FEB
21
2018

Leszbi kaland 2. rész

leszbi

Talán egy hét sem telt el mikor is Ili hívott.
- Szia Drága! - kezdte. - Tibi megint egész hétvégén pecázni megy, Józsi meg 3 napos konferenciára lesz küldve.
- Ne mond nem is tudtam róla - válaszoltam kicsit meglepve hisz nem mondta Józsi.
- Aha ma derült ki és mondta is nekem, hogy mi csajok miért nem csinálunk egy görbe hétvégét, plázázás, fodrász, kozmetikus, masszáz. Én hazudtam neki, hogy más volt a tervem, de átgondolom beszélek veled, hogy esetleg nem lenne e kedved egy welnes szállóba elruccan, feleleveníteni a múltkori dolgot.- hadarta egy szuszra, éreztem kicsit zavartam. Én csak nyeltem nagyokat, belegondolva abba ami volt és talán kicsit kéjesebben válaszoltam.
- Hát miért is ne. És már el is kezdtük a szervezkedést.

FEB
20
2018

Lady Vengeance 3. rész - A véletlen találkozás

gruppen

Zsuzsi nagyon jól kijött Anyámmal. Nem sok anyós-meny kapcsolatról hallottam amelyik simább lett volna mint az Övéké. A konyhában is jól megvoltak, feleségem hamar és majd mindent megtanult. A jó viszonynak nameg a nagyszülői ösztönnek köszönhetően Anyám a szülés után rendszeres látogatónkká vált és néhány hónapos korától vállalta Lacika (a bébink neve) felügyeletét, ezzel lehetővé téve Zsuzsinak, hogy időnként kiszabaduljon a négy fal közül. Változatos programokat szerveztem éttermi vacsorák, mozi, szinház, Zeneakadémia és Operaház előadások beiktatásával. Új baráti körünk is kezdett alakulni, ezáltal feleségem hamar felépült a szülést követő magányból.
Úgy két hónapja tartott Katival a viszonyunk. Már bizonyos volt a terhessége és nem látszott semmi veszélyeztetettség. Férjével közös elhatározással teljesen megszüntette a ’kefélést’ mondván, hogy a terhességét veszélyeztetheti. Mi viszont nem tudtunk betelni egymással.

*  *  *

Segíteni egy egyetemistának

homo

Évente párszor üzleti útra megyek az ország különböző sarkaiba. Korai ötvenes vagyok, nős, felnőtt gyerekekkel. Ezeken az utakon néha magamra is szánok időt, alkalmat adva arra, hogy jobban felfedezzem a biszexuális oldalamat. Gyermekkorom óta érdekel a férfitest, talán annak is köszönhetően, hogy hat fiútestvérem volt. Tinédzser korunkban mindannyian kiváncsiak és kisérletezők voltunk, de ennek kibontása egy másik történet lenne.
Néhány nappal azelőtt, hogy megérkeztem volna a négynapos üzleti utam helyszínére, feltettem egy hirdetést a helyi Creiglistre, hogy kiverném vagy leápolnám egy fiatalabb fiú farkát, esetleg megmasszíroznám a testét vagy nyalogatnám a lábát. Általában rengeteg választ kapok, ami megerősít abban a hitemben, hogy egy csomó magát heterónak mondó fiú van a világon, aki ugyanabban a cipőben járnak, mint én, tele gondosan titkolt fantáziákkal.

FEB
19
2018

Na de nénikém

családi, anál, vibrátor, nagynéni/nagybácsi

Tizenöt évesen kerültem a városi középiskolába. Megpályáztam a kollégiumi elhelyezést és el is nyertem. A koleszban vidám élet folyt. A suliban a lányokat rábeszéltük, hogy tanuljunk együtt.
A tanulás okán a felsőbb, végzős lányokkal beszéltük meg a felkészülést és a korrepetálásokat.
A lányok érettebbek voltak nálunk és elég hamar rátértek a témára. A korrepetálások több területet érintettek. Akik vállaltak minket azok, már gumi nélkül is benne voltak a mókában. Egy kis matek, egy jó dugás. Fizika – kémia – töri – stb. Sok időt és energiát öltünk az együttes tanulásba. Jól mentek a dolgok, csak a tanulás egyre kevesebb volt a dugás és kavarás meg egyre több. A bizi nem tükrözte, hogy a korrepetálások eredményesek voltak. Persze mi és a belevaló csajok ezt másképp láttuk. Előbb utóbb persze kiderült a korrepetálások tartalma és a taneredmények alapján kitettek a koleszból.

*  *  *

A borosgazda 8. rész

hetero, munkatárs

Tecával péntek délutánonként komoly szexcsatákat vívtunk mindkettőnk legnagyobb megelégedésére. Sajnos volt olyan péntek is amikor Bélám nem dolgozott ilyenkor időben haza kellett érnie. Azért ezeken a napokon is egy-egy gyors numerát lenyomtunk az irodámban, az íróasztalon, vagy a kanapén.
Nagyon hamar kitavaszodott, minden virágba borult, jól álltunk a tavaszi munkákkal. Itt volt az ideje, hogy beindítsam a vendéglátós projektünket is.
Először nevet kerestem, nem akartam a saját nevemmel reklámozni a helyet. Idősebb emberektől hallottam, hogy a hegy legtetején volt valamikor egy barlang, amit ördög barlangnak hívott a nép. Így lett Ördöghegyi pince a nevünk, és a borainkat is ezzel a névvel szeretem volna forgalmazni.
Meghívókat nyomtattam, és személyesen vittem el a környékbeli szállodákba, kempingekbe, éttermekbe, és utazási irodákba. A meghívás az Ördöghegyi pince bemutatkozására invitálta az embereket.

*  *  *
FEB
18
2018

Kedves Látogatóink!

A folyamatban lévő fejlesztések eredményeképpen az oldalon jelentősebb háttér-fejlesztések történtek, aminek jelentős része közvetlenül nem látható (ezek az oldal további fejlődése miatt váltak szükségessé), viszont pár apróbb fejlesztés kívülről is észrevehető.
Ilyen például, hogy a manga- és rajzfilmek újra teljesen nézhetővé váltak, vagy hogy az írók oldalán feltűntettük az általuk használt leggyakoribb címkéket. Ezen kívül történt pár apróbb működésbeli vagy logikai hibajavítás, illetve jobban érthető hibaüzeneteket láthattok pár gyakrabban előforduló belépési és regisztrációs hiba esetén.
Kérjük, amennyiben bármilyen hibajelenséget, problémát tapasztaltok, jelezzétek az Ügyfélszolgálatunkon, és mi - ahogy az elmúlt majdnem 17 évben is - megoldást találunk rá.

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!

FEB
16
2018

Holdfény

hetero, nyaralás, tini

Ott álltam a barnacsempés fürdőszoba tükre előtt, meztelenül. Vízcseppek gurultak le karomról és vádlimról, s ráfolytak a kék törülközőre, ami a lábam mellett feküdt. Kezemmel megtámaszkodtam a mosdókagylón, amin megcsillant a lámpa fénye. S belenéztem a tükörbe. Izgultam. Ez lesz az első ilyen romantikus alkalmunk, jóllehet, már egyikünk se szűz.
A szüleim adták ki nekünk a balatoni házunkat, ahol általában az augusztusunkat szoktuk tölteni.
De Petrával 1 éve vagyunk együtt, s mivel mára 37 fokot jósoltak, az esti időszakra csupán 7 fok hőingással, édesapám egyik este egy jó borozása után nyomta kezembe a vidéki kuckónk ezüstös kis kulcsát, azzal a jókívánsággal, hogy érezzük magunkat jól - és az öreg ekkor még kacsintott is. Mikor elmeséltem barátnőmnek, hogy mi is lesz a július 20-21-ei hétvégénk programja, nyakamba ugrott, egy édes csókot lehelt ajkamra és szeretetteljesen ujjongott. Te jó ég, egy éve.

*  *  *

A barátnő, az anyja, anyám és én

hetero, szűz, tini

Már gyerekkorunkban úgy éreztük, hogy szinte örökké egymáséi leszünk. Szinte nem múlhatott el úgy nap, hogy mi ne találkoztunk volna. Emlékszem - ezt soha nem felejtem el - egyszer, ő állt elő azzal, hogy mutassuk meg, mi van a másik lába közt. Akkor láttam igazán először tini puncit. Már kezdett szőrösödni neki, természetesen megsimogattam, amire az én szerszámom is úgy reagált, hogy meredezni kezdett.
Mivel egymással szemben meztelenül álltunk és gyönyörködtünk egymás testében, nem volt neki nehéz nem észrevenni, hogy meredezik a fütykösöm. Kissé zavartan elnevette magát, majd óvatosan a kezébe vette.
Ezzel talán véget is ért egy pár évig az egymás előtti meztelenkedés, de továbbra is kerestük egymás társaságát. Annyira össze voltunk nőve, hogy szinte lélegezni sem bírtunk egymás nélkül. Már középiskolások voltunk, mikor egyik nap mikor össze-vissza hebegett, habogott, tudtam, hogy valamit mondani akar.

*  *  *