Hírek

OKT.
2.
2019

Nancy történetei - Élménymesélések: Huncutkodás az első fiúval

Cseperedtünk szép lassan felfelé és a szexuális kíváncsiság egyre fokozódott bennünk. Már 7. osztályosok voltunk, 13 évesek kb. A fiúk egyre jobban hencegtek magukkal, ki mennyire menő, mennyire izmos, sportos, sármos. Mint az állatvilágban, tetszelegtek nekünk nőstényeknek, hogy kiket kell majd válasszunk. Persze nem családalapítás a cél, csak elcsattan az első csók, esetleg meztelenre vetkőzünk. Már ilyen korban is menő az, ha valakinek van barátnője, persze a maga komolyságával. Ekkor még nem öltöztünk miniszoknyába és öltöztünk csipkés fehérneműbe, ami kilátszódott, ha lehajoltunk. Bemelegítő, póló, egyszerű lányéletet éltünk.
Persze mint minden lányt, engem is érdekeltek a fiúk, nem akartam lemaradni semmiről, hogy nekem ne legyen pasim, táncpartnerem, és egyéb titulust kapó fiú társam. De nem erőltettem semmit. Voltak helyes kis kölykök az osztályban és más osztályban is.


OKT.
1.
2019

Popsiba :)

Eljegyzési évfordulót ünnepeltünk, amikor a kelleténél többet ittam otthon náluk, és még a kis mennyiség is kiütött, mert akkor ittam életemben először.
Volt neki egy kisebb meglepetésem, volt ilyen bugyim, ami teljesen hálós és ha felveszem megfeszül a fenekemen és a puncim is nagyon jól kirajzolódik benne.
Kiment valamiért a konyhába, én addig gyorsan bebújtam az ágyba, és csak ez a bugyi volt rajtam.
Bejött, bebújt mellém az ágyba és szorosan hozzám bújt, mert mi mindig úgy alszunk el.
Ekkor fedezte fel a fehérneműt, és tényleg nem tudta, hogy milyen lehet és arra kért mutassam meg neki.
Nehézkes volt a felkelés, mert a fejemet sem bírtam el a sok ivászat miatt, de sikerült, legalábbis csak annyira hogy négykézlábra tudjak állni, fejemet a takaróba temettem és gyönyörűen bepucsítottam neki, így téve láthatóvá mindent amit látni akart.


Annabelle éjszakai játéka

Fordítás
Lágy szellő fújt a meleg déli éjszakában, Annabelle kint sétált a sötétben. Kissé hűvös volt és a piros topja rátapadt a melleire.
A melltartója és a bugyija kezdett egyre kényelmetlenebb lenni. Körülpillantott van - e valaki a közelében. Ők egy eléggé nagy dohányültetvényen éltek, ami már a polgárháború óta a családjuké, így most nem a megszokott környezetében volt,de ott mindig a szolgák és a gyerekeik jártak - keltek, akik sohasem látták eddig a testét vagy más dolgokat. Most egy kis magányra volt szüksége. Levette a nyirkos, fehér bugyiját a ruhája alól, majd felnyúlt és kikapcsolta az összeillő melltartóját. Talált egy kis széket és leült. elkezdte simogatni a naponta fazonra igazított punciját.


SZEPT.
30.
2019

Beteljesült vágy

A kanapé nagyot nyikkan, ahogy belevágódom a közepesen elnyűtt párnái közé. Elégedett sóhajjal hajtom hátra a fejemet lehunyt szemmel. Kimerülten az egész napos strandolástól a családi szabadság első napján. Hallom, ahogyan Rita, a kedvesem szokásához híven nem túl lelkesen motoszkál a bérelt lakásunk konyhájában, valószínűleg vacsorának valót keresve, majd mikor nem talál azonnal ehetőt, borzasztó átkokat szórva lát neki szendvicset gyártani. A helyzet az, hogy ez az én felvállalt feladatom az év szürke hétköznapjain, de megmondtam, a nyaralásunkkor ez nem így lesz. Ezen kijelentésem nem aratott indulás előtt nagy sikert, de hát néha férfinek kell lenni, a teremburáját, he!
- Api, nagyon fáj a fejem! – nehezedik rám egy ötven kilónyi, bársonyos, de a szokásosnál melegebbnek tűnő test. A nevelt lányom lopakodott hozzám és öt évnyi szokásának megfelelően csüccsen az ölembe.


Az otthonban 2.rész

A váratlanságával és szenvedélyességével elbódító szituáció teremtette meg tehát a naplóírás ötletét. Persze folyamatosan ott motoszkált bennem a kérdés, hogy Éva nővérnek mi örömet tudna ez szerezni, de egyelőre elhessegettem a gondolatot. Majd úgyis megtudom tőle. Az emlékek felidézése, történetté formálása pedig a magam számára is igazán fontos, kellemes időtöltésnek ígérkezett az otthon napi rutinjában. Az eset után persze napokig nem tértem magamhoz, szinte évtizedeket fiatalodtam. Reggelente úgy állt a farkam, mint ifjú koromban, és Éva nővér pinájának emlékére jól kivertem magamnak. Noha az interneten tömkelegével találhatóak pornóoldalak, nem tudtak érdekelni mások baszásai. Ám Éva nővér elképesztő hatást tett rám: volt, hogy naponta háromszor is kézbe vettem a szerszámom, és rendes adag gecit lőttem ki minden esetben. No de hogyan tovább? - gondolkodtam.


SZEPT.
27.
2019

Anyám huga

Nyáron papáméknál voltam gazdaságban segíteni. Nagynéném szobájában volt ilyenkor a szállásom ahol 2 ágy össze volt tolva és így aludtunk. Én akkor 20 éves voltam nagynéném csak 2 évvel idősebb nálam. Kevés önbizalmú srác voltam akkor még szűz. Nagynéném vékony testalkatú lány, nem túl nagy de annál formásabb mellekkel. Évek óta nem találkoztunk, meg is akadt rajta a szemem. Eszter épp egy hosszabb kapcsolaton volt túl. Viccesen meg is jegyezte:
ha arra ébrednék hogy a nyakamban van bocsi előre is, csak a megszokás, álmában gyakran bújt a barátjahoz. Viszonylag hamar elaludtam, de kis idő múlva felébredtem. Nem hagyott nyugodni a tudat, hogy egy ilyen jó nő fekszik mellettem. Kicsit forgolódtam és füleltem, semmi reakció. Úgy tűnik mélyen alszik. Óvatosan átnyúltam a takarója alá. Megsimítottam a karját, nem mozdult. Erre felbátorodva szép lassan elkezdtem az oldalát simogatni.


Lassú mélytorok

Lassan enged keze szorításából, amivel fejemet tartja ágyékán. Nedves ajkaim kimérten siklanak végig hímvesszőjén, egészen a tövétől a makkjáig kiengedve azt torkom finom szorításából. Makkját még a számban tartva megállok, hogy az összegyűlt sikamlós nyálat szétdolgozzam nyelvemmel. Érzékien körzök, majd nyelvemet rajta tartva, azzal alulról érzékien végignyalva kiengedem teljesen ajkaim öleléséből.
Miközben kifújom magam őt sem hagyom magára, hanem tenyeremből hengert formálok és azzal nyolcasokat leírva izgatom, kenem szét rajta sűrű nyálamat. Olyan lassan mozgok a tenyeremmel, hogy ő már felnyög, elnyomja kínját. Azt hiszem, ha most ütemesen szopnám vagy izgatnám egy percen belül elélvezne. Már legalább fél órája szopom őt, nem csoda, hogy a végét akarja.... Még nem kapja meg.


Családi hagyományok

Családi hagyományok Családi hagyományok Családi hagyományok

SZEPT.
26.
2019

Márti, a nagyfarkú férje és annak a szeretője

Mártival már jó három éve egy cégnél dolgoztunk, amikor ez történt.
Velem egyidős, 35-ös csaj volt. Jó testű, nem nagy, de formás mellekkel, elváltan, egy házasság után. Vagány csaj volt, amellett, hogy két nyelvet beszélt perfektül a magyaron kívül, nagyon eszes, és egyáltalán nem fogta magát vissza, ha arról volt szó.
Kerülgettem egy darabig, jó lett volna elkapni, de jó másfél éve férjhez ment. Nem is akárkihez, a cégünk egyik fontos beszállító partnercégének tulajdonosához. Ő is nagyjából velünk egy korú.
Aztán tavaly szilveszterkor olyan történt, amit nem hittem volna, hogy velem megtörténik.
A cégünk az egyik Balaton melletti szállodában tartotta az évzáró bulit. Ott volt Márti is, a férje is, de a srác hamar eltűnt. A régi vonzalom okán egész este vele táncoltam, és minél többet ittunk, úgy éreztem, egyre jobban simul, dörgölődzik hozzám.