A+ A-

1/3 szex, egy csepp szenvedély, két csepp szerelem...

Bent álltam a zuhany alatt, élveztem a forró vizet ahogy végigcsorog a testemen és lemossa a tusfürdő habjait. Miután tisztának ítéltem magam kiszálltam megtöröltem a hajam és elkezdtem nézegetni magam a tükörben.
Kb 162 cm magas vagyok, vállig érő egyenes barna hajam van kék szemem, pisze orrom és húsos vastag szám, talán a számat szeretem a legjobban magamon. Mindig tudtam h szép arcom van, viszont önbizalomban sosem bővelkedtem (bár az életben elég rámanős vagány csajnak mutatom magam valószínűleg hogy ezt kompenzáljam)
Fehér bőröm van tele anyajeggyel, nagy melleim, amiket gyűlölök magamon, mivel a súlyuk miatt nagyon picit de lógnak, szóval nem állnak úgy mint egy playboy girlnek, a hasam nem kockás sőt a csípőm környékén némi felesleg is megtalálható a fenekem aprócska pont belefér egy férfi kézbe, hosszú combjaim vannak és izmos vádlim. Egyszóval nem én vagyok az a nő akire rögtön feláll a zászlórúd.
Valahogy a fiúkkal mindig jobban kijöttem, nincs is sok lány barátom, nem bírom az állandó áskálódást, felesleges hisztiket nyafogásokat a romantikus csöpögős filmeket, ez nem azt jelenti h fiús vagyok, vagy esetleg leszbikus (bár voltam már nővel is), szeretek csinosan öltözködni, divatosan, stílusosan, nőiesen, mindig tökéletesen akarok kinézni, kihozni magamból a legjobbat, hogy jól érezzem magam a bőrömben és így egy kis igazi önbizalmat csalogassak elő magamból, főleg azóta h összejöttem a pasimmal akit imádok. Fiatalabb nálam egy évvel most lett 21 éves, mérnöknek tanulunk, egy éve ismertem meg az egyetemen, már akkor nagyon tetszett amikor először megláttam. Fekete haja helyes arca, isteni humora, és kerek formás feneke van amit imádok markolászni.
Megszárítottam a hajam, törölközőt csavartam magam köré és kiléptem a fürdőből, életem párja épp valami tervrajzon ügyködött az íróasztalnál. Én direkt tettem vettem hátha észre vesz és megkíván ( mindig vágytam rá h megragadjon és neki vágjon a falnak heves csókokkal fűszerezve. ) Mivel úgy tűnt ez most sem fog bekövetkezni Nekem kellett támadásba lendülnöm. Nagyon szeretem a szexet a nap 24 órájában tudnám csinálni minden pozícióban bárhol, pedig 22 év alatt egyetlen orgazmusom sem volt, már attól be tudok gerjedni ha csak meglátom Bencét. Oda mentem hozzá lágyan megcsókoltam a nyakát, rám mosolygott magam felé fordítottam és megcsókoltam, imádom hogy Neki is vastag érzéki szája van. Finoman rádőltem a testére közben elkezdtem cirógatni a nyakát.
- Kezeket fel! – mondtam viccesen, mire lehúztam a pólóját és már a cipzárral küzdöttem, pillanatok alatt letoltam a nadrágját és letérdeltem elé.
Nagyon izgató volt még nézni is meredező péniszét. Keményen megragadtam és egy könnyed csókot nyomtam rá, megnyaltam a számat és finoman elkezdtem az ajkaimmal körözni a makkján, nem kaptam be, direkt hogy ezzel is hergeljem, őt is és magamat is, imádom szájjal csinálni, annyira felizgat órákig vagy napokig tudnám kényeztetni.
Megszorította a vállam, jelezve h most már értékelné ha nem húznám tovább az agyát. Finoman elkezdtem szopni, közben a nyelvemmel igyekeztem csiklandozni a farkát, megfogtam a kezét és rátettem a fejemre h ő irányítson közben kéjesen felnyögtem. Egyik pillanatról a másikra megragadott felállított és rádobott az ágyra, kérdőn néztem rá .
- Had csináljam még, annyira élvezem!
Ezen jót nevetett lefeküdt az ágyra én fölé másztam egy apró csókokkal a nyakától a farkáig haladtam lefelé. Ránéztem gyönyörű volt ahogy ott meredezett, nem bírtam tovább muszáj volt megcsókolnom, azt akartam h lüktessen a farka a számban és beleélvezzen.
Jobb kézzel megragadtam férfiasságát bal kézzel elkezdtem dörzsölgetni simogatni a szeméremdombját, közben az egész farkát a számba tettem és fel le mozogtam, ez alatt próbáltam úgy helyezkedni h jó kilátás nyíljon a fenekemre.
Néha nyögdécseltem, (nem túl gyakran ne hogy úgy tűnjön valami béna pornó színésznőt utánozok) miközben kényeztettem, éreztem h már én is nagyon nedves vagyok és úgy lüktet a puncim mintha muszáj lenne, egyszerűen nem bírtam eldönteni h mit kívánok jobban. Szájjal kényeztetni, vagy beleülni a farkába. Szerencsére ő döntött helyettem. Megfogta a karom és felhúzott.
- Istenien csinálod, de ha így folytatod a szexre már nem marad energiám.
Ezen jót nevettem. Rádőltem és a csípőmmel odairányítottam a farkát a forró nedves lükető puncimhoz. Már épp beleültem volna amikor megragadta a csípőm és a farkát a csiklómhoz tolta, elkezdte még jobban ingerelni a makkjával miközben engem mozgatott rajta, de figyelt hogy ne üljek bele. Fergeteges érzés volt, ez annyira felizgatott, elvette a farkát és elkezdte az ujjával kényeztetni a csiklóm miközben én beleültem a férfiasságába, egyszerre sóhajtottunk és nyögtünk fel. Rámosolyogtam és megcsókoltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008
2018. 12. 17. hétfő 13:29
Az érzelemmel nem szabad játszani... 8p Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2018. 12. 15. szombat 18:55
Nem annyira rossz, mint amennyire nem jó... Válaszolok rá!
#9 Pavlov
2018. 12. 3. hétfő 22:29
Kellemes, romantikus is csak nem túlzottan érdekes. Hiányzik belőle valamilyen egyéni ötlet. Válaszolok rá!
#8 joe013
2018. 12. 3. hétfő 20:00
jó is meg nem is..... Válaszolok rá!
#7 genius33
2018. 12. 3. hétfő 18:50
Hááát nem is tudom Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 12. 3. hétfő 14:16
Nem remekeltél. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 12. 3. hétfő 12:58
Olyan össze visszaság! Válaszolok rá!
#4 gyuri0926
2018. 12. 3. hétfő 08:15
Értelmetlen , infantilis butaság . Válaszolok rá!
#3 listike
2018. 12. 3. hétfő 06:52
Olyan, mintha mesenger vagy sms üzenet lenne. Így nincs értelme. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 12. 3. hétfő 04:05
Kellemes történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 12. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!