JÚL
24
2018

Coming Out - Az első valódi

homo

Ezt a történetet sem jómagam találtam ki. Ez az egyik legjobb haverommal történt meg. Nem kell nagyon meglepődni, hogy ez már nem az első történetem, amelynél egy-egy haveromra, vagy annak testvérére hivatkozok, hogy tőle kaptam meg. Nekem, az exemnek és a jelenlegi páromnak valamint az öcsémnek és az Ő exének valamint új párjának egy elég nagy kb. 250-300 főből álló baráti társaságunk van, melyből többen közös és régi haverok, így azok a fiúk is, akik a történet főhősei. A történetet Palitól kaptam és az Ő kérésére küldöm el. A szöveg megfogalmazása az „Ő műve”. Én csak ezt a pár soros kiegészítőt írtam hozzá. Remélem, hogy a hosszú bevezető ellenére is sokaknak felkeltettem az érdeklődését és végig fogják olvasni. Jó szórakozást.
Pali vagyok, 18 éves múltam januárban. Édesapám 2 éves voltam, amikor elhunyt. Anyu egyedül nevelt fel engem. A mostani férjével (Tomi) kb. 1,5 éve jöttek össze.

JÚL
23
2018

Elkóborló kéz

családi, testvérek

** AMY **
Minden nagy dolog egy aprósággal kezdődik. Amy vagyok. A szüleimmel és a bátyámmal élek egy tömbház negyedik emeletén. Mark technikusnak tanul a helyi főiskolán én pedig gimnáziumba járok. Sohasem volt sok pénzünk és a város egy meglehetősen szerény negyedében lakunk, de mindig szerető család voltunk. Egyszerű örömök - ez volt a kulcs a boldogságunkhoz. Az egyik ilyen a közös tv nézés volt. Régen mindannyian a kanapéra telepedtünk, néha betakarózva, néha nem, és együtt néztük a műsorokat. Ahogy Mark és én egyre nagyobbak lettünk apa az ablak melletti fotelbe szorult. Természetesen voltak barátaink és eljártunk ide-oda, de a heti két-három ilyen közös alkalom megmaradt. Kölyökként Mark és én gyakran összebújtunk a pléd alatt és felváltva hajtottuk fejünket a másik vállára. Kényelmes és ártatlan dolog volt.

*  *  *

Nagyvad

hetero, munkatárs

Ingatlanügynökként dolgozva a kedvenc részem a „vadászat”, legalábbis én így hívom azt a feladatot, amikor az utcát róva figyelem a környezetet, beszédbe elegyedek vadidegen emberekkel, vagy a már korábbi portyákról jól ismertekkel és el-elkapok egy-két potenciális eladnivalót. Kevesen szeretik ezt, mert munkaigényes becserkészni az eladókat, bizalmat építeni ki velük, de... én szeretek vadászni, szeretem a változatos újdonságokat. Ennek az a következménye, hogy ha egy-egy új kollega érkezik, általában velem küldik el, hogy tanulja meg hogyan kell ezt igazán jól csinálni. Nem mondom, hogy örülök ennek a kitüntetésnek, mert az újoncok nagy része bőven nem érik meg a fáradtságot, de néha akad egy-két gyöngyszem. A tegnap belépett legalább jól néz ki és van az egész megjelenésében valami, ami megmozgatja a fantáziámat.

*  *  *
JÚL
20
2018

Minta

családi, iroda, anya-fia

Dr Maria Ramirez komoly gondban volt. Az egyik hűtőt nem állították be megfelelően és a benne levő minták használhatatlanná váltak. Egyszerű technikusi figyelmetlenség volt, de a helyzet most nem volt egyszerű. Maria a labor hivatalos vezetőjeként felelt azért, hogy minden rendben működjön. Még komplikáltabbá tette a dolgot, hogy esélyes volt a Kutatás és Fejlesztés részleg hamarosan megüresedő posztjának betöltésére. Egyike lehetne annak a néhány nőnek, aki valaha ezt a címet viselte. Most nem jöhet szóba semmilyen kudarc.
A munkát a tervek szerint pontosan 10-kor kezdték volna. Egy óra múlva. A halasztás nem opció. Igazából egyetlen kémcsőnyi sperma is elegendő lett volna ahhoz hogy az aznapra tervezett méréseket elvégezzék és időt nyerve beszerezzék a hiányzó mennyiséget. De honnan vegyen? Kellett valaki aki hajlandó egy kis mintát adni. Azon gondolkodott hogy kihez fordulhatna, de tétovázott. Ez nem illett hozzá.

*  *  *

Édesötös

gruppen, férj-feleség

Ez a történet két hete történt, amit most nektek elmesélek. Bence vagyok, harmincegy éves. Feleségem Melinda huszonnégy éves. Nagyon szép és aranyos arca van, kicsit vágott szeme, ami még vonzóbbá teszi. Nagyon fehér puha a bőre, jó érzés hozzá simulni. Hátközépig érő dús szőkés barna haja van, ezenkívül zöldes-barnás árnyalatú szeme. Van rajta felesleg, de emiatt csak még puhább és aranyosabb, nem mellesleg egész szép méretű mellei vannak, amit nagyon szeret, ha simogatok. Természete nagyon aranyos, megértő, segítőkész.
Nemrég házasodtunk össze, nagyon szeretjük egymást. A mi kapcsolatunk három éve kezdődött, de már több mint hét éve ismerkedtünk meg. Azt tudni kell rólunk, hogy mindketten nagyon szeretjük a testi élvezeteket. Meg is beszéltük, hogy egyszer kipróbáljuk a hármas felállást. A feleségem először kicsit csodálkozott, de aztán legnagyobb örömömre belement a dologba.

*  *  *
JÚL
19
2018

Egy balatoni este

hetero, nyaralás, tini

A Balaton déli partjának egyik városában történt, 3 hétre jöttem dolgozni a vasárnapom és a hétfőm mindig szabadnapok! Mivel a nagybátyám éttermében dolgozom ezért unokatesóm is ott volt! Egyik este a család egyik ismerőse jött be az étterembe és a barátjának a lánya, Lili és a barátnője Vivi! Igazi kis pesti ribancokról van szó!
Én Vivire vetettem szemet egy szombati napon, ekkor személyesen még nem ismertem őket. Másnap mivel szabadnapos voltam így este lementünk vacsorázni az étterembe, ők is ott voltak és unokaöcsémmel odaültünk. Vivi széparcú, selymes barnabörű, fekete majdnem vállig érő haj és szép kissé telt alak, pont jó ugyancsak telt keblekkel! Egy fehér póló volt rajta és egy majdnem térdig érő fekete szoknya, amik között a hasa és a köldök piercingje kilátszott ez elindított bennem valamit. Megvacsoráztunk, majd meghívtak, hogy menjünk el velük a sorra este. Több sem kellett, azonnal igent mondtunk!

*  *  *

Unokabátyám és én - A tesi tanár

homo

Ez egy teljesen kitalált történet az előző részhez ami szintén kitalált.
Mivel nevet nem írtam a főszereplőnek így legyen Adrián.
Talán legtöbben arra számítotok, hogy Gáborbával történt meg az együttlét elöbb de a testnevelés tanárom Ákos hamarabb lépett. Így most azt mesélem el hogyan történt ez az esett.
Nos eltelt már egy hét is a Tomival való lebukásom óta, azóta anyum többször segített kettesben lenni vele, ami sok szopás illetve anált követett amit főleg imádok.
Anyummal vettünk férfi tangákat, nagyon sexy darabokat jobban már csak azt hordok, max ha tesi óra van az iskolában akkor aznap húzok fel fecskét ami nem a sima régi fehér, hanem szintén ebay és társai oldalakról való modernebb fajta.
Tomi imádta is ha tangában vagyok nagyon be tudott gerjedni a popsimra és a szörtelen testemre. Egy éve már, hogy edzek popsira meg minden másra, de nem kigyúrt izmos állat akarok lenni csak szálkás.

JÚL
18
2018

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 21. rész

hetero, Valentin-nap

- A múltkor átmentem Szabihoz… és nem szexeltünk, csak leszoptam - mondta Timinek Lorena, miközben a hazafelé tartottak az edzőteremből.
- És? - kérdezte Timi.
- És a számban ment el - fejezte be a lány - De ugyanezt csinálta a múltkori pasi is.
- És?
- Semmi, de Te hogy tudod lenyelni? - kérdezte felcsattanva Lorena., mire Timi hangosan felnevetett.
- Az a legjobb benne. A pasik eléggé ki tudnak akadni, ha nem nyeled le a végén cuccot.
- Jó, de Én nem tudom megcsinálni. Rosszul vagyok az ízétől, meg az állagától - ellenkezett Lorena.
- Az ananásztól meg az ananászlétől állítólag édesebb lesz. Erről nem tudok nyilatkozni, de itass velük édes üdítőt, meg etess velük csokit! Ezek nálam beváltak.
Lorena egész hasznosnak találta barátnője tanácsait, ezért elhatározta, hogy minél előbb kipróbálja őket.