Hírek

OKT.
8.
2019

Családi dugás

Egy vidéki kisvárosban élek feleségemmel, Tündével és tinédzser lányommal, Ágival. Egy emeletes családi kertes házban lakunk egy nyugodt, kellemes környéken. Nagyon szeretjük az állatokat, van is egy bullmastiffunk. Általában sokáig dolgozom, de egyik nap korábban értem haza.
Beálltam a kocsival a garázsba, majd a bejárati ajtó felé vettem az irányt. Az ajtó nyitva volt, ami nem volt furcsa, hiszen Ági ilyenkor már haza szokott érni az iskolából. Beléptem az ajtón, innen egyenesen a nappalira lehet látni, de nem láttam senkit.
Ekkor furcsa hangokra lettem figyelmes, először mintha cuppogást hallottam volna, aztán ahogy jobban figyeltem, inkább az orális szex hangjához hasonlított, mint amikor valaki vadul, mélytorokkal szopik.


OKT.
7.
2019

Emlékezetes szabadság

A szüleim elváltak nem olyan régen. A szüleim válása után, a család szétköltözött én is kaptam egy kisebb lakást, amelyben egyedül éltem. Nagyon közel laktunk egymáshoz, ez nagyon is megfelelt nekem. Anya egy helyi vállalkozásnál középvezető, ebből kifolyólag anyagilag is biztos lábakon álltam és álltunk mind ketten. Nagyon sokat segített nekem.
Most fejeztem be az egyetemet és nagyon el szeretem volna menni egyet Kanadába, de nem volt pénzem. Majdnem lemondtam a kirándulásról, amikor anya felajánlotta, hogy minden kifizet, de egy feltétellel, ha ő is jön velem. Ezzel engem egy kicsit megfogott és sokkolt.
Na, ezt hívják szopásnak gondoltam magamban, mind a féle 20 éveit járó fiatalember. Pont az anyámmal kel, hogy utaznom. Rövid gondolkodás után igen mondtam neki mivel ilyen kihagyhatatlan helyzete nem hagyhattam ki. De igen sokat vetett a latban az, hogy az anyám még mindig jól nézet ki.


Márti, a nagyfarkú férje és annak a szeretője 2. rész

Mártával, a férjével és annak a szeretőjével érdekes körülmények között jöttünk össze és szexeltünk.
Kiderült, Ákosnak nagyon nagy farka van, Márta nem bírja bevenni, ezért megengedte neki, hogy keressen magának valakit, akit kefélhet. Ági ilyen volt - annak ellenére, hogy vékony kis csaj volt, tövig be tudta fogadni magába a srác dákóját, és hatalmasakat kefélnek - Márta tudtával, sőt ahogy kiderült, vele együtt.
Egy szállodában dugtunk négyesben, illetve mi Mártival néztük őket, utána lendültünk akcióba, aztán volt minden: dugás, nyalás is. Ákosnak tényleg hatalmas farka volt, de nem csak ez volt az érdekes, hanem az is, hogy háromszor-négyszer egymás után meg tudta baszni a partnerét és el tudott élvezni anélkül, hogy lekókadt volna neki. Ági is bírta erővel. Nem csoda, hogy Márti belement abba, hogy a férjének legyen valaki baszótársa, de azért ez nem semmi.


OKT.
4.
2019

Családban marad

Lassan több éve annak, hogy megnősültem, és boldog házasságban élünk a feleségemmel. Természetesen ehhez, az is kell, hogy tökéletesen megértsük egymást a minden napokban, és a szexben. És kell hozzá az anyósom is. Hogy miért pont ő, az majd alább kiderül. Karácsonykor meglátogatott minket drága anyósom. Eleinte morgolódtam a feleségemnek, hogy miért is jön fel, de ő letorkolt, hogy csak nem képzelem, hogy a mama egyedül karácsonyozik. Ez náluk amolyan családi hagyománnyá nőtte ki magát. Próbáltam jó képet vágni a dologhoz, és amikor szilveszter után búcsút vettünk anyósomtól, már én is lehiggadtam. Aztán elérkezett a második karácsony, és anyósom automatikusan bejelentkezett. Kimentem elé a pályaudvarra, és hazajöttünk. Este nagy pletykálkodás kezdődött anya és lánya közt, hogy mi történt az utóbbi időben, annak ellenére, hogy majdnem mindennap beszélnek telefonon.


Fényképestelen...

István szerette a retro dolgokat, képeket, rendszeresen sok időt töltött a neten, hátha talál valami régi képet, ami tetszik neki, vagy hobbista felületekre való archív fotókat linkeljen, ha talál.
Tizenéve a pánikbetegsége zenitjén még a városi könyvtár kutatószobáját is addig látogatta, míg nem végzett 40 évnyi újság feldolgozásával egy bizonyos témát tekintve.
Nemrég létesült a közösségi oldalon egy csoport, ahol a lakhelyének retro kedvelő lakói tömörülnek.
Régi fényképeket tesznek fel, ki ismeri fel, hogy kik vannak a képen, néha egész hozzászólás folyam keletkezett egy-egy kép, vagy képcsokor alatt.
István sok éve már tett fel a profiljához egy archív képcsokrot egy több évtizedes özönvízről. Eszébe jutott, hogy hátha megér pár lájkot az embereknek. Elküldte, megjelent. Sokan örültek a képeknek, gyűltek az emlékezések.


OKT.
3.
2019

Gyakornoklányok

Igaz történések alapján, de nevek megváltoztatásával, hasonlóság csak a véletlen műve lehet.
Karrierem közepén jártam, nagyhírű multi cégnél, az emberek jöttek mentek körülöttem az évek alatt. Magam sem tudom, hogyan de bizalmi emberkévé váltam egész tűrhető fizetéssel. Minap megkeres az igazgató, hogy volna egy nekem testhez álló feladat, ami bizalmas is egyben. Érdeklődve hallgatom, szóval a központba kellene titkárnőket toborozni, de nem csak titkárnői állást kellene a lányoknak betölteni, - érdeklődve hajolok felé, hanem mit is- kérdem?
Jól értem? - okos kurvákat akarnak a kintiek, valahogy úgy mondja. De én teljes alkalmatlan vagyok erre, nős is vagyok, meg hát nem egy Adonisz az biztos. Ép ez a lényeg mondja, a vén kujonok néha szeretnének szép egészséges pipi húst, - érted már. Csináld meg mondja, te jó vagy ebben. Hazafele a kocsiban, úgy döntők megcsinálom, de nem pont az ő szájízük szerint.


Naiv fiú a nudista strandon

Prológus.
Nem magamtól, és nem is egyedül kezdtem el nudizni. Nem vágytam rá, hogy meglátogassak egy ilyen strandot, de ha eszembe jut, akkor sem lett volna hozzá bátorságom. A legjobb (és az egyetlen igazi) gyerekkori barátom, Zoli viszont nudista volt. Pontosabban a szülei voltak megrögzött naturisták, őt pedig eszerint nevelték. Hétvégéken, ha az időjárás megengedte, rendszeresen kiruccantak a délegyházi nudi strandra, és nyaralni is mindig naturista kempingekbe jártak. A barátomnak csak egy baja volt ezzel az egésszel, hogy általában egyedül érezte magát, nem nagyon akadt játszópajtása. Amúgy tetszett neki, jól érezte magát és csupa jót mesélt a nudizásról. Ő kért meg, hogy járjak el velük én is, mert szeretné, ha lenne kivel játszania. Őszintén szólva semmi kedvet sem éreztem ahhoz, hogy meztelenül strandoljak, de tudtam, hogy fontos neki és nagyon komolyan kéri.


OKT.
2.
2019

Cathy kalandjai 6. rész

Ami eddig történt: Cathy, a vörös hajú főszereplőnk, két hetet tölt el a Stevenson családnál Észak Karolinában mint házvezető és bébiszitter. Mialatt a szülők úton vannak, ő felügyel a 18 éves ikerpárra Joannára és Stanre.
Miután Cathy leleplezte Stant, amint az napozás közben kileste őt, tervet kovácsolt az elcsábítására. Hasonló tervet készített Joanna vonatkozásában is azután, hogy Cathy kileste a lányt a tusolóban maszturbálás közben. Még azon az estén megszerezte magának Stant, és ahogy várható volt, az ágyban landoltak.
A rákövetkező estén Joanna volt soron, akivel Cathy egyedül maradt. Egy kellemes csajos estén Cathy bevezette Joannát a leszbikus szerelem titkaiba.
Stan eközben szintén nem tétlenkedett, az estét és az éjszakát gyerekkori barátjával Avával töltötte, aki szerelmet vallott neki.