A+ A-

A meetingen

Munkámból adódóan több projektben is részt veszek, ezért többször is utazom évente külföldre. Az utazások főként a munkára koncentrálnak, de azért néha-néha lehetőséget teremtenek egyéb non-business dolgokra is.
A legutóbbi ilyen út alkalmával egy közeli nagyvárosban tartottunk projekt találkozót. Több magyar kolléga is részt vett a rendezvényen, amely a szokásos mederben zajlott. Regisztráció, délelőtti fejtágítás, ebéd, kávészünet, majd a délutáni elköszönés. Nem az este beülünk borozni, és mindenki a másik ágyában köt ki találkozó volt, mint ahogy máskor sem. Történetem lényege az ebéd alatt zajlott. Az ilyen projektek során mindig figyelnek a szervezők, hogy a különböző országok résztvevői egymások mellé kerüljenek, és ne legyenek érezhetők az országhatárok az asztalnál. Viszont a magyar leleményesség mindig megmutatkozik, mert bár magyar ember evés közben nem beszél, de azért lehetőség szerint azt magyarul teszi.
Szóval kialakult egy jó kis magyar asztal, ahol a projekt, illetve hasonló lehetőségek kerültek terítékre a finom ebéd mellett.
Az egyik magyar kolléganő már többször is szemet szűrt nekem. Szőke rövid haj, formás fenék, arányos mellek, kedves, okos arc, jó humor stb... ja és két gyermek, meg egy férj.
Nem mondom, hogy szikrázott körülöttünk a levegő, de elég sokszor elkaptuk egymás pillantását, és ment a kamaszkorból jól ismert szemezés. Én is párkapcsolatban élek, egyikünk sem tett egy lépést sem a másik felé, de azért mindig birizgálta a fantáziámat a nevezett hölgyemény.
Az ebéd vége felé gondoltam felkeresem a WC-t, megkérdeztem a szomszéd srácot, hogy hol találom, mire ő is felpattant, hogy neki is kell, jön velem.
- Vonuljunk együtt? - kérdezte.
- Persze, V alakba dél felé.... - játszottam a humor heroldot.
- Erre parancsoljon uram, erre fáradjon.
- Köszönöm szépen az útbaigazítást hölgyem - mentem bele a játékba.
Lépcsőn le, balra. Itt sajnos elváltak az útjaink. Amíg a dolgom végeztem többször is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha bejönne és bezárná maga mögött az ajtót. Figyelmeztetnem kellett magam, hogy hagyjam abba, mert álló farokkal elég nehéz lesz pisilni.
Kézmosás után gondoltam megvárom a hölgyet, ha már együtt jöttünk, menjünk is együtt vissza.
Kijött a mosdóból, és a szemüvege mögül huncutul mosolygott rám.
- Mi történt?
- Semmi különös, csak jó kedvem van - feleli.
Megállt szorosan előttem, éreztem az illatát, elkezdett zsongani a fejem. Meg kell kapnom ezt a nőt - futott át az agyamon.
- Elmerengtél, most kíváncsi lennék, hogy mi jár a fejedben.
- Hmm, ha azt most elmondanám, meglepődnél nagyon.
- Tényleg kíváncsi vagyok rá.
- Arra gondoltam, hogy meg kell, hogy kapjalak. Bocsánat, de tényleg ez jutott az eszembe.
Nem mondanám, hogy teljes volt a döbbenet az arcán, szerintem azért sejtette mire gondolna minden férfi ilyen helyzetben.
- Meséld el nekem, hogy mit csinálnál velem....
Nabazdmeg. Hát erre végképp nem számítottam.
- Rendben, ha hallani szeretnéd.
- Igen, nagyon.
Még közelebb lépek, megcsókollak. Nagyon finom a szád, finom az íze. Ízlelgetem, masszírozom a nyelved, az enyémmel. Reagálsz a csókra, nagyot sóhajtasz és viszonzod. A kezem a hátadra vándorol, majd a már sokat csodált feneked veszi célba. Simogatom a feneked, a másik kezem pedig a nyakadat kényezteti, és néha bele-bele túr a hajadba. Te is kezdesz aktívabb lenni. Rögtön megfogod a seggem, és egyre gyorsabban veszed a levegőt. Úgy látom, hogy te is ezt a részt nézted ki magadnak belőlem.
Szinte faljuk egymás száját, egyre hevesebben, egyre gyorsabban. Már alig kapunk levegőt. Ekkor megfordítalak, nekinyomlak a falnak és kezelésbe veszem a nyakad. Nagyon finom a bőröd, nagyon jó illatú, megőrülök tőle. Ahogy végigszántok a nyakadon és a tarkódon a nyelvemmel, attól pedig Te őrülsz meg, ahogy hallom. A kezeimmel előre nyúlok és megfogom végre a melleidet. Pont jók, nem túl nagyok, nem is kicsik.
Már egyre kevésbé bírok magammal, a farkam már nagyon kemény, folyamatosan dörzsölöm hozzá a fenekedhez, az apró mozgásokból ítélve, már te is nagyon vágysz rám. Kigombolom végre az inged, de csak félig hagyom levenni, az ilyen félig lelógó, de még félig ottmaradó ruhadarabok mindig is nagyon izgattak. A melltartódat viszont vegyük le gyorsan, hogy érezhessem a bőröd, simogassam a bimbóidat, miközben folyamatosan sóhajtozol, és nyögdécselsz.
Nem bírom tovább, kicsatolom a farmered övét, és kigombolom, húzom lefelé és feltűnik előttem a formás feneked, a tangád olyan pici, mintha nem is lenne semmi rajtad. Imádom ezt, muszáj megkóstolnom a feneked, megnyalom, megpuszilgatom és aprókat bele-bele harapok. Újabb sóhajok, ezt is élvezed. Hátra, letekintesz rám, a szemedben sürgetés és vágy keveréke.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2016. 01. 9. szombat 04:46
Nagyon tetszett!
#10 zsuzsika 2014. 11. 22. szombat 07:51
Nem rossz.
#9 papi 2013. 10. 14. hétfő 07:46
Ha "berántotta" volna valahova tovább tartott volna.
#8 A57L 2013. 08. 23. péntek 03:34
Elég jó.
#7 Haj Hab 2011. 12. 12. hétfő 08:42
Hát be kell vallanom, hogy a történet fantázia, csak az eleje valóság. Fantázia a fantáziában, vagy ha úgy tetszik álom az álomban smile Nem volt meg a lehetőség a kufircra smile
#6 Haj Hab 2011. 12. 12. hétfő 08:40
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Ez volt az első történetem, így van motiváció újabb történetekhez smile
#5 tiborg 2011. 12. 12. hétfő 00:04
Szellemes,erdekes valtozat.
#4 v-ir-a 2011. 12. 9. péntek 23:29
kellemes volt smile
#3 petrol 2011. 12. 9. péntek 16:36
jo
#2 Kaszkadör 2011. 12. 9. péntek 12:34
És miért nem dolgoztad meg?
#1 Törté-Net 2011. 12. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?