A+ A-

M élete 3. rész

Szóval a mostohaanyám megtiltotta, hogy maszturbáljak. Bármennyire is gondoltam nevetségesnek, azért megpróbáltam engedelmeskedni. Ami az első néhány napban meglepően könnyű volt. Azonban az ötödik napon már keményebb volt ellenállni, szerencsére a sok házi feladat elterelte a figyelmemet.
Mindössze 11 éves voltam, mikor felfedeztem a maszturbáció örömeit, nem telt el azóta egyetlen egy nap sem legalább egy orgazmus nélkül. Ennek ellenére sikeresen kibírtam öt napot, aztán hatot. Mielőtt észrevettem, már a kilencedik nap is eltelt. A tízedik napon a golyóim már nagyon nehezek voltak, és mintha nagyobbnak is tűntek volna. Habár szinte biztos voltam ,hogy csak a képzeletem szüleménye volt, de egy dolgot tudtam, mindenképpen elakarok élvezni, különben megőrülök.
Viszont ha a szobámban csinálnám, a mostohaanyám rájönne. Mondhatni volt egy különleges képessége, ha bármi olyat akartam csinálni, amit elakartam volna rejteni előle, akkor egyből a hátam mögött volt. Így hát gondos tervezés volt szükséges a dolgok előkészítéséhez. Hiszen, ha úgy verném ki magamnak, hogy nem tudja meg és biztosra megyek, hogy semmi nyomot nem hagyok, akkor semmi bajom nem lehet belőle, ugye?
Így hát a fürdőre esett a választás, gyorsan és nyom nélkül. Igen nem volt semmi alapanyag, de hát nem volt már semmim, hiszen anya elpusztította a pornógyűjteményem azon a napon pár hete.
Péntek este, lefekvés előtt zuhanyozni mentem. Először gyorsan leborotváltam a szeméremszőrzetem, majd beálltam a zuhanyzóba. A péniszem már csak a maszturbáció gondolatától is kemény volt. Engedtem egy kis meleg vizet, elmosolyodtam, hiszen azt hittem nem bukhatok le, majd elkezdtem kiverni magamnak. Ó, hogy mennyire hiányzott. Egész nap csak erre gondoltam, elterveltem az egészet. Egy csepp bizonyítékot se hagyok, sajnos ehhez az egyetlen módszert találtam, amit utáltam: a kezembe élvezek és az egészet lenyelem.
Tíz nap öntartóztatás után nem tartott sokáig, próbáltam a lehető leghalkabb lenni, majd a kő kemény péniszem a tenyerem felé irányítottam és hosszú egyenletes húzások után elégedetten nyögtem fel, miközben a régóta várt orgazmusomat éltem át. Becsuktam a szememet és éppen az utolsó cseppeket préseltem ki a péniszemből, amikor a fürdőszoba ajtaja kinyílt. Egyszerűen nem hittem a szememnek.
Ott állt, kezei a csípőjén és az eddig látott legmérgesebb arca.
„Mégis mit mondtam neked kicsim?”
„Sajnálom anya, egyszerűen nem tudtam ellenállni. Az isten szerelmére, miért is kéne? Az összes fiú az osztályomból csinálja!”
„Kicsim, nekik nagy farkuk van. És a fiúk nagy farokkal ki tudnak elégíteni egy nőt, így hát egyértelmű, hogy nekik megengedett a magukkal való játszadozás. Ellenben te, azzal a kis farkincáddal nem tudsz kielégíteni egy nőt, szóval te nem játszhatsz magaddal. Ennyire nehéz ezt megérteni?”
Elzártam a fizet és a kezemben lévő spermámra néztem, odaemeltem a számhoz és elkezdtem felnyalni. Közben a mostohaanyámon megint megjelent az a gonosz mosoly.
„Nos, legalább valami ragad rád. Úgy van kicsim, edd meg az összest. Ami a rossz szokásodat illeti, holnap elmegyünk és veszünk egy megoldást rá. Ne aggódj, segítek neked megérteni, hogy az a kis farkincád nem jó semmire.”
Egész este azon járt az agyam, amit utoljára mondott, nehezen aludtam el és a reggel hamar jött.
Kocsiba ültünk és miután a város egyik nem éppen jó környékére értünk, megálltunk egy parkolóban, majd egy „Örökkévaló vágy” nevű bolthoz vezetett. A bolt ablakában különböző méretű, fajtájú, színű műpénisz és vibrátor volt és egyéb szexjátékok. Elpirosodva léptem be a boltba. Meglepetésemre a gyönyörű szőke lány a keresztnevén üdvözölte mostohaanyámat. Találkoztak már? Ismerik egymást? Sose gondoltam volna. Aztán a mostohaanyám megszólalt.
„Szia Lisa, ez a mostoha fiam M”
„Szia M.,” mondta Lisa. Valahogy sikerült a tekintetemet a gyönyörű melléről az arcára irányítanom egy pillanatra. Hiszen egy szűk fekete toppot viselt, ami teljesen ráfeszült a kerek mellére, egyszerűen gyönyörűek voltak. Nem túl nagy, nem túl kicsi és olyan kerek. Nem viselt melltartót, így látszódott, hogy egy kicsit sem voltak megereszkedve. És köszönhetően annak ,hogy nem viselt melltartót tökéletes látványt biztosított a ruhán átütő kemény mellbimbói.
„Sz-Szia,” nyögtem ki nagy nehezen.
Majd újra a mostohaanyámnál volt a szó, „Lisa, M. egy jó fiú általánosságban, viszont mostanában egy kis gondunk akadt egy ’szivárgó játékszerrel’, ha tudod mire gondolok.
Lisa elmosolyodott, „Nos ha nincs barátnőd, de kettőre is elég hormonod van, akkor az élet kemény lehet...”
A mostohaanyám felsóhajtott, „Hát igen. Sajnos méret problémák is vannak. Miért nem mondod el a problémádat Lisának kicsim? Tudod a kis problémádat.”
Sóhajtottam egyet, becsuktam a szememet és a lehető leghalkabban mondtam, „Kis péniszem van.”
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.36 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Vulvofil 2015. 08. 24. hétfő 19:32
Kár, hogy nem folytattad, nagyon jó elbeszélés. Ez valódi dicséret, nem cikizés. Méltatlanul lepontozott dolog...
#14 loki2101 2014. 09. 15. hétfő 19:47
2 pont mert volt benne kicsi maszti, és dolgoztál vele. (HATALMAS kegyelemmel)
De legközelebb az erényövet és a 11 éves kissrácot cseréld le.
Életszerűtlen és semmitmondó.
Az anya nem viszi szexboltba a 11 éves gyerekét.
#13 ocsike8 2014. 09. 11. csütörtök 14:02
Szerintem meg tök jó!
Folytasd!!
#12 feherfabia 2014. 09. 10. szerda 06:00
ez egy szar!
#11 papi 2014. 09. 9. kedd 20:49
Ez egy ritka nagy baromság.
#10 rockycellar 2014. 09. 9. kedd 19:43
Eddig sem kellett volna folytatni
#9 cityoftroy 2014. 09. 9. kedd 17:48
Ezt nem kellene erőltetni :(
#8 A57L 2014. 09. 9. kedd 08:22
Elég gyenge történet.
#7 zsuzsika 2014. 09. 9. kedd 08:03
Az előttem hozzászólók már mindent elmondtak.
#6 listike 2014. 09. 9. kedd 07:52
0 az egész.
#5 gyuri0926 2014. 09. 9. kedd 07:25
Már a szerkesztő sem tudta hová besorolni ezt az épületes baromságot .
#4 Andreas6 2014. 09. 9. kedd 06:41
Azt még megírhatnád, hogyan lettél ilyen hülye, hogy mindebbe belementél? Szerintem is ökörség. És természetesen 1 pontnál nem ér többet.
#3 veteran 2014. 09. 9. kedd 04:12
Ökörség.1p
#2 joozsi 2014. 09. 9. kedd 02:57
Lehetne, legalább erotikus a történet! Beteg, szadista nő, beteg történet.
#1 Törté-Net 2014. 09. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?