Medence fizetési feltételek 4. rész

Szavazás átlaga: 7.91 pont (79 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 20.
Hossz: 11 112 karakter
Elolvasva: 906 alkalommal
Fordítás
Eredeti: Literotica, Pool Payments (Tx  Tall Talless)
Vicces dolog, hogy azon a héten, amikor Lisa szórakozásból hazavitt engem, Beth és én nem találtunk időt arra, hogy egyedül legyünk.

Nem bírtam nélküle; amióta elkezdődött a tanitáson kívüli tevékenységem, a szerelmi életem Tracival lassan meghanyatlott. Gyakran volt fáradt vagy kimerült a napi tevékenységtől. Így hát azon kaptam magam, hogy egy kicsit kényeztetem őt és késő esti masszázst végeztem neki az ágyban, amihez igazából nem éreztem késztetést, hogy a szereteten és az intimitáson túlmenjek. És mégis, az esetek körülbelül felében úgy végződött, hogy csináltunk valamit. Kicsit összezavarodtunk, semmi szörnyű, de havonta körülbelül háromszor megcsináltuk. Most már közelebb volt a heti két-három alkalomhoz.

A "Pool Club" negyedik hetében Beth meglátogatta a gyerekeket, én pedig egy létrán dolgoztam a ház hátsó részén.

"Mi a helyzet? " Kérdezte.

– Ide szerelek egy kamerát, amit a ház bármely pontjáról, bármilyen tévén nézhetek. Mondtam neki. Nem kellett magyarázkodnom, azonnal megértette a következményeket.

Annak ellenére, hogy a gyerekek mind jó úszók voltak, nem szerettük felügyelet nélkül hagyni őket. Tehát hacsak nem voltak a közelben más szülők, vagy ha a bébiszitterünk, Jill nem volt túl az úszáson/barnuláson, nehéz volt bejutnunk néhány privát pillanatra.

Miután beállítottuk, ki kellett próbálnunk, így magukra hagytuk a gyerekeket és bekapcsoltuk a tévét a hálószobában. – Próbáld ki a 6-os csatornát – mondtam neki. Átváltott a 6-os csatornára, és ott voltak a kölykök, ugráltak a medencében. – Tekerd fel a hangerőt – biztattam és hallhattuk a csobbanást és a kuncogást.

"Hú, ez klassz! Megkaphatnánk mi is? " – kérdezte tőlem, elragadtatva a játszó gyerekek látványától.

"Persze, de ez a módszer egy kicsit drága. Ha nem sokallod, ha egy dedikált monitorhoz csatlakozik, vagy csak a biztonsági kamerát nézi a 3-as csatornán, videomagnó vagy DVD helyett, akkor sokkal ésszerűbb. " Nem mentem bele az egycsatornás CATV digitális kiküszöbölésének teljes technológiájába, de megszabtam neki az árat – körülbelül 200 dollárba kerül egy olcsó alaprendszer, valamivel több mint ezerbe az általam használt beállítás.

Az ágy szélén ült és nézte, én pedig a háta mögé ültem, átöleltem és a haját borzoltam. Nem volt rajta fürdőruha; rövidnadrágban és pántos felsőben volt, ahogy lenéztem a felsőjére láttam, hogy a két kemény kis mellbimbó felébredt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.91 pont (79 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
p
papi
2023. június 20. 09:30
#3
Sajnálom, hogy nekem soha nem jutott eszembe a hasonló adósságok behajtása.
1
Andreas6
2023. június 20. 05:58
#2
Sajnos nincs medencém, amit kiadhatnék...
0
T
Törté-Net
2023. június 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1