A+ A-

János bácsi 1. rész

Nagy szerencse érte szüleimet. Négy találatos lottó nyereményük lett az ötös lottón. Szerencséjükre jól is fizetett. Mindennek eredményeként a bátyám és én jártunk jól. Kaptunk 1-1 lakást a közeli városban. Kevés fiatal mondhatja el, hogy önálló lakással rendelkezik 22 éves korában.
Az én lakásom egy panel 2 szobás összkomfortos. Anyukámmal választottuk ki és bonyolítottuk az adás-vételt is. (Apukám fél éven keresztül külföldön dolgozik.) Nagyon örültem a lakásnak. Jó környezetbe kerültem, ligetes lakótelep, tele fákkal, virágokkal. Három lakás egy szinten. A szomszédomban János bácsi lakik, akivel már a beköltözésemkor megismerkedtem. Ő 44 éves elvált, egyedül élő, sportos, szálkás testalkatú, jó humorú ember, őszülő halántékú a szőrösebb fajtából.
- Nagyon örülök, nagyon szimpatikus vagy. Aggódtam, nehogy valami vén banya költözzön ide. Úgy gondolom, jó szomszédok leszünk. Letegeződtünk.
Azonnal felajánlotta, hogy amiben tud, segít.
Utolsó éves voltam az egyetemen, már a szakdolgozat befejezéséhez készültem.
Szerintem az izgalom miatt, mindig annyira kanos voltam, hogy naponta kétszer is ki kellett vernem a farkamat, amikor is a csúcson nagyon hangos tudok lenni.
Orgazmusom után vagy öt percre csengettek. János bácsi volt, átjött gratulálni, mint mondja ez az élvezésem különösen hangosra sikeredett. Kiderült, hogy szobáinkat egy meglehetősen vékony fal választja el. Vagyis bármit teszek a szobámban, vagy a fürdőszobámban az tökéletesen áthallatszik.
Szomszédomon egy fehér fürdőköpeny volt. Kértem, jöjjön be, mert megfázik a lépcsőházban. Megkínáltam egy itallal, beszélgetni kezdtünk. Sok mindenről fecsegtünk, majd rátért amiért jött.
- Ha nem haragszol szeretném megnézni, hogyan elégíted ki magad, hogy ennyire begerjedsz a végén?
- Semmi különöset, nem teszek. A kezemre nyomok a síkosítóból és szép lassan maszturbálok, a lényeg talán abban van, hogy mikor mire, kire gondolok. Van internetem, ott vannak szex oldalak és választok.
- Megmutatod, hogyan van ez?
- Hát persze. Mutatok pár oldalt, ahol heteró és van homo oldal is.
Amikor az egeret megigazítottam, rögtön egy hatalmas farok jelent meg a képernyőn.
- Óh, de gyönyörű – sóhajtott János bácsi. Szeretem megnézni, hogy más férfiaknak mit rejt a gatyájuk, és bevallom, már elég sokszor részt vettem meleg kapcsolatban is. Ezt már elpirulva mondta, de szinte igéző szemekkel figyelte reakciómat.
- Ezzel én is így vagyok. (Elfelejtettem mondani, hogy rajtam egy több számmal nagyobb gatya volt csak. Jól lehetett látni, hogyan keményedik be a bránerem.) Mindkét nemet szeretem, de talán mostanában a férfiakat részesítem előnybe, mert az előző kapcsolatomban, nagyon hisztis csajt fogtam ki.
- Bevallom, nekem van egy kapcsolatom még gimnazista koromból, egy nagyon szép férfi, csak az a baj, hogy elég ritkán találkozunk. Sokat jár külföldre, sokszor hónapokon át kint van, de amikor hazajön mindig bepótoljuk az elmaradottakat.
Beszélgetésünk közben hoztam egy üveg bort, poharakat. A visszaérkezésemkor látom, hogy a fürdőköpenyének öve kioldódott, és kikandikál egy szép makk. Meg is jegyeztem rögtön:
- Látom a Jancsikád leskelődik.
- Mikor felálltál a slicceden teljesen előbújt a csodálatos farkad minek hatására totál bekeményedtem.
- Szeretném megfogni. Már nyúlt is érte. Csodálatosan forró kezével simogatni kezdte. Elém térdelt és a selymes nyelvével a makkomat nyalogatta, tövig bekapta. Fantasztikus szájjátékot mutatott be.
Közben lefejtettem róla a fürdőköpenyt, észre vettem, hogy az alsója kilóg a zsebéből. Vagyis amikor a konyhában voltam, már neki készülődött az akciónak. Tetszett az elszántsága. 69-be fordultunk.
Elém tárult egy gyönyörű hímvessző a hozzá tartozó tojásaival a zacskójában. Nem tudtam be telni a látványával. Rövidke életem során láttam már szép farkakat, de ilyet még sohasem. Mindkettőnké kb. 18 cm, a Jancsika vastagabb az enyémtől, de a legfontosabb, hogy szikla kemények. Éppen, hogy befért a számba, szoptam, szívtam. Kezemmel játszottam a heréivel, de ujjam a gyönyör bejáratához is tévedt, megállapítottam, hogy már nem szűz a lelkem. Először egy, majd két, a végén már három ujjammal tágítottam a mennyország kapuját.
Természetesen János bácsi sem volt tétlen. A farkam szopása közben, nyalogatta a zacskómat, majd a fenekemet bő nyállal ingerelte, picit a nyelve is beljebb fúródott.
- Szeretnél megdugni? Kérdeztem.
- Nagyon kívánlak
- Benne vagyok, de finoman bánj velem.
- Természetesen.
Bő nyállal megszoptam a farkát, majd a szőnyegre hanyatt feküdtem. Fölém térdelt, a fürdőköpeny zsebéből előkotorta a síkosítót, bekente az Annusomat, és a beton kemény lőcsét, majd a lyukamhoz helyezte és nagyon finoman milliméterről, milliméterre haladt befelé, meg-meg állva, hogy fel tudjam venni a méretét. Fantasztikus volt. Már nem voltam szűz, de ilyen finoman még senki sem tette belém.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.41 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sunyilo 2018. 12. 15. szombat 18:57
Nem szeretem, de ez különösen hülyeség...
#4 cscsu50 2018. 12. 4. kedd 07:38
nem a kedvenc témám
#3 genius33 2018. 12. 4. kedd 06:22
Hát elég szürreális kissé... Nem valami életszerű
#2 A57L 2018. 12. 4. kedd 03:59
Gyengeség a köbön.
#1 Törté-Net 2018. 12. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?