Hírek

OKT.
15.
2019

Gátak nélkül

A kastély, amely otthont adott a havonta összehívott találkozóknak, tökéletes helyszíne volt a vágyak minden korlátot nélkülöző megélésének. Minden úgy volt kialakítva, hogy a legteljesebb , legideálisabb körülmények álljanak ehhez rendelkezésre. A személyzet tagjai , a teljes jogú tagság jövendő aspiránsai a legteljesebb elkötelezettséggel, odadással végezték a munkájukat a diszkréció magától értetődően maximális volt. Maguk is hódoltak azon élvezetek valamelyikének, amelyek a tagokat újra és újra összegyűjtötte találkozóikra.
A labirintusszerű épület több , különböző tematikájú szórakozást kínált, ehhez csatlakozóan szobák, pihenők, cellák, és több nagy előadóterem várta hónapról hónapra a találkozók vendégeit.
A lány most az Anális Extremitások szárnyban kért szállást az elkövetkező hétre. Tervei szerint az első két nap a felkészülés jegyében telik majd.


OKT.
14.
2019

Az én utam 3. rész

A szentestét anyával együtt ünnepeltük, másnap leutaztam a nagyihoz. A vonat tömve volt, majdnem végig állnom kellett, a nagyi már nagyon várt. Amikor benyitottam hozzá boldogan jött elém.
- Nagyon régen láttalak kicsim, hadd nézzelek - átölelt, és össze-vissza csókolgatott.
- Nagyon örülök, hogy itt lehetek ismét - bújtam hozzá én is.
- Nem hiányoztam? - kérdezte, és nadrágon keresztül megsimogatta a farkam.
- De nagyon - sóhajtottam fel, és én is marokra fogtam a mellét.
- Jól van, ennek is eljön majd az ideje, de előbb vacsorázzunk - bontakozott ki a karjaimból.
Nem bántam volna, ha itt az ajtóban „kezelésbe vessz”, de sajnos erre még várnom kellett. Természetesen a kedvencemet főzte, ő alig evett, végig engem nézett, hogy zabálok.


Egri nyaralás - Második nap, napközben

Reggel sokáig aludtam, és mikor nagy nehezen kikászálódtam az ágyból, sem tudtam, mit mondjak Ferinek. Egy barátnőm egyszer azt mondta, Réka, ha azt akarod, hogy a pasid megbocsásson, szopd le, az mindig segít. Elmosolyodtam, ahogy ez eszembe jutott, meg az, hogy a nagyszobában, Katáék szeme láttára térdre borulok előtte. Na, ez lenne csak a hülye helyzet. Majd lesz, ami lesz, gondoltam, és kimentem a többiekhez kávézni. A nap lassan telt, Katának valami dolga akadt, és el kellett mennie délben, mi pedig inkább sziesztáztunk a nagy melegben. Péter le is feküdt aludni, gondolom, kifáradt az éjjel, míg mi a kanapén tévéztünk összebújva. Vmi idétlen akciófilm ment, Feri keze pedig ide-oda vándorolt rajtam. Szívesen szexeltem volna, de mégsem voltunk egyedül. Hiába az előző este, az egyszeri alkalom volt, nem kell, hogy megint meglásson Péter.


OKT.
11.
2019

Édes hármasban 1. rész

15 éves srác vagyok, Krisztiánnak hívnak, és nagyon szeretem – jobban mondva szeretném – a szexet. Azért mondom, hogy csak szeretném, mert eddig még egy lányt se dugtam meg, viszont nagyon gyakran – néha naponta ötször-hatszor is – kiverem a farkam, méghozzá egy ideje (majd’ egy éve) Chantallal, a lánytestvéremmel együtt maszturbálok, aki egyidős velem, ugyanis ikrek vagyunk. Őt eredetileg Krisztinának hívják, talán mert szüleinknek hirtelenjében nem jutott más név az eszükbe, amikor a világra jöttünk. Félreértések elkerülése végett, tehát hogy világos legyen, melyikünket hívják, ha szólnak valamelyikünknek, őt kiskora óta az egész család és ismeretségi körünk is a második keresztnevén Chantalnak, azaz magyarosan kiejtve Santálnak hívja – kivéve engem, mert nekem csak Hugi, pedig talán csak öt perccel fiatalabb nálam.


Fülbevaló 2. rész

A szünidő leteltével eljött az idő, hogy visszaköltözzem tesómékhoz. Már rettentően vártam és őszintén készültem is rá. Na, nem az iskolára, hanem vágyaim teljes mértékű beteljesítésére tesóm felesége által. Timi félrelépéséről készült videót több példányban másoltam, előítéleteimet Lacival szemben magamban elrendeztem és mivel sosem volt jó testvérem, úgy gondoltam sokat nem vesztek, ha esetleg nem úgy sül el a dolog, mint ahogyan képzeltem. Úgy indultam hozzájuk, hogy minden mindegy alapon, de már ezt nem bírom tovább, mert csak Timi jár a fejemben állandóan. Gyönyörű és észbontóan szexi teste. Használni akartam, birtokolni és perverz hajlamaimat (kiszolgáltatott helyzeténél fogva) kiélni rajta.
Hozzájuk költözésem után minden bátorságom elszállt. Iskolába jártam és Timi bámulásával, majd farkam verésével teltek napjaim.


OKT.
10.
2019

A majdnem elfeledett vágy

Már három napja erre az eseményre készülődtem. Valamelyik rokonunk készült férjhez menni. Különösebben nem izgatott, hogy kicsoda mivel nem nagyon tartjuk a kapcsolatot a rokonokkal, de azért ha meghívást kapunk bizonyos családi eseményekre készségesen megjelenünk, családostul mindenestül, talpig kinyalva, ahogy azt kell. Anyámnak amúgy is különösen fontos volt a külső, meg a megjelenés. Én annyira nem voltam oda ezért, de élveztem a masszázst, a kozmetikát, a manikűrt, pedikűrt, szoláriumozást és minden egyéb nőcis programot az anyukámmal. Jól esett a feltöltődés, kívül belül vonzónak éreztem magam. Rám fért.
Ugye elérkezett az esküvő napja, 10 óra fele felkeltem, belebújtam köntösömbe, megittam egy kávét a teraszon és elszívtam hozzá egy cigit. Jó volt itthon lenni, amióta főiskolába járok nem igazán voltam itthon. Elkezdtem készülődni. Éreztem, hogy ez a nap különleges lesz.


Munkahelyi 2. fejezet - Cicaharc

Végre elérkezett a csütörtök este, amikorra is egy újabb klub látogatás volt megbeszélve. Gyalog indultam el a találkozóra, közben mélyen elgondolkodva értem a megbeszélt találkozó helyre. Giselle csilingelő hangjára lettem figyelmes, miközben megállt mellettem a kocsival:
– Helló! Korán ideértél! Várj, leparkolok.
– Igyekeztem nem késni, és lemaradni rólad – léptem az autójához, miután helyet talált. Előzékenyen kinyitottam neki az ajtót, hogy segítsek kiszállni. Nagyon merész ruhában volt: mélyen dekoltált felsőben, extra rövid szoknyában, és persze combfixben, melynek a csipkéje teljesen kilátszódott. Jól állt neki ez a kurvás szerelés. Kiszállásnál ráadásul eléggé szétnyitotta a combjait ahhoz, hogy lássam: bugyit sem vett fel. Makkom máris pulzálni kezdett, de az aznapi kínzás miatt még sajgott, amitől meggörnyedtem.


OKT.
9.
2019

Életem állomásai 1. fejezet

Bevezetés
Szia kedves olvasó! Elég régóta követem az oldalt, és megfogalmazódott bennem, hogy én is írjak. Nagyon sok izgató, és jó történetet olvastam már, de mindig felmerül a kérdés, hogy vajon mennyi valóságalap tartozik ezekhez a sztorikhoz.? És így jutottam el idáig. Leirom a saját élményeimet, a saját szexuális életem. Előre szólok, hogy voltak ( és remélem lesznek) húzós sztorik amiket nem mindenki szeret. De ezt majd előre közlöm. A diszkréció kedvéért a neveket megváltoztatom. Kétlem, hogy a szereplők közül bárki is olvasná az itt leírtakat de soha nem lehet tudni mit hoz az élet. Ja igen. Pár szó magamról. Csak, hogy nagyjából képben legyünk.
Ezen írás megkezdésekor éppen a 31.-ik életévemet készülök betölteni. Nem vagyok valami jó pasi. Ezt tudom is magamról. Jelenleg kicsit többet mutat a mérleg mint azt én szeretném. Igyekszem a zűrös és rohanó életemben egy kicsit sportolni, edzeni több kevesebb sikerrel.