A+ A-

Könyörtelen vágyak

A mai este más lesz te is tudod. Régóta vártuk, hogy tovább léphessünk, oly sokat fantáziáltunk már, tudtuk hogy itt az ideje.
Semmit nem tudsz a ma estéről, csak én. Hagyod hogy én irányítsam, tudod hogy engem szolgálsz.
Kocsiban ülünk, megyünk. Ismeretlen a hely. Nem mersz kérdezni, csak izgulsz egyszerűen. Cikáznak a gondolatok benned, hogy vajon mire készülök, akarod-e egyáltalán tudni, vagy hagyod magad, hogy az én biztonságomban történjék bármi is...
Folyamatosan csipog a telefonom, nem szólok semmit, időnként válaszolok. Hozzád semmit. Érzed a játék elkezdődött, már ez is az. Érzed a kiszolgáltatottságot, érzed hogy már ez is megalázó. Nem tehetsz semmit, nem szólhatsz semmit. Csöndben vagy, tudod hogy ezzel szolgálsz engem, engedelmesen tűröd hogy bármi is az, de hadd történjék.
Megállunk egy belvárosi ház előtt, én felnézek rá és szólok hogy na mehetünk, szállj ki.
Belépünk a lépcsőházba, hűvös van és sötét, kicsit ijesztő, visszahangzik a lépted, kopog a magassarkúd, azon gondolkodsz, hogy ha valaki most szembejönne az mit gondolna. Tuti kurvának hisz, hisz kurvásan öltöztettelek fel. vérvörös a rúzsod, tűsarkú a csizmád, a combod ki van, a fenekedet éppen hogy takarja a szoknya.
A postaládákat böngészem, keresek, nem kérek segítséget, csak keresek. Ráakadok és kinyitom, nyitva volt, benne a kulcs. Rádnézek és mondom, hogy na nyomás.
Liftet várjuk, szinte ordítva kattogva indul felénk, félsz érzem. Annyit mondok hogy nyugi és közben a fenekedet simogatom meg. Beszállunk és megyünk felfelé az ismeretlenbe. A lift fénye sejtelmes, a falai koszosak, a gombok mocskosak. Ahogy magadat is mocskosnak érzed, tudod hogy nem lesz egyszerű esténk.
Kilépünk, én elől, te utánam. Gyalogolunk a gangon, sok- sok ajtó, de nem tudod melyikbe is fogunk belépni. Egyszer csak megállunk, én nézem az ajtószámot és csak annyit mondok, hogy ez lesz az.
Kinyitom és belépünk. Sötétség van, kapcsolót keresek. Hirtelen zavaró a fény. Tágasság, hatalmas előtérrel. Kevés bútorral, látva hogy ezt a lakást nem életszerűen lakják. Átfut az agyadon, hogy ez a hely, biztos olyan, amit szexre lehet bérelni... Hallottál már ilyenről.
Én nyitogatom a szobákat, felkutatom mi hol van, egyenként kapcsolom a lámpákat.
Aztán egyszer csak megállok és intek, hogy gyere. Mellém állsz az ajtóban és benézel. Egy ágy, egy- két szekrény, egy tv, egy DVD lejátszó, egy asztal egy fotel és két szék. Szerényen van berendezve, de tiszta és ízléses. Kicsit megnyugtat, hogy legalább a hely jó. De átfut a gondolataidban az, hogy mi minden történhetett már itt. Vajon a DVD-t mire használják? Pornót néztek rajta. Kik lehettek itt? Bujkáló párok? Utcán felszedett kurvák, akiket itt dugtak meg? Swingerpartyk, gang- bang partik? Mindenféle perverz játékok színtere? A fal az ágyvégnél sérült, repedezett, vajon az ágytól? valakit úgy megbasztak itt, hogy az ágy leverte a falat? Átsuhan rajtad a kéj, érzed hogy részese akarsz lenni a helynek, érzed hogy mesél a szoba, a történet szereplője akarsz lenni, egy kurva a sok közül, akit itt basznak meg.
- Ülj le az ágyra, nekem van egy kis dolgom- mondom neked.
Leülsz és figyelsz.
A táskámból pakolok. Keresek és egyenként szedegetek dolgokat elő. Mi mindent hozhattam, kérdezed magadban. Figyeled hogy miket veszek elő, hátha összeáll a kép, vajon mire készülök.
Látsz egy törülközőt, valami csomagolt kendőféleség, intimkendő lenne? Pár ismeretlen flakon. Leteszem a táskát, de nem húzom be a cipzárját, az egyik széket az ajtó mellé teszem és gondosan lerakom a holmikat.
Feléd fordulok, hozzád lépek, megcsókollak. Kérdőn nézel rám, nem tudod mit tegyél.
Gombolod a nadrágomat, de én leállítalak. Felállítalak az ágyról és mondom: Vetkőzz meztelenre, melltartó és csizma marad, minden mást levenni.
Engedelmesen vetkőzni kezdesz, a telefon folyamatosan pittyeg, látod hogy komoly arccal szervezkedem, időnként rádnézek, de nem szólok semmit.
Meztelenül állsz előttem, a csizma és melltartó rajtad. A puncid szabadon. Megkérlek hogy forogj körbe előttem. Csodálom testedet, gyönyörködöm a fenekedben. Élvezed a szituációt, látod hogy tetszik nekem a látvány. Hozzád lépek, átkarollak, a fenekedet megragadva füledbe súgom, hogy gyönyörű vagy és szeretlek.
- Feküdj hanyatt az asztalra.
Felfekszel, éppen hogy csak a hátad fér el rajta, a fejed már nem, a lábaidat éppen az asztal szélénél tudod megtámasztani. Kényelmetlen és hideg.
Én a táskámhoz lépek és látod hogy kiveszek belőle egy kötélköteget. Tudod hogy meg foglak kötözni, nem ellenkezel, tudod hogy a dolgod engedelmeskedni, bármit is akarok tenni.
- Maradj az asztalon. Add ide a bal kezedet. Felemeled, hagyod hogy a kötelet átfűzzem a csuklódon, megkötöm. Átdobom a másik végét az asztal alatt, átmegyek a másik oldalra is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Bizse42 2019. 02. 27. szerda 22:27
Mi volt ez??? Még egy pontot se érdemel. Igaza van Zsuzsikának! Nem jött be, Neki sem...
#10 zsuzsika 2019. 02. 27. szerda 09:33
Nekem sem jött be.
#9 sunyilo 2018. 12. 4. kedd 20:52
Nem tetszik ez a stílus.
#8 cscsu50 2018. 12. 3. hétfő 15:27
Ez nem cuckold.
#7 Pavlov 2018. 12. 1. szombat 02:43
Egész jó! A dialógusjelekkel volta gondok itt-ott, párszor fölöslegesen volt ott, máskor meg hiányzott. De tetszett a szöveg nyersessége.
#6 ROYK76 2018. 11. 30. péntek 19:49
Nem tetszett, ok. De nem hiszem hogy a szex egyes elemei mindig meghatározott műfajba sorolhatóak. Nem is akartam kategóriába helyezni és nem is akarok kategória és műfaj szerint élni. Mindenki a maga vágyait igyekezzen megélni. Legfeljebb lehet másoknak azonosulni, vagy elhatárolódni a dologtól.
#5 listike 2018. 11. 30. péntek 08:50
Enyi marhaságot összeírni.
#4 gyuri0926 2018. 11. 30. péntek 07:25
Nem tetszett , a cuckold nem ez !
#3 Andreas6 2018. 11. 30. péntek 06:58
Nekem ez nem jött be.
#2 A57L 2018. 11. 30. péntek 04:10
Olyan mint egy elbeszélés.
#1 Törté-Net 2018. 11. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?