Hírek

DEC.
11.
2014

Észrevétlen szerelem 2. rész

– Jessica? – hallatszott sürgető hangja.
Felálltam az asztalomtól és besiettem Diane irodájába. Ő felnézett rám és kikapcsolta a telefonját.
– Visszajelzett már az értékbecslő? Szükségem lenne az anyagaira.
– Nem hinném – ingattam a fejem. – Hadd ellenőrizzem az e-mailokat! – rohantam vissza az asztalomhoz, de nem érkezett új mail.
– Nem, már megmondtam – magyarázott Diane ingerülten a telefonba, amikor visszaértem. – Nem írhatjuk alá a szerződést, amíg az értékbecslő nem végez. Nem fogom megengedni senkinek a részünkről, hogy vakon írjon alá bármit is. – Reménykedve pillantott fel rám, én viszont csak megcsóváltam a fejem. Ő csak a fogát szívogatta és olyan szavakat tátogott, amiket esze ágában se volt hangosan kimondani.


DEC.
10.
2014

One girl, one boy, one woman, one man 5. rész

Victoria és David az asszony születésnapját ünnepelték kettesben egy jó nevű étteremben. Éppen a vacsorát lezáró desszertnél tartottak, közben csendesen beszélgettek.
- Tudod, milyen fontos vagy nekem? Minden fiatalkori kilengésünk ellenére Te vagy életem legfontosabb része, megelőzve közös gyermekeinket is. Te adtad meg számomra a legfontosabbat, a boldogságot. Te voltál és vagy is a szex istennőm, aki minden vágyamat kielégítette és reményeim szerint ki is fogja elégíteni! – mondta David a feleségének.
- Te is megadtál nekem mindent, szerelmet, boldogságot, titkos vágyaim kielégítését. Férjem, szeretőm, barátom voltál és maradsz is minden bizonnyal életünk során. Együtt voltunk jóban, rosszban! Soha nem tudott elválasztani bennünket sem a szexuális vágy mások iránt, sem a kisebb szerelemnek gondolt vonzalmak. Mindig vissza találtunk egymáshoz! – mondta...


A szomszédasszony szopása

Még 18 éves koromban történt mikor a szomszédunkban élő Nelli áthívott magához egy este. Válófélben volt és problémája akadt a számítógépével, ezért hát felhívott a mobilomon mondván, hogy hátha meg tudnám javítani és ő meghálálná nekem egy üveg pezsgővel. Természetesen igent mondtam.
Akkor már nekem sem volt fél éve barátnőm, magányosan töltöttem a hétköznapjaim. Át is mentem estefelé. Csengettem, ajtót nyitott. Nelli 35 éves volt és nyugodtan kimondhatom nagyon csinos. Aki látott már MILF pornót az el tudja képzelni. Hosszú szőke haj, gyönyörű szálkás vállak, D kosaras nagy cicik (amiken még csak épphogy meglátszott az idő nyoma), napbarnított has, telt izmos popsi(sokat edzett rá). Kb. 165 centi lehetett, ezért gyakran járt magassarkúban.


DEC.
9.
2014

Erőszakos szerelők

Évekkel ezelőtt, még fiatalasszony koromban, férjemmel elhatároztuk a fürdőszobánk átépítését. A szerelőkkel a férjem állapodott meg, de a munkák felügyeletét nekem kellett ellátni mivel amúgy is otthon voltam tízhónapos gyermekünkkel. A szerelők hétfőn jöttek, hárman, a mester, az inasa és egy segédmunkás. A mester nagytestű, ötvenes férfi, inasa Sanyi egy cingár, szeplősarcú, 16-17 év körüli fiú, Józsi, a segédje pedig, egy negyven év körüli cigány férfi volt. Nagyon sok gondom, problémám volt velük, mert hangoskodtak, szemeteltek és gyakran órákra eltűntek, félbehagyva a munkát. Amikor a második hét végére elkészültek a munkával, az inas bejött értem a szobába és kérte, hogy menjek a munkát megnézni és átvenni. A fürdőszobában rend volt és tisztaság, a munkát hibátlannak találtam. Mondtam a mesternek, hogy részemről rendben van a dolog, és kértem a...


Chaterine

Nem ellenkezhetett, amikor Aleksei dereka köré fonta karjait, és magához húzta, hogy beleszagolhasson frissen mosott hajába. A vámpír arrébb sodorta barna tincseit, és nyakához hajolt, belélegezve a lány bőrének csábító illatát. Kívánta a vérét, itt és most bele akart kóstolni. Chaterine megérezte ezt, teste összerándult idegességében.
– Máris? – kérdezte.
A férfi elmosolyodott.
– Igen – jelentette ki nemes egyszerűséggel, és végighúzta forró ajkait a lány kidomborodó ütőerén. – Gyönyörű nő vagy, Chaterine. Képtelen vagyok ellenállni a vonzerődnek.
A lány, bár tartott az elkövetkezendőktől, most mégis gúnyosan felnevetett.
– Nem kell bókokkal fáradoznod. A tiéd vagyok, Aleksei.


DEC.
8.
2014

Hipnózis

Pedagógus családban nőttem fel, és anyám mindig sok könyvet hozott haza. Amit lehetett azt elolvastam, szerettem olvasni. Úgy 13 éves lehettem, amikor egy továbbképzésen volt, és amikor hazajött volt nála egy könyv a hipnózisról. Sokszor beszélgettünk a családban a témáról, milyen lehet, és hogyan lehet elérni, hogy valaki hipnózisba kerüljön, de még soha nem léptünk a tettek mezejére. Anyám érdekesen beszélt a továbbképzésről és a témáról. Egy pszichiáter doktornő volt az előadó, és nagyon felcsigázta az érdeklődését. A képzés végén megvette a doktornő témába vágó könyvét, hogy elolvassa. No, ezzel kezdődött minden.
Elolvastam én is a könyvet, ami nem volt egy könnyű egyéjszakás regény, hanem kb egy hónapig tartott, mert a sok szakkifejezést is meg kellett tanulnom, ami a könyvben volt. Tele volt orvosi szakkifejezésekkel, és meghatározásokkal....


Első gyönyör 2. rész

Luc belépett a luxuslakosztályba, alig vetett egy kurta pillantást a halvány elefántcsont színű és barna bútorokra, vagy az üvegfal mögül nyíló, Pazar kilátásra. Tökéletesen felemésztette a sürgető vágy, hogy a legközelebbi ágyra fektesse ezt a nőt.
Oké, ez nem teljesen igaz.
Agyának egy kis része Madison hirtelen visszavonulásán töprengett.
Nem túl csodálatra méltó múltja miatt értette a gyengébbik nem minden árnyalatát.
Tudta, ha egy pillantás több mint egy pillantás. Mikor a nő fogékony az érintésére. Mikor nyomuljon, és mikor vonuljon vissza.
Ismerős tánc, amit abban a pillanatban felismert, hogy Madison kilépett az erkélyre.
Megértette, miért szeretné büntetni őt múltbeli vétkeiért. Ez csak tovább fokozta a flörtölésük. És szándékában állt, hogy elnyerje a bocsánatát. Még ha ez azt is jelenti, hogy követnie kell őt New...


DEC.
5.
2014

Szabad a gazda

Le kellett mondania a randinkat, a gyerekekkel nem tudott valamit megoldani. Amikor másnap telefonon beszélünk, megemlítem, hogy a férjem elutazott néhány napra, egy kicsit húzom az agyát azzal, hogy majd egyedül bepótolom a tegnapit úgy, hogy egész este róla fantáziálva fogok maszturbálni. Kérdezget, én pedig nem spórolok a piszkos részletekkel. Perszehogy felizgatja, már azt latolgatja, hogyan oldhatná meg, hogy ma délután bepótoljuk a tegnapit. Visszahív, és azt kéri, ma munka után hadd jöjjön le hozzánk, és akkor nem kell egyedül csinálnom. Furcsa helyzet, sosem voltunk még nálunk, és kicsit úgy érzem, belerondítok a kis családi fészkünkbe, ezért hezitálok, de ő nagyon kitartó, láthatóan szeretné, ha nálunk csinálhatna meg. A kis rohadék.  Ez mondjuk olyan lehet, mint amikor a szüleim ágyában szexeltem tinédzser koromban. Egyszerűen tudtam, hogy most valami nagyon...


Egy magányos nő 3. rész

A No egész éjjel nem aludt. Az elmúlt éjszaka eseményei, és a belso vívódás tartotta ébren. Hol a düh, hol a kéj hol pedig a szégyen kerítette hatalmába, hol egyszeruen csak töprengett, és néha azon kapta magát, hogy egyre vadabb, mocskosabb szituációkban fantáziál magáról és a Férfiról. Ezzel együtt szégyellte magát, hiszen egy vadidegen férfi meztelenül találta, szánalmas, kiszolgáltatott helyzetében, nyilvánvalóan tisztában van vele, hogy érett, kövérkés noként rendszeresen segédeszközökkel kell magának örömet szereznie… el tudott volna süllyedni szégyenében. Viszont tény, hogy a Férfi keményen megkúrta, tehát a No felizgatta ot. Nem volt buta, alapjában véve elég racionálisan gondolkodott, és érvekkel, ellenérvekkel tette mérlegre a történteket, hogy végre rend legyen a fejében. Megeroszakolták? Igen, de úgysem tudja bizonyítani, bejutni is a saját...