FEB
15
2018

Leszbi kaland 1. rész

leszbi

Ma az egyik bevásárlóközpontba összefutottam Ilivel, az egyik kollégám feleségével, aki a férjem kolléganője és gyakran feljár hozzánk ha közös projekten dolgoznak. Két napja is fent volt nálunk, én éppen egy fejfájás utáni alvásból ébredtem és hallottam ahogy a férjemmel arról dumál, hogy másfél éve a férjével alig van közöttük szex pedig már nagyon kívánja és lassan a nők felé kacsingat hisz az nem megcsalás, meg amúgy is érdekli az is. Havonta talán két három alkalom, pedig Tibi a kollégám többször is azzal dicsekszik, hogy az asszonyt hányszor és hogyan döntötte meg.
Szóval Ilit már messziről kiszúrtam, és elkezdtem követni. Úgy hét éve ismerjük egymást és úgy tíz évvel idősebb nálam, de még most is vadítóan jól néz ki még női szemmel is és nem értem Tibit miért hanyagolja. Fekete csizmát, kosztümöt és fehér blúzt viselt. A kezei tele voltak szatyrokkal, a kabátja pedig a karjára volt dobva.

*  *  *

Munkatárssal

hetero

Semmi több. Nem voltak elvárásaim, csak boldogabbá szerettem volna tenni néhány férfit azzal, hogy könnyít rajtuk.
Igen, az után az eset után, nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy én mindössze arra vagyok jó, hogy egy hímnemű kiélje a saját szexuális vágyait a testemen. Mint egy rongy, amit a sarokba dobsz, mert annyira büdös és koszos. Amit csak akkor veszel elő, ha valamilyen gusztustalan dolgot kell feltörölni. Ha kész vagy vele, mehet vissza a sarokba. Csak egy célt szolgál, másra nem kell.
Azt az esetet elfelejteni talán soha sem fogom. Nem is arról volt szó, hogy nem érdemeltem volna meg, hiszen beismertem, hibáztam. Nem lett volna szabad engedem annak a fiúnak. De akkor sem úgy tekintem a szexre, hogy az egy olyan dologra, amit öröké csak egy emberrel végezhetek. A szex, csak egy tevékenység amit, ha jól csinálnak, földöntúli gyönyörben lesz részünk.

FEB
14
2018

Falusi románc 3. rész

leszbi, nyaralás, vibrátor, tini

Széttárt lábakkal fekszem az ágyamon. A behúzott függönyök közül néha rám kacsint a napsugár, de nem érdekel. Ahogy a tömény izzadtság és sperma szag sem, mely elborítja nyirkos testemet. Nézem a pókhálós plafont és a baszásra gondolok. Mert, amit nemrég csináltunk Ferivel az nem szeretkezés volt, szeretkezni Ákossal szoktam, aki kedves velem, finoman átölel, megpuszil, megkérdezi, hogy veszek-e be tablettát, vagy húzzon inkább gumit ... . Hoppácska! Anyám vajon mit szólna, ha bejelenteném neki, hogy terhes vagyok?
Te jó isten! – csapná össze a kezét
– Mit csinált veled az a kedves Ákoska?
Mire én:
- Nyugodj meg anya nem ő volt, hanem a Feri bácsi. Tudod ő az, aki megdugta a nagyit, majd engem is felcsinált. Csodálatos farka van. Kipróbálhatnád! Nem olyan kis ceruza, mint a papusé, hanem hatalmas, vastag és hosszú szerszám. Azt kérdezed, honnan tudom milyen az apué? Meglestem.

*  *  *

Ketten Katával

gruppen

Egy vidéki városban van cégem egy társammal. Nemrég Budapestre utaztunk üzleti ügyben, potenciális vevőkkel próbáltunk nyélbe ütni egy elég komolynak ígérkező üzletet. Egy csendes környéken lévő kellemes kis hotelben szálltunk meg. Kemény egész napos tárgyalások voltak, mindig reggelente elhagytuk a szállodát és csak késő délután értünk vissza, amikor is rögtön bezuhantunk az ágyainkba. Ráadásul, olyan hosszasan elhúzódtak, hogy a recepciós srác már jól ismert minket és magától adta a szobánk kulcsát, ha meglátott minket. Aztán végre sikerült megállapodnunk a partnerekkel, amivel biztosítottuk a cég jövőjét egy időre. Ünneplésként megvacsoráztunk egy jó étteremben, majd bedobtunk pár italt egy bárban, de mivel azért fárasztó volt az elmúlt hét, nem volt kedvünk átmulatni az éjszakát és késő este visszamentünk a hotelbe.

FEB
13
2018

Dóra

hetero, tini, diák

13:45
Csengőszó.
Máté feleszmélt gondolataiból. Ránézett farmernadrágjára, s miután a látott után érezte is az erekciót, lassan felcsúszott székében, majd körülkémlelt, remélve, hogy senki más nem vette észre izgatottságát. A barátnője (mint olyan, barát, aki lányból van), aki mi tagadás, egészen jól néz ki ma, talán ezért is gondolt rá az előbb úgy. Pulcsiját vette fel és barátnőivel beszélgetett. A tanár már kiment. A háttérben elhangzott "milyenóraleszúszás" után Máté felállt, elpakolt asztaláról, az úszáscucca felé nyúlt, majd elindult lefelé, ám mielőtt kilépett volna a földszinti ajtón az udvarra, egy érces férfi hang megállította azzal a kérésével, hogy tudna-e segíteni neki lehordani néhány zsákot az alagsorba.
A zsákokban valami keményporszerű dolog volt, 3 levitt adag után kiszáradt kezét nadrágjának szárához dörzsölte.

*  *  *

A lehetetlen valóra válása

homo

Bevezető: A történet főhőse, egy még mindig nagyon fiatal fiú.
Ezt a történetemet az egyik „barátnőm” nővérének a vőlegényének egyik sógorának nagyobbik öccsétől kaptam.
A saját nevem kivételével mindenki nevét megváltoztattam, a születésnapok dátumait +/- 1 nappal elcsúsztattam. Engem Matyinak hívnak, és 20 éves vagyok, hisz 1996. június 21-én születtem. Egy nővérem és egy öcsém van. A nővéremet Esztinek, míg az öcsémet Bélusnak hívják. A két legjobb barátomat pedig Konrádnak és Zsombinak hívják. Az öcsém 25 hónappal és 8 nappal fiatalabb, (míg a nővérem 39 hónappal és 10 nappal idősebb) nálam. Zsombi 25 nappal idősebb, Konrád pedig 37 nappal fiatalabb nálam. A lényeges dolgok 2010. május 8-án, szombaton kezdődött meg. Először az édesanyámat 7-8 éves, míg az öcsémet 10-11 éves koromtól majdhogynem napi szinten masszíroztam, így érkeztünk el az előbb már említett máj.

FEB
12
2018

Katám kezdete 3. rész

családi, szűz, apa-lánya

A zuhany után mindenki a helyére ment lefeküdni, de aludni egyikünk sem tudott az éjszaka fennmaradó részén. Én csak hánykolódtam az ágyban és végig a történtekre gondoltam, Istenem leszopott a lányom, és aztán még a seggét is megdugtam. Annyira állt a farkam, hogy reggel még egyszer kivertem Katám seggére gondolva. Nem kellett volna, mert a reggelinél Kata szó nélkül elém térdelt és leszopott.
- Egészségedre!
- Köszönöm kicsim, de anyád mindjárt itthon van és ebből semmit sem vehet észre.
- Tudom, hidd el nem is fog. Alig várom az a három napot.
- Vasárnap reggel elmegy és csak hétfő este jön haza, lesz időnk egymásra. Most pedig sipirc az iskolába, és senkinek egy szót sem.
- OK tudom. Szeretlek!
- Szeretlek!

*  *  *

Párcsere egy hétre 3. rész

hetero, nyaralás, anál, vibrátor

Az első nap után az éjszaka sem telt el esemény nélkül. Párom vagy félre értelmezte, vagy direkt azért, hogy engem húzzon, elküldte az első nap eseményeit egy videó üzenetben.
Kleonak és nekem sem kellett több. Csináltunk egy újabb videót válaszként, és az első videóval együtt elküldtük.
Vártam valamiféle választ feleségemtől, de szóra sem méltatta az üzenetünket.
Másnap hajnalban motoszkálásra ébredtem. Ágyasom ébresztgetett. Az ablakon kitekintve láttam, hogy épp hogy csak hajnalodik.
- Menjünk úszni! - mondta
Mit tehettem mást, felkaptam a fürdőshortom és résnyire nyitott szemmel követtem őt a közeli partra. Nagyon fáradt voltam és zavart a fény, de mikor megtekintettem a felkelő napot, ahogy a vízből kiemelkedik, megtöltődtem energiával. Kleo a ruháit ledobálva a vízbe futott és engem hívogatott. Megláttam a kis fiatal testét és én is vetkőzésbe kezdtem.

*  *  *
FEB
09
2018

Az én kis szeretőm 4. rész

családi, szűz, anya-fia

Visszatértünk a földre, ha lehet ezt így mondani. Bár épp most élvezett egy hatalmasat, a puncim éhesen követelte a folytatást, a lényeget, amiért ez az egész történt. Hátra néztem, láttam, rajta hogy ő is akarja folytatni. Rámosolyogtam, és felnyúlva megfogtam a farkát, és finoman húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Rögtön éreztem, hogy van még benne erő. Nem volt hiába az a sok edzés és készülődés. Pár pillanat múlva már fölötte is térdeltem, felkészülve arra, hogy a puncimba fogadjam a fiam forró csillogóan pulzáló farkát. Ajkaimmal lassan simogatni kezdtem a hímtagját. Ahogy hozzáértem beleremegtem a gyönyörbe. Pár kör után már újra kőkemény volt a farka. Belenéztem a szemébe, és ott volt az izgalom a vágy és még mindig az határtalan csodálat és szeretet, amivel először rám nézett.