Hírek

FEB.
10.
2015

Lángoló szívek Floridában 2. fejezet

December 27.
A következő hajnal meleggel és szikrázó napsütéssel jött el. Reggeli után úgy döntöttek, hogy meglátogatják az Óvárost, szereznek maguknak nyári ruhákat és élvezik a hely hangulatát. Ahogy együtt sétálgattak, gyakran botlottak azonos nemű párokba, amint kéz a kézben sétálgattak. Sam azt kívánta, bárcsak lenne elég bátorsága neki is így mutatkozni Sally-vel. És a lány is ugyanerre gondolt. Meg akarta mutatni a világnak, hogy ez a nő hozzá tartozik, de félt tőle, Sam hogy reagálna. De még egy egész hete volt megtalálni a megoldást.
Ebéd után visszatértek a házba és elnyúltak a kanapén. Nem is tartott sokáig, hogy meztelenül egymás karjaiban kössenek ki. Elvégre már vagy tizennyolc órája nem szeretkeztek. Sally végül eltávolodott Sam ajkaitól, kihámozta magát az öleléséből és elé térdelt.


Szenvedély 1. rész

Az ölemben ülsz, velem szemben... karjaimmal derekadat átölelve simogatom hátadat... homlokunk összeér... elfordítom fejem, majd a nyakadhoz hajolok... halkan szuszogok, sima bőrödön érzed leheletem meleg simogatását, melytől felébred a benned rejlő ösztön... tovább szimatolok a nyakadnál... megharapom kicsit, játékosan... halkan felsóhajtasz... érzed, már nem sokáig bírod féken tartani az érzéseidet... egy puszit adok a fültövedre... majd még egyet... érzed, ahogy az arcom végigsimítja puha bőröd és közeledem ajkaid felé... várod a pillanatot, amikor összeérnek ajkaink... csak arra gondolsz, mikor csókollak meg... elmosolyodom... megpuszilom arcodat... a szívverésed egyre erősebb... mélyen szemedbe nézek... benned egy hang tombol: akarlak, most! ... Apró puszit nyomok szádra... meg akarsz csókolni, de elhúzom fejem... játszom az érzékeiddel...


FEB.
9.
2015

Vezérszurkoló 3. rész

Közben James és Jamie hazaértek az iskolából és üresen találták a házat. Beültek James szobájába, hogy megírják közösen a leckét, amikor Jamie Jameshez fordult.
- James, beszélnünk kell a múltkori éjszakáról.
- Mire gondolsz pontosan? - kérdezte amaz.
- Tudod, mire gondolok.
- Nem akarok beszélni róla - mondta James.
- De én igen - ellenkezett Jamie, és becsukta a saját, majd James könyvét. - Úgy vágyom rád aznap este óta, hogy üvölteni szeretnék. Olyan izgató volt!
- Igen, az.
Jamie James ágyához lépett és leült rá.
- Akkor mi a bajod?
Ekkor James elmesélte a tegnap történteket az anyjával. Jamie letaglózva ült az ágyon, miközben James leírta, anyjuk hogyan vetkőzött le előtte és vette rá, hogy megérintse.


Riley 8. fejezet

Riley úgy döntött, hogy elég soká halogatta, és felhívta az anyját. Úgy érezte, joga van tudni a fontosabb eseményekről, amelyek az életében történtek. Feszültséggel teli beszélgetés volt.
– Mama, ígérem, nincs miért aggódnod. Remekül vagyok. Ételmérgezésem volt, ez minden. – Mivel technikailag a megmérgezett étel jelentette a problémát, úgy érezte, nem is hazudott.
– Tudom, drágám – mondta az anyja, olyan borzalmas hangon, amelyet Riley túlságosan is jól ismert. – Én inkább a többi miatt aggódom. Azt akarod, hogy elhiggyem, a kisbabámnak kettő szeretője van, és ez rendjén való? – A lány tudta, hogy az anyja nyitott és korrekt, ezért próbálta meggyőzni őt. Ha az anyja nem boldog ettől, az rendben van, mégis azt várta tőle, hogy elfogadja a lánya döntéseit, és továbbra is ugyanúgy szeresse.


FEB.
6.
2015

Most pénteken 4. rész

- "Azt hiszem jól döntöttem...," - egyre csak füleltem - "...most a szavak sokkal izgatóbbak lesznek..." - éreztem, s lecsuktam a szemem, hogy még jobban rájuk koncentrálhassak.
- Olyan kellemesen forró... - lehelhette szinte a párom fülébe - ...és síkos vagy... - hallatszott egy halk cuppanás - Kurva jó veled szerelmeskedni. - hosszan, jóformán csak lélegzetvételeik neszét hallottam.
- "Cseppet sem kapkodnak..." - vált még nyilvánvalóbbá, hogy jól döntöttem - "..., de miért is tennék...," - néztem meg az ágyon heverő telefonomat - "... még öt óra sincs." - törte meg egy kis mocorgásuk a békés elmélkedésemet.
- Annyira jó..., - kezdte az előbbihez képest kicsit már hangosabban a srác - ...hogy engedtél végül az unszolásomnak. - kiérezhető volt a hangjából a nem kis önelégedettség.


André kalandjai Onániában 4. rész – Natalie

Kati által történt „beavatása” ellenére André továbbra is sűrűn kiverte a farkát – főleg éjjel, ha apja és barátnője a lakókocsi másik felében jól hallhatóan keféltek. Ilyenkor többnyire felült az ágyán és az áthallatszó zajoktól, a nyögéstől és sikolyoktól felizgatva gyakran egymás után többször is kielégítette magát.

Rejszolás közben egyébként nem annyira a strandon lévő meztelen nőkre, de még csak nem is Katira gondolt, hanem arra a vele körülbelül egyidős gyönyörű fiatal lányra, akit egyik sétája során látott az egyik fehér bungaló teraszán napozni.


FEB.
5.
2015

Szex-kalandok a kémia tanárnő körül - A tesóm barátjával

Kémia órára jött be először.
Rövid barna haj, fitos arc, avantgárd öltözet. Pusmogás futott végig a termen, nem is tudtunk róla, hogy az idős Ibolya néni le lesz váltva. Huszonhat-huszonhét év körüli volt az új okítónk maximum.
Megfogott azonnal Gabi, az új kémiatanárnő. Nagy macskaszemeivel többször felém nézett, először nem is tudtam milyen arcot vágjak, de a harmadik héten már bátran mosolyogtam rá. Tizedikesek voltunk, már tudtam magamról, hogy fiúk, lányok egyaránt felizgatnak. Lelkileg is nagyon tudok kötődni bármelyik nemhez. Komoly kapcsolatom nem volt még fiúval, de a bátyám barátai közül már két sráccal is jártam.
Gabi miatt még csinosabban öltöztem, igyekeztem visszafogottan, de nőiesen megjelenni.


Lángoló szívek Floridában 1. fejezet

December 26.
Samatha kisietett a bejárati ajtón és a reptéri kisbusz felé indult. Hajnali 5 óra volt, a karácsony második napján, és a város sötétségbe és hidegbe burkolódzott. Átadta a csomagjait a sofőrnek, hogy az betegye a csomagtartóba, majd megvárta, hogy a férfi kinyissa neki az ajtót. Amikor beült, két idős párral és egy üzletemberrel találta szemben magát, akik közül senkit nem ismert. Azonban mellettük ült az az ember is, akire vágyott. Elmosolyodott magában és leült a rá váró Sally mellé. Ahogy elindultak, kényelmesen elhelyezkedett, megfogta a lány kezét és megkönnyebbülten felsóhajtott.
Nehéz volt ez a két hónap, amíg kerülgették egymást és csak titokban találkozhattak, remélve, hogy senki nem gyanít semmit a kapcsolatukról. Most azonban egy egész hetet tölthettek csak kettesben, anélkül, hogy aggódniuk kellett volna. Minél messzebb kerültek a...