DEC
11
2018

Vágyálom

s/m, vibrátor

- Uram örülök, hogy itt lehetek, és szolgálhatlak!
- Ez a minimum, ha már áldozok rád időt! - Persze magában nem érzi áldozatnak, hisz neki is nagyon tetszik ez a kis kurva.
- Gyere! Menjünk beljebb. A fürdőt balra a második ajtónál találod
menj be, vetkőzz le, térdelj le a kád felé, hátra tett kézzel! - Lány nem szól az csinálja amit utasított neki a férfi. Hallja ahogy a lány bemegy. Vissza megy a szobába iszik még egy kortyot az alkoholjából, elővesz két tiszta poharat és önt mind kettőbe gint és tonicot. Felveszi a poharakat és bemegy a fürdőbe .
A lány ott várja ahogy azt kérte tőle. Megcsodálja kiszolgáltatott testét.
- Állj fel! És fordulj felém! - A lány mozdul ahogy meghallja a parancsot.
- Ez az utolsó esélyed, hogy elmenj. Ha nem élsz vele, ez lesz életed egyik legmeghatározóbb élménye. Ha akarsz elmehetsz, ha maradsz akkor amíg nem végzek veled itt leszel. Válaszolhatsz!

DEC
10
2018

Tanulságos vakáció 2. rész

családi, nyaralás, tini, nagynéni/nagybácsi

Egyszer egy lánnyal chateltem, aki azt állította, hogy lefeküdt az apjával. Részletesen leírta, hogyan kezdődött, milyen jó volt vele a szex, sőt még azt is felajánlotta, hogy csinálhatjuk hármasban is. Annyira hihetetlennek, piszkos dolognak tűnt az egész! Most, ha már ha nem kamu volt, már jobban megértem a csaj érzéseit. Engem is hasonlók kerülgettek: a szégyen, a bűntudat, melyet egyre inkább elnyom a vágy, hogy újra a karjai közé vessem magam. A tiltott gyümölcs sokkal édesebb és izgalmasabb mondta, és … igaza volt. Vágytam rá, a hatalmas, erős karjaira, hogy átöleljen, letépje rólam a ruhámat, és keményen megdugjon. Miközben kezem a farmeromba matatott, rádöbbentem, hogy nem a szerelmére vágyok, mint valami nyálas lányregényben, hanem a testére, arra, hogy az övé legyek, hogy uraljon.

*  *  *

Viki

hetero, szűz, tini

Az eset tavaly nyáron történt, 16 éves voltam. Néhány haverommal voltam a városi parkban, amikoris hozzánk szegődött Viki, aki az egyik legdögösebb lány volt a generációnkban. Rólam annyit kell tudni, hogy kb. 175 cm magas vagyok, sportos testalkatú, barna hajú és barna szemű. Kb. fél órán át sétálgattunk, előbb az egyik barátom lépett le, majd a másik is, szóval Viktóriával kettesben maradtunk. Felajánlotta, hogy menjünk el hozzá, én természetesen beleegyeztem.
Rövid gyaloglás után megérkeztünk a házukhoz. Viki kb. 170 cm magas, hátközépig érő barna haja van és kék szeme, elég vékony testalkatú, a mellei nem túl nagyok, de nem is kicsik, a feneke az valami csodálatos. Kint több, mint 30 fok volt, szóval eléggé leizzadtunk, s bent a házban miután Viki levette a cipőjét megláttam Viki csodaszép kis lábait, amitől rögtön felizgultam. Megkínált vízzel, majd felmentünk a szobájába.

*  *  *
DEC
07
2018

Otthon 2. rész - Cintia

családi, leskelődés, tini, testvérek

Korán reggel ébredtem meg, az éjjeli semmi alvás után. Fáradtság, és kimerültség gyötört… az egész napom ilyennek nézett ki. Pont olyannak, mint az elmúlt egy hét minden napja, mióta szakítottam Tamással. Vagyis ő szakított velem, mondván, hogy már nem kíván. Már nem élvezi velem a szexet, és ezért jobbnak látja, ha ennek véget vetünk. Mint kiderült közben már mással élvezte a szexet, és láthatóan sokkal jobban, mint velem. Ez pedig padlóra küldött. Nem rendelkezem nagy tapasztalattal. Nekem ő volt az első, és tartott kemény egy hónapig. Így utólag bele gondolva én csupán egy újabb név voltam a listáján, egy szám, egy lány a sok közül… Egy lány, aki ennél sokra többre vágyott, és pofára esett. Ezzel a gondolattal ébredtem, és ez töltötte ki az egész napom, egészen addig, míg Noel haza nem ért. A bátyám 4 évvel idősebb nálam, már egyetemre jár. Szinte önálló életet él, amiért kicsit irigylem is.

*  *  *

A vad testvérek

gruppen, tini, testvérek

Haverommal, Péterrel meghívást kaptunk egy medencés buliba, ahol a meghívó szerint jó nők is lesznek. Gondoltam, h milyen csajok lehetnek, ha már ezzel kell reklámozni egy bulit szóval nem számítottam semmi jóra.
A ház szép volt és elég nagy medencéje is volt, a parton csak pár átlagos csaj volt akik a helyi kövér csávók két jeles képviselőjével beszélgettek. Odaköszöntünk nekik, a srácok visszaböfögtek valami hé szerűt, de a csajok meg se szólaltak. Gondoltam is milyen felvágós picsák amikor még csak nem is néznek ki jól. Mentem is volna tovább amikor nekimentem az előttem szobrozó haveromnak.
- Hé mivan, lefagytál? – kérdeztem, de ő semmit sem válaszolt csak bámulta a medencét.
Én is odanéztem, és ekkor megláttam mi ilyen meresztő. Szucsánszki Zita jött ki a medencéből, fehér bikini volt rajta, ami a víztől teljesen rásimult a testére és teljesen kirajzolta apró de formás melleit.

*  *  *
DEC
06
2018

Alecia és Cooper - Vagyis a kezdetek kezdete

hetero

Alecia volt az első alteregóm. Egy bánatos, magányos estén született, amikoris végre besokalltam attól, hogy az életem egyébből sem áll, mint az unalmas és fárasztó munkámból, meg a pecsétes otthonkákban való sorozatnézésekből. Én meg sorra kihízom a szexi ruhácskáimat, mert már évek óta nem vettem fel egyet sem. Azon tanakodtam, hogy hogyan tudnám felpezsdíteni a szociális életemet. Barátokat akarok, nyüzsgő, bulizós hétvégéket és pasikat akik sorra megjegyzik, hogy milyen átkozottul dögös vagyok. Megjegyzem lehet ha már elfelejtettem, hogy kell dögösnek lenni, rég volt amikor mosolyogva kacsintottam bele a tükörbe mielőtt kiléptem volna az ajtón, és mondtam azt, hogy majd holnap jövök.
Vissza akartam kapni a fékeveszett hétvégéket, amik mindig egy sörrel és egy shottal kezdődtek, és majdnem mindig a bugyim keresésével fejeződtek be.

*  *  *

Határtalan élvezetek 3. rész

bizarr

Mónika vagyok 34 éves férjes asszony. Két éve az élvezeteknek élek, mióta először tapasztaltam meg milyen is ha teljesen szétbasznak.
A főnök egy nagydarab, magas erős férfi volt.
Azonnal a házba jött és mivel tudta mire számíthat nem lepődött meg attól amit látott.
Ott térdeltem a padlón, úsztam a spermában, körülöttem öt meztelen férfi állt félig lankadt szerszámokkal.
Tudtam, hogy most már a főnököt is kell elégítenem és nem is vágytam másra, minthogy a puncim is szét legyen baszva. Fenekem már piros volt a kemény menettől, de puncim szinte izzott.
- Tényleg jó kis kurva! – szólt a főnök és én mint aki jól tudja mi a dolga azonnal hozz léptem és engedelmesen kigomboltam a nadrágját.
A farka még nem izgult fel teljesen a látványtól de azonnal látható volt hogy igencsak méretes.

DEC
05
2018

Fotózás

gruppen, illusztrált

A fotós elmerengve ült számítógépe előtt. Lassan kattintgatott, lapozgatta a képeit. Egyik keze hüvelyk és mutatóujjával körbesimította vékony körszakállát, majd gondterhelten felsóhajtott és beletúrt rövid, őszülő hajába. Már évtizedek óta űzte ezt a mesterséget, de már az idejét sem tudta, mikor volt ilyen nehéz dolga utoljára.
A számítógép képernyőjén minden egyes kattintásra egy újabb csinos lány fotója jelent meg. Mind fiatal, üde, mosolygós. De valami mégis hiányzott. A férfi nem tudta volna pontosan megfogalmazni, hogy mi, de volt már annyi tapasztalata, hogy érezte. Minden egyes kép után fintorogva húzott ki egy-egy nevet a gép előtt az asztalán heverő listából, majd egy gombnyomással áttért a következő lányra.
Régen foglalkozott már ilyesmivel. Bár nagyon hiányzott neki, néha már kezdte bánni, hogy úgy döntött, ismét belevág.