miért kapott csak ennyi pontot, nálam ez örök klasszikus, hihetetlen módon be tud nedvesíteni, egyik legjobb írás.
1
t
t.555
2018. január 13. 09:51
#377
Kitűnő írás!
1
f
fingerlis
2015. június 9. 08:55
#376
10************************************************************- ****
1
d
davee10
2015. január 4. 12:31
#375
Nagyon jó!
1
tutajos46
2013. augusztus 31. 11:01
#373
10-nél többet érdemelne.
1