A+ A-

Futó-kaland

Kihasználva a jó időt elhatároztuk, hogy futni megyünk. Felvette a feszülős nadrágját, mely frankón kiemeli formás, izmos lábait, kemény kerek fenekét, a fekete sport melltartóját, rá egy fekete, kapucnis futós felsőt. Én is szépen beöltöztem, majd mielőtt elindultunk volna, még beszaladtam a hálóba.
Visszatérve kezeim a hátam mögé helyeztem, mire már mosolygott;
- Mire készült?
- Gondoltam feldobhatnánk egy kicsit futást - mondtam és rákacsintottam.
Oda léptem elé és megmutattam kezem tartalmát; a gésagolyókat tartottam a markomban. Elmosolyodott.
- Kell némi síkosító a felhelyezéséhez.
Elővettem a másik kezem is hátam mögül, melyben a síkosító leledzett.
Letolta a nadrágját meg a bugyit. Kezébe vette golyókat és kérte, nyomjak rájuk síkosítót. Raktam rá bőven, kissé el is maszatoltam. Az első golyót a hüvelye bejáratához igazította és lassan elkezdte tolni felfelé. Hirtelen eltűnt, míg a másik ott himbálózott a combjai között. Ujjait beleakasztotta a golyók hurkába, kissé kijjebb húzta, mire előtűnt a golyó, majd vissza engedte. Ettől már megkeményedtem... De ezt a mozdulatsort még eljátszotta párszor, mielőtt a második golyót is feltolta volna a hüvelyébe. Most már csak a kis fehér hurok lógott ki belőle. Elé léptem és megsimogattam a dombocskáját. Illetve csak simogattam volna, de nem engedte; hátra lépet és mutatóujjával integetett nemet, miközben azt mondta:
- Csak semmi nyúlkálás, vagy én is megfogdoslak!
- Akkor tuti nem megyünk ma futni ;)
Tehát engedtem, hogy felhúzza a bugyiját, majd eligazgatta a nadrágját is és elindultunk. A terv az volt, hogy három kört futunk kényelmes tempóban a park körül.
Szépen kocogtunk is egymás mellett, élveztük a kellemes tavaszi napsütést. Néha magam elé engedtem. Ilyenkor gyönyörködtem formás, ringó fenekében, remek lábaiban. Útközben volt emelkedős és lejtő rész is, de semmi durva.
A második kör végéhez közeledtünk, mikor egy elhagyatottabb részen megállt.
- Add ide a kezed - mondta.
Kinyújtottam a jobb kezem, mire elkapta a csuklóm a jobb kezével, baljával félrehúzta a nadrágját és az így támadt lyukba irányította a kezem, egyenesen a szeméremdobjához. Rászorította a tenyerem a bugyijára, így tisztán éreztem, mennyire forró és nedves.
- Azt a mindenit!
- Mi lenne, ha a harmadik kör helyett inkább tornáznánk még egy kicsit az ágyban?
- Benne vagyok!
Elengedte a kezem, kihúztam a nadrágjából, magamhoz öleltem, megcsókoltam. A csók után elhúzódtam kicsit tőle és finoman rácsapta a fenekére;
- Irány haza, de sebesen!
Hazafutottunk. Fel a lépcsőkön. Ajtó bezár és el is kaptam; magamhoz szorítottam és csókoltam. Nagy nehezen kihámoztam a felsőjéből. Csókoltam a nyakát, az arcát, az ajkait, a mellkasát, meg ahol csak értem. Ő is lehámozta a felsőmet és a hátamat, mellkasomat simogatta. Lerugdaltuk a cipőinket és elindultuk a háló felé, miközben vadul csókoltuk egymást. Nedves haja kócos volt és izzadt ellenben nagyon jól állt neki.
A hálóba érve ledöntöttem az ágyra. Odahajoltam hozzá, megfogtam a csípőjénél, ő megemelte kicsit a fenekét és elkezdtem lefelé húzni a nadrágot. Elég nehezen jött, de lecibáltam. Hirtelen felült, mire én egy lépést hátra léptem. Belekapaszkodott a nadrágomba, és lerántotta rólam, Olyan jól sikerült a művelet, hogy az alsóm is a földre került. Lehúztam a zoknim majd ismét a lábai közé helyezkedtem volna, de elkapta a farkam és hevesen szopni kezdte. Hihetetlen jó technikája van! Pár perc múlva szóltam neki, hogy ha ő is szeretné élvezni a dolgot, akkor most inkább hagyja abba a kényeztetésem.
Elmosolyodott és elengedte a farkam. A lábai közé helyezkedtem, megfogtam a bugyiját - ő megemelte a csípőjét - és lehúztam róla. Elém tárultak a megduzzadt szeméremajkai, melyek között ott lógott a golyókat kihúzó hurok. Odahajoltam és csókolgatni kezdtem a nagyajkait, beszívtam a kisajkait, közben a mutatóujjam beleakasztottam a hurokba és megfeszítettem. Húztam rajta kicsit és visszaengedtem. Ezt többször eljátszottam, miközben a szeméremajkait csókolgattam, míg az egyik húzás kicsit erőteljesebbre sikeredett és az első golyó elhagyta hüvelyét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 09. 23. kedd 19:21
Jó.
#4 feherfabia 2014. 09. 23. kedd 08:23
Nagyon jó!
#3 veteran 2014. 09. 23. kedd 07:26
Nagyon jó.
#2 Rinaldo 2014. 09. 23. kedd 05:48
Jó.
#1 Törté-Net 2014. 09. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?