DEC
24
2018
DEC
21
2018

A lakókocsi szüze 4. rész

családi, szűz, apa-lánya

Adok Gracie-nek egy kis időt, hogy megmosakodhasson és megnyugodjon, majd átsétálok a folyosón és bemegyek a szobájába. Kint már besötétedett, de biztos vagyok benne, hogy még mindig ébren van. Okos lány, tudja, hogy mit akarok, és ha mégsem tudja, majd rájön mikor rámászok az édes kis testére.
Bemegyek és becsukom az ajtót magam mögött. A szobája kicsi, és a Ty szobájával közös falhoz van tolva az ágya. Valószínűleg hallani fog mindent, amit csak csinálni fogok vele. Megfogom baszni, a sikoltásai
és, a nyögései átfognak hallatszani a lakókocsi vékony falain.
Hallani fogja, hogy amikor elveszem a szüzességét. Nincs kétségem afelől, hogy hamarosan ő is
itt lesz, hogy ő is megkapja azt, ami az övé. Egy ilyen édes kis punci, mint ez nem marad üres sokáig, ha végre áttöröm a szüzességét. Olyan forróvá és készségessé teszem, hogy könyörögni fog azért, hogy megbasszam.

*  *  *

Petráék felfedezik a világot 6. rész - A választás

gruppen, nyaralás, játék, szűz, tini, diák

A többiek a pár tevékenységét nézve szinte egyszerre nyúltak a mellettünk levő nemi szerve felé. A lányok megragadták a fiúk farkát, a fiúk pedig el merültek a nedves és totyogós puncikban.
Nemsokára a szobát sóhajtozások és nyögések hangja töltötte be. Nem telt bele néhány perc és elhangzott az első sikoltozós orgazmus. Éppen Vera volt az, aki ilyen hangosan elélvezett. Hálásan odahajolt partneréhez és szájon csókolta.
- Most kérhetsz valamit – súgta oda neki
Dávid azonban nem tudok reagálni Vera felajánlására, mert épp azzal volt elfoglalva, hogy egy hatalmas sperma adagot lőtt az előttük lévő ágy közepére.
Nem csak ő volt ezzel így. Másodpercnyi különbséggel mindhárom fiú kilőtte magját az ágyra. Élvezésük azonban nem zavarta meg őket abban, hogy a lányok punciját tovább kényeztessék. Így Petra is és Nóri is nemsokára követték Vera példáját.

DEC
20
2018

Kegyetlen szerető

hetero

- Nem én voltam! Ártatlan vagyok! Soha nem lennék képes megölni bárkit is! Hinniük kell nekem! - csapott Sasha az asztalra, és közben dühtől és kétségbeeséstől villámlott a szeme, mely a szokásos kék helyett, most ezüstösen csillogott. Ez volt fajtája legjellemzőbb tulajdonsága.
- Sajnos a bizonyítékok ellened szólnak – vágott közbe egy őr.
- Elég!- kiáltott a bíró. – Eleget hallottam és meghoztam a döntésem. A vádlottat bűnösnek ítélem. Büntetése életfogytiglan.
Sasha sírva fakadt, amint az ítélet elhangzott és egyre csak azt hajtogatta, hogy ártatlan, amit csak ő tudott és a halott.
Az őr bekísérte a lányt a koedukált fogdába, ami minden ember rémálma volt. A férfiak minden újonc nőt megerőszakoltak, ha a fogda királya nem tartott rá igényt. A király stabil hierarchiát épített ki, aminek a csúcsán ő állt, és rengeteg követője volt, akiket sikerült megnyernie magának. Ők híven szolgálták, nem mondtak neki ellent.

*  *  *

Tengerész apa 1. rész

homo

Megijesztett a hangosbemondó hangja a repülőn. Már majdnem ott voltam. Négy éve nem láttam apámat. Ő és anya nem igazán tettek semmit, hogy házasságuk ideális legyen, és mint többkortársam családja, a mienk is válás miatt szétdarabolódott. Két éves voltam, mikor elváltak, és tíz ujjamon megtudom számolni, hányszor láttam apámat azóta. Aggódtam a találkozó miatt, de úgy döntöttem, mégis csak az apám, hát találkozom vele. A saját döntésem volt. Mire nagykorú lettem, tudtam, nem akarok olyan életet, mint amilye anyámnak volt. Visszaemlékszem, mikor épp 12 éves voltam, hallottam nagyapámat beszélni, hogy mindent megtett a válásért, és hogy apám ne láthasson.
Habár nem gyakran láttam apámat, mégis írtam neki anyám és nagyapám tudta nálkül. Barátom Tommy segített, az ő címén leveleztünk, és gondoskodott róla, hogy megkapjam apám leveleit. Szuper szülei voltak, megértették a helyzetemet és megőrizték a titkomat.

DEC
19
2018

Ébren nem lehet? Majd megálmodom...

hetero

Ma este Vele álmodtam. Szeretek Vele álmodni, mert átélhetem azt, amire ébrenlétem nagy részében vágyom. Magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért érzek ilyen erős, valahonnan nagyon mélyről feltörő vágyat. Vágyat arra, hogy megérintsem, beleszagoljak a nyakába, átjárjon az illata, bizsergek már a gondolatától is az érintésének. Talán soha nem fogja ezt megérteni, de még ha meg is érti, átérezni biztosan nem tudja. Pedig milyen jó lenne, ha felrobbannánk már egymás gondolatától. Összehozhatnánk valami rendkívülit. A legromantikusabb szerelemes filmnél is érzelmesebb, és a legszaftosabb pornónál is szaftosabb szexet, szeretkezést - bárhogyan is hívjuk. Szóval az álmom..
Sokadjára sikertelenül beszéltünk le egy "randit", most is mérges voltam, és csalódott. Nem értettem, miért van mindig valami kifogás, valami akadály, amiért nem találkozhatunk.

*  *  *

Ki irányít?

leszbi

Hayley elköszönt férjétől és gyerekeitől, majd a ház előtt parkoló Victoria-hoz sietett. A minibuszban várakozó Victoria szeme megakadt barátnője sietéstől lágyan rengő telt keblein. Csajos estére igyekeztek Cara-hoz, régi ismerősükhöz. Cara általában termékbemutatókkal egybekötött estéket szokott szervezni, de a mai alkalom különlegesebbnek ígérkezett a szokottaknál, ahol ékszereket, táskákat vagy speciális ételeket mutattak be. A mai party a szexjátékszerekről szólt.
A helyszínre tartva felszedték még a triójuk harmadik tagját, Natalie-t is. A kialakuló élénk csevegés miatt fel sem tűnt nekik az út hossza, noha Cara háza sok mérfölddel a város határán kívül állt.
Cara gondos házigazdaként élénk színű alkoholos italok széles választékával készült, hogy segítsen ellazulni vendégeinek. Fél órányi bevezető beszélgetés és több pohár koktél felhajtása után Cara bejelentette a party kezdetét.

DEC
18
2018

A leggyorsabb szex

hetero

Abban az időszakban, amikor egyedül éltem, időnként vad és szokatlan, merész dolgokba is hajlandó voltam belemenni. Barátokkal beszélgetés közben merült az fel, hogy milyen gyakori mostanában, amikor valaki akár a megismerkedés napján lefekszik a másikkal, hogy mennyire elterjedtek a gyors, alkalmi kapcsolatok. Ekkor ütött szöget a fejembe: vajon mi lehet a legrövidebb idő – amikor valakivel találkozom, akit korábban soha nem láttam, nem beszéltem vele azelőtt sem telefonon, sem az interneten, nem is tudtam előtte még a létezéséről sem, és szinte utána rögtön következik a szex?
Megtetszett a gondolat és nem tudtam szabadulni tőle. Sokat ábrándoztam ezen: mondjuk együtt utazok a liftben egy jóképű férfival. Hirtelen a lift elromlik, ahogy leáll, véletlenül összeütközünk és azonnal megcsókoljuk egymást, már szabadítjuk is meg a másikat a ruháitól.

*  *  *

Különös ajándék

s/m, vibrátor, játék, bilincs, férj-feleség

Ma van a 30. születésnapot, és ebből az alkalomból tudod, hogy valami különlegesre számíthatsz. Hamar lelépsz a munkából, minél előbb szeretnél már otthon lenni. Ragyogó és kíváncsi a tekinteted, amikor belépsz az ajtón. Csodálatos a torta, amit kaptál. Elfújod a gyertyákat és izgatottan bontod ki az ajándékod. Meglepődsz, amikor meglátod a tartalmát:
bilincsek, kötelek, szájpecek, egy popsidugó egy gyönyörű kővel a végén, és két nagyméretű, de furcsa gyertya, valamivel a közepén és abból kilógó madzaggal.
Jobban szemügyre veszed őket, egy kulcs van bennük. Kérdőn nézel rám, de nem árulok el semmit, hanem az ágyhoz vezetlek. Nem foglalkozunk a dobozzal, csókolózni kezdünk és lassan levetkőztetjük egymást. Nagyon fel vagy pörögve, hagyom, hogy irányítsd az eseményeket. Egy darabig… Ülsz előttem és a már igencsak felizgult farkam a szádba veszed és forró ajkaiddal játszani kezdesz vele.

DEC
17
2018

Albérlet

családi, testvérek

Két éve még örültem, hogy megengedhetek magamnak egy kis albérletet San Francisco belvárosában, de a város gazdasága fellendült és újabb munkavállalók özönlöttek be. Ez persze általánosságban pozitív dolog, de egy csomó ember életét megnehezítették az égbe szökő bérleti árak. Köztük voltam én is.
Szembe kellett néznem egy rettegett ténnyel: lakótársra volt szükségem. Nem lesz több csend és magány. Isten veled kényelmes kis agglegény lak. A fene vigyen mohó háziúr! - gondoltam. Először a közösségi médiával próbálkoztam. A Facebook ismerőseim java része szerencsére a San Francisco-i öböl környékén élt és bíztam benne hogy lesz köztük valaki, aki hajlandó beköltözni a városba és pár száz dollárt kicsengetni egy hálószobáért. Néhányan kérdezősködtek, de egy komoly érdeklődő sem akadt. Már aggódni kezdtem, amikor megkaptam Ellary levelét.