Taníts meg szopni!

Szavazás átlaga: 7.85 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 14.
Hossz: 56 444 karakter
Elolvasva: 1 332 alkalommal
16 éves koromban megkértem a nővéremet, hogy tanítson meg szopni. Elég béna vagyok ahhoz emiatt a fiúk mindig ott hagynak és ez roppant idegesítő.
De csak a szopásra. Utálom lányokkal csinálni – egyezik végül bele ezzel a feltétellel. Tehát már az elején megállapodunk a nővéremmel, hogy semmi másra nem kerül sor köztünk. Azért őt kértem, mert neki mindig van pasija és hozzá mind dögös.  
– Figyelj Évi! Te hogy csinálod, hogy azt a pasit kapod meg, amelyiket akarod. Ráadásul mindig te szakítasz. Egyszer se hagyott ott egyik se, igaz?
Azt mondta, hogy:  
– Az a titka, hogy meg tudjuk tartani a pasit, ha megadjuk neki azt, amire vágyik. A legtöbb férfinak elég ugyan, ha naponta egyszer-kétszer megdughatnak – aki ennél is ritkábban akarja, az felejtős – de ez így nagyon unalmas és egy idő után ők is megunják. Kell hát valami, ami színesíti a szexet, mert a fiúknak a szex a mindenük. Nekünk lányoknak ugyan sokkal többet számít néhány epekedő pillantásuk, csókjuk és más romantikus dolgok, de nekik szükségük van arra, mert az agyuk nem képes a romantikára hangolódni. A legtöbben nem is tudják azt egymástól megkülönböztetni. Képzeld, az utolsóval lehetett aránylag értelmesen beszélgetni ilyenről és ő azt mondta, hogy nincs különbség a pornó, a szex és a romantika között. Ugye milyen buta?
– Tényleg elég ostoba. Már hogy ne lenne különbség?! A pornót a kurvák csinálják, a szexet a házaspárok, a romantikára meg mindenkinek szüksége van. Elvégre masztizni mindenki szokott.
– Ejnye! Hát hiába olvastad a naplómat, nem tanultál semmit?
– Én nem is... – kezdtem mentegetőzni, de abba hagytam, hiszen már eszembe jutott, hogy egyszer lebuktam, de nem szidott meg érte. Akkor azt mondta, hogy megengedi, mert a kis húga vagyok és engem mindenkinél jobban szeret, abból meg még tanulhatok is. Pffuujjj... tanulás! Soha többet nem olvastam bele.  
Na jó, egy kicsit mégis, de abban nem olyanok voltak részletezve, hanem inkább csak az események, amiket csináltak a srácokkal. Igen, néha nem csak eggyel. Volt akik , de a naplójában azt is leírta, hogy ő rendezte így, tehát nem is tehettek volna a pasik mást. Ok, tehettek volna, mert meghagyta nekik a választás jogát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 26 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.85 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
fiesta14
2024. április 20. 09:27
#5
Nekem tetszett.
2
veteran
2024. április 16. 07:02
#4
Jó sztori.
2
Titti
2024. április 15. 10:02
#3
Nekem is tetszett, de én elfogult vagyok. 😊
1
Fuller
2024. április 14. 21:51
#2
Selymi ez jó volt, nagyon tetszett! 👍
2
T
Törté-Net
2024. április 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1