Hírek

SZEPT.
26.
2019

Azok a boldog kilencvenes évek 6. rész - Márti és a Dán

„Bár kreol bőre rögtön elárulta származását, Mártit igencsak megbámulták a férfiak. Hollófekete haja, sötét szeme, rúzs nélkül is vöröslő ajkai a Káma Szútra lapjain szeretkező szépségekhez tették hasonlatossá. Indiai sorstársaihoz hasonlóan ő is hamar megtanulta mi mindenre használható puha szőrrel keretezett hasadéka. A bátya egyik haverja volt az első, aztán mások is jöttek. Az öcsikéjével is szeretett játszani. Miközben a kukkiját szopogatta, az lelkes kiscicaként nyalogatta punciját. Sajna a vidám gyerekkor hamar véget ért. Miután bezárták azt a bányát, ahol apja dolgozott a család szétesett. Anyja és nővére visszatért a legősibb mesterséghez, faterjét egy kocsmai verekedésben megkéselték, a többi testvére meg egymásután köddé vált. Ő járt a legjobban, a nagynénjéhez került, aki rendesen bánt vele, iskolába járatta.


SZEPT.
25.
2019

A cseléd 1. rész

Bevezető
Az egyetlen valamire való ruhám volt rajtam, amiben elmehettem a távirat által megjelölt címre. Nagyon rosszul állt rajtam, de tényleg nem volt más, amit fel tudtam volna venni. Megpróbáltam a lehető legjobban kitisztítani és kivasalni… de így sem voltam elégedet vele.
„eh… ez esélytelen” - dühösen néztem magam a tükörben. A hosszú barna hajam még hagyján. Azt rendbe hoztam tisztességesen kontyba kötve, ahogy azt illik… de ezek a gyűrődések és a javítási foltok a szoknyámon... „Ki fog így alkalmazni, ha meglát? Csúnya is vagyok… vézna és toprongyos.”
Gondolataim lassan fájdalmas irányt vettek:
Vékony voltam… bár mások inkább azt mondták karcsú… Arcomat sem találtam túl szépnek, de szüleim szerint nem lehet véletlen, hogy több legény bekéredzkedett már hozzánk leánynézőbe… több mint a falu többi eladó sorban lévő leányához.


Illúzió

Végre eljött ez a szép őszi nap is. Már alig vártam, hogy este a bárban iszogathassak. Egész nap csak ezen járt az eszem: vajon lesz olyan csaj, akinek bejövök? És fordítva? Egyfajta idegesség keveredik bennem, olyan elemi vággyal, ami sokkal erőteljesebben van meg bennem, mint a félsz, h mi lesz, ha....
Nagy nehezen eljött az este. Persze a legszexibb fehér neműmet választottam, és leborotváltam a lábam. Azért elég gáz lenne szőrös lábbal megjelenni. Az előkészület, olyan volt, mint mikor vizsgázni mész, és ott van benned egy jó adag drukk. Reménykedsz, hogy a tudásod elég - reménykedtem, hogy a vonzerőm és a kisugárzásom megfelelő lesz.
Mikor az utcán sétáltam a bár felé, egy részem azt mondta: Héj, Anna ezt nagyon nem kéne, elvégre mégis csak keresztény vagy, a másik felem pedig - pont leszarta. Örült, hogy végre szabad lehet, s nem korlátozza semmi a beteljesülésben. Ennek az örömével érkeztem meg a bárba.


SZEPT.
24.
2019

Forró téli este

Egyedül fekszem az ágyban. Nagyon meleg van, hisz be van csukva az ajtó és a fűtés fel van tekerve. Egyre gyorsabban ver a szívem, a meleg hatására kinyitom az ablakot és a pára lecsapódik rajta. Egy póló és egy csipkés francia bugyi van rajtam. Ami igazából csak fél francia. Rásimul a domborodó fenekemre. Kicsiket kinezek az ablakon hisz feljebb kellett húznom a redőnyt hogy jöjjön is be levegő. A hideg hatására és hogy nincs rajtam melltartó a pólómon átlátszódik gyengéden a mellbimbóm körvonala ami egyre jobban rajzolodik ki hisz reagál a hőmérsékletváltozásra. Elméllyedek az éjjeli tájban és kiülök az ablakba. Süti a combomat és a fenekemet a hideg ahogy a párknáy fagyos csempéjén ülök de a látványért megéri.
Ebbe a pillanatban hirtelen kinyílik az ajtóm de mire már odakapnám a fejem már Bence karjaiban vagyok és éppen finoman behelyez az ágyba és betakargat.


Mozi élmény

Ha nagyon tele a tököm lejárok egy erótik moziba és békés faszverőként végignézek egy-két filmet és az meghozza a kedvet egy masztira. Most is így tettem. A leghátsó sorba szoktam ülni és mindenkitől aránylag távol húzogatom a faszom élvezésig. Néha a homo oldalra is átmegyek, mert az sem hagy hidegen, pláne ha valami jó akciózást is látni. Vannak akik szeretik a nagyobb nyilvánosságot és még besegítőt is elfogadnak, kicsi rakás nagyot kíván alapon.
Most ott szinte senki sem volt. Mentem a hetero részre. Ott meg kimondottan zsúfolt volt.
Beléptem és elindultam a szokott helyem felé. A szemem még nem szokott hozzá a sötéthez és emiatt több lábban is megbotlottam. Azt gondoltam véletlen lehet, de mindegyik botlásnál a segítő kezek megtapogattak elölről, hátulról simogatva. Mire a szokott helyemre értem, már alig álltam a lábamon, bezzeg a faszom már félkemény volt a fenekem, faszom simogatásától és nyomkodásoktól.


SZEPT.
23.
2019

Elítéled az anyát? 6. rész

Megijedtem, amikor meghallottam barátnőm hangját a szobában. Egyből abbahagytam Tomi szopását.
- Kriszti! Figyelj meg tudom ezt magyarázni – mondtam idegesen.
- Kíváncsian várom, hogy miért szoptad a fiamat és mit keresel anyaszült meztelenül az ágyában.
- Tudod, tegnap mindketten részegek voltunk, amikor hazajöttünk és hát megtörtént, hogy lefeküdtem Tamással.
- De miért pont az én fiammal? Pont azért mentünk el bulizni, hogy megismerkedj valami pasival, aki jól megdug és nem azért, hogy a gyermekemmel dugjál – nézte a spermás óvszert, az ágy mellett.
- Nem voltak jó férfiak, és a fiad meg kéznél volt.
- Jó volt Eszti nénivel a szex – vágott közbe Tomi.
- Te csak hallgassál!
- Hogy mertél lefeküdni a fiammal? – kiabált rám.


29. születésnapom 9. rész

Mit tagadjam, volt mit megemésztenem hazafelé. Elképzeltem Zsu-t szeretkezés közben, de mindig csak részek villantak be. Ekkor fedeztem fel, hogy én még csak Hugival láttam őt szeretkezni, de az nem az igazi. Azért voltak fenntartásaim. Magamban Péterrel is sikerült megbarátkoznom. Hugit kivirulni láttam mellette. Aztán Hugira is vágytam már, mit tagadjam, de úgy látszik, hozzá már csak úgy férhetek, ha Péter is jelen van. Akkor már Zsu sem hiányozhat.
Hazaérve Zsu egy fotelban olvasott. Hozzásiettem, megcsókoltam.
- Éhes vagy? - kérdezte.
- Igen. Te ettél már? - kérdeztem vissza.
- Még nem, Téged vártalak.
Azzal kiment a konyhába. Követtem. Már meg is volt terítve, csak kitette a kaját. Hideget ettünk.
- Nem is kérdezed, hogy miért ilyen későn értem haza?


SZEPT.
20.
2019

Családban 1. rész - Anyám kényeztet 2. fejezet

Most figyeltem fel arra, hogy két apró részletet elírtam az öcsémmel kapcsolatban. Nem augusztusi, hanem június eleji (az unokanővérem augusztus végi) születésű. A másik vélhetően kisebb hiba, hisz a 7-es és a 8-as egymás mellett van, és véletlen csúszhatott át az ujjam a 7-re. Az öcsém 38 múlt június elején.
Másnap az ébredés mámoros volt, hisz egy gyönyörű 40-es nő mellett ébredhettem. Ez a nő nem volt más, mint azaz asszony, aki felnevelt. Hát igazán csak ekkor kezdtem el felfogni azt, ami a megelőző két éjjel történt.
- Jó reggelt egyetlenem! köszöntött édesanyám
- Szép napot gyönyörűség! válaszoltam bókkal a becézgetésére. Eközben anyám már megint kezdett kicsit rossz helyen keresgélni. Nem vette észre, hogy a bokszerem már foglalt hely. De, hát a keze pedig éppen a farkamon talált magának pihenési lehetőséget.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 38. rész

Szerda
Enzo megtartotta ígéretét, és a napokban felhívta Lorenát. Megbeszéltek egy randit, ami egy délutáni kávézást jelentett a belvárosban. A lány örömmel ment bele a dologba, pedig ezelőtt soha nem találkozott direktben egy olyan pasival sem, akivel korábban volt már egy éjszakás kalandja. Sőt, még telefonszámot sem adott meg senkinek, leszámítva azt az esetet, amikor valaki egy hamisat kapott meg tőle. Most valamiért mégis lelkesen, illetve kíváncsian várta a randevút.
***
A meghívás nem akármilyen kávézóba, hanem az egyik fővárosi Starbucksba szólt. Lorena a teraszrészen bolyongva, szabad asztalt keresett magának. Leült, majd nem sokkal később meglátta a fekete szövetnadrágot, valamint barackszínű inget viselő férfit, amint épp felé tart. Puszival köszöntötték egymást, aztán leadták a rendelést. A nő egy üvegből készült, talpas, füles pohárban kapta meg tejszínes, fahéjas kávéját.