DEC
17
2018

A borosgazda 13. rész

hetero, anál, munkatárs

Dórival még néhány alkalommal voltam együtt, jó volt, de nem izgatott már annyira mint az első alkalommal. Azt is tudtam, hogy itt a nyár vége, és sajnos elmegy. Itt volt nekem Marcsi is aki az ígéretéhez híven szintén itt hagy, de ő tartozott nekem egy éjszakával.
- Főnök akkor ahogy megbeszéltük pénteken jövök utoljára. - közölte velem
Meglepetten nézhettem rá, mert nevetve folytatta.
- Az ígéretem nem felejtettem ám el, mikor lenne jó neked.
- Bármikor, de talán a szombat éjszaka lenne a legjobb.
- Nekem jó, itt vagyok olyan nyolc óra körül este, az úgy megfelel?
- Nagyon jó, várlak, de még messze a hétvége, nem lehetne egy kis előleget kapni?
Közelebb léptem, és megsimogattam a fenekét.
- Nagy kurafi vagy te főnök - -nevette el magát.

*  *  *
DEC
14
2018

Aran(y)ka és én 2. rész

családi, szűz, tini, unokatestvérek

Az előző részhez még talán annyit hozzátennék (ez talán lemaradt): A leskelődést majdnem 1 évvel korábban kezdtem. Eszembe sem jutott, hogy esetleg ő is rájött arra. Nekem eleinte leginkább az volt a szándékom, hogy végre láthassak egy viszonylag hozzám korban közelebb levő lányt is meztelenül. Az első néhány elcsípet leselkedés után kezdtem egyre furcsábban érezni magam. Nem is tudtam pontosan mi zajlik le bennem. Mi az a hang, amely folyamatosan azt súgja nekem, hogy legalább a kulcslyukon lessem meg Aranykát, amikor zuhanyozik, vagy amikor öltözködik. És ezt lehetőleg olyankor csináljam, amikor a szüleink nincsenek otthon. Bár megjegyezném, hogy ekkor már nagyjából 1 éve elég nagy rendszerességgel maszturbáltam. Volt is némi spermám. Na de az első orális elélvezésemkor első sorban Aranyka szájába, ill. testére lőttem több részletbe spermát.

*  *  *

Megvalósult álom

hetero

Oly régóta vágytam rá s egyszer csak ott volt.
Kétszer már elrontottam ezért megfogadtam, hogy most nem szabad rohanni, annak csak én látom a kárát. Ezért kitértem a vágy elől s bezártam magamba. De ő csak toporzékolt, őrjöngött a fejemben és dörömbölt folyamatosan. Ígérgetett, hogy nem tolakszik elő, hogy jól fog viselkedni s nem rontja most el s végül egy napig bírtam s kiengedtem, hiszen mikor, ha most nem.
De a vágy elhatalmasodott rajtam és nem bírtam vele. Megérintettem és azonnal éreztem, hogy hozzám simul. Innen már nem volt megállás. A nyakánál kezdtem. Válláról eltoltam hullámos haját, hogy hozzáférjek puha bőréhez. Először ujjaimmal simogattam, majd elkezdtem nyakát csókolni, nyelvemmel ízlelni bőrét. Mire feleszméltem ujjaim lejjebb vándoroltak. Teste minden porcikája reagált. Ajkaival hol harapdált, hol izgatottan csókolt, karja átölelt s éreztem, hogy ugrásra kész. Teste kíváncsian várt.

*  *  *
DEC
13
2018

A bálkirálynő

gruppen, tini, diák

A téli szünetben a két évvel idősebb Bécinek elszóltam magam. Ez kétszeresen is gondot okozott. A Fraknó utcai csapat háborút vívott a Somogyi útiakkal. Vezérünk egy nagy fiú volt, és nem sokára megnősült. Néhány este még lejárt hozzánk, elmesélte a nászéjszaka történetét. Milyen a nő, milyen érzés benne lenni, élvezni. Vezérünk egy idő után elmaradt, mert valamelyik felvetette, hogy megleshetnénk, amint a nőn fekszik.
- Kisfiúk vagytok. Nem való még ez nektek.
A következő hadi megbeszélésen elhatároztruk, hogy ha valaki egy nőre szert tesz, mindenki kipróbálhatja a testét. Erre le is tettük a nagyesküt.
Erre a nagyesküre hivatkozott Béci, amikor elkottyantottam, hogy Annával mi már másfél éve rendszeresen a szertárban szerelmeskedünk.

*  *  *

Goldi a házikedvenc

bizarr

Az én történetem 4 évvel ezelőtt kezdődött. Most 21 éves vagyok,vidéken lakok egy kertes házban a családommal. Akkoriban volt egy házőrző kutyánk aki sajnos már nagyon öreg volt és el kellett altatni. Sokáig gyászoltuk szegényt, nagyon hozzánk nőtt. Szerettünk volna egy másik kutyust, úgy döntöttünk a helyi menhelyről hozunk el egyet.
Sokáig sétálgattunk a kenelek között, ha rajtam múlt volna mindet hazaviszem, sajnos csak egyet választhattam. Annyi kikötés volt hogy nagytestű legyen, mert egy kertes házat csak nem lehet ölebbel védeni  A választásom végül is egy beige színű kan keverék kutyus lett, a hatalmas gomb szemei és a gyönyörű bársonyos szőre azonnal megigézett. Körülbelül 10 hónapos volt,utcáról került be. A gyors papírmunka és az oltási könyv átvétele után már vittük is az új házi kedvencünket.

DEC
12
2018

Vámpírok éjszakája

gruppen

Minden percemet - amit újjászületésem óta élek - egyfajta kielégíthetetlen vágy kísér, amit csillapítani egy halandó sem képes. Vágyom egy vámpír véres ajkára, hogy végig csókolja sápadt testem és egy nagy péniszre. Halandóként visszafogott fiatal lány voltam, aki inkább a könyvekbe bújt, mint inkább az ágyban.
1983 karácsonya óta vagyok hallhatatlan és, azóta minden éjszaka más férfit fogyasztottam. Egyik sem tudott kielégíteni, így inkább vacsorának voltak jók.
Százévente a halhatatlanok királyi családja egy bált rendez, ahol megjelenik a Föld összes vámpírja. A négy testvér lakhelye a Bering-szoros egyik kis szigetén helyezkedik el, de ezenkívül mindannyiuknak van külön-külön egy-egy kastélya a világ többi részén.
Először lépek be ebbe a kastélyba, ami aranyban pompázik és területe a szigetével egyenlő. Számomra viszont nem a birtok nyűgözött le, hanem, hogy mennyi magam fajta jött el, és persze a négy testvér látványa.

*  *  *

Különleges szexélményeim 45. rész

hetero

Sziasztok. Mozgalmas volt ismét a szexuális életem. Természetesen továbbra is dugom a hugomat, azonkívül megbeszéltük Zsanival, hogy titokban találkozunk apáméktól távol, sokszor lemegyünk a szőlőbe a kunyhónkba, ahol a terhes cigány szépség leszop, a szájába élvezek, aztán csókolózunk. Már épp végeztünk, épp kiöblítettem a számat egy kis pálinkával és ásványvízzel, és azt mondtam neki:
- Zsani, imádom, de rég volt benne részem, hogy egy fiatal , frissen szült anyuka a baba szoptatása közben leszopjon.
Erre Zsani elkezdett nevetni, és azt mondta:
- Perverz vagy, de nekem is vannak ilyen vágyaim már veled szemben. Ha megszültem lehet róla szó, de csak egy feltétellel. Rá fogom venni Petit, hogy gumi nélkül bassza meg a pinám, élvezze tele, és te nyald ki a kitágult, frissen baszott pinámból a gecijét.

DEC
11
2018

Egyszer régen...

hetero

Egy játszótér felé tartok. Az a célom, hogy leüljek a mászóka tetejére. Ezt a gyerekeknek szánt játékot úgy kell elképzelni, hogy van néhány lépcső fok, és a legutolsó szintnél kezdődik egy torony. Oda szoktam felülni és nézni, hogy játszanak a kicsik. Megfogom a legelső vas rudat, és elkezdek felfele mászni. Ahogy megyek egyre feljebb, fülemben lágy dallamok szolnak, ezért nem hallom, hogy valaki szól hozzám. Felérek a csúcsra, és meglátom. Egy fiú ül fent. Cigizik. Meglepődöttségemben majdnem hátra esek. Felülök a szélére, és kiveszem a fülhallgatót.
- Szia. - mondja. A torkom teljesen kivan száradva, alig tudok megszólalni, de én is viszonzom a köszönést.
- Mit keres itt ilyenkor egy ilyen szép lány?- kérdezi. Sosem tartottam magam szépnek, ezért úgy gondolom, meg persze a mellette lévő Jack Daniel's- es üvegből következtetek arra, hogy már nem teljesen józan.