JAN
02
2019
DEC
31
2018

Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk - szokás szerint - pár statisztikával nektek: 2018-ban 488 új történet (körülbelül 2000 A4-es oldalnyi) és 106 új képregény (több, mint 4400 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remekművet olvashatunk a tollaitokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
DEC
28
2018

Rémálom

családi, anya-fia

A 20 éves Sam juniort már megint rémálmok kínozták. Ez az óta van így amióta szörnyű közúti balesetet túlélte. Ő és négy barátja lesodródott az útról, az autó kigyulladt majd felrobbant. Ő és Pete barátja túlélte a balesetet, mivel nem voltak bekötve és felborulás pillanatában kirepültek az autóból. A korházban töltött hetek után végre haza jöhetett, lassan felépül. A testén alig voltak már sebek azok is lassan begyógyultak, de a lelki sebei egyáltalán nem. A korházban kapott nyugtatók hatásának elmúlásával komoly rémálmok gyötörték.
Azóta minden éjjel kiabált, hánykolódik, csapolódik és sokszor még az ágyról is leesik, olyan rémálmai vannak. Azóta Sam anyja Sally minden éjjel, amikor a fiának rémálmai voltak bement Sam szobájába és megpróbálta a fiát megnyugtatni, lecsendesíteni. Legtöbbször pedig szép simogatással és becéző szavakkal sikerült felébreszteni és megnyugtatni.

*  *  *

Luca ajándéka

hetero, iroda, diák

Irodám magányában javítottam az aznapi vizsgákat. A pénteki dolgozatok ötlete a hallgatók körében soha nem aratott osztatlan sikert. Én kifejezettem élveztem, hogy a munkamorál megmaradt romjairól menekülő kollégákkal töltött egész napos semmittevés után nyugodtan tudtam dolgozni. A téli diplomaosztó ünnepség és a karácsony előtti készülődés forgataga szinte teljesen elnéptelenítette az épületet kora estére.
Lassan telt az idő, újabb és újabb elégtelen landolt az asztal szélén várakozó kupacon. Értelmetlen vizsganapnak tűnt, ami nem volt példátlan így Ünnepek előtt. Minden évben a hallgatók széles rétege próbálkozik az oktatók év végi fáradtságát vagy épp jószívűségét több, de inkább kevesebb sikerrel meglovagolni. Az üres dolgozat ritka zsákmány, szinte jutalom a sok badarság között, amit el kell olvasni.

*  *  *
DEC
27
2018

Hotel - 1. fejezet - 1. rész

hetero, iroda, anál, munkatárs

- Mr. Sanders, akkor, ha kérhetném, jöjjön az irodámba. A belső irodába. Nem kell kopogni.
- Miss. Witting hívatott… - tette le Greg kissé értetlenül a telefont.
- Tudom, az elméleti képzést majd tőle kapja meg. Menjen, de ne maradjon sokáig! - bólintott kurtán Jake, aki még véletlenül sem tágított volna a modoros stílusától.
A srác zakatoló szívvel lépett be az oroszlán barlangjába. Még soha nem járt az apartmanból átalakított iroda belső helyiségében. A szoba egy hatalmas, bőr kanapétól, két kisebb szekrénytől, egy jókora íróasztaltól és pár magastámlás karosszéktől eltekintve üres volt. A főnökasszonynak nyomát sem látta. Csupán egy állólámpa és az asztalon fénylő számítógép-monitor igyekezett szétoszlatni a helyiségben terjengő félhomályt. Greg tétován ácsorgott a szoba közepén és már azon volt, hogy visszamegy a recepcióra, amikor a szobából nyíló fürdő ajtaja felpattant.

*  *  *

Autós suli

hetero, tini

Nigel csak nézte, hogy Cathy kilép az autóbejáróról és az jutott eszébe, talán beszélnie kellene az apjával, hogyan is szoktak felöltözni egy autóvezetői tanfolyamra. Lehet persze, hogy mikor önök tizenhét évesek voltak, akkor az aligszoknya és a felül három gombnyira nyitott blúz még megfelelő öltözet volt. Arról nem is beszélve, hogy mondja meg az ember a legjobb haverjának, hogy egész héten kigúvadt a szeme a leánya merev mellbimbóinak láttán?
Nigel kiszállt a kocsiból és hátulról megkerülte, hogy beülhessen az utasülésre.
Cathy megkerülte az autó elejét, kezét a motorháztetőre tette és ujjaival végigsimított rajta menet közben. Másik keze blúzának fehér gallérján volt.
– Szevasz, Nige – turbékolta.
– Szervusz, Cathy.

DEC
24
2018

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!

Ennek örömére egy karácsonyi külön-frissítéssel is szeretnénk kedveskedni nektek a fa alá! :)

A Törté-Net Szerkesztősége
*  *  *

Jótestvéri viszony 10. rész

családi, tini, anya-fia, testvérek

Anita kéjesen nyögdécselt, élvezve a mögötte álló öccse farkát, ahogy ki-be járkált nedves puncijába és észre sem vették amikor bejárati ajtó hallkan becsukódott a lakásban. Amikor szexeltek mindig bekapcsoltak valami zenei csatornát a tv-ben vagy a Hi-Fi lejátszót, hogy még csak véletlenül se hallhassák meg üzekedésük hangjait a szomszédok a vékony lakótelepi falakon keresztül. Délelőtt tizenegy óra volt amikor az anyjuk elment dolgozni, délre kell beérnie, akkor nyit a 'csehó' ahogy Peti nevezte azt a kocsmát ahol Rita dolgozott minden második nap tizenkét órában. Hajnali egy-két óra mire a főnöke haza furikázza és addig övék a lakás. Amikor Rita elment, Peti az ablakhoz lépett, hogy megnézze amikor kilép a lépcsőházból, - Elment, miénk a pálya bébi! - szólt az ágyon fekvő nővéréhez és ledobta magáról a pólóját egyenesen Anita terpeszben lévő lába közé, aztán következett a rövidnadrág,

*  *  *

Karácsonyi meglepetés

hetero, anál, karácsony, unokatestvérek

December 24-ét mutatott a naptár, gyönyörű nyári nap volt Argentínában. A Diaz család tagjai arra készültek, hogy a szokásos módon összegyűlve, együtt ünnepeljék a karácsonyt. Idén Matias családja vállalta a vendéglátó szerepét. A ház a pincétől a padlásig fel volt díszítve. A nappalit hatalmas fenyőfa uralta, a folyosókon és az előtér falain girlandok lógtak. A kertben egy nagy asztal és mellette három kisebb sorakozott karácsonyi mintázatú terítőkkel. A tányérok és evőeszközök között minden lehetséges helyre gyertyákat állítottak.
Az érkezők első csoportjában volt a fiú unokahúga. Sofia látványa szinte megbénította Matias-t. A lány laza, V kivágású blúzt, fekete nyakpántot és szűk fekete bőrnadrágot viselt. A sminkje szépen kihangsúlyozta mélyzöld szemeit. A kapcsolatuk tavaly változott meg. Mindketten becsíptek kissé az akkori családi összejövetelen.