Hírek

DEC.
3.
2019

Mr. Keménykötésű

- Rendben szívem. Még van egy utolsó jelenet és aztán indulok is haza. – az államat dörzsölgettem, míg hallgattam Karen nagy sóhaját a telefon másik végén. – Hidd el nem tart soká, lezuhanyozom, beszállok a kocsiba és még mielőtt háromig elszámolnál, már otthon is vagyok. – éreztem, hogy éppen csóválja a fejét, de végül egy nagy levegőt vett és elismerte, hogy ez ezzel jár.
Pár hónapja még munkám se volt, viszont a feleségem találva egy casting szereplőválogatást egy alternatív filmhez, a kezembe nyomta a hirdetését. Mérnöki diplomám van és volt egy autószerelő műhelyem, mely aztán kinőve magát, többféle dologgal is elkezdtem foglalkozni. Felvettem alkalmazottakat, vettem szerszámokat és minden jól alakult.
Karen és én a fősuli után összeházasodtunk, vettünk egy házat, hozzá mindkettőnknek kocsit, boldogok voltunk még a mézesheteinken is túl. Az életünkből már csak egy dolog hiányzott, míg nem beütött a baj.


DEC.
2.
2019

29. születésnapom 10. rész - Négyen együtt

Teltek a napok, hetek és a közös szex témája Hugiékkal, nem került szóba. Mi nagyon jókat szeretkeztünk változatlanul Zsu-val. Az sem volt ritka, hogy egymást cukkoltuk Hugival és Péterrel.
Viszont egyre több közös programot szerveztünk velük, aminek következtében egyre közelebb kerültünk egymáshoz Péterrel is. Jól éreztük magunkat így négyen. Talán csak én éreztem úgy, hogy egyre jobban vágytam Hugira, de nagyon egyértelművé tette, hogy kizárólag Péter jelenlétében lehetséges bármi is köztünk a továbbiakban, de hozzátette, hogy ő is vágyik rám. Úgyhogy mikor együtt voltunk, mindig nagyon szenvedtem, bár ezt igyekeztem nagyon titkolni. Ha találkoztunk, mindig megöleltük egymást és megpusziltam. Ilyenkor mindig teljesen hozzám simult, érezhettem minden porcikáját. Sőt, még még igyekezett kellőképpen cukkolni is.


Izgat, ha félrelép a párom 3. rész

Vikivel kapcsolatunk a nyitottságából adódóan a szó szoros értelmében szárnyalt. Még egyik korábbi kapcsolatomban sem éreztem ilyen jól magam és nem volt ennyi élvezetben részem. Viki is folyton méltatta, hogy ekkora szabadságot még egyik pasijától sem kapott. Bárkivel kefélhetett, ha kedvet kapott hozzá. Szóval, mindketten csináltuk, ami jólesik és ráadásul élveztük is. Szinte imádkozom azért, hogy Vikivel soha se váljanak el útjaink, örökké tartson ez az állapot.
A most leírt történet egyik barátomhoz és munkatársamhoz kapcsolódik. Zsoltival évek óta együtt dolgoztunk. Jól összehaverkodtunk és megértettük egymást. Sokszor buliztunk privátban ketten és néha négyesben is. Én Vikivel, Zsolti az ő nőjével, Tündivel. Egyszer még együtt is nyaraltunk az ország másik végében. Ott és az egyéb nyári programoknál a lányainkról lekerültek a feleslegesen takaró göncök és bikini volt a módi. Viki nagyon szexi úgy.


NOV.
29.
2019

Pornó sztori - A kezdet

Anita vagyok, jelenleg 26 éves, pornó színésznő. E kis történetek elmesélek, hogy kerültem be a pornó világába, és hogy a házi filmektől miként jutottam el nagyobb szerepeimig. Kinézetre sosem voltam különleges, ha lehet ilyet mondani átlagosan szép magyar lány vagyok. Szőke a hajam, talán ezért is boldogultam néha könnyebben a filmezés világában. Már fiatalabb korom óta voltak szexuális kapcsolataim, néha egy éjszakás, néha pedig komoly tini szerelem. A középiskola utolsó éve vadra sikeredett, hiszen az osztálytársaim nagyrésze vidékre ment tovább tanulni, ezért utolsó évünk a vad bulikról szólt! Az érettségi előtt pár hónappal töltöttem be a 18-at és sikeres vizsgát tettem, de nem tanultam tovább. Élveztem a szabadságot, ám kezdtem rájönni, hogy a McDonalds-os állásommal nem fogok annyit bulizni, mint szeretnék.


A Nílus gyöngye 2. rész - Nebet és Merititesz éjszakája

Merititesz hirtelen riadt fel álmából, elsőre azt se tudta, hogy mire, majd egy ajtócsapódás zavarta meg újra az éjszaka csöndjét, így neki is eszébe jutott, mi keltette fel: egy sikoly. Még pedig a királyi pár lakosztálya felől. Merititesz szíve összeszorult a félelemtől. Sejtése, hogy Szithator fáraó kegyetlen harcmodora kegyetlen lelket takar, beigazolódott. Néhány másodperces töprengés után magára kapta stóláját, és kiosont szobájából a királyi pár lakhelye felé. De mikor a hercegnő szobájánál haladt el, mely közvetlenül az övé mellett volt, megtorpant. Fojtott zokogás hallatszott ki a márványajtók mögül, melyben felismerte Nebet hangját, így késlekedés nélkül belépett.
A szobában félhomály uralkodott, ugyanis az elhúzott függönyök mellett beragyogott a telihold fénye. Merititesz szeme amint hozzászokott a homályhoz, meglátta Nebet alakját, amint az ágyán fekszik, és válla rázkódik a zokogástól.


NOV.
28.
2019

Izgat, ha félrelép a párom 2. rész

Vikivel való kapcsolatom a megszokottól eltérően ugyan, de úszott az élvezetekben és ebből kifolyólag rendkívül boldogság volt teljes. Mindketten kiélhettük vágyainkat. Én imádtam, ha mással is kefél és ő is kiélhette forróvérűségét. Ha megkívánt valakit, le is feküdhetett vele, csak tudjak róla. Két hónap alatt 3 faszival csalt meg. Pontosabban kettő dugta meg és a harmadikat csak leszopta. Nagyon elégedett voltam az állapottal és a teljesítményével, de mihamarabb akartam, hogy újra keféljen valakivel. Most nem kellett írnia egyik rajongójának sem. A következő alanyt a vonaton pillantotta meg egy kalauz személyében.
Az autónk átmenetileg szervizben volt, így egy hétvégén vonattal mentünk Viki szüleihez. Mint sokszor, akkor is az izgalmas szexuális életünk volt a fő témánk. Milyen sok helyen vannak helyes fickók, akikkel lehetne kefélni. Páromnak az egyenruhás pasik is bejönnek. Egyszer volt neki buszsofőr faszija.


Rob

A nevem Robert, 24 éves vagyok és egy újságnál vagyok kiadvány szerkesztő. Rengeteg barátom van, a legtöbbjükkel az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg, és azóta is elválaszthatatlanok vagyunk. Bár szinte már mindnek menyasszonyuk, vagy komoly barátnőjük van. Nekem nehezebb a dolgom e téren. Igaz fiatal és vonzó meleg férfinak lenni nem olyan vészes a szakmában, de az ember hosszú idő után kétségbe esik a jövőt illetően.
Már évekóta nem volt rendes kapcsolatom, és bizony van az a szint, mikor az egy éjszakás kalandok kevésbé tűnnek kalandnak.
Egyik hétvégén összeült a társaságom iszogatni. Ott volt mindenki, aki számított. Köztük Dan is, a legjobb barátom, szobatársak voltunk a koleszban, mindent együtt csináltunk az egyetemi évek alatt.


NOV.
27.
2019

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 40. rész

A másnap hajnali ébredést követően, Lorena izgatottan készülődni kezdett. Gyorsan elvégezte a reggeli teendőit, majd fölvette az előre kikészített fehér, rövid ujjú blúzát, rövid vacillálás után pedig a világoskék farmerminiszoknyáját. Belebújt a fekete-ezüst színű, elegáns sarujába, aztán a buszmegálló felé indult. Felszállt a hamar megérkező járatra, amivel egészen a város központjáig utazott, ahol Sanyival találkozott.
***
Rengeteg utas szállt fel a főváros irányába tartó autóbuszra. Sanyi még időben lecsapott egy üres ülőhelyre, a lányt pedig az ölébe invitálta, mivel valaki korábban már elhelyezkedett a belső oldalon. Lorena kényelmesebb pózt szeretett volna felvenni, ezért bal lábát lassan, óvatosan beljebb tette, ügyelve arra, hogy véletlenül se rúgja meg vele szomszédjukat.