MÁR
25
2013

Forró nappalok és még forróbb éjek 4. rész

hetero

Kinyújtózva, erőtlenül terültünk el a nyugágyainkon. Lehunyt szemmel élveztük a tűző nap forróságát. Azt hiszem én talán el is aludtam közben egy kicsit, mert nem tudtam eldönteni, hogy tudatos gondolataimban vagy az álmomban cikáznak az előző szerelmeskedésünk izgató képei. A lágyan ringó melleinek gyengéd érintéseit, síkos hüvelyének forróságát és ajkainak selymes csusszanásait éreztem. És folyamatosan hallani véltem kéjes sóhajait, valamint már-már szenvedőnek tetsző sikolyát is.
- Kihoznád a plédeket? - ért hozzám visszazökkentve a valóságba és ujjbegyével érzékien végig simogatta az oldalam.
- Persze, hozom. - pattantam fel és indultam is a kamra felé, hogy magamra kapjam a rövidnadrágomat. Felvettem a földön heverő ruháját és két kézzel megfogva párszor meglibbentettem, majd a karomon átvetetve, előbb még odamentem hozzá, hogy napágyának...

*  *  *
MÁR
22
2013

Gizi vagyok 1. rész

hetero, anál

Gizi vagyok, szőke és persze nem túl okos. Valahogy nem vagyok jól összerakva. Már az is milyen kiszúrás, hogy valakit a XXI. században Gizinek hívjanak. Ráadásul természetes szőke a hajam, kék a szemem és jelentős méretű melleket adott a teremtő. A szőkeség és a butaság nem függ össze. A testvérem is szőke, de ő jogi egyetemet végzett és most készül a második diplomáját megszerezni. Szóval és külsőre viszonylag jól nézek ki, de észbeli képességeim hagynak kívánni valót maguk után. Ráadásul a puncim is kicsit másképp működik, mint másoknak, mert a pasijaim hamar rájönnek, hogy nagyon hamar felizgulok és ha ez megtörténik, nem tudok ellenállni és bizony le kell vezetnem a feszültséget.

*  *  *

Egy örömlány vallomásai 2. rész

leszbi

Mindig is kőkemény heteroszexuális beállítottságúnak vallottam magam, nem gondoltam volna, hogy bármikor is nővel fogok ágyba bújni. De még szerencse, hogy megtörtént! Mert azóta bizony rákaptam az ízére. Van abban valami különleges édességérzet, mikor két nő szedi széjjel egymást és képes egymás testére rágerjedni. Olyan ez, mintha valami különleges és drága desszertet ennél, mondjuk valami francia jégkrémet. Én is így jártam. Akadt egy olyan kuncsaftom, akiről nem tudtam eleinte, hogy nő, csak akkor, amikor a környezetében élők nemes egyszerűséggel főnökasszonynak nevezték, akkor jöttem rá. Diszkrét kapcsolatra keresett egy örömlányt, később nem volt kizárva, hogy a férjét is bevonjuk a játékba. Ehhez viszont hosszú út vezetett. Előbb nekem kellett összebarátkoznom vele, szolgáltatásaim közé tartozik, hogy megpróbálom picit megismerni az alanyomat, nem...

*  *  *
MÁR
21
2013

Szaunában

hetero

Az elmúlt időszakban rászoktam a rendszeres szaunázásra. A lakhelyemhez közeli gyógyfürdőbe járok hetente úszni, ahol egy alakalommal összefutottam egy volt kollégámmal. Beszédbe elegyedtünk, majd mikor megemlítette, hogy a szaunába készül, mivel már én is többször gondoltam rá, hogy megnézem a helyet, így hát vele tartottam. A szauna maga egyébként a fürdő egyik külön álló részlege. A takaros kis helységben pihenő, egy infra valamint egy finn szauna került kialakításra, és ami igazán kellemessé teszi az egészet merülő medence is rendelkezésre áll. Ellentétben más helyekkel itt a fürdőruha viselése nem kötelező. Innentől kezdve rendszeres látogatója lettem. Egy jó ideje csak a délelőtti órákban járok ide, mivel ilyenkor általában nincs senki, vagy csak elvétve téved be egy-egy vendég.

*  *  *

Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 2. rész

homo

Néhány pillanat múlva már újra a széles franciaágyon feküdtünk egymás mellett meztelenül, a testünk összeért. Gabi bekapcsolta a videót, aztán eszébe juthatott valami, mert egy pillanat múlva megállította a kazettát, felugrott, a szekrényhez lépett, és egy marékra való tiszta törölközőt dobott az ágyra.
- Ne az ágyneműt kenjük össze - tette hozzá magyarázólag.
- Ha rajtam múlik, remélem, hogy mindegyikre szükség lesz - mondtam mélyen a szemébe nézve. Gabi elkomolyodva pillantott rám, majd lágyan elmosolyodott, de amikor újra elindította a videót, nehéz volt a lélegzete.
A filmen egy férfi műtermi fotókat készített egy nagyon fiatal, meztelen kamasz fiúról. A fiú egy keménykalapot tartott a kezében, különböző pózokba állt, a kalappal eltakarta az ágyékát, aztán elvette előle, a kezével felizgatta a farkát és ráakasztotta a kalapot, majd levette...

MÁR
20
2013

Orgazmus receptre 1. rész

hetero

A fürdővíz forró volt, illatos és ellazító. Mila már jó fél órája feküdt a kádban. Tarkója alatt az összetekert törölköző már csak nem teljesen átázott. Élvezte, ahogy a kellemesen meleg víz nyaldosta a csupasz testét. Behunyta a szemét és igyekezett nem gondolni semmire. Leginkább arra nem, mennyi dolga, elintéznivalója is van még az esküvőig. Borzalmas volt még belegondolni is, hogy alig van készen valami, alig van lefoglalva valami és hát leginkább az volt a szörnyű, hogy mindent neki kellett egyedül elintéznie. Az eljegyzés után kedvesen, de határozottan elutasította mind az édesanyja, mind a leendő anyósa segítségét. Egész egyszerűen azért, mert abban a hitben volt, hogy Viktorral együtt fogják megszervezni az esküvőjüket. Persze ő, mint boldog menyasszony óriási lendülettel vetette bele magát a szervezésbe, ezernyi ötlete volt, elképzelései a dekorációról,...

*  *  *

Az első igaz szerelem

leszbi, vibrátor, munkatárs

1. rész
Mióta csak az eszemet tudom, vagyis pontosabban mióta csak érdeklődni kezdtem a szex és a szerelem iránt, éreztem, hogy kicsit más vagyok, mint a többi lány. Ők folyton a pasikról beszéltek, hogy melyik milyen helyes, jófej, stb, és én mindig bólogattam, de belül igazából egy cseppet sem érdekelt ez az egész. Tudom, hogy ez állati közhelyes, de lassan kezdtem ráébredni, hogy leszbikus vagyok. Nem, nem volt egy amolyan megvilágosodó pillanat, egyszerűen csak leesett egy idő után, hogy ez a magyarázat a furcsaságomra. Természetesen nem én voltam az egyetlen a barátnőim közül, aki csókolózott lányokkal, de amíg a többiek inkább csak azért tették, hogy a fiúkat ingereljék vele, nekem ez volt a legtöbb, amit kaphattam, mert felvállalni nem mertem magam.

*  *  *