Hírek

JAN.
29.
2015

Észrevétlen szerelem 6. rész

Aznap este, amikor már kitudja hanyadszor jártam meg az utat a fénymásolóig, visszatérve Diane-t az asztalom sarkán ülve találtam. Fél úton megtorpantam, és egy sor különböző dolog rohant át az agyamon, hogy aztán megpillantsam a kezében tartott, összetekert papírokat. Tervrajzok.
Sóhajtottam egy nagyot. Szóval tényleg terjeszkedni akar. Kibővíti az irodát és... megszabadul tőlem. Gyorsan összeszedtem magam, hátra feszítettem a vállaimat, és oda sétáltam az asztalhoz.
Rám mosolygott, amikor oda értem, én pedig válaszként szintén magamra erőltettem egy mosolyt.
– Jessica – kezdte –, bizonyára emlékszel, párszor beszéltünk arról, hogy kiterjesszük a mi kis vállalkozásunkat.


Elcsábított az anyósom 2. rész

Mint ahogy megígértem el is hoztam a legfrissebb kalandom az anyósommal. Szóval történt, hogy lementünk a nejemmel a szüleihez húsvétozni. Egész jó volt a hangulat… az asszony vihogott az anyjával, az após ivott mint a kefekötő, én meg elvegyültem a társasággal. Kicsit beszélgettem a hölgyekkel, kicsit iszogattam az apóssal. A lényeg, hogy jó hangulatban eltöltöttük a húsvét vasárnapi délutánt. Aztán elbúcsúztunk. Amikor a nejem az apjától köszönt el én az anyósomnak dobtam egy puszit. Ő meg úgy, hogy senki ne lássa belemarkolt a fenekembe, de akkorát, hogy megugrottam. Nem mintha addig nem járt volna az agyam a már átélt „anyósos kalandokon” most mégis majd’ megőrültem. Gyorsan elindultam az autó felé, mert közben jött már a nejem is kifelé a házból. Hazaértünk, átöltöztünk a nejem berakta mosni a ruhákat, és - mint alapos háziasszony - mosás előtt...


JAN.
28.
2015

Riley 7. fejezet

Egy héttel később Riley anyja telefonált, hogy megtudja, minden rendben van-e. A lány a hátán feküdt a kanapén, a feje Trevor ölében. A puha, piros kasmírpulóvert felhúzta a nyakáig, rózsaszínű mellbimbója keményen meredezett, és a férfi folyamatosan ingerelte, miközben DVD-t néztek. Riley farmerjának cipzárja is nyitva volt, és Trevor az egyik hosszú ujjával épp lassú köröket írt le a csiklója körül.
Nemrég jöttek vissza a Szabadság-szobortól. A két férfi ugyan morgolódott, amikor Riley megkérte őket, hogy vigyék el megnézni, de végül beadták a derekukat. Cade most épp a klubban volt, valamilyen számla ügyet kellett elrendeznie, ő és Trevor pedig úgy döntöttek, hogy filmet néznek, amíg rá várnak.


Az első szárnyeregetésem a strandon

Elöljáróban mesélnék kicsit magamról. 20 éves nem feminim, de vékony testalkatú srác vagyok. A "sötét oldal" körülbeül 16 éves koromban kezdett el vonzani, de a pornó és a fantáziálások szintjén maradtam és folytattam a szoknyák hajkurászását. Élveztem sőt még most is élvezem úgyhogy gondolom akkor biszex vagyok. Több száz oldalon át taglalhatnám, hogy mikről fantáziáltam de az alábbi megtörtént eset is köztük van. Node lássuk azt az ominózus esetet ami egyébként most nyáron történt.
A szüleim állandóan szekálnak azzal, hogy menjek már el velük strandra én meg állandóan lekoptatom őket mivel 20 évesen az ember már nem a szüleivel jár strandolni. Most az egyszer viszont beadtam a derekam egyrészt mert nem volt jobb dolgom másrészt mert lehetett sokat autózni én meg imádok vezetni viszont nincs saját autóm, harmadrészt pedig feleleveníteni a gyerekkori...


JAN.
27.
2015

Az első alkalom

Néhány évvel ezelőtt történt meg amit most megosztok veletek. Ez volt az első gruppen élményem és sosem fogom elfelejteni!
Volt egy gyerekkori barátom, nevezzük öt Péternek. Péter vállalkozó volt és elég kötetlen munkaidőben dolgozott. Feleségével akkoriban már nem éltek túl jól ezért érthető volt, hogy nem nagyon szeretett otthon lenni. Mindennaposak voltak náluk a veszekedések. A felesége fűvel, fával…tehát ha tehette munka utána barátainál múlatta az időt. Sokszor nálunk is aludt, mert nem volt kedve otthon veszekedni. Én akkoriban még egy gyárban robotoltam és mellette építgettem a vállalkozásomat, amit akkor még másodállásban csináltam. 30 éves voltam és bírtam a 16-20 órás munkanapokat. Általában a műszak lejárta után mentem "maszekolni" ahogy az lenni szokott.


Apuci pici lánya, avagy egy kiskirálylány móresre tanítása 3. rész

Barnabás megadóan közelebb lépett és végre kiszabadította a termetes melleket a piros babydoll szorításából, majd kezelésbe vette őket. Markába szorított egyet - egyet, simogatni, nyomogatni és gyömöszölni kezdte őket. Sándor fallosza már újra állt, de magának kezdte húzogatni, hiszen tudta, a terep most fiájé. Barnabás kidugta nyelvét és erotikusan hozzáérintette Amanda kulcscsontjához, majd onnan körözött lefelé, át a kemény, rózsaszín bimbójú melleket, keresztül a sima, lapos hason, egészen addig, amíg a szeméremdombon lévő kis szőrhöz nem érkezett. Játékosan meghúzta, amire Amanda csípője is felemelkedett, szája halvány mosolyra húzódott. Játékosság, érzéki szenvedély ide vagy oda, nem bírt magával.


JAN.
26.
2015

Vezérszurkoló 1. rész

Jamie teljesen kimerült, mire az edző az öltőzőbe küldte őket az edzésről. Mióta egy hónapja átkerült a City High középiskolába, határozottan megváltozott az élete. Észrevette magán, hogy könnyebben barátkozik, és a vezérszurkolók csapatába is azonnal felvették. Ahogy a többi lánnyal bement az öltözőbe, arra gondolt, milyen nehéznek hitte korábban a régi iskolája és korábbi barátai - az egész élete - elhagyását, egy új élet elkezdését. Kimondottan könnyebben ment, mint képzelte. Még ikertestvére, James is könnyen beilleszkedett az új iskolába és a napi rutinba. Mikor zuhanyzáshoz kezdett vetkőzni, James még mindig a focipályán volt: pályázott a középhátvéd posztjára.
...


Most pénteken 2. rész

- Hazaviszel? - törte meg a hosszúra nyúlt csendet a párom. Előtte már-már azon gondolkodtam fel kéne hívnom, mert az volt az érzésem, hogy elaludhattak.
- Most? - kérdezett vissza jól kihallható riadalommal szexpartnere - Máris? Miért? Neked nem volt jó? - egyre csak aggodalmaskodott tovább - Pedig..., - de hirtelen a torkán akadt a szó.
- "Ezek újra csókolóznak..." - tudatosult bennem a halk motyogásaikat hallva.
- Dehogy, kis buta... - csilingelt megint a kedvesem hangja - ...majd ráérsz olyan hat körül... - hallgatott el újra - Különben is, van itt még egy kis dolgom - fejezte be már furcsán artikulálva.
- "Ez leszopja" - villant a tudatomba - "De nem is le..." - tréfásan polemizálni kezdtem magammal - "...inkább tisztára..." - futott végig az arcomon egy bárgyú vigyor.


JAN.
23.
2015

Riley 6. fejezet

Amint kiléptek a liftből, Trevor belemarkolt a hajába, és addig húzta, míg a lány már lábujjhegyen állt. Riley úgy érezte, a koponyájától a sarkáig szinte sistereg. Soha nem tartotta magát olyan lánynak, aki élvezi a fájdalmat, de ahogy vele bántak, olyan mesterien kavarta meg az érzéseit, amitől elállt a lélegzete, és a vér az intim testrészeibe áramlott.
– El sem tudom mondani, miféle veszélyeknek tetted ki magad, ifjú hölgy. Meg kell tanulnod engedelmeskedni. Ha azt mondjuk, ne menj ki egyedül, azt komolyan gondoljuk. – Olyan hirtelen engedte el, hogy előrebotorkált a tűhegyes sarkakon. El is esett volna, ha Trevor nem nyúl ki reflexszerűen, és nem fogja meg. Amint megállt a saját lábán, újra elengedte, és szigorúan szólt hozzá.