Első állásom története 20. rész

Szavazás átlaga: 7.24 pont (107 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 23.
Hossz: 20 664 karakter
Elolvasva: 1 205 alkalommal
A történetben kemény s/m történések vannak, verések, kínzások. Aki ezeket nem szereti, annak nem ajánlom a történet olvasását. Ha mégis elolvasod, magadra vess!
Reggel kipihenten ébredtem. Jólesően nyújtózkodtam, szombat van, gyakorlatilag semmi dolgom, ráérek magammal foglalkozni. Elhatároztam, hogy edzek, szauna, és utána kifekszem a napra, pihenek egy jót, no meg némi szint szedek magamra. Reggelizni mentem, majd megittam a kötelező kávét, és indultam a szobámba átöltözni. Még be se tettem a lábam, hallottam, hogy a telefon. El nem tudtam képzelni ki az, felvettem és a diri hangját hallottam.

– Éva! Most azonnal gyere a szobámba, sürgősen beszélnem kell veled fontos ügyben.

Erre nem számítottam, máris tudtam, hogy az eltervezett dolgoknak lőttek. De szerintem most nem szexelni hív, valami más nyüge lehet. Átmentem, a kis nyivákoló csinibaba nyitott ajtót, de semmi mosoly, semmi üdvözlet. Bent a diri ült, láttam, hogy igen rosszkedvű.

– Komoly dolog miatt hívtalak. A külföldi partnerünk ideküldött két embert, akikkel meg kellene kötnöm egy hosszútávú szerződést, ami mindkettőnknek előnyös lenne. De se magyarul, se angolul nem beszélnek, muszáj volt tolmácsot alkalmaznom. Elém raktak egy szerződést, amit lefordíttattam, kiderült, hogy ez csak nekik előnyös, nekünk semmi hasznunk nem lenne belőle. Én is eléjük raktam a mi elképzelésünket, ami szerintem egyenlő esélyeket biztosítana. Nem tetszett nekik, hosszasan tanakodtak, majd kibökték, ha egy napra megkaphatják Szilvit, talán egyezkedhetünk. Ráálltam, másnap reggel a szállodájukba vitettem. Ne tudd meg, hogy jött vissza este. No, kis kurvám, meséld el Évának, mi történt!

– Bementem a szobájukba, és mielőtt szólni tudtam volna, hárman, mert a tolmács is ott volt, egy pillanat alatt letéptek minden ruhát rólam. Forgattak, tapogattak, a mellem rángatták, majd az egyik elém állt és alaposan pofon vágott. Majdnem eldőltem, de csak elfordult a testem, mire a másik, az ellenkező felére adott egy hatalmas pofont. Felsikoltottam és sírni kezdtem, az arcom égett a pofonoktól. Közben mindenfélét mondtak nekem, amit nem értettem. A tolmács elmondta, hogy lekurváztak, nem tetszett nekik, hogy már két pofontól kikészülök. Megragadták a hajam, és lenyomtak térdre. Elővették a farkukat, és sorban a számba dugták. Nem voltak valami nagyok, de kicsik se.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.24 pont (107 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. október 21. 16:10
#13
Jól alakul.
1
Éva596
2023. május 23. 20:08
#10
Köszi Waderlaci!
2
Ez egy válasz Waderlaci 2023. május 23. 16:59-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. május 23. 19:47
#9
Bizony harapós vagyok, ha megpróbálnak kikezdeni velem.
Hidd el nem keveset olvastam át, de az agyam ami írta a szöveget, ezeket nem volt hajlandó észre venni. A monológgal kapcsolatban egyetértek, mindig tanul az ember.
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. május 23. 16:40-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. május 23. 16:59
#8
Egész jó kis történet, főleg s/m kategóriában. Arról nem is szólva, hogy sokat ígérő a folytatás beharangozásában is.
Ami a korábbi hozzászólókat illeti: mivel itt nem szadisták szerepelnek, hanem csak arrogáns, beképzelt pöcsfejek, így semmi meglepő nincs benne, hogy a csaj kibírja, sőt élvezi a helyzetet. A sorozatban korábban már szerepeltek olyan szereplők, akik ha akarták volna, kikényszeríthették volna a csajból, hogy feladja. De itt nem ilyenek szerepelnek. És ez egy nagyon fontos különbség!!
Én hamarabb azt kérdezném meg a szakértőktől, hogy mennyit kaptak vagy adtak már eddig, hogy ennyire nagyon értenek hozzá, hogy mi az ami kibírható és mi az, ami kibírhatatlan? 
​​
2
Ulysses
2023. május 23. 16:40
#7
Harapós a néni, vigyázzatok! 🙂 Ahogy visszautalt a korábbi részek cselekményére, abból látni kell, ez egy ilyen sztori. Egyébként azt gondolom, mindenkinek joga van ahhoz, hogy legyen saját véleménye, akár osztja, akár nem másokkal.
Az írásról: az az érzésem, hogy ez kevés átolvasást ért meg. Pár helyen egy-egy mondat, félmondat erejéig átváltasz jelen idejű mesélésre. Ott meg kellett volna jelölni, hogy Éva gondolta. Nem tetszett Szilvi beszámolójának kivitelezése sem. Az ilyen monológok eléggé életszerűtlenek. El kellett volna darabolni, pl, közben elbőgi magát a csaj, meg vizet kér, meg ilyenek.
Furcsának éreztem a "beleragadott a hajamba" szókapcsolatot, nem belemarkolt akart lenni, vagy megragadta a hajamat?
Ami nagyon szúrta a szememet a "kurva", hosszú ú-val.
Igazán megjelölhetted volna azt az idegen nyelvet. Vagy legalább a földrészt, ahonnan származnak a vevők. (A szerződés nyelve egyébként biztosan angol lenne. Lényegtelen.)
Remekül sikerült redukálni a "kezdte" és az "is" szavak burjánzását, nem akadt meg a szemem zavaró szóismétlésen sem. Elég mozgalmasra sikerült a sztori
 
4
Éva596
2023. május 23. 09:49
#5
Kisfiam! Nem ártana, ha megkeresnéd az eszedet! Mert az nincs! Látom marha sok írást tettél fel. De arra, hogy írj, nincs eszed. Csak hülyeségeket dumálni! Remélem megsértődsz!
1
veteran
2023. május 23. 03:05
#2
Nehéz elhinni, hogy valaki ennyire élvezze  a verést.
1
T
Törté-Net
2023. május 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1