ÁPR
04
2013
ÁPR
03
2013

Kis házi orgiaparty

gruppen, anál

Este tíz körül érkeztem meg Gábor lakására, és miután becsöngettem, egy ismeretlen, enyhén borostás fickó nyitott ajtót.
- Szevasz Peti, már azt hittük meggondoltad magad! – fogadott egy széles mosollyal.
Kicsit csodálkoztam, hogy honnan a fenéből tudja a nevem, amikor még életemben nem láttam, de valószínűleg már tényleg csak én hiányoztam a buliból.
Évek óta álmodoztam már arról, hogy egyszer össze kéne hozni egy olyan estét, amire aznap készültünk... Eleinte még szóba se mertem hozni, egyedül Ildinek vetettem fel egyszer-kétszer, akiről biztosan tudtam, hogy szereti az élvzeteket és ha esetleg nem is érdekelné, de legalább biztosan nem akad ki az ötletemen... Egy igazi orgiára vágytam, minél több fiúval-lánnyal és persze azzal az egyetlen szabállyal, hogy mindenki addig és abban vesz részt, amiben kedvét leli...

*  *  *

Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 3. rész

homo

A szobában Gabi az ágyra terített egy törölközőt, gyengéden ráfektetett, kikapcsolta a videót, mellém bújt és karcsú testével szorosan hozzám simult. A csillapíthatatlan erővel ránk törő vágytól mámoros izgalom fogott el bennünket. Gabi bal karjával átkarolva a nyakamat fölém hajolt, szemét lehunyva hosszan, mohón csókolni kezdett, közben reszkető jobbjával gyengéden simogatta a testemet, majd amikor a szenvedélyes csók felhevítette, forró ajkait bal mellbimbómra tapasztotta, és finoman szopni kezdte, a másikat pedig ujjai között gyengéden morzsolgatva ingerelte.
Melengető, kellemes érzés futott végig rajtam a nyelve és ujjai játékától, éreztem, hogy mellbimbóim megkeményednek, az ágyékomban édes méz gyűlik, a fütykösöm lassan életre kel. Gabi hosszan, kitartóan foglalkozott a mellemmel, mert érezte, hogy játékával nagy örömöt szerez, aztán ajkaival...

ÁPR
02
2013

Kimberly bevállalja

leszbi, leskelődés, férj-feleség

Az egész egy ártatlan kis dologgal kezdődött. Előfizettünk a Playboy csatornára, hátha a szoft pornótól kicsit mozgalmasabb lesz a szexuális életünk. Az egyik kedvenc műsorunk az „Electric Blue” volt. Az erotikus sorozatok mindig azzal kezdődtek, hogy egy kesztyűs kéz gyengéden simogatott egy hetyke kis cicit. Habár soha nem vallotta be, de ezek a könnyed női érintések megmozgattak valamit mélyen a feleségemben.
Ahogy múltak az évek, és a kapcsolatunk elmélyült megosztottuk egymással a fantáziáinkat. Az enyém szerint megnézhettem, ahogy egy nagyfaszú fickó megdugja előttem Kim-et, ő pedig lány-lány akciókról mesélt. A fantáziák fantáziák maradtak, a valóságban viszont a szexuális életünk többé-kevésbé monoton volt. Ez addig tartott, amíg az én szexuális vágyam kezdett alábbhagyni, az ő szexuális vágya viszont szárnyalni kezdett.

*  *  *

Orgazmus receptre 4. rész

hetero

A dolgos hétköznapok egyáltalán nem voltak dolgosak, és ami felettébb bosszantotta Milát, hogy még csak nem is teltek gyorsan. A hétvégén történtek után már alig bírta kivárni, hogy újra szombat legyen. Ábrándozva gondolt vissza a kora hajnalra, amikor felébredt és öltözni kezdett. Ádám álmosan nézett rá és kérte, hogy még maradjon. Milyen szexi volt még úgy kótyagosan is! Mila azonban kedvesen megrázta a fejét. Menni akart. Szó, mi szó furán érezte magát. Együtt aludt egy férfivel, aki nem a vőlegénye. Egy férfi, nem is egy férfi, hanem a Férfi kielégítette őt. A Férfi, aki nem a vőlegénye. És aztán ő is kielégítette a férfit, aki nem a vőlegénye. Heteken belül férjhez megy és ő megcsalta a leendő férjét. Megcsalta? Ez egyáltalán az volt? Végül is nem szeretkeztek. Hmm, de milyen jó lett volna! Vagy mégsem?

*  *  *
MÁR
29
2013

Orgazmus receptre 3. rész

hetero

Mila elégedetten nyújtózkodott az ágyában. Vidám volt. És miért is ne lenne az? A tegnap este nagyon jól sikerült Ádámmal. Boldoggá tette a tudat, hogy Ádám kívánja őt. És az sem elhanyagolható, hogy ma estig nem látja újra Viktort. Örült neki és most ez kicsit aggasztotta. Hiszen az esküvőt javában szervezik, és ő férjhez megy Viktorhoz pár hónapon belül. Valóban ezt akarja? Nem, egy cseppet sem. És ha szakítana Viktorral? Azt kellene.
Ezen még rágódott egy darabig, majd oldalra fordulva észrevette, milyen késő van már és őt délben várják a szülei ebédre. Kiugrott az ágyból és zuhanyozni indult. A fürdőben hallotta, hogy csöng a telefonja. Gondolta, hogy az anyja már hívja. Semmi kedve nem volt ehhez az ebédhez. Az anyja be akart neki számolni, hol tart az esküvő szervezésével. Zuhany után sietve felöltözött és már indult is. Nem tévedett nagyot. Nagyjából...

*  *  *

Leszbikus Társkereső

leszbi

Elgondolkodva néztem ki a kávézó ablakán, az utcán megannyi ember sétált, élvezve a koranyári időt. Lenéztem a kávémra, amit remegő kezemmel kevergettem, s a páni félelem elemi erővel tört rám. Mégis mi a fészkes fenét keresek én itt? El sem hiszem, hogy belementem ebbe az elmebajba, hiszen én nem ilyen vagyok. Na de az elején kezdem, úgy talán érthetőbb lesz.
Egy hónapja kezdödött ez az egész, unatkoztam, és kíváncsisából felléptem arra a bizonyos oldalra. Na, jó kicsit több volt, mint kíváncsiság, mert tudni akartam,hogy milyen is egy leszbikus ismerkedő oldal. Miért? Mert igazából, mindig is érdekeltek a lányok, talán jobban is mint a fiúk, de soha nem volt bennem annyi mersz, hogy közelítsek is egy lány felé, úgy. Ezért beértem azzal amit kaptam, keserű tapasztalatokat, amiket egytől-egyig pasiktól kaptam. Egy idő után elegem lett a csalódásokból, nem...

*  *  *
MÁR
28
2013

Különleges szexélményeim 24. rész

hetero

Sziasztok. Először is kezdeném azzal, hogy nem lesz több napló történet. Jótékonysági felajánlás volt a hajléktalanoknak, az asszony meg azt is oda adta. Nem tudom, a hajléktalanok mit fognak csinálni egy német nyelvű könyvel, de valószínű már el is füstölték gyújtósnak vagy ciginek. Na mindegy, ez van, tragédia nem történt. Egyébként az elmúlt hetekben igen érdekesen, mondhatni rapszódikus an dolgoztam. Mivel télre nem nagyon volt munkánk a cégnél csak pár panel szigetelés, az öreg azt találta ki, hogy én mint mérnök csak segítsek be Komáromi Sanyinak, vagy a harmadik mérnök társunknak Pistának. Persze jobbára felesleges voltam, de még így is jobban jártam, mint a melósok, akinek a felét szúrópróba szerűen elküldte az öreg télire munkanélkülinek. Nem nagyon forszírozta sem Sanyi, sem Pista, de még az öreg sem, hogy tényleges növeljem a létszámot itt vagy ott....